2015. december 16. szerda

dec. 16
0:03
Eurofutball: a korábbi fradista csapata bejutott a nyolc közé (She)
A Ferencváros korábbi játékosát, Somáliát ezúttal nélkülöző Toulouse idegenben 3–1-re legyőzte a 16. perctől emberhátrányban játszó Rennest a francia Ligakupában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.
dec. 16
0:21
Szerdai sportműsor: pályán a Juventus és Dárdai Pál csapata (She)
Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban is kupameccseket rendeznek kedden, kézilabdában jön a női világbajnokság negyeddöntője. Íme, a szerdai sportműsor.
dec. 16
7:33
Chelsea: rendkívüli elnökségi ülés, ma Mourinho jövője a téma (She)
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint ma rendkívüli elnökségi ülést tart a Chelsea labdarúgócsapata, a téma José Mourinho jövője. Több szakíró szerint a portugál menedzser elbocsátása lényegében eldöntetett, a lelépési díjként számára kifizetendő több mint 40 millió font(!) azonban továbbra is visszatarthatja a szakítástól a klub vezetőit.
dec. 16
7:51
Bosman: a játékosokat továbbra is árucikként kezelik (Infostart)
Nem elégedett a saját nevével fémjelzett és éppen húsz éve elfogadott szabályozás eredményeivel Jean-Marc Bosman egykori élvonalbeli labdarúgó.
dec. 16
7:51
NB I: Király az első helyen; nyolc FTC-játékos a legjobb tíz között (She)
A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a labdarúgó NB I-es szezon őszi idényének játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A bajnokság eddig lejátszott 19 fordulójában 286 labdarúgó lépett pályára, de a listára csak az a 142 futballista kerülhetett fel, aki a mérkőzések felénél eggyel többször, vagyis legalább tíz bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott.…
dec. 16
8:09
NBA: hat vereség után nyert 18 ponttal a Lakers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az LA Lakers újabb mérkőzést nyert, már a negyediket a szezonban, amellyel mérlegét 4–21-re módosította. A Lakers hat vereség után nyert Los Angelesben a Milwaukee Bucks ellen, a győztes csapatban Kobe Bryant 22 ponttal a mezőny legeredményesebb játékosa volt.
dec. 16
8:27
NHL: remekelt a Dallas, a Florida és a Wild; Kane pont nélkül (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Colorado Avalanche vendégként nullázta le a Chicago Blackhawkst, így megszakadt Patrick Kane pontszerző sorozata, aki sorozatban 26 meccsen ért el legalább egy pontot.
dec. 16
8:27
Katalizátorként hat az olimpiai pályázat (Metropol)
Nem a NOB feladata meggyőzni a pályázó városok lakosságát, a társadalmi támogatottságot a jelentkezőknek kell biztosítaniuk.
dec. 16
8:29
Bayern: A jövő héten elárulom, mi lesz velem – Pep Guardiola (She)
Pep Guardiola, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője a jövő héten elárulja, mi lesz vele.
dec. 16
9:03
Válogatott: Dibusz elárulta, miért nem bulizott a csapattársakkal (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa az Európa-bajnoki esélyeinkről és arról is beszélt, miért nem ment el bulizni a társakkal a Norvégia elleni pótselejtezős győzelem után.
dec. 16
9:21
Női kézi-vb: Szucsánszki a legjobb, Planéta a legrosszabb – bizonyítvány (She)
A dániai vb-n 11. helyen végző magyar női kézilabda-válogatott tagjai közül olvasóink szerint Szucsánszki Zita nyújtotta a legjobb, míg Planéta Szimonetta a legrosszabb teljesítményt. A ferencvárosi irányítón kívül senki más nem kapott hatosnál jobb osztályzatot, bár ettől kevéssel maradt el a második Zácsik Szandra.
dec. 16
9:23
Női kézi NB I: Tóth Gabi három évvel hosszabbított a Győrrel (She)
A műtétje után lábadozó Tóth Gabriella három évvel meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO kézilabdacsapatával. A 19 éves játékos három hónappal a térdszalagműtétje után a héten elkezdi a futóedzéseket.
