2016. május 26. csütörtök

máj. 26
7:15
Barca: szinte biztos, hogy Dani Alves a Juvéhoz szerződik! (She)
Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint Daniel Alves, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil jobbhátvédje az olasz bajnok Juventusban folytatja a pályafutását. A 33 esztendős védő állítólag már tudatta is döntését csapattársaival. Helyére az Arsenal játékosa, Héctor Bellerín érkezhet a katalán együtteshez.
máj. 26
7:33
Labor a sikerek mögött (Metropol)
Szinte egymásnak adják a kilincset a versenyzők az OSEI, vagyis a Sportkórház egyik ódon épületének alagsorában.
máj. 26
7:39
Roland Garros: Búcsút intenénk a spanyol sztárnak (Agroinform)
Íme a Roland Garros ötödik játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi mérkőzésekre.
máj. 26
8:09
NBA: LeBron James – 23; Cleveland–Toronto 3–2 (She)
A 23 pontot szerző LeBron James vezérletével a Cleveland Cavaliers legyőzte a Toronto Raptorst, így 3–2-es előnybe került az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 26
8:27
NHL: a San Jose Sharks először jutott be a nagydöntőbe (She)
A klub 25 éves története során első alkalommal jutott be az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjébe a San Jose Sharks, amely a Nyugati főcsoport döntőjének hatodik felvonásán otthon nyert három góllal a St. Louis Blues ellen, így összesítésben 4–2-vel lett övé az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharca.
máj. 26
8:45
Felkészülés: az amerikaiak megszenvedtek Ecuadorral (She)
A centenáriumi Copa Américára házigazdaként készülő amerikai labdarúgó-válogatott Texasban nehezen gyűrte le a tornán szintén résztvevő Ecuadort.
máj. 26
8:45
Nagy László: Csapatmunkára lesz szükség (Metropol)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő Veszprém csapatkapitánya szerint önbizalommal telve utaznak Kölnbe.
máj. 26
9:03
Serie B: mesterhármas, 12 sárga, kiállítás, túlóra a rájátszásban (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) még tart a rájátszás a kiadó egyetlen feljutó helyért. Szerda este a Novara (8.) vendégként túlórás mérkőzésen, izgalmas körülmények között búcsúztatta a Barit (5.).
máj. 26
9:05
DVTK: „Van ilyen” – Barczi Dávid távozik a klubtól (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi: Barczi Dávid nem marad a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosa.
máj. 26
9:09
Roland Garros: A centerpályán viccelheti meg a franciákat Babos (Agroinform)
A magyar játékos csütörtökön a francia Kristina Mladenovic ellen lép pályára a Roland Garros második fordulójában.
máj. 26
9:18
F1: új szabály, Monacóban már tényleg nem dobálhatják a fóliát (She)
Az idény eleje óta halogatták, Monacóban bevezetik a szabályt, amely megtiltja a pilótáknak, hogy a sisakrostélyukról letépett fóliát eldobják a pályán. Erre azért van szükség, mert korábban többször előfordult, hogy a letépett fólia az autók hűtőnyílásába szorult, és műszaki hibát okozott.
máj. 26
9:36
F1: Ricciardo erősebb motort kap, Verstappen nem (She)
Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen élvezheti a Renault-motor fejlesztett verziójának előnyét a hét végi Monacói Nagydíjon.
máj. 26
9:54
BL-döntő: CR a társakkal edzett, háttal(!) passzolt – videó (She)
A keddi sokk után, amikor egy ütközés miatt idő előtt végzett az edzéssel Cristiano Ronaldo, a szerdai gyakorláson ismét a társakkal közösen dolgozott a szombati BL-döntőre készülő Real Madrid portugál labdarúgója.
máj. 26
9:56
F1: Monacói Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Max Verstappen Spanyol Nagydíjon aratott meglepetés győzelmét követően Monte-Carlóbvan folytatódik az F1-es világbajnokság. Szokás szerint péntek helyett csütörtökön tartják meg az első edzésnapot. A Mercedes a barcelonai rajtkarambol után fölényes kettős győzelemmel térne vissza az élre. Kövesse az első szabadedzést velünk!
