2016. január 18. hétfő

jan. 18
0:24
Hétfői sportműsor: mindkét Eb-n az oroszokkal játszunk (She)
Hétfőn a női vízilabda-válogatottunk és a férfi kézilabdacsapatunk is az oroszokkal játszik Európa-bajnoki mérkőzést. Megkezdődnek a küzdelmek az Australian Open főtábláján, Babos Tímea a program szerint a reggeli órákban lép pályára a brit Heather Watson ellen.
jan. 18
1:54
NFL: a Denver fordított, jöhet az újabb Manning–Brady (She)
A Denver Broncos 23–16-ra legyőzte a Pittsburgh Steelerst az NFL rájátszásának második fordulójában, így a jövő héten fogadhatja a New England Patriotsot. Jöhet az újabb (talán utolsó) Peyton Manning–Tom Brady ütközet.
jan. 18
7:18
Werder: Kleinheisler 300 ezer euróért érkezik a Vidiből – sajtóhír (She)
A német élvonalbeli Werder Bremen szerződteti Kleinheisler Lászlót, a Videoton 21 esztendős labdarúgóját – értesült róla a Bild, amely szerint a székesfehérvári együttes várhatóan 300 ezer eurót kap a válogatott középpályásért.
jan. 18
8:12
Magyar sportolók az olimpián: eddig ők szereztek kvótát (Infostart)
Tavaly év végéig 63 magyar sportoló szerzett olimpiai indulási jogot.
jan. 18
8:12
NBA: veretlen maradt otthon a Spurs; Westbrook tripla-duplája (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a San Antonio Spurs otthon 112–83-ra legyőzte a Dallas Maverickset, így továbbra is veretlen hazai pályán a mostani idényben. Az Oklahoma City Thunder a tripla duplát szerző Russell Westbrook vezérletével 99–74-re nyert a Miami Heat ellen.
jan. 18
8:30
NHL: a Pittsburgh kiütötte a Carolinát; a címvédő sorozatban 11-edszer nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Pittsburgh Penguins 5–0-ra nyert a Carolina Hurricanes ellen, míg a címvédő Chicago Blackhawks sorozatban tizenegyedszer győzött, miután hazai jégen 5–2-re diadalmaskodott a Montreal Canadiens ellen. A Vancouver Canucks és a Philadelphia Flyers egyaránt szétlövéssel nyert, a Los Angeles Kings pedig 3–2-re győzött az Anaheim…
jan. 18
8:32
Úszás: Hosszú két arannyal, Ledecky világcsúccsal zárt (She)
Hosszú Katinka két aranyéremmel fejezte be szereplését az egyesült államokbeli Austinban rendezett nemzetközi úszóversenyen.
jan. 18
8:33
Akik fontosak, hittek bennem (Metropol)
Az év férfi sportolójának választott Cseh Lászlónak a nősülés is segít abban, hogy harmóniában készülhessen Rióra.
jan. 18
8:34
Újpest: Diagne is a lilákkal utazik az edzőtáborba (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest FC gólerős csatára, Mbaye Diagne a csapattal tart a törökországi edzőtáborba, ez pedig azt jelentheti, hogy marad a lila-fehéreknél.
jan. 18
8:35
Hosszú Katinka két arannyal zárt Austinban (Metropol)
A világ- és Európa-bajnoknő vasárnap 100 m háton 59.91 másodperccel végzett az élen, 200 méter vegyesen pedig 2:10.69-cel bizonyult a legjobbnak.
jan. 18
8:48
Hosszú Katinka így zárt Austinban (Infostart)
Hosszú Katinka két aranyéremmel fejezte be szereplését az egyesült államokbeli Austinban rendezett nemzetközi úszóversenyen.
jan. 18
8:51
Patriots-siker és arizonai dráma (Metropol)
Már csak két meccsre van a címvédéstől a New England Patriots az amerikaifutball-ligában (NFL), miután az AFC főcsoport-elődöntőjében Tom Brady irányításával 27-20-ra verte a Kansas City Chiefs csapatát.
jan. 18
9:06
Aus. Open: Djokovicsnak két óra sem kellett kezdésre (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics három perc híján két órát töltött pályán az Australian Open első fordulójában, miután három sima játszmában nyert a dél-koreai Csung Hjon ellen. A mindhárom játszmát elbukó ázsiai teniszezőnek két vigasza lehet: játszhatott a világelsővel, és egy alkalommal elvette a torna favoritjának az adogatását.