dec. 16
9:25
Arsenal: Cech hihetetlen csúcsát így ünnepelte a neje (She)
Az Arsenal hétvégi, Aston Villa elleni 2–0-s győzelmével Petr Cech megdöntötte David James rekordját a Premier League-ben. Az Arsenal cseh kapusa összesen már 169 mérkőzésen nem kapott gólt, ami rekordnak számít az angol élvonalban. Cech felesége nem mindennapi meglepetéssel ünnepelte férjét, nézze meg, hogyan kedveskedett neki!
dec. 16
9:39
Légiósok: Nehéz lesz 0–2-ről, de semmi sem lehetetlen – Megyeri (She)
Megyeri Balázs, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Getafe magyar kapusa a Rayo Vallecano elleni Király-kupa-mérkőzés előtt beszélt a továbbjutás fontosságáról, spanyolországi tapasztalatairól, és az ellenfélre is kitért.
dec. 16
9:41
Videó: remek fejes gólja után cserét kért, majd a csere… (She)
Darío Benedetto fejesével vezetést szerzett a Club América a TP Mazembe ellen a klubvilágbajnokságon. Az argentin támadó találatát követően azonnal cserét kért edzőjétől, a helyére beálló Martín Zúniga a 28. percben 2–0-ra növelte a Club América előnyét.
dec. 16
9:57
Hertha: Dárdainak van egy álma, ma újabb lépést tehet felé (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője elárulta, mi az álma: az együttes saját stadionjában döntőzni a Német Kupában. Ehhez ma egy lépéssel közelebb kerülhet a gárda, a legjobb 16 között a másodosztályú Nürnberggel csap össze.
dec. 16
9:59
NB II: újabb jelölt a Kövesdről távozó Benczés Miklós helyére (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Kis Károly is szóba került a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdnél, ő is lehet Benczés Miklós utódja a vezetőedzői poszton.
dec. 16
10:15
NB III: a középpályás visszatér nevelőklubjához Győrbe (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő ETO FC Győrben folytatja pályafutását a Budaörstől távozó Imrik László.
dec. 16
10:33
Sportrepülés: júliusban jön a Red Bull Air Race Budapestre (She)
Július közepén rendezik meg Budapesten a világ legjobb műrepülő-pilótáinak részvételével a Red Bull Air Race sorozat jövő évi negyedik versenyét, a naptárba pedig két új helyszín is bekerült.
dec. 16
10:35
Olimpia: az EYOF jó ajánlólevél lehet a 2024-es olimpiára (She)
Az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) elnöke szerint a Győrben sorra kerülő 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) profi lebonyolítása és az önkéntesek nagyszámú mozgósítása jó ajánlólevél lehet, hogy 2024-ben Magyarország rendezhesse az olimpiát.
dec. 16
10:37
Klub-vb: kiváló kezdés után mexikói öröm a végén (She)
A mexikói América végzett az ötödik helyen a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon, a helyosztón 2–1-re legyőzve a Kongói DK-beli TP Mazembét.
dec. 16
10:51
EOB elnök: a győri fesztivál jó ajánlólevél lehet egy budapesti olimpia rendezésére (Infostart)
Az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) elnöke szerint a Győrben sorra kerülő 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) profi lebonyolítása és az önkéntesek nagyszámú mozgósítása jó ajánlólevél lehet, hogy 2024-ben Magyarország rendezhesse az olimpiát.
dec. 16
11:09
NFL: újabb fontos kezdők dőltek ki a Patriotsból (She)
Továbbra is hadilábon áll a szerencsével a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a New England Patriots, amely két újabb játékost helyezett sérültlistára.
dec. 16
11:09
Meghalt a legendás magyar újságíró (Behaviour)
A Szabad Európa Rádió egykori munkatársa, író, publicista életének 95. évében hunyt el.
dec. 16
11:11
Női kézi: távozik Németh? A magyar szövetség sajtótájékoztatója – ÉLŐ! (She)
Németh András a Magyar Kézilabda-szövetség szerdai sajtótájékoztatóján megerősítette: immár nem ő a női válogatott szövetségi kapitánya. Csapatunk a lengyelek elleni nyolcaddöntőben búcsúzott a dániai vb-n, az olimpiai kvalifikáció esélye a minimálisra csökkent.
