2015. december 26. szombat

dec. 26
7:51
NBA: a Golden State ezúttal is legyőzte a Clevelandet (She)
Akárcsak az elmúlt szezon végi nagydöntőben, a Golden State Warriors karácsony este is legyőzte a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A címvédő 89–83-ra múlta felül a Cavst a rangadón.
dec. 26
8:45
Férfi kézi: Császárék edzője a juniorok mellett döntött (She)
Nem hosszabbítja meg a szerződését a Kadetten Schaffhausen férfi kézilabdacsapatával Markus Baur, a korábbi német válogatott kiválóság, így Császár Gábor csapata a nyártól új edzővel folytatja.
dec. 26
9:18
Premier League: Javításra készül a City (Agroinform)
Hétfői, londoni botlását a Sunderland ellen javíthatja ki a Manchester City.
dec. 26
9:21
Arsenal: egy sztárnak ezért tilos az orrába nyúlnia a kamerák előtt (She)
Szétszedik Per Mertesackert, az Arsenal labdarúgóját, pedig közel sem biztos, hogy kiérdemelte.
dec. 26
9:57
Kép: a legkegyetlenebb karácsonyi ajándék? Ez a drukker megkapta! (She)
Kíméletlen ajándék várta a Premier League-ben szereplő Aston Villa egyik szurkolóját a karácsonyfa alatt december 25-én.
dec. 26
10:48
Darts-vb: Folytatódik a show, színpadon Anderson és Chisnall! (Agroinform)
Újra megtelik a londoni Ally Pally, szombat este ugyanis megkezdődnek a második fordulós küzdelmek a PDC darts-vb-n.
dec. 26
10:51
Képek: Beckham csókolt, CR pózolt – így karácsonyoztak a sztárok (She)
A sportvilág legnagyobb sztárjai is ünnepeltek karácsonykor, sokan a közösségi oldalakon osztották meg, hogy hol, kivel, hogyan töltötték a jeles napot.
dec. 26
10:53
Gyász: elhunyt az olimpiai bajnokot nevelő mesteredző (She)
Hatvanöt éves korában, súlyos betegségben elhunyt Kulcsár Antal öttusa-mesteredző, az Alba Volán SC és a magyar női válogatott korábbi vezetőedzője, szövetségi kapitánya – adta hírül a szekesfehervar.hu. A szakember számos korosztályos és felnőtt, hazai és nemzetközi bajnoki címet szerzett tanítványaival, akik közül kiemelkedik az olimpia- világ-és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna.
dec. 26
11:45
Női kézi: Kevés dologtól viszolygok úgy, mint a kapitányi megbízatástól – Elek G. (She)
Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában elmondta: meggyőződése, hogy a klubedzőség és a válogatott szövetségi kapitányi pozíciója összeférhetetlen, ráadásul egyelőre nem is érdekelné a nemzeti csapat irányítása.
dec. 26
12:03
Ki volt 2015 legjobb futballistája? (Infostart)
A Guardian című angol napilap a karácsony előtti napokban egy 123 tagú zsűri részvételével választotta meg a 2015-ös esztendő legjobb száz futballistáját. Az ankéton - egyebek mellett újságírók, tanácsadók mellett - korábbi válogatott játékosok, mint Zico, Gheorghe Hagi, Javier Zanetti, Herbert Prohaska, Kraszimir Balakov, Jan-Aage Fjörtoft, Juninho Pernambucano vagy Jesper Grönkjaer szavaztak. A…
dec. 26
12:21
Hertha: a számok ígérete – Dárdaiék az első négyben végeznek (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata nagy meglepetésre a 3. helyről várja a német Bundesliga tavaszi szezonját – a berliniek 32 pontot gyűjtöttek az ősszel, csak egy egységgel maradtak el a klubrekordtól. A múlt azt ígéri, az őszi teljesítmény elég lesz az első négybe kerüléshez.
dec. 26
12:36
Premier League: Megtörheti déli átkát az Arsenal (Agroinform)
Közel 12 év után nyerhetnek az Ágyúsok Southamptonban.
