2015. december 18. péntek

dec. 18
6:57
NHL: rangadót nyert a Kings, a Flames a ligaelsőt is legyőzte (She)
A Los Angeles Kings elsősorban kapusának, Jonathan Quicknek köszönhetően 3–0-ra nyert a Montreal Canadiens otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
dec. 18
6:59
NBA: James az OKC-t és a golfozó feleségét is elintézte (She)
A Cleveland Cavaliers a 33 pontos LeBron James vezérletével 104–100-ra nyert hazai pályán az Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A Thunder sorozatban aratott hat győzelem után kapott ki.
dec. 18
7:15
Chelsea: ezért váltak meg Mourinhótól, van terv hétvégére (She)
Michael Emenalo, a Chelsea sportigazgatója a Chelsea Tv-ben beszélt arról, miért menesztették José Morurinhót a labdarúgócsapat éléről.
dec. 18
7:33
NFL: Winston karriercsúcsa kevés volt a Rams otthonában (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójában a csütörtöki esti rangadón a St. Louis Rams hazai pályán 31–23-ra legyőzte a Tampa Bay Buccaneerst.
dec. 18
8:09
Női kosár Ek: svéd ellenfél vár a DVTK-ra a következő körben (She)
A svéd Lulea lesz a DVTK ellenfele a női kosárlabda Európa-kupa nyolcaddöntőjében.
dec. 18
8:09
Mindenki meg akarja szakítani a sorozatokat (Metropol)
Két fontos rekordot is megdöntött Patrick Kane, a Chicago Blackhawks játékosa, aki sorozatban 26 mérkőzésen szerzett pontot az NHL-ben.
dec. 18
8:11
Fradi–Újpest ma Pesterzsébeten (Metropol)
Mától szerdáig tart a jégkorong MOL Liga alapszakaszának következő fejezete.
dec. 18
9:03
Chelsea: sok szerencsét kívántak az új edzőnek, majd törölték a posztot (She)
Mint megírtuk, Guus Hiddink pályázik a legjobb eséllyel a Chelsea labdarúgócsapatánál megüresedett menedzseri posztra. Az ausztrál válogatottnál már lehet, hogy tudnak valamit, ugyanis sok szerencsét kívántak a holland szakembernek az új munkájához – majd törölték a Twitter-bejegyzést.
dec. 18
9:21
Eb 2016: „CR-t megállítani? Úgy, ahogy Böde a norvégot…” (She)
Fiola Attila, a magyar labdarúgó-válogatott és a Puskás Akadémia védője a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, már most gondolkodik azon, hogyan állítja meg Cristiano Ronaldót a jövő nyári Európa-bajnokságon.
dec. 18
9:23
FTC: Gyurcsó és Elek is képben – a szurkolók szerint (She)
Szurkolói források szerint Elek Ákos és Gyurcsó Ádám szerződtetése is szóba kerülhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál.
dec. 18
9:39
Légiósok: „Dárdai Pálék elfelejtettek; az Eb-szereplésem csak álom” (She)
Futács Márkó, a török-élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mersin Idman Yurdu csatára sérülése miatt lemondott arról, hogy az Európa-bajnokságon a magyar válogatottban szerepeljen.
dec. 18
9:57
Női kézi-vb: és az megvan, hogy a legjobb angolaiakat nem tudják Európában megfizetni? (She)
Az Afrika-bajnok Angola a 16. helyen zárta a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokságot, miután a nyolcaddöntőben kikapott Montenegrótól. A válogatott elutazása előtt a csapatot irányító portugál párossal beszélgettünk Herningben arról, miben látják az előrelépés lehetőségét.
dec. 18
9:59
Bundesliga: továbbra is téma Stieber hannoveri szerződése (She)
A német sajtóban továbbra is téma Stieber Zoltán esetleges Hannoverbe szerződése.
dec. 18
10:33
Női kosárlabda EK - Svéd ellenfél vár a DVTK-ra a nyolcaddöntőben (Infostart)
A svéd Lulea BBK lesz az Aluinvent DVTK Miskolc ellenfele a női kosárlabda Európa Kupa nyolcaddöntőjében.