dec. 16
11:27
Női kézilabda-vb - Lemondott Németh András szövetségi kapitány (Infostart)
Lemondott posztjáról Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya azok után, hogy csapata csak a 11. helyen végzett a dániai világbajnokságon - jelentette be szerdai sajtótájékoztatón Kocsis Máté, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke.
dec. 16
11:27
Női kézi: már nem Németh András a szövetségi kapitány (She)
Már nem Németh András a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Ezt a szövetség székházában szerda délelőtt megtartott sajtótájékoztatón jelentették be. A tréner a csalódást keltő 11. helyen zárt csapatával a dániai vb-n, miután a nyolcaddöntőben kikapott Lengyelországtól. Esélyünk az olimpiai részvételre ezzel minimálisra csökkent, sorsunk mások kezébe került, és több…
dec. 16
11:45
Real: karácsonyra Benítez-kirúgás; ez a 3 edző képben? (She)
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Rafa Benítez, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője karácsonyra menesztést kap „ajándékba” a blancók vezetőségétől. A spanyol még idén távozhat, a kérdés már csak az, ki érkezik a helyére. Állítólag hárman maradtak versenyben az állásért.
dec. 16
11:45
Lemondott Németh András (Metropol)
Ezt Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke jelentette be.
dec. 16
11:47
Újpest: a válogatott kerettag védő nem zárja ki a téli váltást (She)
Kecskés Ákos, a magyar labdarúgó-válogatott távlati csapatába meghívót kapó védő nem zárja ki, hogy a télen távozik Újpestről.
dec. 16
11:49
Kézi-vb: Nem vagyok jó szövetségi kapitány – Németh A. (She)
Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott leköszönő szövetségi kapitánya bevallotta, hogy nem jó szövetségi kapitány. Legalábbis az ő munkájának nem kedvez az, hogy nem tud sokat együtt gyakorolni a csapat.
dec. 16
12:03
Red Bull Air Race: júliusban lesz a budapesti verseny (Infostart)
Július közepén rendezik Budapesten a világ legjobb műrepülő-pilótáinak részvételével a Red Bull Air Race sorozat jövő évi negyedik versenyét, a naptárba pedig két új helyszín is bekerült.
dec. 16
12:03
Puskás Akadémia: „Mindenkit megviselt ez a fél év…” (She)
Polonkai Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia középpályása augusztus vége óta nem játszhat sérülése miatt, de gőzerővel dolgozik a visszatérésén. A felcsútiak játékosa szerint a csapatnál mindenkit megviselt ez a fél év, amelynek végén a PAFC kiesőhelyen áll.
dec. 16
12:05
Női kézi: Nem zárjuk le a határokat – Kocsis a kapitánykérdésről (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöke, Kocsis Máté szerint elképzelhető, hogy külföldi szövetségi kapitány váltja a leköszönő Németh Andrást a női válogatott élén.
dec. 16
12:21
El: csupán ennyi jegyet kapnak az MU szurkolói (She)
Mint ismert, a Manchester United labdarúgócsapata az Európa-ligában folytatja nemzetközi kupaszereplését, miután a Wolfsburg búcsúztatta a Bajnokok Ligája-sorozattól. A „vörös ördögök” a dán FC Midtjyllanddal csapnak össze, a találkozóra mindössze hatszáz jegyet kapott az angol klub.
dec. 16
12:23
Női kézi-vb: Pena szerint a bírók meglopták őket (She)
Mint megírtuk, időn túli hétméteressel nyert Franciaország Spanyolország ellen a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A spanyolok nehezen emésztették meg a kiesést, és a játékvezetőket is elővették.
dec. 16
12:25
Újpest: Mbaye Diagne-hoz egyelőre ragaszkodnak a lilák (She)
Korábban jeleztük, hogy a román bajnok Steaua Bucuresti érdeklődik az Újpest FC szenegáli csatára, Mbaye Diagne iránt, úgy tűnik azonban, hogy a román klub nem fogja tudni szerződtetni.
dec. 16
12:27
DVSC: íme, Kondás Elemér indokai a gyengébb szereplésre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen csupán a hetedik helyen áll a tabellán a téli szünet előtt. Kondás Elemér vezetőedző nem tagadja, elégedetlen ezzel a teljesítménnyel, és elárulta azt is, mik az okai a gyengébb szereplésnek.
