2015. december 31. csütörtök

dec. 31
0:03
Kosár Euroliga: Hanga eddigi legjobb meccsét játszotta (She)
Hanga Ádám eddigi legjobb meccsét hozta a férfi kosárlabda Euroligában, a Laboral Kutxa pedig meggyőző játékkal darálta be a litván Zalgiris Kaunast idegenben.
dec. 31
0:07
NS: BÚÉK!; ... és Pintér Attila – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport szilveszteri számából ajánljuk.
dec. 31
0:21
Férfi kézi: Carlos Ortegának máris megvan az újabb csapata (She)
Szerdán jelent meg a hír, hogy a Veszprém férfi kézilabdacsapatától szeptemberben menesztett Antonio Carlos Ortegát nevezték ki a japán férfiválogatott szövetségi kapitányának, de máris megvan a szakember újabb csapata is.
dec. 31
0:39
Csütörtöki sportműsor: Villarreal–Valencia, Szilveszteri Ügető (She)
Az év utolsó napján sem maradunk topfutball nélkül, a Villarreal és a Valencia egymás elleni mérkőzése zárja 2015-öt, és természetesen nem maradhat el a Szilveszteri Ügető sem. A jégkorong és a kosárlabda szerelmesei is nézhetnek élő mérkőzést kedvenc sportágukból, de lesz síugrás és tenisz is.
dec. 31
0:57
Darts-vb: őrült hullámvasút – Phil Taylor is kiesett! (She)
A 14-szeres világbajnok Phil Taylor számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a londoni darts-vb-n, miután elképesztően fordulatos meccsen kikapott Jelle Klaasentől.
dec. 31
7:45
Darts-vb: A világelső Van Gerwen után a király számára is véget ért a torna (Agroinform)
Elképesztő drámai csatákat hozott a tizenkettedik, szerdai játéknap is a londoni PDC darts-világbajnokságon.
dec. 31
7:51
NBA: Bryant dupla duplával és győzelemmel búcsúzott Bostontól (She)
Kobe Bryant idénybeli első dupla duplájával (15 pont, 11 lepattanó) 112–104-re nyert a Los Angeles Lakers a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
dec. 31
8:09
Női kosár: új center a PINKK-nél, Laczi Edit ismét visszatér (She)
Jewel Tunstull és a PINKK Pécsi 424 kedvező lehetőséget kapott a francia Angers női kosárlabdacsapatától, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Franciaországba távozó légiós helyére a 24 éves, 193 cm magas amerikai Cierra Robertson-Warrent szerződtette a magyar együttes.
dec. 31
8:45
DVTK: Kitl Miklós hamar túltette magát a prágai kudarcon (She)
A nyáron a cseh Sparta Praha egy edzés után hazaküldte a honi futball egyik legtehetségesebb tinédzserét, a hatalmas munkabírásúnak elkönyvelt Kitl Miklóst, miután fizikailag nem felelt meg. A középpályás hamar túltette magát a történteken, inkább a DVTK őszi teljesítménye bántja.
dec. 31
8:47
NHL: a Washington a záró harmadban elsöpörte a Buffalót (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában a több játékosát is elveszítő Washington Capitals utolsó harmadbeli remeklésének köszönhetően 5–2-re nyert a Buffalo Sabres ellen.
dec. 31
8:49
NB II: Pintér Attila elárulta, miért mondott igent a Mezőkövesdnek (She)
Mint ismert, Pintér Attila lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd vezetőedzője az után, hogy korábban cáfolta a kapcsolatfelvételt a klubbal. A korábbi szövetségi kapitány a tavaszi tervekről beszélt.
dec. 31
9:03
Videó: elromlott a berendezés, 15 éves magyar játékos énekelte a himnuszt Kanadában (She)
A magyar U16-os jégkorong-válogatott december 30-án Kamloopsban, Kanadában lépett jégre egy nemzetközi torna meccsén. A magyar csapat találkozója előtt a berendezés, amellyel le tudták volna játszani a himnuszokat, elromlott. Az amerikai himnuszt a közönség énekelte, amikor pedig a magyarra került a sor, a csapat 15 esztendős játékosa, Horváth László állt ki… A mieink egyébként 16–1-re nyertek a…
dec. 31
9:21
NB I: három klub is szerződtetné a paksiak csatárát (She)
Kevés lehetőséget kapott az ősszel Fröhlich Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC csatára, nem csoda, hogy a nyáron a Pécsi MFC-től igazolt játékost több csapat is csábítja.
