2016. január 8. péntek

jan. 8
0:03
NS: Kiss László eddig bírta; Egerszegi – Féltem őt! – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jan. 8
0:21
Férfi kosár: Hangáék most nem bírtak az Olympiakosszal (She)
Az Olympiakosz 82–76-ra győzött a Laboral Kutxa otthonában a férfi kosárlabda Euroliga csütörtöki játéknapján. A görög együttes nagyon kemény védekezésével végig uralta a Hanga Ádám csapata elleni rangadót, honfitársunk újfent sokoldalúan játszott.
jan. 8
0:39
Pénteki sportműsor: pályán a PSG és a Liverpool (She)
Pénteken folytatódik a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, az éllovas PSG a Bastiát fogadja. Az angol FA-kupában a Liverpool a negyedik ligás Exeter City vendége lesz. A férfi kosárlabda NB I-ben vasi derbit rendeznek. Íme, a mai sportműsor.
jan. 8
5:48
Argentína és Uruguay közösen rendezne labdarúgó-vb-t (Infostart)
Argentína és a vele szomszédos Uruguay közös pályázatot tervez benyújtani a 2030-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
jan. 8
6:24
Fucsovics Márton elődöntős Adelaide-ben (Infostart)
Fucsovics Márton bejutott az elődöntőbe az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású keménypályás Challenger-tenisztornán.
jan. 8
7:18
Tenisz: Fucsovics már a négy között; Babos kiesett (She)
A japán Morija Hiroki jelentette akadályt is könnyedén (6:0, 6:3) vette Fucsovics Márton, így az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású kemény pályás Challenger-tenisztornán bejutott a legjobb négy közé.
jan. 8
7:27
Platini szerint 150 támogatója volt (Metropol)
Az indulási szándékától elállt Michel Platini állítása szerint a FIFA 150 tagszervezete támogatta volna őt a FIFA februári elnökválasztásán.
jan. 8
7:36
DVTK: ajánlatot kapott a légiós, de marad mostani klubjánál (She)
Mint beszámoltunk róla, Vanczák Vilmos csak a nyáron lehet a Diósgyőré, mivel marad a svájci Sionnál a tavasszal. Ezt akkor a DVTK új vezetőedzője, Egervári Sándor is megerősítette, most pedig a labdarúgó beszélt a jövőjéről.
jan. 8
7:54
Válogatott: Tőzsér a QPR-os helyzetéről és a Storck-ügyről (She)
Tőzsér Dániel elmondta, bár nem örült annak, hogy kimaradt a keretből a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt, nem mondta le a válogatottságot, és Bernd Storckkal sincs rossz viszonya. A QPR középpályása angliai helyzetéről is beszélt.
jan. 8
7:56
NHL: Ovecskin közelebb az 500-hoz; már 11-nél jár a Florida (She)
Az észak–amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában megszakítás nélkül tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a Florida Panthers, amely ezúttal az Ottawa Senators vendégeként győzött minimális különbséggel. A Florida így tovább javította klubcsúcsát. A 13. percben a Panthers nyolc másodperc alatt talált be kétszer, és húzott el.
jan. 8
8:12
FTC: három napig még nem teljes a zöld-fehérek kerete (She)
Két edzéssel folytatódott csütörtökön a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülése, ám még a légiósok nélkül gyakoroltak a zöld-fehérek.
jan. 8
8:14
NBA: a Bulls legyűrte a Bostont; 233 pont esett – három döntött (She)
Az észak–amerikai profi kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszában az Atlanta 28 ponttal nyert Philadelphiában. A Boston Chicagóban, a Utah Houstonban kapott ki, a Sacramento–Lakers mérkőzésen pedig 233 pont esett, de csak három volt a végén a különbség a felek között.