máj. 26
10:03
Magyar válogatott: Az idő javult, a kemény munka maradt (Agroinform)
Gera Zoltán néhány napig harcképtelen lesz, Németh Krisztán azonban csatlakozott a kerethez.
máj. 26
10:30
PL: újabb hihetetlen statisztika a Leicesterrel a főszerepben (She)
Egy a Premier League statisztikáival foglalkozó Twitter-oldal szerint a Chelsea futballistája, Cesc Fabregas jegyezte a legtöbb támadóharmadba címzett sikeres hosszú passzt a 2015–2016-os szezonban. Ebben semmi meglepő nincs, egészed addig, amíg meg nem tudjuk, hogy ki lett a második helyezett.
máj. 26
10:32
MU: ezért húzódik el Mourinho kinevezése – de meddig? (She)
José Mourinho személyéhez köthető reklámjogok még a Chelsea tulajdonában vannak, ezért nem nevezték még ki hivatalosan a portugál menedzsert a Manchester United élére. Az ügy azonban megoldódni látszik.
máj. 26
10:54
Karrier: Balotelli kezdhet csapatot keresni magának (Agroinform)
Az olasz válogatott támadó kölcsönszerződése lejár Milánóban, ahol nem tartanak rá igényt.
máj. 26
11:06
Arsenal: „Mindig Wenger volt a menedzserem a PS-en, most pedig” (She)
A játék valósággá vált. Legalábbis Granit Xhaka számára. A svájci válogatott játékos tegnap írt alá az Arsenalhoz, így már a valóságban is Arsene Wenger lesz a menedzsere.
máj. 26
11:24
Real: „Ha ő nincs, Guardiola most is szétnyerné magát a Barcával” (She)
Álvaro Arbeloa, a Real Madrid futballistája a beIN Sportsnak adott interjújában beszélt José Mourinhóról, Iker Casillasról és Zinédine Zidane-ról.
máj. 26
11:24
Zidane lehet a hetedik (Metropol)
A Real Madridot irányító Zinedine Zidane lehet a hetedik, aki játékosként és edzőként is megnyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját.
máj. 26
11:26
Kajak-kenu: furcsállja Douchev-Janics szavait az igazgató (She)
Csabai Edvin, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) szakmai igazgatója úgy véli, a válogatott remekül kezdte a szezont. A múlt heti, duisburgi regattával lezárult az olimpiai kvalifikációs időszak, melyben a magyarok 8 férfi kajakos, 5 női kajakos és 4 férfi kenus indulói helyet, vagyis összesen 17-et gyűjtöttek az augusztusi ötkarikás játékokra, ennyit egyetlen más nemzet csapatának sem…
máj. 26
11:28
BL: Zidane lehet a hetedik, aki játékosként és edzőként is nyer (She)
A Real Madridot irányító Zinédine Zidane lehet a hetedik, aki játékosként és edzőként is megnyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját, illetve jogelődjét, a Bajnokcsapatok Európa Kupáját.
máj. 26
11:30
Férfi kézi: horvát irányító érkezik a Szegedhez (She)
A következő szezonban kölcsönben a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában játszik Sandro Obranovic horvát irányító.
máj. 26
11:42
F1: Hamilton az élen Monacóban, Rosberg defektet kapott (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Monacói Nagydíj csütörtök délelőtti szabadedzésén, megelőzve Nico Rosberget, aki defektes gumival tért vissza a bokszba az edzés végén. Piros zászló miatt néhány perccel a kiírt 90 perc előtt véget ért a tréning.
máj. 26
12:00
Női kézi NB I: válogatott átlövő igazolt Békéscsabára (She)
A Békéscsaba 2017. június 30-ig szóló szerződést kötött az orosz bajnokság hatodik helyén végző Kubany Krasznodar fehérorosz kézilabdázójával, Natalja Vaszilevszkajával – adta hírül az NB I-es lila-fehér klub.
