2015. december 13. vasárnap

dec. 13
0:21
FTC–Újpest: „Lenéztek minket a meccs előtt” (She)
A Ferencváros hazai pályán kikapott az Újpesttől a labdarúgó NB I 19. fordulójában. Az NSO Tv-nek Balogh Balázs, Dibusz Dénes és Balajcza Szabolcs értékelt.
dec. 13
0:39
FTC–Újpest: „Kilencven fokban kifordult Böde bokája” (She)
A Ferencváros–Újpest (0–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés utáni értékelés a két vezetőedzővel, Nebojsa Vignjeviccsel és Thomas Doll-lal.
dec. 13
0:43
NS: Storck-interjú, reakciók, Eb-menetrend – vasárnap 4 oldalon (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
dec. 13
0:57
Vasárnapi sportműsor: olasz rangadók; férfi vízi MK-döntő (She)
Vasárnap délután rendezik a vízilabda Magyar Kupa döntőjét, amelyben a házigazda Eger ellenfele a Szolnok lesz. A futsalválogatott Ukrajna ellen zárja világbajnoki selejtezős csoportját. Az olasz labdarúgó-bajnokságban Juventus–Fiorentina és Napoli–Roma rangadó lesz. Megkezdődik a nyolcaddöntős mérkőzések sora a női kézilabda-vb-n Dániában, valamint a téli sportok és az NFL szerelmesei sem fognak…
dec. 13
7:33
NHL: a Rangers és a Coyotes is felállt mínusz háromról, aztán… (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Arizona Coyotes és a New York Rangers is hosszabbítás után kapott ki, pedig mindkét csapat felállt háromgólos hátrányból. A Coyotes hazai pályán a Carolinától, a Rangers idegenben a Calgarytől szenvedett vereséget. A Keleti főcsoportot vezető Montreal Canadiens véget vetett négymeccses…
dec. 13
7:51
FTC–Újpest: félmeztelen lila öröm, Kabát kabátban – fotó (She)
A szombati Ferencváros–Újpest (0–1) mérkőzést követően a vendégek hivatalos Facebook-oldala betekintést engedett az öltözőbe, kiderült, hogyan ünnepeltek Litauszki Róberték félmeztelenül. A meccsről sérülés miatt hiányzó Kabát Péter volt a kakukktojás, ő kabátban volt...
dec. 13
7:53
NBA: vége! Megszakadt a Golden State 28 meccses sikersorozata (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a címvédő Golden State Warriors huszonnégy győzelem után először kapott ki ebben a szezonban, míg a legutóbbi idény nagydöntőjét is beleszámítva 28 siker után szenvedett ismét vereséget. Az NBA-rekordot a Los Angeles Lakers tartja, amely az 1971–1972-es évadban 33 meccses veretlenségi szériát állított fel…
dec. 13
8:09
FTC–Újpest: német játékosmegfigyelők a lelátón (She)
Az FTC–Újpest derbit még mindig kiemelt érdeklődés kíséri a labdarúgó NB I-ben, amit bizonyít, hogy a külföldi játékosmegfigyelők is kitüntetett figyelemmel kísérik.
dec. 13
9:03
Magyar részsikerek az Amerika-Európa úszópárbajon (Infostart)
A hazai válogatott nyerte 155-107-re az Egyesült Államok-Európa úszóversenyt Indianapolisban.
dec. 13
9:03
FTC–Újpest: Nem is értettem a 21 pontos különbséget – Möller (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője, Andreas Möller a helyszínen tekintette meg az NB I 19. fordulójában rendezett Ferencváros–Újpest (0–1) rangadót. A német szakember a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a látottak alapján nem is érti, hogy lehet 19 pont a különbség a két csapat között.
dec. 13
9:21
FTC–Újpest: Nem is értettem a 21 pontos különbséget – Möller (She)
A magyar labdarúgó-válogatott másodedzője, Andreas Möller a helyszínen tekintette meg az NB I 19. fordulójában rendezett Ferencváros–Újpest (0–1) rangadót. A német szakember a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a látottak alapján nem is érti, hogy lehetett 21 pont a különbség a két csapat között.
dec. 13
9:39
Az Újpest nyerte a Ferencváros elleni derbit (Metropol)
Az immár hét bajnoki találkozó óta veretlen lila-fehérek sikerükkel feljöttek a második helyre.