dec. 18
10:33
Messi és Neymar is játszhat a döntőben (Metropol)
Nem kizárt, hogy az elődöntőt kihagyó Lionel Messi és Neymar is visszatérhet a Japánban zajló klubvilágbajnokság vasárnapi fináléjára.
dec. 18
10:51
Videó: üres kapura kihagyta, társa így megsérült (She)
A Kiel–Flensburg férfi kézilabda Német Kupa-mérkőzésen 34–27-re nyert a vendégcsapat. A találkozó egyik emlékezetes jelenete: a kieli Dominik Klein flegmasága miatt csapattársa, Niclas Ekberg került olyan szituációba, amelynél megsérült. Legközelebb biztosan nem így dob az üres kapura Klein…
dec. 18
10:53
Férfi kézi: 114 kilós szlovén válogatott tart Szegedre (She)
Francia lapértesülés szerint Matej Gaber, a Montpellier férfi kézilabdacsapatának szlovén válogatott beállója a következő idénytől a Mol-Pick Szeged játékosa lesz.
dec. 18
10:55
FTC: a válogatott középpályás sokat köszönhet a futsalnak (She)
Nagy Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC középpályása beszélt arról, mit köszönhet annak, hogy profi labdarúgói pályafutása előtt futsalozott a nagypályás futball mellett.
dec. 18
11:09
Messi és Neymar játéka sem kizárt a klubvilágbajnoki döntőben (Infostart)
Nem kizárt, hogy az elődöntőt kihagyó Lionel Messi és Neymar is visszatérhet a Japánban zajló klubvilágbajnokság vasárnapi fináléjára, melyben a River Plate lesz az FC Barcelona ellenfele.
dec. 18
11:27
Cseh Sándor: nem az elvárásoktól sikeres egy csapat (Infostart)
A Szolnok a második, míg az OSC az ötödik helyen áll csoportjában a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A másik csoportban az Eger a negyedik helyen várja a jövő évi folytatást, a hevesi együttes ugyanakkor automatikus résztvevője a májusi hatos döntőnek, amelyet a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rendeznek. A másik két magyar csapatnak csoportjában a legjobb három között kellene végeznie…
dec. 18
11:27
Real: a Barca ásza megint nem bírt magával a Twitteren – kép (She)
Gerard Piqué ma sem szerette meg az ősi rivális Real Madridot. Az FC Barcelona spanyol futballistája minden alkalmat megragad, hogy borsot törjön a blancók orra alá, most ezt egy kattintással tette.
dec. 18
11:29
PL: ezért hagyta el a Barcelonát a védő az Arsenal kedvéért (She)
Héctor Bellerín, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal jobbhátvédje elárulta, miért döntött úgy 16 évesen, hogy elhagyja a Barcelonát az Arsenal kedvéért.
dec. 18
12:03
Chelsea: Mourinho két búcsúja – micsoda különbség! - videó (She)
José Mourinhót felállították a Chelsea kispadjáról, pedig a portugál még maradt volna, hogy bizonyítsa rátermettségét. A Special One ezúttal nem önszántából távozott egy klubtól. Mourinhónak akadtak sokkal szebb búcsúzásai, mint például 2010-ben az Internazionalénál, amikor Marco Materazzival könnyek közt ölelkeztek. Akkor Mourinho a Real Madridhoz szerződött.
dec. 18
12:21
Baráth Etele: hihetetlen erőt mutat a kajak-kenu sport (Infostart)
Már itthon óriási küzdelmet vár a Magyar Kajak-Kenu Szövetség előtt a riói olimpia előtt. A Baráth Etele elnökkel készült interjút teljes terjedelmében szombaton délután fél hattól az InfoRádió Víztükör című magazinműsorában hallgathatják meg.
dec. 18
12:21
Spanyolország: Del Bosque megírta, mihez kezdene az Eb után (She)
Tervei szerint Vicente del Bosque a 2016-os Európa-bajnokságon irányítja utoljára a spanyol labdarúgó-válogatottat.
