2015. december 14. hétfő

dec. 14
0:03
Paks: a jó nők átadták mázsányi ajándékukat (She)
Mint arról beszámoltunk, a „Paksi Jó Nők” (a Paksi FC labdarúgóinak párjai) néhány hete megállapodtak a Mikulás Gyár szervezőivel, hogy tartós élelmiszerekkel segítik a kezdeményezést.
dec. 14
0:39
Hétfői sportműsor: BL-sorsolás, vb-nyolcaddöntő a lengyelekkel (She)
Hétfőn sorsolnak a labdarúgó Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is, ám számunkra még fontosabb, hogy a női kézilabda-vb-n a mieink nyolcaddöntőt játszanak a lengyelekkel. Íme, a mai sportműsor.
dec. 14
5:45
Nőket is választhattak Szaúd-Arábiában (Behaviour)
A választási listákra tizedannyi nő iratkozott fel, mint férfi.
dec. 14
5:47
Iszlamisták őrizetben (Behaviour)
Az interneten toborzott fiatalokat az Iszlám Állam számára.
dec. 14
5:49
Felhívás a jobboldali populisták ellen (Behaviour)
Martin Schulz: „Európa bukása nem lehet reális forgatókönyv."
dec. 14
5:51
Kormányellenes tüntetés Varsóban (Behaviour)
Nem kérnek a magyar kabinet túlkapásaiból.
dec. 14
5:53
Letartóztatás a Dunában talált pénz ügyében (Behaviour)
Pénzmosásból származhatott a 130 ezer euró.
dec. 14
5:55
Véres szíriai merénylet (Behaviour)
Bassár el-Aszad tárgyalna az ellenzékkel – Merkel nem egyezkedik a szíriai elnökkel.
dec. 14
5:57
Megtámadták a Facebook németországi központját (Behaviour)
dec. 14
5:59
Verekszik a szabadságért (Behaviour)
Pálos Hanna a Katona József Színházban kilenc előadásban játszik, de ír és bokszol is.
dec. 14
7:15
NHL: tizedszerre is sikerült a pontszerzés az Islandersnek (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Colorado Avelanche és a Chicago Blackhawks mellett a New York Islanders is nyert, amely egymás után tizedik alkalommal szerzett pontot a ligában.
dec. 14
7:17
NFL: nagyot bukott a Denver, újra nyert a Pats és a Packers (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszában a Denver Broncos meglepetésre vereséget szenvedett az Oakland Raiderstől. A New England Patriots ugyanakkor simán legyőzte a Houston Texanst, így az AFC élére állt. A Green Bay Packersnek nem okozott gondot a Dallas Cowboys, ezzel megerősítette pozícióját az NFC Északi csoportjának élén azt követően, hogy a Minnesota Vikings korábban…
dec. 14
7:33
NBA: három vereség után győzött ismét a Miami Heat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Miami Heat három vereséget követően győzött ismét.
dec. 14
7:35
Dzsudzsák: Örülnek a portugálok? Nem baj, a norvégok is így tettek… (She)
Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott labdarúgója elismeri, kerülhettünk volna nehezebb csoportba is az Európa-bajnokságon. A 2016-os kontinensviadalon Portugália, Ausztria és Izland lesz a mieink ellenfele.
dec. 14
8:09
Vívó-vk - Szilágyi Áron ezüstérmes Bostonban (Infostart)
Szilágyi Áron ezüstérmet nyert a férfi kardozók bostoni Grand Prix-viadalán. Ugyanitt Decsi Tamás, illetve a nők versenyében Márton Anna nyolcaddöntős volt, ami mindkettejük számára értékes pontokat eredményezett az olimpiai kvalifikációs sorozatban.
dec. 14
8:09
Válogatott: Holman, Vécsei, Debreceni és Litauszki Telkiben (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya december 13-tól négynapos edzőtábort tart Telkiben, az összetartáson részben fiatalok, részben olyan futballisták vesznek részt, akikben megvan a potenciál, hogy a későbbiekben az A-válogatott keret közelébe kerüljenek. Az előzetesen megadott kerethez képest négy új név szerepel a keretben.
dec. 14
8:11
Ennyi magyar szurkoló utazhat a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire (Infostart)
A szombati sorsolást követően hétfőn déltől január végéig igényelhetnek ismét belépőt a szurkolók a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.
dec. 14
8:27
NB I: szombathelyi szögletgól, kispesti kapásgól – videók (She)
Tizennégy gól hat meccsen nem jelent gólzáport, de a labdarúgó NB I 19. fordulójában így is bőven akadtak szép és érdekes gólok. Most megnézheti mindet!