dec. 31
9:23
NB I: sorakoznak a jelentkezők a Fradiban is játszó gólvágóért (She)
Mint beszámoltunk róla, minden bizonnyal távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdtől a házi gólkirály, Máté János. A korábban a Debrecenben, a Videotonban és a Ferencvárosban is futballozó támadóért több élvonalbeli klub is érdeklődik.
dec. 31
10:15
Puskás Akadémia: a szélső ott akar lenni az Eb-keretben (She)
Pekár László, a Puskás Akadémia labdarúgója szeretne tagja lenni a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokságon a magyar válogatott keretének.
dec. 31
10:27
Nemzetközi foci: Hogyan lett Mourinhóból a Barca nemezise? III. rész (Agroinform)
Harmadik rész, Josét elutasítja a Barca, bosszúból világverő csapatot csinál az Interből, majd Madridba igazol.
dec. 31
10:33
FTC: így halad a sérült Böde Dániel rehabilitációja (She)
Böde Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros  csatára az Újpest elleni őszi idényzáró mérkőzésen (0–1) szenvedett bokasérülést. A magyar válogatott csatár gőzerővel készül a visszatérésre, ám egyelőre kevés az információ az állapotáról.
dec. 31
10:35
Edzősors: a világ legrosszabb csapata hívja Mourinhót – kép (She)
José Mourinho továbbra is „szabadügynök”. A Chelsea labdarúgócsapatának korábbi menedzserét fél Európával összeboronálta a sportsajtó, most azonban végre hivatalos ajánlatot is kapott. Bár nem pont olyan helyről, amire számított…
dec. 31
10:37
Év embere: Cseh Lászlónak rémálmai vannak az úszással kapcsolatban (She)
Mint ismert, a Nemzeti Sport a kazanyi vizes világbajnokságon egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerző, míg a netanyai rövid pályás kontinensviadalt három elsőséggel záró Cseh Lászlót választotta meg az Év emberének. A sportoló az NSO Tv-nek beszélt arról, hogy rémálmaiban jön elő az úszás.
dec. 31
10:39
Legia: „Nagy nap a mai” – ismét Nikolicsról posztolt a klub (She)
Nikolics Nemanját, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa csatárát a hivatalos Facebook-oldalán köszöntötte klubja a 28. születésnapján magyarul.
dec. 31
11:27
Képgaléria: Benzema és a Reuters is „felfedezte” Jakabos Zsut (She)
A magunk mögött hagyott esztendőben nemcsak saját fotósaink, hanem a Reuters és Magyar Távirati Iroda munkatársai is rengeteg sporteseményen készítettek fotót. A Reuters például felfedezte magának Jakabos Zsuzsannát is. A legjobb képekből válogattunk, tekintse meg galériánkat!
dec. 31
11:29
Női kézi: Nora Mörk testvére nemet mondott a Győri ETO-nak (She)
A következő szezontól a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát erősítő Nora Mörk ikertestvérét, Thea Mörköt is szívesen látták volna a magyar együttesnél, a balszélső azonban még nem érezte magát felkészültnek, így nemet mondott.
dec. 31
11:45
Hanga Ádám remekelt az Euroligában (Infostart)
Hanga Ádám remeklésével nyert a Laboral Kutxa Vitoria a férfi kosárlabda Euroliga top 16-jának nyitófordulójában.
dec. 31
12:03
Kép: The Rock combokat villantott, az Instagram leolvadt (She)
Dwayne „The Rock” Johnson néhány napja bejelentette, a 2016 áprilisában rendezendő Wrestlemanián újra feltűnik majd a szorítóban, most pedig a pankrátor/színész megmutatta, a formájával nincs gond, sőt...