dec. 26
12:39
Képek: a Vardar szexi kézései miatt a december is fülledt... (She)
A Vardar Szkopje női kézilabdacsapata nemet mondott a hűvös decemberre, és felforrósították a hónapot. A hölgyek egy különleges naptárral készültek a 2016-os évre, melynek minden hónapjára jutott egy játékos. A végeredmény önmagáért beszél.
dec. 26
12:41
Videó: lélegzetelállító – 28 500 fős karácsonyi drukkerkórus (She)
Rekordlétszámot hozott a német második ligában szereplő Union Berlin labdarúgócsapatának tradicionális karácsonyi ünnepe: 28 500 szurkoló énekelt együtt gyertyafénynél a Stadion An der Alten Förstereiban. A látvány és a hangulat megkapó és lélegzetelállító.
dec. 26
13:15
Arsenal: Wenger nem vár tovább, kifizeti a lengyel kivásárlási árát (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere kész kifizetni a Sevillának Grzegorz Krychowiak 33 millió fontos kivásárlási árát a télen – írja a The Sun.
dec. 26
13:17
PL: Van Gaal karácsonyi húzása – ejtette Rooneyt a kezdőből (She)
A Manchester United labdarúgócsapata a kapitány Wayne Rooney nélkül fut ki a Stoke City elleni, idegenbeli Premier League-mérkőzésre: Louis van Gaal menedzser a kispadra ültette az angol válogatott támadót.
dec. 26
13:19
Kép: a klub, amely karácsonykor a világ fölé emelkedett (She)
Bár az angol bajnokságot jelenleg a Leicester City vezeti, van egy csapat, amely még magasabbra jutott a Premier League-ben. Pontosabban csak egy a címerét ábrázoló zászló, amelyet jelenleg az űrben tartózkodó brit űrhajós, Tim Peake osztott meg Twitter-oldalán karácsonykor. Az asztronauta ugyanis nem mindennapi helyre akasztotta ki kedvenc csapata, a Stoke City zászlaját, amelyet egy szurkolótól…
dec. 26
13:21
Haladás: Megkeresett az 1860 München – Király Gábor (She)
A magyar labdarúgó-válogatott és a Haladás kapusa, Király Gábor fárasztó, de sikeres évet zár. A kapuvédő saját hivatalos honlapjának elmondta, a jó eredmények váratlan megkeresést is hoztak.
dec. 26
13:51
DVTK: Komant nézte ki a horvát bajnokság 2. helyezettje (She)
A horvát SportCom értesülései szerint a támadó középpályást kereső HNK Rijeka labdarúgócsapatának a DVTK játékosa, Koman Vladimir az egyik kiszemeltje.
dec. 26
14:09
Elhunyt Kulcsár Antal korábbi öttusakapitány (Infostart)
Életének 66. évében elhunyt Kulcsár Antal, a női öttusa-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
dec. 26
14:09
Topligák: 2015 álomcsapata és a 10-10 legjobb posztonként (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) év végi tanulmányában összeállította az öt európai labdarúgó-topliga legjobb játékosainak rangsorát, posztok szerinti bontásban.
dec. 26
14:11
Hosszú Katinka Európa harmadik legjobb sportolónője (Infostart)
Novak Djokovics szerb teniszező végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2015 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, melyen Hosszú Katinka a kilencedik, egyben a hölgyek között Dafne Schippers és Anna Fenninger mögött a harmadik lett.
dec. 26
14:27
FTC: Guzmicsék is a törökországi ellenfelek között (She)
Alakul a Ferencváros labdarúgócsapatának téli felkészülési programja: ugyan a zöld-fehérek hivatalosan még nem jelentették be ellenfeleik névsorát, de azok közül több is közzétette az FTC elleni felkészülési mérkőzés időpontját.
dec. 26
14:27
Elhunyt Kulcsár Antal korábbi öttusakapitány (Metropol)
Legnagyobb sikerei az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsannához, valamint a vb- és Eb-aranyérmes Horváth Viktorhoz kötődnek.