dec. 18
12:21
Ancelotti követi Guardiolát a Bayernnél (Metropol)
A Bayern München szóbeli megállapodást kötött Carlo Ancelottival, hogy az idény végén az olasz szakember követi Josep Guardiolát a bajor labdarúgócsapat kispadján.
dec. 18
12:23
Király-kupa: barcelonai, madridi és sevillai derbik jönnek (She)
A címvédő FC Barcelona labdarúgócsapata a városi rivális Espanyollal találkozik a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében.
dec. 18
12:57
Real: Mourinho most nem jön a Real Madridhoz – Pérez (She)
Florentino Pérez szerint a Chelsea labdarúgócsapatától csütörtökön menesztett José Mourinho a télen nem lesz a Real Madrid vezetőedzője.
dec. 18
12:59
Női kézi-vb: életben maradnak-e olimpiai reményeink? – ÉLŐ (She)
Távolodik a magyar női kézilabda-válogatott számára a riói olimpia, miután a dániai világbajnokság 5–8. helyéért vívott rájátszásában az oroszok 31–25-re legyőzték Franciaországot. Ha Montenegró is kikap Dániától, már biztosan nem jutunk ki az olimpiára.
dec. 18
13:01
Női kézi-vb: gyorsak és kreatívak – így törnek előre a hollandok (She)
A holland válogatott már a négy közé jutással történelmet írt a dániai női kézilabda-világbajnokságon, de jó esélye van a döntőbe kerülésre is. Henk Groener szövetségi kapitánnyal a holland kézilabda helyzetéről beszélgettünk a Lengyelország elleni elődöntő előtt.
dec. 18
13:15
Ancelotti követi Guardiolát a Bayern kispadján? (Infostart)
A Bayern München szóbeli megállapodást kötött Carlo Ancelottival, hogy az idény végén az olasz szakember követi Josep Guardiolát a bajor labdarúgócsapat kispadján - értesült a Bild című lap.
dec. 18
13:15
Női kézi-vb: gyorsnak és kreatívnak kell lenniük – így törnek előre a hollandok (She)
A holland válogatott már a négy közé jutással történelmet írt a dániai női kézilabda-világbajnokságon, de jó esélye van a döntőbe kerülésre is. Henk Groener szövetségi kapitánnyal a holland kézilabda helyzetéről beszélgettünk a Lengyelország elleni elődöntő előtt.
dec. 18
13:17
Bayern: korai karácsonyi ajándék – négy kulcsjátékos is aláírt! (She)
Négy kulcsjátékosával is meghosszabbította szerződését a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München.
dec. 18
13:33
Hertha: a berliniek Obi-Want csináltak Dárdaiból – fotó (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapatánál is kopogtatott a Star Wars-őrület, a berliniek Dárdai Pál vezetőedzőt – és Photoshop-tudásukat – használták fel, hogy megalkossák a Csillagok Háborúja legújabb karakterét. Így lett a magyar edzőből Obi-Wan Dárdai.
dec. 18
13:35
Barcelona: barbecue-partin zsonglőrködtek az ifisták - videó (She)
Az FC Barcelona ificsapata fergeteges hangulatú barbecue-partin mutatott be ügyességi feladatokat a labdával. A videóval az ifjúsági Bajnokok Ligáját szeretnék népszerűsíteni.
dec. 18
13:51
Ádámfi Attila: remélhetőleg a riói megszorítások nem érintik a sportot (Infostart)
Nagy tempóban zajlanak az építkezések a riói olimpia helyszínein - számolt be az InfoRádiónak brazíliai tapasztalatairól a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség főigazgatója. Ádámfi Attila arról is beszélt, hogy súlyemelésben tökéletes lesz a versenyhelyszín. A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség főigazgatójával, Ádámfi Attilával készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják péntek este fél nyolc…
dec. 18
14:09
Kerékpár: kikerülhet a Tour de France az UCI naptárából (She)
A Tour de France-t is szervező cég 2017-tõl kivonja versenyeit a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) naptárából.
dec. 18
14:27
A Tour de France kikerülhet a nemzetközi szövetség naptárából (Infostart)
A Tour de France-t is szervező cég 2017-től kivonja versenyeit a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) naptárából.