dec. 31
12:05
Darts-vb: legyőzője esélyes a végső győzelemre Taylor szerint (She)
A 14-szeres világbajnok Phil Taylor számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a dartsvilágbajnokságon, miután elképesztően fordulatos meccsen kikapott Jelle Klaasentől. A sportág legnagyobbja szerint legyőzője esélyes a végső sikerre is.
dec. 31
12:21
Africa Race - Szalayék a 13. helyen értek célba a második szakaszon (Infostart)
A 13. helyen zárta a második szakaszt az autósok között a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi tereprali versenyen.
dec. 31
12:21
Juventus: „Nem a Barcelona áll a legjobban Pogba-ügyben!” (She)
Ünnepek ide vagy oda, Mino Raiola szuperügynök egy pillanatra sem pihen, minden alkalmat megragad, hogy a címlapokra kerüljön. Most Paul Pogba átigazolási ügyében mondott némi újdonságot, csak, hogy ne feledkezzenek meg róla…
dec. 31
12:39
Lech: fejlemény Gyurcsó-ügyben – a szélső közel Kádárékhoz (She)
Több lengyel sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Gyurcsó Ádám közel áll a megállapodáshoz a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznannal.
dec. 31
12:57
Női kézi: Nascimento lehet, hogy elhagyja a nagybányai csapatot (She)
A korábban a világ legjobb játékosának is megválasztott Alexandra Do Nascimento a román szövetséghez fordult, amiért nem kapta meg idejében fizetését klubjától, a Szűcs Gabriellát is foglalkoztató HCM Baia Marétól.
dec. 31
13:33
Női kézi: a Buducsnosztnál is észbe kaptak, türelmet kérnek Neagutól (She)
Január 5-én rendkívüli elnökségi ülést tart a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata, amely kiemelten foglalkozik Cristina Neagu megtartásával.
dec. 31
13:45
Sportfogadás: Ezek voltak az év legjobb tippjei 2015-ben! (Agroinform)
2015-ben is érdemes volt oldalunk különböző csatornáit figyelemmel kísérni. Íme a legemlékezetesebb tippek!
dec. 31
13:51
Videó: Bale erre nem számított, amikor elhagyta a stadiont… (She)
Gareth Bale hozzá van szokva, hogy a spanyol fővárosban idegesek mellette az emberek, ám általában a szurkolóktól kapja a mérges nézéseket. Most, miután a Real Madrid 3–1-re legyőzte a Real Sociedadot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, egy rendőr volt váratlanul morcos vele.
dec. 31
13:53
Törökország: „jogi lépések” – továbbra is téma Dzsudzsák visszaérkezése (She)
Továbbra is téma a török sajtóban Dzsudzsák Balázs, a Bursaspor labdarúgója visszaérkezésének az időpontja.
dec. 31
14:09
FTC: Szalai a Fradival is tárgyal? Váratlan fordulat (She)
A Ferencvárossal foglalkozó egyik szurkolói portál szerint Szalai Ádám a Ferencvárossal is tárgyal.
dec. 31
14:27
Férfi kézilabda: Nagy László a Barcelonából vonult volna vissza (She)
Nagy László, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője az El Espanolnak adott interjújában elmondta, korábban úgy tervezte, hogy a Barcelonából vonul vissza, és mindmáig hiányzik neki a katalán város és az ottani barátai.
dec. 31
14:29
Liverpool: az angolok kitalálták, kire hasonlít Bogdán – kép (She)
Hasonlították már Ed Sheeranhez, Gianluigi Buffonhoz – igaz, hozzá a teljesítménye miatt, így született meg a „Gigner Buffon” becenév –, most pedig itt az újabb találat. Egy lelkes angol drukker szerint Bogdán Ádám, a Liverpool magyar futballistája Chris Pratt színészre hasonlít. Igaza van?
dec. 31
14:45
Lengyelország: a szaklap Nikolicsot tette az első helyre (She)
A futbol.pl az őszi szezon legjobb csatárának választotta Nikolics Nemanját, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa csatárát.
dec. 31
15:03
Rio 2016: Mark Cavendish pályakerékpárban indulna (She)
A pályán és országúton is világbajnok Mark Cavendish pályakerékpárban szeretne kvótát szerezni a riói olimpiára.