jan. 8
8:16
Vidi: korrekt ajánlat Eleknek, Horváth előtt nyitva a kiskapu (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton Kovács Zoltán szerint korrekt ajánlatot tett le Elek Ákos elé, a középpályás azonban máshol szeretné folytatni a pályafutását. A sportigazgató elmondta, elképzelhető, hogy a nyártól is Horváth Ferenc lesz a székesfehérváriak vezetőedzője.
jan. 8
8:21
Belgrádban a javítás és az olimpia a cél (Metropol)
Ugyanazzal a céllal utazik a vasárnap kezdődő belgrádi Európa-bajnokságra a férfi és a női válogatott: hogy eljusson Rióba.
jan. 8
8:48
Sencseni tenisztorna - Babos kikapott az elődöntőben (Infostart)
Babos Tímea két játszmában kikapott az amerikai Alison Riskétől az 500 ezer dollár (145,5 millió forint) összdíjazású sencseni keménypályás női tenisztorna pénteki elődöntőjében.
jan. 8
8:48
Puskás Akadémia: a kapus idő előtt visszatérhet a Videotontól (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Braniszlav Danilovics kölcsönből visszatérhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiához a Videotontól.
jan. 8
8:57
Egy meccs plusz még két perc (Metropol)
Befejezik az Újpesten félbeszakadt MOL Liga-találkozót is.
jan. 8
9:06
Afrika: a Dortmund csatára lett az év legjobbja a kontinensen (She)
A Borussia Dortmund gaboni válogatott csatárát, Pierre-Emerick Aubameyangot választották 2015 legjobb labdarúgójának Afrikában.
jan. 8
9:15
Babos kikapott az elődöntőben (Metropol)
Babos Tímea két játszmában kikapott az amerikai Alison Riskétől az 500 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás női tenisztorna pénteki elődöntőjében.
jan. 8
9:24
FIFA 17: nem James! Váratlan arc tűnhet fel az új borítón (She)
Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi és az EA Sports szerződése lejárt, így a FIFA 17 futballszimulátor borítóján már szinte biztos, hogy nem a Barcelona argentin klasszisa szerepel. Korábban arról írtak, James Rodríguez veheti át a helyét, ám az angolok máshogy tudják…
jan. 8
9:24
Átigazolás: Gareth Bale már januárban távozhat Madridból (Agroinform)
Az egyik brit fogadóiroda felére csökkentette annak a szorzóját, hogy a walesi már télen visszatér Angliába.
jan. 8
9:26
Labdarúgás: „halhatatlannak” választották az újpesti legendát (She)
Beiktatták a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületébe Dunai Antal olimpiai arany- és ezüstérmes, Eb-negyedik labdarúgót.
jan. 8
9:42
Ökölvívás: címegyesítést akar Furyval a WBC bajnoka (She)
A WBC szervezet nehézsúlyú bajnoka, Deontay Wilder örömmel megmérkőzne címegyesítő meccsen Tyson Furyval, aki Vladimir Klicsko novemberi legyőzésével megszerezte (többek között) a WBO és a WBA övét.
jan. 8
10:00
Kép: „bajba kerülhet” a Bayern sztárja, ha ezt Ribéry meglátja (She)
A Bayern München osztrák válogatott védője, David Alaba rendszeresen megosztja rajongóival legfrissebb élményeit az Instagram-oldalán. Legutóbb kedvencével, a New York Giants NFL-csapatának sztárjával, Odell Beckham Jr.-ral fotózkodott, míg csütörtökön csapattársával, Franck Ribéryvel készített egy szelfit. Igaz, a francia klasszisnak erről nem volt tudomása.
jan. 8
10:18
Női kézi: Neagu az év játékosa, két győri az év csapatában (She)
A román nemzeti csapat és a Buducsnoszt kiválóságát, Cristina Neagut meggyőző fölénnyel választották meg 2015 legjobb női kézilabdázójának. Az átlövő húzóembere volt a decemberben vb-bronzérmes válogatottnak és a BL-győztes montenegrói klubnak.
jan. 8
10:36
NB II: a Balmazújváros támadót igazolhat az NB I-ből (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros első számú kiszemeltje Szilágyi Péter, a Békéscsaba játékosa a támadószekció megerősítésére.