jan. 18
9:08
FTC: a Bundesliga-csatárral nincs egyezség, támadó érkezik (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros labdarúgócsapata a napokban tárgyalt a német élvonalbeli Ingolstadt 19-szeres cseh válogatott csatára, a 26 éves Tomás Pekhart menedzserével. A Nemzeti Sport Online cseh forrásból úgy értesült, egyelőre távol állnak a felek álláspontjai.
jan. 18
9:24
Heti műsor: Újabb izgalmas hét vár ránk! (Agroinform)
A héten a Bundesligában is beindul az élet, véget ér a vízilabda Eb, míg a kézilabda Eb-n a kieséses szakasz kezdődik.
jan. 18
9:42
Férfi kézi Eb: Schuch elárulta, miért ő lőtte a hetest (She)
Sokakat meglephetett, hogy Schuch Timuzsin lőtte az első büntetőnket a Montenegró elleni első csoportmérkőzésünkön a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A Veszprém és a magyar válogatott védekezőspecialistája most az okot is elárulta.
jan. 18
9:44
Úszás: a MÚSZ megvédte Hosszút egy portállal szemben (She)
A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) álláspontja szerint Hosszú Katinka minden követelménynek megfelelt a holléti nyilvántartással kapcsolatban, a doppingellenes küzdelemben általa képviselt tiszta és egyértelmű álláspontot pedig semmilyen formában nem lehet megkérdőjelezni.
jan. 18
10:00
A MÚSZ megvédte Hosszú Katinkát (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) álláspontja szerint Hosszú Katinka minden követelménynek megfelelt a holléti nyilvántartással kapcsolatban, a doppingellenes küzdelemben általa képviselt tiszta és egyértelmű álláspontot pedig semmilyen formában nem lehet megkérdőjelezni.
jan. 18
10:18
Visszavonult az Eb-bronzérmes tekvondós (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Gonda Ivett Európa-bajnoki bronzérmes tekvondós.
jan. 18
10:18
Tékvandó: Gonda visszavonult a sikertelen kvalifikáció után (She)
Bejelentette visszavonulását Gonda Ivett Európa-bajnoki bronzérmes tékvandós.
jan. 18
10:20
Milan: ahogy Balotelli beállt, a szövetségi kapitány lelépett… (She)
Antonio Conte abban a pillanatban elhagyta a San Sirót, amint Mario Balotelli pályára lépett az AC Milan–Fiorentina (2–0) olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A 25 éves támadó nem tartozik a szövetségi kapitány kedvencei közé, a válogatottat 2014 augusztusa óta irányító Conte eddig egyetlenegyszer hívta be a keretbe.
jan. 18
10:22
FTC: Nagy Ádámot a télen biztosan nem engedik el (She)
Mint a múlt héten beszámoltunk róla, a ferencvárosi Nagy Ádám iránt fokozott a külföldi érdeklődés, de a klub tartja magát korábbi álláspontjához, a télen nem engedi el az ötszörös válogatott középpályást, és a nyári Európa-bajnokság előtt várhatóan nem is tárgyal az eladásáról.
jan. 18
10:24
Kép: így nézett ki a ketrecharcos szeme, hagyták küzdeni – 18+ (She)
A ketrecharcos Travis Browne a UFC Fight Night-eseményén legyőzte Matt Mitrione-t. A vereséget szenvedő harcos miatt kétszer is meg kellett állítani a menetet, mivel a szeme úgy bedagadt, már nem is látott. A bíró ennek ellenére továbbengedte mindkétszer a meccset, Browne pedig végül a földön fejezte be, amit elkezdett. Nézzék meg a képeket, és döntsék el, be kellett volna-e dobni a törölközőt…
jan. 18
10:36
Palermo: elveszett volt – így értékelte a szaklap Baloghot (She)
Szerződtetése első hetében bemutatkozott a Palermóban Balogh Norbert, akinek ugyanakkor nyomasztóra sikerült az első húsz perce a Serie A-ban: a Genoa elleni mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett csapata.
jan. 18
10:36
Kézilabda Eb: Kedvezőek az előjelek, de nagyon kell figyelni (Agroinform)
Hétfő este Oroszország ellen folytatja az Európa-bajnokságot a magyar válogatott. A győzelem továbbjutást érhet.