dec. 13
9:57
Real: CR bevallotta, megsérült, és más gondjai is voltak (She)
Cristiano Ronaldo elárulta, magánéleti gondjai voltak az utóbbi hónapokban, ráadásul sérült is volt, ez rányomta a bélyegét a teljesítményére.
dec. 13
10:15
Klub-vb: a brazil eldöntötte, Robinhóékkal játszik a Barca (She)
Az ázsiai BL-győztes Kuangcsou Evergrande a brazil válogatott Paulinho 93. percben szerzett góljának köszönhetően 2–1-re legyőzte a CONCACAF-zóna Bajnokok Ligáját megnyerő Club Américát a Japánban zajló klubvilágbajnokság negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, és készülhet a Barcelona elleni mérkőzésre.
dec. 13
10:15
Elfogták a dohánybolti rablót (videó) (Behaviour)
Négy napon belül kapták el.
dec. 13
10:51
Videó: túllőtt a célon? Dehogy! Direkt szaltózott a mélybe (She)
Danny MacAskill őrült akcióra vállalkozott. Az év alternatív sportolója-díjra jelölt skót bringás nem mindennapi szaltót vitt véghez, de ahogy előtte ugrál Las Palmas de Gran Canaria háztetőin, szintén lenyűgöző. Nézze meg!
dec. 13
11:09
Rövid pályás gyorskorcsolya: aranyérmes a magyar férfi váltó (She)
Sportágtörténeti sikert aratva nyert aranyérmet a magyar férfi váltó a rövid pályás gyorskorcsolyázók Sanghajban vasárnap befejeződött világkupáján.
dec. 13
11:27
Miért a magyarok csoportja a második legerősebb az Eb-n? (Infostart)
A magyar válogatott 24 ország csapatával játszott 2011. augusztus 10. óta - de ezek között nem volt a mostani három Eb-ellenfél bármelyike. Mindebből azt a következtetést is levonhatjuk, hogy nincs első kézből tapasztalatunk a nyári vetélytársakról, de ez nem jelenti azt, hogy ne ismernénk őket. Mindhárom rivális jól szerepelt a selejtezőkben (a portugál és az osztrák csapat különösen, de…
dec. 13
11:27
NB I: „Ezen néhány játékosnak és nekem is el kell gondolkozni” (She)
Véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, szombaton rendezték az idei utolsó, 19. fordulót. A DVSC otthonában alulmaradó MTK vezetőedzője, László Csaba elmondta, neki és a játékosainak is el kell gondolkoznia azon, hogy ebben a szezonban már másodszor kaptak ki Debrecenben. A Budapest Honvédot irányító Marco Rossi szerint nem kérdés, hogy meg kellett volna verniük a Vasast, míg Robert Jarni,…
dec. 13
11:29
Női kézi-vb: 120 kg-nál is többet nyom a legnehezebb játékos - kép (She)
Két kazah játékos is ott van a 2015-ös dániai női kézilabda-világbajnokság öt legsúlyosabb egyénisége között, de nem kettejük közül kerül ki a torna legnagyobb súllyal bíró játékosa.
dec. 13
11:31
Eb 2016: „Magyarországot biztosan le tudjuk győzni” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Ausztriával és Izlanddal csap össze a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon. Tómas Thór Thórdarson izlandi újságíró a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a magyar és a portugál nemzeti csapatnak is örül.
dec. 13
11:45
Videó: 13 mp alatt kiütötte a 10 éve veretlen bajnokot (She)
Conor McGregor 13 másodperc alatt kiütötte José Aldót szombaton Las Vegasban az UFC 194 versenyén. Az ír MMA-harcos ezzel vitathatatlanul felért a csúcsra, hiszen a tíz éve veretlen pehelysúlyú Aldótól rekordgyorsasággal megszerezte a bajnoki címet.
dec. 13
11:47
Női kézi-vb: a pillanat, amikor Trefilov nevetésben tör ki (She)
Vicces jelenet játszódott le a Románia–Oroszország (27–30) csoportmeccs után a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokságon. Történt, hogy az oroszok – mára lehiggadt – szövetségi kapitánya, Jevgenyij Trefilov abban a hiszemben ült be a sajtótájékoztatóra, hogy Darja Dmitrijeva fordít neki, aki azonban közölte vele, tőle bizony hiába várja a segítséget. Ekkor tört ki nevetésben az orosz kapitány.