dec. 18
14:27
Bayern München: már a jövő héten bejelenthetik Ancelottit (She)
A Marca után a Bild is azt írja, hogy a Bayern München szóbeli megállapodást kötött Carlo Ancelottival, hogy az idény végén az olasz szakember követi Josep Guardiolát a bajor labdarúgócsapat kispadján.
dec. 18
14:45
Kvíz: ők nyerték a Phil Taylor-könyvet és a dartsmagazint! (She)
A dartsvilágbajnokság kapcsán játékra invitáltuk olvasóinkat. Kíváncsiak voltunk arra, ön mennyire ismeri a sportág történetét. Ehhez kapcsolódóan nyereményjátékot szerveztünk, amelyen öt ajándékcsomagot (a Phil „The Power” Taylor: Erőpróba – Visszatérésem a csúcsra című könyvet és Darts 2016 magazint) ajánlottunk fel.
dec. 18
14:47
Női kézi-vb: távolodik az olimpia, kikaptak a franciák (She)
Távolodik a magyar női kézilabda-válogatott számára a riói olimpia, miután a dániai világbajnokság 5–8. helyéért vívott rájátszásában az oroszok 31–25-re legyőzték Franciaországot. Ha Montenegró is kikap Dániától, már biztosan nem jutunk ki az olimpiára.
dec. 18
15:21
Alpesisí-vk: norvég dobogó a férfiaknál, egy század döntött a nőknél (She)
Pénteken a férfiaknak az olaszországi Val Gardenában szuper-G, a nőknek a franciaországi Val d'Isére-ben kombináció-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a norvég Aksel Lund Svindal, utóbbiaknál pedig a svájci Lara Gut szerezte meg.
dec. 18
15:23
Chelsea: ezeket vitte magával a kirúgásakor José Mourinho (She)
José Mourinho könnyes búcsút vett a Chelsea labdarúgócsapatától. Angol lapértesülések szerint a hatalmas lelépési pénz mellett két tárgyat vitt magával a portugál.
dec. 18
15:57
NB II: kapus távozott, szakmai igazgató jöhet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka Czirjék Zoltánnal, a kapus így szabadon igazolhatóvá vált.
dec. 18
15:59
Liverpool: Kloppék Mikulás-sapkában énekeltek - videó (She)
A Liverpool labdarúgócsapata az ünnepek közeledtével ellátogatott az egyik angol gyermekkórházba, és felejthetetlen pillanatokat ajándékozott az ottaniaknak. Jürgen Klopp vezérletével, Mikulás-sapkában énekelték a Jingle Bellst a játékosok és a kórház lakói.
dec. 18
16:01
Sílövő-vk: francia siker a női sprintversenyen (She)
Pénteken a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. A győzelmet a francia Marie Dorin Habert szerezte meg két német, Laura Dahlmeier és Franziska Hildebrand előtt.
dec. 18
16:15
Chelsea: Mourinho távozott, nincs akadály, jön a gólvágó? (She)
Angol lapértesülések szerint José Mourinho távozásával az utolsó akadály is elhárult, a Chelsea szerződtetheti Európa egyik legkeresettebb csatárát.
dec. 18
16:17
NB II: távozhat a házi gólkirály Mezőkövesdről (She)
Kilenc találattal vezeti a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd házi góllövőlistáját Máté János, akit a kövesdi szurkolók az ősz legjobbjának választottak. Ennek ellenére nem biztos, hogy a csatár a tavaszt is a borsodiaknál tölti.
dec. 18
16:33
Megvan Mourinho utódja? (Infostart)
Brit és holland sajtóértesülések szerint José Mourinho csütörtöki menesztését követően Guus Hiddink veszi át a Chelsea labdarúgócsapatának irányítását.
dec. 18
16:33
TE: megállapodás az Egyetem, a TFSE és a Vasas SC között (She)
Háromoldalú megállapodást írt alá pénteken a Testnevelési Egyetem, a TFSE és a Vasas Sport Club.

Keresés