jan. 18
10:38
DVSC: Kondás benyomásai vegyesek, de a próbajátékos marad (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta: vegyesek a benyomásai a szerb próbajátékos Nemanja Mladenovicsról, mindenesetre a tesztelt futballista kap még esélyt.
jan. 18
10:54
La Liga: ilyen még nem volt, a BBC és az MSN együtt írt történelmet (She)
Hihetetlennek tűnhet, de a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) legutóbbi fordulóját megelőzően sohasem fordult elő, hogy a Real Madrid és a Barcelona híres támadótriói egyaránt eredményesek legyenek. Gareth Bale, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo a Sporting Gijón ellen, Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez pedig az Athletic Bilbao ellen talált be.
jan. 18
10:56
Női kézi BL: Pena és Grimsbö a legjobbak között (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria, valamint a Győri Audi ETO egy-egy légiósa is bekerült a forduló legjobbjai közé a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő második körében.
jan. 18
10:58
Férfi kézi Eb: és akkor ezekbe a dánokba botlottunk Gdanskban – videó (She)
Rengeteg dán szurkoló van jelen Gdanskban, hogy biztassa kedvenceit a férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Mi a hétfői szünnapon egy kisebb, de annál lelkesebb csoportba botlottunk, akik a hideg ellenére a kabátjaikat levetve táncra perdültek az óvárosban.
jan. 18
11:00
Alpesisí-vk: Samsal elmondta, mi volt sikere kulcsa (She)
Pontszerző lett a svájci Wengenben rendezett férfi műlesikló alpesisí-világkupafutamon Samsal Dalibor, aki 22. helyezésével a magyar férfi műlesiklás első világkupapontjait szerezte meg. A magyar sportoló elmondta, mi volt sikerének kulcsa.
jan. 18
11:02
Aranycipő: változás az élen, Suárez már Nikolics előtt (She)
A hivatalos Aranycipő legfrissebb rangsorában Gonzalo Higuaín, a Napoli labdarúgócsapatának csatára már egyedül vezeti a listát, Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar csatára pedig visszacsúszott az ötödik helyre.
jan. 18
11:12
Megszorongatták Serena Williamset (Infostart)
A világranglistát vezető amerikai Serena Williams két szoros játszmában legyőzte az olasz Camila Giorgit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság 14,8 millió dollár (4,2 milliárd forint) összdíjazású női versenyének első fordulójában.
jan. 18
11:12
Aus. Open: Federernek 75 perc kellett, Dolgopolovval találkozik (She)
Az Australian Open első fordulójában a férfiaknál harmadik helyen kiemelt Roger Federer 75 perc alatt három sima játszmában nyert a grúz Nikoloz Baszilasvili ellen. A svájci klasszis a következő körben az ukrán Olekszandr Dolgopolovval találkozik.
jan. 18
11:14
Újpest: 1.5 millió eurós Diagne-ajánlatra mondtak nemet (She)
A Nemzeti Sport vasárnap jelezte, hogy a szenegáli Mbaye Diagne-t mesés ajánlattal csábítják Nyugat-Európából. A csatár értesüléseink szerint ma elutazott az Újpest törökországi edzőtáborába, ami azt is jelentheti, hogy a klub visszautasította az érdeklődést. Úgy tudjuk, Roderick Duchatelet klubtulajdonos másfél millió euróra mondott nemet.
jan. 18
11:33
120 éve született Ville Ritola, a finn csodafutó (Metropol)
Az ötszörös olimpiai bajnok finn hosszútávfutó a "repülő finnek" egyikeként vált ismertté.
jan. 18
11:48
Faragó Tamás: Komoly az esélyünk a horvátok ellen (Infostart)
A legjobb 8 közé jutott a magyar férfi vízilabda válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese a papírformának megfelelően 14-3-ra legyőzte Grúzia csapatát, és a 4 közé jutásért az olimpiai bajnoki címvédő Horvátország ellen játszik majd. Az esélyekről Faragó Tamás olimpiai bajnok, volt szövetségi kapitány beszélt az InfoRádiónak.
jan. 18
11:48
Vízi Eb: csapatkapitányunk a görögök „csalásáról”, a horvátok gyengeségéről (She)
A magyar válogatott csapatkapitányával, Varga Dániellel beszélgettünk az Európa-bajnokság helyszínén. Gőzerővel készülünk a horvátok elleni negyeddöntőre, amit önerőből értünk el. Nem taktikáztunk, nem okoskodtunk, mint tették volna (sőt, tették is...) egyes válogatottak. És nem kell aggódnunk, az olimpiai bajnoknak is van gyengéje.