jan. 8
10:36
BDO Darts-vb: Előrehozott döntő a legjobb nyolc között (Agroinform)
Komoly pénzt hozhat a konyhára, ha az egykori bajnok legyőzi az első kiemeltet a lakeside-i darts-vb negyeddöntőjében.
jan. 8
10:54
Hollandia: Otigbában bízik az edző, de posztrivális érkezhet (She)
Bár a Ferencvárosnál hónapok óta téma Otigba Kenneth esetleges megszerzése, a holland Heerenveen vezetőedzője jelezte, számít a nigériai-magyar védőre, és meg is vált a labdarúgó egyik, csapaton belüli riválisától. Ugyanakkor erősítene is ezen a poszton.
jan. 8
10:56
Puskás Akadémia: kútba esett a védő újbóli kölcsönadása (She)
Bár a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia újra kölcsönadná Vaszicsku Gergőt, a szabályok ezt nem teszik lehetővé, így a védő valószínűleg a tavasszal is a Csákvár futballistája lesz.
jan. 8
11:12
Lech: Kádáréknál képben van a Vidi-kiszemelt – sajtóhír (She)
Lengyel sajtóhírek szerint a Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató, bajnoki címvédő Lech Poznan figyelemmel követi a horvát Inter Zapresic 25 éves macedón labdarúgóját, Ilija Nesztorovszkit. A felek között állítólag már megtörtént a kapcsolatfelvétel is.
jan. 8
11:30
Válogatott: Az az úriember miért nem segítette a munkám? – Pintér (She)
Ismét klubcsapatnál dolgozik Egervári Sándor és Pintér Attila. A két korábbi szövetségi kapitány ugyanakkor úgy véli, hogy az ő munkájuk is visszaköszönt a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra való kijutásában. A szakemberek az NSO Tv-nek elmondták, hogy miért.
jan. 8
11:32
Videó: szelfizni akart Ibrával, Zlatannak más elképzelése volt… (She)
Zlatan Ibrahimovic nem az a fajta futballista, aki boldogan pózol, amikor egy szurkoló előveszi a telefonját egy szelfire. A legutóbbi aláírásosztáskor is odaállt mellé egy lelkes Paris Saint-Germain-drukker, a svéd klasszis pedig a közös kép helyett mást adott.
jan. 8
11:34
Videoton: nem kért a ritka ajánlatból a tengődő salvadori (She)
Ajánlatot kapott a Videotontól való távozása óta klub nélkül tengődő Arturo Álvarez, de nem fogadta el. A salvadori támadó így továbbra is munkanélküli.
jan. 8
11:48
MU: nevetve örül a Leverkusen vezetője Van Gaal hibájának (She)
Michael Schade, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen vezérigazgatója őszintén örül neki, hogy a Manchester Unitednél lemondtak Javier Hernándezről.
jan. 8
12:06
Úszás: Gyárfás köszöni Orbán Viktor felajánlását a „nemzeti ügyben” (She)
„Köszönöm” – így reagált röviden Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke az MTI-nek pénteken arra, hogy Orbán Viktor felajánlotta „jószolgálati” képességeiket a Hosszú Katinka úszóval kialakult vitában.
jan. 8
12:08
Argentína: 16 meccs, 0 gól – Saviola dicstelenül távozott (She)
Távozott a River Plate-től a 34 esztendős olimpiai bajnok labdarúgó, Javier Saviola, aki tizennégy éves európai légióskodást követően fél évvel ezelőtt nagy reményekkel tért vissza nevelőegyesületébe.
jan. 8
12:33
Gyárfás köszöni a "jószolgálati" felajánlást (Metropol)
Köszönöm - így reagált röviden Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke arra, hogy Orbán Viktor felajánlotta "jószolgálati" képességeit a Hosszú Katinka úszóval kialakult vitában.
