2016. január 22. péntek

jan. 22
0:24
Pénteki sportműsor: az aranyért játszanak a női pólósok (She)
A magyar női vízilabda-válogatott pénteken az Európa-bajnoki győzelemért csobban medencébe: a mieink ellenfele a belgrádi kontinensviadal fináléjában Hollandia lesz, amelytől négy góllal kikapott a csoportkör első fordulójában, ám most adott az esély a visszavágásra és a riói kvóta megszerzésére! A férfi kéziválogatott megkezdi középdöntős szereplését a lengyelországi Eb-n, az aktuális ellenfél…
jan. 22
6:42
Légiósok: a drafton megspórolt pénzből emelnék Németh bérét (She)
Korábbi lengyelországi sajtóhírek szerint az MKS Cracovia Kraków megszerezné Németh Krisztián játékjogát az MLS-ben szereplő Sporting Kansas Citytől, amerikai sajtóhírek szerint a magyar légiós jelenlegi klubja válaszul emelne a játékos fizetésén.
jan. 22
7:18
Hódeszka: óriási bravúr! Az első magyar győzelem a vk-n (She)
Hatalmas bravúrt elérve Gyarmati Panka világkupafutamot nyert a hódeszkások slopestyle (trükkös akadályverseny) szakágának kaliforniai versenyén. Erre még egy magyar sem volt képes, sőt a Nemzetközi Síszövetséghez (FIS) tartozó szakágak egyikében sem született még magyar siker.
jan. 22
7:54
Eb-győzelemre hajt a magyar férfi gyorskorcsolya-váltó (Infostart)
A decemberben Sanghajban világkupa-aranyat nyert magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolya-váltó Európa legjobbja lehet az oroszországi Szocsiban sorra kerülő hétvégi kontinensviadalon.
jan. 22
8:03
Benedek Tibor: apró dolgok döntöttek (Metropol)
Az együttes lemaradt a kontinensviadalon megszerezhető egyetlen olimpiai kvótáról.
jan. 22
8:12
Negyvenhárom helyszín csatlakozott a Jégpályák Éjszakájához (Infostart)
Negyvenhárom helyszín csatlakozott a Jégpályák Éjszakája elnevezésű szombati programhoz.
jan. 22
8:12
Aus. Open: eső miatt csúszott a program, Babosék már a pályán (She)
Eső miatt számos mérkőzést későbbre halasztottak az Australian Open pénteki versenynapján. Babos Tímeáék páros mérkőzése is a tervezettnél később kezdődött el, de ha nem esik újra, azt ma lejátsszák.
jan. 22
8:30
NBA: sziesztázva nyert a Spurs, a Cavs szétdobta a Clipperst (She)
Fontos győzelmet aratott az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában a Cleveland Cavaliers, LeBron Jamesék remek támadójátékot bemutatva verték meg a Los Angeles Clipperst. A New Orleans szintén nagy sikert aratott a Detroit ellen, a Memphis Marc Gasol klasszisával tudott győzni Denverben, a Sacramento csúnya meccsen kapta el az Atlantát, a San Antonio viszont a pihentetés…
jan. 22
8:48
Újpest: Arra várok, hogy a két klub megegyezzen – Diagne (She)
Az Újpesten légióskodó Mbaye Diagne a portugál Recordnak elmondta, arra vár, hogy az iránta érdeklődő Sporting és a magyar klub megegyezzen egymással, mert készen áll a váltásra.
jan. 22
9:15
Bundesliga: Könnyed sikerrel indíthatja 2016-os évét a Bayern München (Agroinform)
Pep Guardiola együttese péntek este a középmezőnyben tanyázó Hamburg együttesénél vizitál.
jan. 22
9:24
Honvéd: Kemenes távozhat, magyar balhátvédet keresünk – Hemingway (She)
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa volt Szombathy Pál vendége a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A kispesti klub első számú embere a téli igazolásokról és az akadémiáról is beszélt többek között.