dec. 26
14:29
Szavazás: Djokovics az év európai legjobbja, Hosszú a 9. (She)
Novak Djokovics szerb teniszező végzett az élen az európai hírügynökségek – köztük az MTI – 2015 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, melyen Hosszú Katinka a kilencedik lett.
dec. 26
14:29
Djokovic lett Európa legjobb sportolója (Metropol)
Djokovics végzett az élen az európai hírügynökségek 2015 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, Hosszú Katinka a kilencedik lett.
dec. 26
14:31
Videoton: forrósodik a lengyel vonal Gyurcsó körül (She)
Több lengyel forrás is mint lehetséges téli átigazolásról számol be Gyurcsó Ádámról, akit Nikolics Nemanja klubjával, a varsói Legiával boronáltak össze.
dec. 26
14:33
Anglia: több klubnál is rémálom volt a karácsony – képek, videó (She)
Mint minden évben, ezúttal sem múlhat el a karácsony angol futball nélkül. Azonban a másod-, a harmad-, és a negyedosztályban több mérkőzést is el kellett halasztani a hatalmas esőzések miatt, amelyek néhány pályát futballra alkalmatlanná tettek. Az angol csapatok mellett skót együttesek is megszenvedték a rossz időjárást.
dec. 26
14:45
Törlés a totóban (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a fogadókat, hogy az 52. heti 1. fordulós totóműsorban szereplő 9. sorszámú, Blackburn-Middlesbrough angol ligabajnoki mérkőzést törölte, mert a találkozót a rossz időjárási körülmények miatt elhalasztották.
dec. 26
14:45
Videó: kapitális védelmi hiba és pokoli nagy gól – nagy bajban az MU (She)
A Stoke City már 2–0-ra vezet a Manchester United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Stoke első gólját Bojan Krkic szerezte, a másodikat pedig Marko Arnautovic bombázta a ƒ„vörös ördögök” kapujába. Nézze meg a két gólt!
dec. 26
15:21
MU: Van Gaalt a lelátón már menesztették is – kép! (She)
A Stoke City labdarúgócsapatának drukkerei kaján kárörömmel figyelték a Manchester United szenvedését a Britannia Stadionban – a Stoke az első félidő után 2–0-ra vezetett az MU ellen, a rossz eredmények miatt bajban levő Louis van Gaalt pedig a lelátón már „menesztették” is a hazai drukkerek. Egyikük legalábbis kiállította a munkahely elhagyásakor alkalmazott P45-ös „kirúgó” formanyomtatványt…
dec. 26
15:39
PL: a Stoke City is legyőzte az MU-t – Van Gaal megy? (She)
A Stoke City Bojan Krkic és Marko Arnautovic góljával 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Manchester Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának nyitó mérkőzésén.
dec. 26
15:57
Újabb kudarc: a Stoke-tól is kikapott a Man United (Infostart)
A Premier League, az angol labdarúgás legmagasabb osztályának első szombati mérkőzésén a Manchester United sima, 2-0-s vereséget szenvedett a Stoke City otthonában. A gólokat Bojan Krkic és az osztrák válogatott Marko Arnautovic szerezte.
dec. 26
15:57
MTK: 3 évre aláírt a montenegrói válogatott támadó – sajtóhír (She)
Darko Nikacs montenegrói válogatott labdarúgó helyi sajtóértesülések szerint hároméves szerződést kötött az MTK-val.
dec. 26
16:15
Vízilabda: a nőknek márciusban, a férfiaknak áprilisban lesz olimpiai selejtező (Infostart)
A vízilabdázók olimpiai pótselejtezőjét a nőknél márciusban Hollandiában, a férfiaknál áprilisban Olaszországban rendezik meg - tudatta honlapján a hazai sportági szövetség.
dec. 26
16:15
PL: Liverpool–Leicester City élőben az NSO-n! (She)
Az ünnepi időszakban sincs szünet a Premier League-ben, a Liverpool például karácsony másnapján fogadja a csodacsapat Leicestert. Kövesse velünk a rangadót!