máj. 26
12:00
A hatodik "házidöntő" következik (Metropol)
A Real Madrid és az Atlético Madrid szombati, milánói mérkőzése lesz a hatodik olyan döntő a Bajnokok Ligájában, azonos nemzetbeli csapatok csapnak össze.
máj. 26
12:02
Rio 2016: tovább csúszik a kerékpárcsarnok átadása (She)
Tovább csúszik az augusztusi, riói olimpia pályakerékpáros csarnokának átadása.
máj. 26
12:04
Válogatott: a Puskás Akadémia támadója ott akar lenni az Eb-n (She)
Sallai Roland, a Puskás Akadémia támadója örül neki, hogy Elefántcsontpart ellen bemutatkozhatott a magyar labdarúgó-válogatottban, és nagyon szeretne tagja lenni az Európa-bajnokságra utazó keretnek.
máj. 26
12:06
Bajnokok Ligája: Minden idők egyik legkönnyebb BL-győzelme lesz? (Agroinform)
A Real Madridot eddig végigkísérte a szerencse, alig akadt komoly ellenfelük a milánói döntőig vezető úton.
máj. 26
12:15
BL-döntő: medence, csarnok, tévészoba – itt hangol a Real (She)
Az Atlético Madrid elleni, szombati BL-döntőre készülő Real Madrid labdarúgócsapatánál képanyagban alaposan megdolgozták a királyiak főhadiszállását Valdebebasban. Az enteriőr, a letisztult formák, az ingerszegény színválasztás vélhetően mind a kikapcsolódást szolgálja, hogy a lényegről, a fizikai és elméleti felkészítésről, valamint az elengedhetetlen rekreációról ne terelje el semmi a figyelmet.…
máj. 26
12:15
Hamilton nyerte az első szabadedzész Monacóban (Metropol)
A Mercedes 31 éves pilótája mögött csapattársa, Nico Rosberg végzett a második helyen, a harmadik pedig a ferraris Sebastian Vettel lett.
máj. 26
12:17
Juventus: 70 millió Moratáért? PL-klub az élen a „harcban” (She)
A spanyol COPE értesülései szerint a nyártól az Arsenalban folytatja pályafutását Álvaro Morata, a Juventus labdarúgója.
máj. 26
12:19
Férfi kézi BL: Egy kicsit már unom a Kielt – Momir Ilics (She)
Az MVM Veszprém kétszeres BL-győztes kézilabdázója, Momir Ilics a Sport TV Harmadik Félidő Extra című műsorában arról beszélt, mi a fontos egy Bajnokok Ligája négyes döntőben, továbbá szót ejtett a magyar csapat három kiváló irányítójáról és a Kiel utolsó esélyéről.
máj. 26
12:21
F1: Jules Bianchi családja feljelenti az F1 vezetőit (She)
Jules Bianchi családja megtette az első lépéseket a Formula–1 vezetőinek feljelentése felé. A 2014-es Japán Nagydíjon balesetet szenvedett francia pilóta tavaly júliusban halt bele fejsérüléseibe.
máj. 26
12:33
NB II: aranykeretbe került a bajnok településének táblája (She)
A labdarúgó NB II-ben bajnoki címet szerző Gyirmót sikerét ünnepelendő, a helyi baráti kör aranykeretbe foglalta a település névtábláját – írja a kisalfold.hu.
máj. 26
12:51
Férfi kézi BL: „Csalódás lenne, ha nem a Veszprém nyerne” (She)
Csalódás lenne Aron Pálmarsson számára, ha a hétvégén nem csapata, az MVM Veszprém nyerné a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét.
máj. 26
12:53
Eb 2016: több mint 3500 néző a horvátok edzésén (She)
A Magyarországgal határos horvátországi Muraköz megye Muraszentmárton (Sveti Martin na Muri) településén edzőtáborozó horvát labdarúgó-válogatott tagjait is fogadta a varasdi püspök, Josip Mrzljak. Neves hiányzók azonban bőven akadtak a keretben.