dec. 14
9:03
Hertha: kiderült, mekkora prémiumot kap Dárdai a BL-ért (She)
Dárdai Pál a hétvégén remek eredménnyel támasztotta alá az év berlini edzője kitüntetést, a Hertha szombaton idegenben győzte le 4–0-ra a Darmstadtot. A magyar vezetőedző együttese ezzel előrelépett a harmadik, azaz már Bajnokok Ligája-főtáblát érő helyre a Bundesliga tabelláján, megelőzve a negyedik Wolfsburgot.
dec. 14
9:03
Az Újpest győzelmével ért véget a derbi (Metropol)
Az újpestiek 2010. április 30. óta először nyertek az Üllői úton. A Fradi először kapott ki tétmérkőzésen új otthonában, a Groupama Arénában.
dec. 14
9:21
Kiss László 75 éves (Metropol)
Az úszó mesteredző, szövetségi kapitány munkásságát számos kitüntetéssel ismerték el. 1991 és 1999 között hat alkalommal választották az év legjobb edzőjévé.
dec. 14
9:57
PL: Fergie hasonmása az első sorból nézte az MU kudarcát - kép (She)
Miközben a Manchester United kínos, 2–1-es vereséget szenvedett a Bournemouth otthonában a Premier League hétvégi fordulójában, a mérkőzést közvetítő kamerák érdekes arcra bukkantak.
dec. 14
9:59
Videó: hihetetlenül szólt a karácsonyi nóta Dortmundban (She)
Miután a Borussia Dortmund 4–1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság vasárnapi meccsén, a játékosok odasétáltak a „Sárga Fal” lelátórész elé, és a szurkolókkal együtt eldúdolták a „Jingle Bells” karácsonyi dalt.
dec. 14
10:01
Válogatott: C. Ronaldót is lehet semlegesíteni – Lang (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Telkiben edzőtáborozik. A ma délelőtti tréning előtt a játékosok közül Dibusz Dénes és Lang Ádám válaszolt az újságírók kérdéseire, beszélt a szombati Eb-sorsolásról, amelyen eldőlt, hogy Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával mérkőzünk meg a jövő évi Eb csoportkörében.
dec. 14
10:03
Liverpool: Klopp hevesen ünnepelt, és nem fogott kezet – videó (She)
Meglehetősen érzelemdús légkörben rendezték meg vasárnap a Liverpool–West Bromwich Albion (2–2) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A hazaiak a 96. percben mentették döntetlenre a találkozót Divock Origi góljával. A lefújás után Jürgen Klopp nem fogott kezet a West Brom menedzserével, Tony Pulisszal.
dec. 14
10:15
A 2010-es évek mélypontján a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid vereséget szenvedett a spanyol bajnokságban, a 2010-es években ilyen rosszul még nem rajtolt a királyi gárda. Megbotlott a Napoli, nyomul előre a Juventus Itáliában. Gólcsúcsot lőtt Dárdai Pál együttese, összeomlott a Mönchengladbach Németországban. Tovább tart a Manchester United vergődése Angliában. A hétvége legfontosabb történései a topligákban.
dec. 14
10:15
Eb 2016: hétfő déltől jegyigénylés – útmutató itt! (She)
A szombati sorsolást követően hétfő déltől január 18-án délig igényelhetnek ismét belépőt a szurkolók a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.
dec. 14
10:17
DVTK: már nem Bekő Balázs a vezetőedző – hivatalos (She)
Az Észak-Magyarország információi szerint nem folytatja a közös munkát a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata és Bekő Balázs vezetőedző. Nem sokkal később a klub is bejelentette a szakember távozását.
dec. 14
10:33
DVSC: Balogh cigánysoron nőtt fel, néha enni sem tudott (She)
A válogatott decemberi összetartására meghívott debreceni labdarúgó, Balogh Norbert őszintén beszélt nehéz gyermekkoráról, amelyből azt a következtetést vonta le: a nélkülözéssel teli időszak nélkül ma aligha tartana itt.
dec. 14
10:35
Válogatott: Sokan megérdemlik az Eb-szereplést – Storck (She)
A Telkiben edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a mai sajtótájékoztatón beszélt a jelenlegi összetartás jelentőségéről, az Eb-felkészülésről, a kerethirdetéssel kapcsolatos kérdésekről.
dec. 14
10:51
Bernd Storck nem akar ígérgetni (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint megvan a júniusi franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott keretének magja, ugyanakkor egyetlen futballistának sem szeretne ígérgetni, s előre elkötelezni magát.
dec. 14
10:51
DVTK: a klub is bejelentette Bekő Balázs távozását (She)
Hivatalossá vált, hogy Bekő Balázs már nem a DVTK vezetőedzője. A szakember távozását a klub szűkszavú közleményben jelezte.
dec. 14
10:53
DVSC: PL-klub teszteli, a Man. City ellen védhet – sajtóhír (She)
Az élvonalbeli (Premier League) Stoke City labdarúgócsapata ezen a héten teszteli a DVSC-Teva 15 éves kapusát, Deczki Mátét, aki vasárnap este már el is utazott Angliába.