jan. 22
9:42
Sakk: a főmufti megtiltotta a játékot Szaúd-Arábiában (She)
Megtiltották a sakkozást Szaúd-Arábiában! Ezt az ország főmuftija, Abdul Aziz bin Abdallah al-Sejk fatvában jelentette be.
jan. 22
9:44
DVTK: Elek Ákos nemcsak visszatért, hanem… (She)
Mint arról beszámoltunk, Elek Ákos hosszas huzavona után csütörtökön hosszú távú szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-val. A magyar válogatott védekező középpályása a klub hivatalos honlapjának adott videonyilatkozatában elmondta, Manjrekar James beleegyezésének köszönhetően ismét a 25-ös számú mezben játszik majd a diósgyőri együttesben, amelyben a csapatkapitányi karszalagot…
jan. 22
9:46
Alpesi sí: Stark Márton az alpesi szövetségi kapitány (She)
Stark Mártont nevezte ki az alpesi szakág szövetségi kapitányának a Magyar Síszövetség elnöksége. A szakember több szezonon keresztül segítette Miklós Edit olimpiai hetedik és világkupaversenyen harmadik helyezett síző edzéseit, versenyzését, nyár óta pedig az utánpótlás felkészülését irányítja.
jan. 22
10:00
Vízi Eb: Európa-rekord a döntőn, a világcsúcs a miénk marad (She)
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szombatra ötezer fővel megnövelik a vízilabda Európa-bajnokságnak otthont adó belgrádi Kombank Aréna lelátóját. Ezzel a Szerbia–Montenegró döntő lesz a valaha volt legnagyobb közönség előtt megrendezett pólómérkőzés Európában.
jan. 22
10:09
Világkupa-versenyt nyert Gyarmati Panka (Metropol)
A hódeszkás lány a havas sportok első magyar vk-győztese lett.
jan. 22
10:18
Hertha: ha szombaton nyernek, Dárdaié lesz a legjobb mutató (She)
A Hamburg–Bayern München összecsapással ma kezdetét veszi a Bundesliga tavaszi szezonja. Dárdai Pál együttese, a tabella harmadik helyén álló Hertha BSC szombat 15.30 órától az Augsburgot látja vendégül. Ha a fővárosi együttes győz, a magyar tréner lesz a klub legjobb bajnoki győzelmi mutatójával büszkélkedő edzője – megelőzve Jürgen Röbert, akinek keze alatt Dárdai Pál öt évet töltött el…
jan. 22
10:20
Aus. Open: Babos párosban is kiesett, Federer történelmi sikere (She)
A negyedik kiemelt Babos Tímea, Katarina Srebotnik magyar, szlovén páros döntő szettben kikapott a Hszie Szu-vej, Okszana Kalasnyikova duótól az Australian Open páros versenyének második fordulójában. A magyar hölgy korábban egyesben is kiesett, ezzel befejeződött számára az év első Grand Slam-tornája.
jan. 22
10:27
Akinek a vezetésével a magyar focisták végigverték a világot (Metropol)
Az Aranycsapat szövetségi kapitányának nevéhez fűződik a magyar labdarúgás legdicsőségesebb korszaka. 110 éves lenne.
jan. 22
10:36
Aus. Open: Babos párosban is kiesett, Federer történelmet írt (She)
A negyedik kiemelt Babos Tímea, Katarina Srebotnik magyar, szlovén páros döntő szettben vereséget szenvedett a Hszie Szu-vej, Okszana Kalasnyikova tajvani, grúz duótól az Australian Open páros versenyének második fordulójában. A magyar hölgy korábban egyesben is kiesett, ezzel befejeződött számára az év első Grand Slam-tornája.
jan. 22
10:45
Babos kiesett párosban itt (Metropol)
A második fordulóban estek ki az Australian Openen.
jan. 22
10:45
Kézilabda Eb: Ha nem szerzünk pontot, elbukjuk Riót (Agroinform)
Péntek este azokkal a németekkel mérkőzünk meg, akik idáig a torna egyik pozitív meglepetését szolgáltatják.