dec. 13
12:39
Eb 2016: képek a magyar válogatott lehetséges szálláshelyéről, a pályáról és a városról (She)
Nagy a valószínűsége annak, hogy a magyar labdarúgó-válogatottnak Pau-ban lesz a főhadiszállása a franciaországi Európa-bajnokság alatt, összegyűjtöttünk néhány képet, hogy a kedves olvasó is átérezze a hely szellemét. Fotók a szállásról, az edzőpályáról és magáról a városról. Nézze meg őket!
dec. 13
12:57
Sífutó-vk: olasz és svéd siker a davosi sprinten (She)
A svájci Davosban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-idénye. Előbbieknél az olasz Federico Pellegrino, utóbbiaknál a svéd Stina Nilsson diadalmaskodott.
dec. 13
13:15
Eb 2016: „Mind a három ellenfelünket megverhetjük” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. Az osztrákok korábbi kiváló játékosa és szövetségi kapitánya, Herbert Prohaska szerint az is előfordulhat, hogy honfitársai 9 ponttal jutnak tovább a csoportból.
dec. 13
13:33
Klub-vb: a házigazda japán csapat bejutott az elődöntőbe (She)
A japán bajnok Sanfrecce Hirosima magabiztosan, 3–0-ra megverte az afrikai Bajnokok Ligája-győztes TP Mazembét a klubvilágbajnokság negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, és készülhet az argentin River Plate elleni találkozóra.
dec. 13
13:33
Gálfi Dalma világelsőként zárja az évet (Metropol)
Gálfi Dalma idén első magyarként megnyerte a US Open juniorversenyét is. A juniorok között ő áll az élen.
dec. 13
13:51
Tenisz: Gálfi Dalma junior világelsőként zárja az évet (She)
Gálfi Dalma első magyarként elsőként zárja az évet a junior teniszezők világranglistáján.
dec. 13
13:53
FTC-Újpest: ebben a párharcban sérült meg Böde – videó (She)
Mint ismert, Böde Dániel számára idő előtt ért véget az FTC–Újpest derbi, mert az 5. percben sérülést szenvedett. A zöld-fehérek centere később rögzítőkötést kapott a bokájára, sérülése Thomas Doll tájékoztatása szerint súlyos.
dec. 13
14:09
La Liga: a Málaga 689 perc után gólt szerzett idegenben, nyert is (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában a Málaga vendégként 2–1-re legyőzte a Rayo Vallecanót. A mérkőzés elején hátrányba kerülő andalúziai csapat ebben a szezonban először, 689 percet követően talált be idegenbeli bajnoki meccsen, és mivel a hajrában a győztes találatot is bevitte, első győzelmét aratta otthonától távol a mostani idényben.
dec. 13
14:11
Chelsea: visszatérne a doktornő, de Mourinhóval? (She)
Újabb fejezetéhez érkezett José Mourinho és Eva Carneiro ügye. A Chelsea korábbi csapatorvosa vissza szeretne térni a londoniak orvosi stábjába. A doktornő szexizmussal vádolja Mourinhót, ennek ellenére szívesen folytatná munkáját a csapatnál. A hírek arról nem szólnak, hogy ezt a portugállal vagy nélküle tenné meg, de az biztos, hogy jogi úton rendezik a kérdést.
dec. 13
14:45
Alpesisí-vk: eltaktikázta magát Hirscher műlesiklásban (She)
Vasárnap a férfiaknak a franciaországi Val d'Isére-ben, a nőknek a svédországi Äréban rendeztek műlesikló futamot az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig a szlovák Petra Vlhova szerezte meg.
dec. 13
14:45
Holnap már az olimpiai kvalifikációs torna lehet a tét (Metropol)
Ha nyerünk a lengyelek ellen, akkor a negyeddöntőben az orosz - dél-koreai párharc győztesével találkozunk.
dec. 13
15:03
MU: Gary Neville meglepő választ adott a klub irányításáról (She)
Gary Neville, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United legendás védője meglepő választ adott, amikor arról kérdezték, a jövőben elvállalná-e az MU irányítását.
dec. 13
15:21
Női kézilabda-vb: az olimpiai kvalifikáció a tét (Infostart)
Hétfőn már az olimpiai kvalifikációs torna lehet a tét a magyar női kézilabda-válogatott számára, amely 18 órakor találkozik a lengyel csapattal a nyolcaddöntőben.