dec. 14
11:09
DVSC: Balogh cigánysoron nőtt fel, néha enni sem tudott (She)
A válogatott decemberi összetartására meghívott debreceni labdarúgó, Balogh Norbert őszintén beszélt nehéz gyermekkoráról, amelyből azt a következtetést vonta le: a nélkülözéssel teli időszak nélkül ma aligha tartana itt.
dec. 14
11:09
Megvan a magyar labdarúgó-válogatott Eb-kerete (Metropol)
Bernd Storck szövetségi kapitány egyetlen futballistának sem szeretne ígérgetni, s előre elkötelezni magát.
dec. 14
11:11
PSG: kicselezte a biztonságiakat Ibráért, nagyon jól járt – videó (She)
A Paris Saint-Germain vasárnap este 5–1-re legyőzte a Lyont a francia bajnokságban, Zlatan Ibrahimovic – a párizsiak mérkőzéseinek állandó és fő látványossága – két gólt szerzett a találkozón, majd a végén kiosztott egy ajándékot.
dec. 14
11:27
Aranycipő: holtversenyben 3. Nikolics és Lewandowski (She)
Nikolics Nemanja a lengyelek kiválóságával, Robert Lewandowskival holtversenyben a harmadik helyen áll az Aranycipő első hivatalos rangsorában.
dec. 14
11:27
Távozik a DVTK labdarúgóinak edzője (Metropol)
Bekő Balázs júniusban vette át a diósgyőri együttes irányítását. A csapat 19 bajnokin csak ötször nyert, s a 9. helyről várja a tavaszi folytatást.
dec. 14
11:45
DVTK: Egervári Sándor az egyik jelölt a kispadra (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Egervári Sándor az egyik jelölt a Diósgyőr vezetőedzői posztjára.
dec. 14
12:03
BL: a nyolcaddöntő sorsolása élőben az NSO-n! (She)
Hétfő délben a svájci Nyonban tartják a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. Kövesse az eseményt folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
dec. 14
12:21
Válogatott: Senkinek sem teszek ígéretet – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a telki sajtótájékoztatón beszélt a labdarúgó Eb-re való felkészülésről, a keretről és az összetartásról.
dec. 14
12:23
BL: Arsenal–Barcelona, Juve–Bayern, Roma–Real a nyolcaddöntőben (She)
Nyonban elkészítették a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. Roma–Real Madrid, Arsenal–Barcelona és Juventus–Bayern München slágerpárharcok lesznek.
dec. 14
12:39
BL-nyolcaddöntő: izgalmas csatákat dobott a sorsolás! (Infostart)
Hétfőn délben a svájci Nyonban tartották a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását.
dec. 14
12:39
FTC: Otigba megszerzése továbbra is téma a klubnál (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál a téli átigazolási időszakban is téma lesz a Heerenveenben futballozó magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth szerződtetése – tudta meg a Nemzeti sport Online.
dec. 14
12:39
Fideszeseknek akadályozták meg a sukorói beruházást? (Behaviour)
Gréczy szerint L. Simon neje rendkívül alacsony áron nyert földet a Velencei-tónál.
dec. 14
12:41
Barcelona: „Elég ebből, a k…a életbe” – Messi kifakadt (She)
Lionel Messi reagált a válogatottban nyújtott teljesítményét érintő kritikákra, és elismerte, zavarják azok, akiknek nem tetszik, hogy a válogatott mérkőzések előtt nem énekli az argentin himnuszt.
dec. 14
12:41
Megerőszakolta, majd halálra verte az idős asszonyt (videó) (Behaviour)
13 évvel ezelőtti ügyet derített fel a rendőrség.
dec. 14
13:15
Női kézi-vb: így ünnepeltek Grooték az öltözőben – videó (She)
A holland női kézilabda-válogatott lemosta a pályáról Szerbiát a dániai világbajnokság nyolcaddöntőjében. Grooték mutatós öltözői tánccal ünnepelték meg a továbbjutást, az alábbi videóban most belenézhetünk az önfeledt pillanatokba.
dec. 14
13:17
Válogatott: „Kinyílhatnak az átigazolási kapuk az Eb-n” (She)
Lang Ádám és Dibusz Dénes beszélt a magyar labdarúgó-válogatott távlati csapatának telki edzőtáboráról és a jövő évi Európa-bajnokságra való felkészülésről.
dec. 14
13:19
Arsenal: Özil klasszis? Várjunk még ezzel – Moyes (She)
A Manchester United korábbi menedzserét, David Moyest még nem győzte meg az Arsenal játékosának, Mesut Özilnek a teljesítménye. Lehet, hogy ezzel egyedül maradt Angliában.

Keresés