dec. 26
16:17
NB I: Vanczák és a DVTK közel a megegyezéshez – sajtóhír (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK közel áll hozzá, hogy megegyezzen Vanczák Vilmossal. A DVTK Szurkolói oldal szerint a válogatott középhátvéd már a tavasztól újra itthon futballozhat.
dec. 26
16:30
Darts-vb: Még mindig ötszörös pénzt fizet Taylor győzelme (Agroinform)
Lezajlottak a főtáblás mérkőzések a PDC darts-világbajnokságon, ennek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
dec. 26
16:33
Fotó: mint az apja – a kis Nikolics is kész életveszély! (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy képet Nikolics Nemanja kisfiáról. „A kis Nikó olyan veszélyes a karácsonyfa alatt, mint az apja a tizenhatoson belül” – írják.
dec. 26
16:33
Újra kikapott a Manchester United (Metropol)
A Manchester United 2-0-ra kikapott a Stoke City vendégeként szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 26
16:51
Rio 2016: ekkor selejteznek a női és férfi pólósok (She)
A vízilabdázók olimpiai pótselejtezőjét a nőknél márciusban Hollandiában, a férfiaknál áprilisban Olaszországban rendezik meg – tudatta honlapján a hazai sportági szövetség.
dec. 26
16:53
Videó: a Liverpool vezet az éllovas Leicester ellen (She)
Az alábbi összeállításban a Manchester City–Sunderland, a Chelsea–Watford és a Liverpool–Leicester City angol bajnoki labdarúgó-mérkőzések góljait nézhetik meg.
dec. 26
16:55
PL: Nem mertünk játszani; én is a kudarc része vagyok – Van Gaal (She)
Finoman fogalmazva sem repesett az örömtől Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere, miután csapata 2–0-s vereséget szenvedett a Stoke City otthonában az angol labdarúgó Premier League 18., karácsonyi fordulójának nyitó mérkőzésén.
dec. 26
17:09
Anglia: a két exfradista egymás tenyerébe csapott (She)
Stanley Aborah, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County játékosa szerződést hosszabbított a klubbal.
dec. 26
17:11
MU: Giggs öccse Mourinhóval trollkodott – Van Gaal kárára (She)
Mint arról beszámoltunk, a Stoke City labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Manchester Unitedet az angol bajnokság (Premier League) 18. fordulójában. A találkozó után azonnal megindultak a találgatások, hogy mikor menesztik a „vörös ördögök” menedzserét, Louis van Gaalt.
dec. 26
17:45
PL: a Manchester City bemutatta új klubcímerét – kép (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a Sunderland elleni mérkőzés előtt bemutatta új klubcímerét. A szurkolók által megválasztott logón megtalálható a Manchester-hajó, a három folyó és a Lancashire vörös rózsája is.
dec. 26
17:47
Videó: De Bruyne pazar kötényével csak egy probléma volt (She)
Kevin De Bruyne nagyszerű formában játszott a Manchester Cityben a Sunderland elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Gólja és két gólpassza mellett az alábbi videóban látható kötényt is bemutatta. Szép volt, csak akadt vele egy kis gond.
dec. 26
18:03
Szavazás: ön szerint milyen Eb-t és olimpiát zárunk 2016-ban? (She)
Két csúcseseményt rendeznek 2016-ban a világ sportjában – milyen évünk lesz 2016-ban?
dec. 26
18:05
PL: angyali szépség az angliai WAG-ek új királynője? – képek (She)
Laurent Depoitre-ról 2015 decemberében három adatot érdemes megjegyezni. Jelenleg a belga listavezető Gentben futballozik, januárban a Premier League-ben szereplő Tottenham szeretné megszerezni, a barátnője pedig lenyűgözően szép teremtés. Ezúttal a harmadikra fókuszálunk.
dec. 26
18:07
PL: Man. City-gólparádé; Hiddink debütálásán Chelsea-iksz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában, a Boxing Dayen a Manchester City gólparádét rendezett a Sunderland ellen hazai pályán, a Chelsea kispadján pedig Guus Hiddink 2–2-es, Watford elleni döntetlennel debütált.

Keresés