dec. 31
15:05
Videó: végső búcsú a régi otthontól, a Sóstóitól – Videoton (She)
A Videoton labdarúgócsapata december 12-én történelmi jelentőségű mérkőzést játszott, az utolsót a Sóstói Stadionban. A székesfehérváriak győzelemmel búcsúztatták a rengeteg szép emléknek otthont adó stadiont, 1–0-ra nyertek a Paks ellen. A címvédő az év utolsó napján videóval idézte fel a legszebb perceket a stadion életéből.
dec. 31
15:21
Real Madrid: újabb klasszis érkezik a középpályára? (She)
Ha valamiből nincs hiány a Real Madridnál, az az irányító középpályás. Toni Kroos, Luka Modric, James Rodríguez, Mateo Kovacic és Isco azonban, úgy tűnik, még mindig kevés. Spanyol sajtóhírek szerint újabb klasszis érkezhet a posztra.
dec. 31
15:23
Barcelona: Luis Enrique már az újabb feladatokra készül (She)
A 2016-os évben is a legjobb akar lenni csapatával Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője.
dec. 31
15:33
EURO 2016: Továbbjutunk, kiesünk? Így gondolják tippmestereink (Agroinform)
Tippmestereink korai esélylatolgatásba bocsátkoztak az Eb-csoportot illetően.
dec. 31
15:39
Videó: a madridi elnök bepöccent, félreérthetetlen válasz jött… (She)
Enrique Cerezo, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának elnöke viszonylag nehezen tűri a kritikát. A madridi vezető a városi rivális Rayo Vallecano elleni bajnokin került a drukkerek haragjának kereszttüzébe, a kritikára pedig félreérthetetlen kézmozdulatokkal válaszolt.
dec. 31
15:57
Ligue 1: a Monaco döntést hozott El Shaarawy jövőjéről (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco nem vásárolja meg Stephan El Shaarawyt a Milantól.
dec. 31
17:39
Szilveszter: Eredményes új évet kíván a hatharom.com! (Agroinform)
Sikerekben és profitban gazdag 2016-os esztendőt kíván minden olvasójának a hatharom.com!
dec. 31
17:45
Mai sportműsor: négy közé jutnak a darts-vb-n, Fradi–Újpest (She)
Az év első napján máris világbajnoki negyeddöntőket nézhetünk. A darts-vb-n ugyanis pénteken eldől, hogy melyik négy játékos vívhatja az elődöntőt. A jégkorong Mol Liga a Ferencváros–Újpest rangadóval indítja az évet. Sportkínálat január elsejére.
dec. 31
17:47
Szilveszter: boldog új évet kívánunk az NSO minden Olvasójának! (She)
Ismét eltelt egy év, egy sporteseményekben gazdag esztendő, amelyet a Nemzeti Sport Online együtt élt át a kedves Olvasókkal. Internetes portálunk megalapítása óta először számolhatott be arról, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kijutott egy világeseményre. Hosszú Katinka már-már nagyobb ütemben termelte az aranyérmeket, mint ahogy pislogtunk volna, és ismét átélhettük azt a csodát, hogy a…
dec. 31
18:03
La Liga: Neville-lel még mindig nyeretlen a Valencia (She)
Az év utolsó spanyol bajnoki mérkőzésén, a 17. forduló záró meccsén a Villarreal hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Valenciát, ezzel sorozatban a negyedik győzelmét aratta, és a Celta Vigót megelőzve feljött a tabella negyedik helyére. A győztes gólt a 64. percben Bruno Soriano lőtte szabadrúgásból, aki a Villarrealban szerzett 13 spanyol bajnoki góljából 12-t az El Madrigalban jegyzett. A hat forduló…
dec. 31
18:39
Férfi vízi: Benedek Tibor kijelölte Európa-bajnoki keretét (She)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a belgrádi Európa-bajnokságra.
dec. 31
19:15
Légiósok: Szalai reagált a jövőjével kapcsolatos hírekre (She)
Szalai Ádám, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim csatára elismerte, tárgyal a Hannoverrel, más csapattal azonban nem folytat egyeztetéseket.

Keresés