jan. 22
10:54
Videó: dudaszós kosárral verte meg a Barca a Real Madridot (She)
A férfi kosárlabda Euroliga F-csoportjának csütörtöki játéknapján a Barcelona óriási izgalmak végén győzte le idegenben a Real Madridot 87–86-ra. A mindent eldöntő kosár a dudaszó pillanatában esett az amerikai Justin Doellman révén.
jan. 22
11:12
Babos Tímea búcsúzott párosban (Infostart)
Babos Tímea a szlovén Katarina Srebotnikkal az oldalán kikapott a Hszie Szu-Vej, Okszana Kalasnyikova tajvani, grúz duótól, ezzel búcsúzott a női páros második fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 22
11:12
Békéscsaba: Brendan Rodgers ajánlotta a volt liverpoolit (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nathan Eccleston személyében a Liverpool korábbi játékosát teszteli az NB I-ben sereghajtó Békéscsaba labdarúgócsapata. A csatár érkezésének háterréről Zoran Szpisljak vezetőedző nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
jan. 22
11:14
Chelsea: kérdőjelből pont – hosszabbított a 31 éves klasszis (She)
Meghosszabbította 2016 nyarán lejáró szerződését a Premier Leauge-ben szereplő Chelsea hátvédje, Braniszlav Ivanovics.
jan. 22
11:16
Barcelona: „Elegünk van ebből, hagyjanak minket békében élni” (She)
Neymar édesapja tagadta a sajtóban felröppent azon híreszteléseket, miszerint a Barcelona brazil sztárja tárgyalóasztalhoz ült a Real Madriddal a január elején rendezett FIFA Aranylabda-gálán.
jan. 22
11:30
Asztalitenisz World Tour: aláírták a budapesti Eb hivatalos szerződését (Infostart)
A Tüskecsarnokban zajló World Tour-verseny keretében pénteken ünnepélyesen aláírták az október 18. és 23. között Budapesten sorra kerülő asztalitenisz Európa-bajnokság hivatalos szerződését.
jan. 22
11:30
Bayern München: Neuer nem zárja ki, hogy elhagyja a klubot (She)
Manuel Neuer, a Bayern München kapusa elismerte annak a lehetőségét, hogy a jövőben elhagyja a Bayern Münchent.
jan. 22
11:32
Világkupa-versenyt nyert a magyar hódeszkáslány! (Infostart)
Sporttörténelmi sikert ért el Gyarmati Panka, aki csütörtökön megnyerte a hódeszkások világkupa-sorozatának az egyesült államokbeli Mammoth-ban rendezett slopestyle (trükkös akadályverseny) versenyét, ezzel a havas sportok első magyar vk-győztese lett.
jan. 22
11:48
Videó: a Vidi-játékos a hálóba ollózott, a társak nem örültek (She)
Remek hangulatban készül a Videoton labdarúgócsapata a tavaszi NB I-es szezonra a spanyolországi edzőtáborban. Az egyik izzasztó edzés végén lábtenisszel lazítottak a játékosok.
jan. 22
11:50
MTK: a román kapust tesztelik, de Belekbe nem viszik el (She)
Szerda óta a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-val készül Eduard Pap, korábbi román U19-es válogatott kapus – tudta meg a Nemzeti Sport.
jan. 22
12:06
Atlétika: szenzációs idők a dubai maratoni viadalon (She)
Mindkét nemnél etióp siker és kiváló időeredmény született pénteken a dubai maratonin, amelyet a férfiaknál Tesfaye Abera 2:04:24, a nőknél pedig Tirfi Tsegaye 2:19:41 óra alatt teljesített.
jan. 22
12:15
Australian Open: Maratoni hosszúságú meccset hozhat a két nagy szervás ütközete (Agroinform)
Szombaton teljessé válik a legjobb 16 mezőnye Melbourne-ben, három mérkőzést ismét górcső alá vettünk.
jan. 22
12:24
NB III: visszatért Angliából Ceglédre a fiatal tehetség (She)
Angliai próbajátéka után visszatért a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ceglédhez a 18 esztendős Laczkó Milán, és minden bizonnyal a tavaszt még a Pest megyeieknél tölti – értesült a Nemzeti Sport Online.