jan. 8
12:42
A gaboni támadó lett Afrika legjobb futballistája (Infostart)
Pierre-Emerick Aubameyangot, a Borussia Dortmund gaboni támadóját választották a 2015-ös év legjobb afrikai labdarúgójának.
jan. 8
12:42
Paks: „Meghatározó játékos nem távozik a klubtól” (She)
Haraszti Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks ügyvezetője elmondta, nem hagyja el meghatározó játékos a csapatot a télen.
jan. 8
12:44
Videó: a Real Madrid játékosa sietett, az autója nem élte túl… (She)
Álvaro Arbeloa, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol védője járt már néhányszor a blancók edzőközpontjában, ám úgy tűnik, az útvonal még mindig tartogat számára meglepetéseket. Most az Audijával felszaladt az útpadkára, miközben a fekvőrendőrt kikerülte, a gumi pedig nemet mondott a „kiképzésre".
jan. 8
13:18
Videoton: isztambuli ajánlat, de a Werderé lehet Kleinheisler (She)
Az Istanbul Basaksehir ajánlatot tett a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnak Kleinheisler Lászlóért, de a támadó valószínűleg nem Törökországban folytatja a pályafutását, mivel a Nemzeti Sport Online információja szerint elképzelhető, hogy a német Werder Bremenhez kerül.
jan. 8
13:18
FA Kupa: Kellemetlen kupameccs következik Kloppéknak (Agroinform)
Jürgen Klopp tartalékos csapatot kell pályára küldjön majd a negyedosztályú Exeter ellen.
jan. 8
13:20
Videó: Lamborghinikben gazdag volt a karácsony a Realnál (She)
Gazdag karácsonya volt néhány labdarúgónak a Real Madridnál. A január 6-i edzésre három játékos is vadonatúj Lamborghinivel érkezett a valdebebasi edzőközpontba. A sötétített ablakok miatt nehéz megmondani, hogy ki ült a volán mögött.
jan. 8
13:22
Porto: a rossz eredmények miatt menesztették a vezetőedzőt (She)
Menesztették az FC Porto labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Julen Lopeteguit.
jan. 8
13:24
Díjazás: a Bayerné az év góllövője és kapusa az IFFHS-nél (She)
Robert Lewandowski, a Bayern München csatára lett az elmúlt év legjobb góllövõje, míg a szintén a bajor csapatot erõsíti Manuel Neuer a legjobb kapus a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS összesítésében.
jan. 8
13:26
Real Madrid: Modric és Bale után újabb Spurs-játékos jön? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid angol lapértesülések szerint a Tottenham támadójával, Harry Kane-nel erősítené meg a keretét.
jan. 8
13:36
Ki a legjobb góllövő és a legjobb focikapus? (Infostart)
Hozzátette: azoknak a Quaestor-kötvényeseknek nincs teendőjük, akik korábban a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapjához igényüket határidőben benyújtották. Kérelmük az új alaphoz kerül, erről levélben kapnak tájékoztatást, az új igénylők pedig 2016. február 15-éig nyújthatják be kérelmüket - mondta. Az Országgyűlés 2015. december 15-én új törvényt fogadott el a Quaestor-károsultak…
jan. 8
13:36
Crystal Palace: 27 millió eurós ajánlat a Juventus-játékosért (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. helyén álló Crystal Palace 27 millió eurós ajánlatot tett a Juventus támadójáért, Simone Zazáért – számolt be róla a Tuttosport.
jan. 8
13:38
NB I: korábban nyit és zár a hazai átigazolási piac (She)
Változott a profi, nagypályás labdarúgókra, valamint klubokra vonatkozó átigazolási időszak. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség mai elnökségén született döntés. Eredetileg január 24-től február 22. éjfélig tartott volna nyitva a honi piac, az új időpontok január 12. és február 9.
jan. 8
13:54
Ligue 1: Claude Makélélé a Monacónál folytatja pályafutását (She)
Claude Makélélét nevezték ki a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco új technikai igazgatójának.

Keresés