dec. 16
13:15
Benedek Tibor: téthelyzetbe szeretném hozni a fiatal csapatot (Infostart)
Kedd este a nemzetközi kupasorozatokban érdekelt összes magyar férfi vízilabdacsapat idegenben száll vízbe. A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában hat órától az Eger a montenegrói Jadran Herceg Novival játszik, héttől a Szolnok a Galatasaray vendége lesz Isztambulban, míg az OSC nyolctól a Partizannal küzd meg Belgrádban. Ugyancsak 20 órakor kezdődik az Eurokupa negyeddöntőjében a…
dec. 16
13:15
Honvéd: a „védelem jolly jokere” 2018-ig aláírt a kispestiekhez (She)
Baráth Botond, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd védője 2018. december 31-ig meghosszabbította szerződését a kispestiekkel. A kispesti klub ennek örömére felidézte a játékos „felejthetetlen megmozdulásait”.
dec. 16
13:17
Női kézi: így mondott le Németh András, íme, az indok! (She)
Németh András a Magyar Kézilabda-szövetség szerdai sajtótájékoztatóján megerősítette: immár nem ő a női válogatott szövetségi kapitánya. A szakember döntésének okairól is beszélt. Az NSO Tv felvétele.
dec. 16
13:19
Eb 2016: Izlandnak összejöhet bármi – a védő szerint ezért (She)
Izlandnak bármi összejöhet – ez a címe annak az interjúnak, amit az osztrák napilap, a Kurier készített Helgi Kolvidssonnal, az elmúlt években edzőként Ausztriában dolgozó korábbi izlandi válogatott labdarúgóval. Kolvidsson szerint előny az izlandiak számára, hogy sok futballistájuk játszik északi országokban.
dec. 16
13:33
Női kézi: Én is vállalom a felelősséget a kudarcért – Pálinger (She)
Németh András a Magyar Kézilabda-szövetség szerdai sajtótájékoztatóján megerősítette: immár nem ő a női válogatott szövetségi kapitánya. A sajtótájékoztatón Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke is beszélt a csapatról és a döntésről. Az NSO Tv felvétele.
dec. 16
13:35
Chelsea: Anglia ledöbbent, ő követi Mourinhót a kispadon? (She)
Váratlan pletykacunami söpört végig az utóbbi órákban Angliában. A The Times információi szerint egy senki által sem várt utód követheti José Mourinhót a Chelsea kispadján.
dec. 16
13:51
Klub-vb: a River Plate jutott be elsőként a fináléba (She)
A Libertadores-kupa-győztes argentin River Plate jutott be elsőként a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság döntőjébe, miután az elődöntőben 1–0-ra legyőzte a Sanfrecce Hirosimát.
dec. 16
14:09
Eb 2016: Thierry Henry nem lő majd gólt, de ott lesz! (She)
Thierry Henry csatlakozik Gary Linekerhez és Alan Shearerhez, a három korábbi kiváló labdarúgó együtt erősíti a BBC szakértői stábját a nyári Európa-bajnokság angliai televíziós közvetései során.
dec. 16
14:27
Rio 2016: ötpróbával Ön is ott lehet az olimpián! (She)
Egy régi hagyomány, az olimpiai ötpróba kel életre az „5próba Rióba!” című rendezvénysorozaton. Szeretné élőben átélni a riói olimpiai játékokat? Ha indul a rendezvénysorozat egyes eseményein, pontokat szerezhet, amelyekért értékes ajándékokat, fődíjként egy kétszemélyes utat nyerhet a riói olimpiára. Nem a helyezés, a részvétel számít!
dec. 16
14:29
Románia: közpénzbotrány – magyarok is a vádlottak között (She)
Vádat emelt a román korrupcióellenes ügyészség Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere és több helyi magyar tisztségviselő ellen hivatali visszaélés miatt, az ASA labdarúgócsapatának finanszírozása ügyében – írja a kolozsvári Főtér internetes portál.
dec. 16
14:31
FIFA: Platini nem megy el az etikai bizottság meghallgatására (She)
Az eltiltott Michel Platini nem vesz részt a meghallgatásán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága előtt.
dec. 16
14:45
Platini nem megy el az etikai bizottság meghallgatására (Infostart)
Az eltiltott Michel Platini nem vesz részt a meghallgatásán a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága előtt.

Keresés