jan. 22
12:33
Federer újabb rekordja (Metropol)
Ő az egyetlen, aki Grand Slam-tornákon 300 alkalommal tudott nyerni.
jan. 22
12:42
DVSC: felépült sérüléséből a válogatott középpályás (She)
Varga József, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva játékosa teljes értékű edzésmunkát végzett, s várhatóan pályára lép a szombati felkészülési mérkőzésen – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
jan. 22
13:00
Atlético: F. Torres a világ legjobban kereső focistája lehet (She)
Fernando Torres olyan ajánlatot kapott, amely a világ legjobban kereső futballistájává teheti. Erről a csatár ügynöke, José Antonio Martín beszélt az angol The Sun napilapnak.
jan. 22
13:02
Felkészülés: az MTK román próbázóval a soraiban nyert (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Budaörsöt az Ikarus pályáján. A kék-fehérek góljait Szatmári István és Torghelle Sándor szerezte.
jan. 22
13:18
NBA: Bryant kapta a legtöbb szavazatot az All-Star-gálára (She)
Az idény végén visszavonuló Kobe Bryant kapta a legtöbb szavazatot az észak-amerikai kosárlabda bajnokság (NBA) február 14-én Torontóban sorra kerülő All-Star-gálájára.
jan. 22
13:18
Férfi kosárlabda Eb - kikkel játszunk a selejtezőben? (Infostart)
A macedónokkal, a britekkel és a luxemburgiakkal került egy csoportba a magyar válogatott a 2017-es férfi kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak pénteki sorsolásán.
jan. 22
13:20
Videó: egy 12 éven aluli arsenalos az új Neymar (She)
Ismerik Omari Hutchinsont? Az Arsenal U12-es csapatának labdarúgója, ha megkapja a labdát, egészen bámulatos dolgokra képes. Ő lesz az új Neymar? Esetleg Ronaldinho? Esetleg...?
jan. 22
13:22
Úszás: Cseh László sem lesz ott a budapesti FINA-gálán (She)
Hosszú Katinka után egy másik magyar úszóbajnok, Cseh László is lemondta a január 31-ei FINA-gálán való részvételt – számolt be róla az mno.hu
jan. 22
13:54
Serie B: magyar csapattársa is lett a Honvéd volt csatárának (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Novarában folytatja pályafutását Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd korábbi támadója, aki legutóbb a szintén a Serie B-ben érdekelt Perugiában játszott.
jan. 22
13:56
Real: így nézhet ki az új mez a 2016–2017-es évadban (She)
Bár hivatalosan még nem mutatták be, már tudni lehet, hogy milyen mezekben lépnek pályára a Real Madrid labdarúgói a következő szezonban.
jan. 22
14:12
Kép: Dukai Regina elismerte, Fradi-játékossal randizik (She)
Dukai Regina énekes/modell/tévés személyiség/celeb hivatalos Instagram- és Facebook-oldalán írt közleményt, melyben elismerte, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosával, Batik Bencével randizik.
jan. 22
14:14
NB II: többhetes kihagyás vár a ZTE középpályására (She)
Bedi Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE középpályása szalagsérülést szenvedett a szerdai, Maribor elleni felkészülési mérkőzésen, a játékosra többhetes kihagyás vár – számolt be róla a zaol.hu.
jan. 22
14:21
Átigazolás: Guardiola távozásával szétesik a Bayern? (Agroinform)
Néhány órán belül két kulcsjátékos kapcsán is felmerült, hogy új kihívásokra vágyik.
jan. 22
14:30
MU: hosszú időre kidőlt a szélső, meg kell műteni (She)
A Manchester United hivatalos Twitter-oldalán megerősítette, hogy meg kell műteni a csapat egyik támadóját, Ashley Youngot.
jan. 22
14:33
Le az autótaxival! (Behaviour)
„Az autótaxik meggondolatlan bevezetése súlyos veszélyt jelentene a főváros népére".

Keresés