dec. 13
15:21
Videó: Giroud 11-est értékesített, Özil ismét gólpasszt adott (She)
Olivier Giroud és Aaron Ramsey találatával kétgólos előnyhöz jutott az Arsenal az Aston Villa ellen az angol élvonalban. Az „ágyúsok” második gólját Mesut Özil készítette elő.
dec. 13
15:39
Bundesliga 2.: győzelmével élre ugrott a magyaros csapat (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 18. fordulójában hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a magyaros szálakkal bíró RB Leipzig, amely a forduló előtt még listavezető Freiburg nürnbergi veresége után átvette a vezetést a tabellán, méghozzá hárompontos előnnyel.
dec. 13
15:39
Nem telefontéma… (Behaviour)
Ugye ismerős a cím?
dec. 13
15:57
Chelsea: Vardy bárhol sikeres lehet – Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint Jamie Vardy, a Leicester City támadója nagyobb klubnál is megállná a helyét.
dec. 13
15:59
FTC–Újpest: talán lőniük kellett volna a Fradi-játékosoknak! Meg cselezni, szerelni... (She)
A Ferencváros–Újpest derbivel kapcsolatban is árulkodóak az InStat-elemzőrendszer statisztikái. Ezúttal három olyan táblázatot mutatunk meg olvasóinknak, amely rávilágít arra, hogy miért is nyerhette meg a meccset a lila-fehér együttes.
dec. 13
16:01
Sílövő-vk: a hajrá döntött mindkét váltóban (She)
Vasárnap a férfi és női váltóversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet előbbieknél az orosz, utóbbiaknál pedig az olasz csapat szerezte meg szívszaggató hajrá után.
dec. 13
16:15
Kvíz: világhírű 11-es, parádés kapáslövés – melyik Eb-meccsről? (She)
Legújabb kvízünkben a labdarúgó Európa-bajnokság 1960 óta íródó történetéből mutatunk jeleneteket. Az ön feladata megmondani, hogy melyik híres mérkőzésről készült.
dec. 13
16:17
Eb 2016: óriási orosz bakik – több magyar zászló a sorsoláson (She)
Az orosz televízió is közvetítette szombaton a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság csoportbeosztását, a csatorna Twitter-oldalára felkerült egy kép a tornára kijutott csapatokról, valamint a kalapbeosztásról. Igen ám, de ezen a fotón több hibát is fel lehetett fedezni – az egyik Magyarországot is érinti.
dec. 13
16:19
FTC–Újpest: Bödére olyan várhat, ami karrierjében még soha (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros válogatott támadójának, Böde Dánielnek nem ismeretlen a bokasérülés, korábban, a Paks futballistájaként is cserélték már le idő előtt hasonló problémával. Ám az Újpest elleni derbin most olyasmi történt, ami karrierjében még soha.
dec. 13
16:33
Újabb két taggal bővült a Rio Klub (Infostart)
Bor Barna cselgáncsozó és Gádorfalvi Áron szörfös személyében vasárnap két új taggal bővült a Rio Klub.
dec. 13
16:33
Játékossors: Pato Angliában, a „legjobb bajnokságban” folytatná (She)
Az AC Milan korábbi labdarúgója, Alexandre Pato, a Sao Paulóban kölcsönben szereplő futballista célja az, hogy a Premier League-ben folytassa pályafutását.
dec. 13
16:35
PL: győzött az Arsenal, és az élről figyelheti a Leicestert (She)
Az Arsenal idegenben 2–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában.
dec. 13
16:51
Videó: emlékszik? Dzsudzsák és Gera már játszott CR ellen (She)
Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Priskin Tamás 2009-ben már pályára lépett Cristiano Ronaldo ellen, akkor a 2010-es világbajnokság selejtezősorozatában. Hat évvel ezelőtt a Puskás Ferenc Stadionban Pepe találatával nyertek a portugálok, akik a lisszaboni találkozón 3–0-s győzelmet arattak Erwin Koeman válogatottja felett. A második mérkőzésen CR-t a 27. percben…
dec. 13
16:51
Győzelmével élen az Arsenal (Metropol)
Giroud meglőtte 50. Premier League-gólját.

Keresés