jan. 18
11:50
Kép: Özil álma valóra vált, sosem látott cipőt terveztek (She)
Az Adidas hétfőn bejelentette, 2016 januárjában olyan futballcipőt dobnak piacra, amilyet még nem látott a világ: jön az ACE 16+ PURECONTROL – fűzők nélkül…
jan. 18
12:09
Babos Tímea győzelemmel kezdett Melbourne-ben (Infostart)
Bejutott a második fordulóba Babos Tímea az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos három szettben, 6:7, 7:5, 7:5-re győzött a brit Heather Watson ellen.
jan. 18
12:09
Aus. Open: óriási meccset megnyerve jutott Babos a második körbe (She)
Óriásit küzdve, remek színvonalú és végig kiélezett mérkőzésen Babos Tímea 6:7, 7:5, 7:5-re legyőzte a brit Heather Watsont az Australian Open női egyesének nyitó körében, így bejutott a második fordulóba. Novak Djokovics 1:57 órát, Roger Federer 75 percet töltött a pályán.
jan. 18
12:11
Benedek Tibor: Nagyot kell teljesítenünk (Infostart)
Minden meccs kihívás, edzőnek is, játékosnak is - fogalmazott a grúz-magyar mérkőzés után Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak. Manhercz Krisztián és Kis Gábor is győzelmet vár a horvátok elleni meccsen.
jan. 18
12:17
Australian Open: Babos a legjobb 64 között (Metropol)
A világranglistán 60. magyar teniszező negyedszer próbálkozik az év első Grand Slam-tornáján, s most először sikerült túljutnia a nyitókörön.
jan. 18
12:33
Australian Open: Már az első meccsén komoly gondba kerülhet Nadal (Agroinform)
Az ausztrál nyílt teniszbajnokság második játéknapján ismét szemügyre vettük a legizgalmasabbnak ígérkező meccseket.
jan. 18
13:03
Bundáznak a világ legjobb teniszezői? (Infostart)
A brit BBC és az amerikai BuzzFeed News szerint a teniszvilág élmezőnyének több tagja is aktívan részt vett a fogadási csalásokban, a sportág illetékesei mégsem foglalkoznak a jelenséggel.
jan. 18
13:09
Tipp: Házirangadón búcsúzhat el a melbourne-i közönségtől Lleyton Hewitt (Agroinform)
Lehet, hogy az egykori ausztrál világelső utolsó egyéni mérkőzését látjuk kedd hajnalban.
jan. 18
13:21
Így sikerült nyernie Babosnak az Australian Openen (Infostart)
Babos Tímea nagy csatában, szetthátrányból fordítva legyőzte a brit Heather Watsont a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így bejutott a legjobb 64 közé.
jan. 18
13:21
Videó: Hulk 11-est rúgott, a trükkjétől leesett a kapus álla (She)
Hulk, az orosz Zenit labdarúgócsapatának klasszisa elképesztő ereje mellett trükkösségéről is ismert. Csapata legutóbbi edzésén a tizenegyeseknél mutatta meg, lehet ezt máshogy is csinálni…
jan. 18
13:57
Australian Open - Federer meg sem izzadt (Infostart)
Roger Federer alig több mint egy órát töltött a pályán a grúz Nikoloz Basilasvili ellen, aki mindössze öt játékot tudott nyerni az ausztrál nyílt teniszbajnokság 19,7 millió dollár (5,6 milliárd forint) összdíjazású férfiversenyének hétfői első fordulójában.
jan. 18
14:15
Fennállása első Eb-győzelmét aratta a portugál női válogatott (Infostart)
A portugál női válogatott egy góllal legyőzte hétfőn a török csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének ötödik, utolsó fordulójában.
jan. 18
14:15
Vízi Eb: dög meleg! „Jobb, ha nem adjuk oda nekik a használati utasítást” (She)
Gyakorlatilag olyan negyeddöntőt játszik ma a női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon, amelyet ha elront, „marad még egy élete”, s újra próbálkozhat. Igaz, akkor már sokkal nehezebb ellenfél ellen. Hivatalosan persze 17.15-kor csoportmeccset játszunk az orosz válogatottal – az utolsót.

Keresés