máj. 26
12:57
Női kézilabda: Telt ház előtt készül a bravúrra a Debrecen (Agroinform)
Négygólos hátrány kell ledolgoznia a Debrecennek az Érd ellen a női kézilabda bajnokság 3. helyéért vívott párharcban.
máj. 26
13:09
Női foci: 13-14 éves fiúk lemosták a világ egyik legjobb válogatottját (She)
Sydneyben felkészülési mérkőzésen a Newcastle Jets U15-ös csapata 7–0-ra legyőzte a hivatalos FIFA-világranglista ötödik helyét elfoglaló ausztrál női labdarúgó-válogatottat.
máj. 26
13:27
WTCC: Michelisz 6. hellyel nyitott a 25 kilométeres pályán (She)
Michelisz Norbert a 6., Ficza Ferenc a 16. lett a túraautó-vb hét végi németországi versenyhétvégéjének csütörtöki tesztjén, amelyen Yvan Muller volt a leggyorsabb a másik gyári citroënes, José María López előtt.
máj. 26
13:45
Everton: Lukaku megerősítette, elhagyja a klubot (She)
Mint ismert, már a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt távozhat az Evertonból Romelu Lukaku. A belga válogatott labdarúgó most megerősítette a hírt: valóban el szeretné hagyni a klubot a nyáron.
máj. 26
13:51
Foci: Nyugaton már megoldották! Zürichben rátámadtak a klubvezetőkre - videó (Agroinform)
Óriási meglepetésre kiesett a svájci élvonalból a 12-szeres bajnok Zürich. A drukkereknél elszakadt a cérna.
máj. 26
14:03
MU: Martial ezzel a sikerrel feltette a koronát a szezonra (She)
A Manchester Unitedben futballozó Anthony Martial egyik gólját választották a 2015–2016-os szezon legszebb találatának a Premier League-ben, erről a liga hivatalos Twitter-oldala adott tájékoztatást. A győztes gólról a szurkolók szavazatai döntöttek.
máj. 26
14:05
F1: Monacói Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Nemcsak a csapatoknak volt sok tennivalójuk a Monacói Nagydíj két csütörtöki szabadedzése között, hanem a verseny szervezőinek is, az egyes kanyar után a kaszinó felé vezető emelkedő elején ugyanis meg kellett oldani a délelőtti tréningen elmozduló csatornafedél rögzítését. Remélhetőleg sikerült, és nem lesz több olyan jelenet, mint amit Nico Rosberg és Jenson Button a tréning hajrájában átélt.…
máj. 26
14:07
Úszás: Cseh László szerződést hosszabbított Egerben (She)
Cseh László 2017 végéig szerződést hosszabbított az Egri Úszó Klubbal – jelentették be csütörtökön Egerben, ahol az úszót és edzőjét, Plagányi Zsoltot köszöntötték a londoni Európa-bajnokságon elért sikerek után.
máj. 26
14:18
NB II: kihagyhatja a bajnoki hajrát a korábbi NB I-es csatár (She)
A ZTE elleni mérkőzés 5. percében egy rossz mozdulat következtében lágyéksérülést szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda támadója, Délczeg Gergely – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
máj. 26
14:18
Cseh László 2017 végéig hosszabbított az Egri Úszó Klubbal (Metropol)
A versenyző szerint Egerben kiváló körülmények között készül, "béke és nyugalom" veszi körül.
máj. 26
14:20
MU: Ibra félpénzért, heti 220 ezer fontért is aláírna – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic már ismertette fizetési igényeit kérői egyikével, a Manchester United vezetőivel. A PSG-t négy év után elhagyó, 34 éves labdarúgó heti 220 ezer fontos fizetésért lenne hajlandó beállni a „vörös ördögök” közé.
máj. 26
14:36
Jégkorong: kapitányváltás az osztrák válogatottnál (She)
A finn Alpo Suhonen személyében új szövetségi kapitányt neveztek ki a magyarokkal együtt jövőre a divízió I/A osztályban szereplő osztrák jégkorong-válogatott élére.

Keresés