2015. december 28. hétfő

dec. 28
0:39
Férfi kosár: a Barcelona nyerte meg a szezon első el Clásicóját (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 13. fordulójában rendezték a szezon első el Clásicóját, melyen a Barcelona idegenben 91–84-re legyőzte a címvédő Real Madridot, ezzel négy vereség után győzte le ismét a királyi alakulatot. A katalánok – akik a negyedik negyed elején 19 ponttal is vezettek – a tabella második helyén állnak, míg a fővárosi együttes a harmadik. A bajnokságot a továbbra…
dec. 28
0:57
Hétfői sportműsor: MU–Chelsea és még öt PL-meccs a tévében (She)
Hétfőn nyolc mérkőzést rendeznek a Premier League 19. fordulójában, köztük a Manchester United–Chelsea rangadót, amelyen akár Louis van Gaal állása is lehet a tét. A televízió ezen a meccsen kívül további öt találkozót közvetít élőben. A dartsvilágbajnokságon Phil Taylor és Peter Wright is tábla elé lép, míg az EBEL-ben a Fehérvár AV 19 a Salzburgot fogadja. Íme, a hétfői sportműsor!
dec. 28
7:15
NBA: a Boston tovább építi győzelmi sorozatát (She)
Tovább száguld a Boston Celtics: a hajrában két kulcsfontosságú kosarat szerző Isaiah Thomas vezérletével a zöldek 100–91-re felülmúlták a New York Knickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján, így győzelmi sorozatuk immár négy láncszemből áll.
dec. 28
7:33
NFL: a Vikings nagy verést mért a New York Giantsre (She)
A Minnesota Vikings 49–17-es verésben részesítette a New York Giantset a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő hajnali programjában, ezzel bejutott a rájátszásba, és a hét végén ki-ki meccset vívhat a Green Bay Packersszel az Északi csoport első helyéért.
dec. 28
7:35
MTK: ingyen szerezhetik meg a montenegrói válogatott csatárt (She)
Mint arról beszámoltunk, a vijesti.me nevű montenegrói hírportál értesülései alapján az MTK labdarúgócsapatában folytatja pályafutását az ősszel a Buducsnoszt Podgoricában futballozó 25 éves montenegrói válogatott csatár, Darko Nikacs. A hírrel kapcsolatban a Nemzeti Sport Domonyai Lászlót, az MTK klubigazgatóját kereste meg. A klubigazgató elmondta: a lejáró szerződésű, így átigazolási díj…
dec. 28
7:51
Újpest: a nyáron külföldre szerződne a kulcsjátékos (She)
Az Újpest meghatározó játékosának, a remek őszi szezont futó Balogh Balázsnak 2016 nyarán lejár a szerződése, így aktuális a kérdés, tárgyaltak-e már a felek az esetleges hosszabbításról.
dec. 28
8:09
Hoffenheim: Szalai négy újabb kérője – a Premier League-be is kerülhet (She)
A német Bild értesülései alapján nem kizárólag a csatárt kölcsönvenni kívánó Hannover labdarúgócsapata Szalai Ádám egyetlen kérője: a magyar válogatott center iránt az angol élvonalból és második ligából, Görögországbólm valamint Izraelből is van érdeklődés. Szalai ügynöke, Lars-Wilhelm Baumgarten a lapnak megerősítette: Szalainak több opciója is van a klubváltásra.
dec. 28
8:11
NHL: ekkora tömeg ritkán torlódik fel a büntetőpadon! (She)
Nem mindennapi torlódás alakult ki a Philadelphia Flyers büntetőpadján az Anaheim Ducks elleni mérkőzés első harmadában: egyszerre öt vendégjátékos szorongott a ketrecben – ráadásul ez idő alatt a hazaiak megszerezték a vezetést, és később 4–2-re meg is nyerték a meccset az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján.
dec. 28
8:24
Darts-vb: Oktatott a világelső, Barney ismét nagy falat volt Buntingnak (Agroinform)
Nem történt meglepetés a PDC darts-vb vasárnapi programjában, hat kiemelt játékossal bővült a legjobb 16 névsora.
dec. 28
8:27
Cseh László: "Az olimpia az, ami éltet" (Infostart)
Cseh László világ-, és Európa-bajnok úszó elégedett az idei évi eredményeivel. A sportoló az InfoRádió Aréna című műsorában fontosnak nevezte az egy évvel ezelőtti edző- és klubváltást.
dec. 28
8:45
Honvéd: a kupában menetelő NB III-as csapatból jöhet erősítés (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata az NB III-ban szereplő Kozármisleny középpályásával, Wittrédi Dáviddal erősíthet a téli átigazolási időszakban.
dec. 28
9:03
Világfutball: Messi a legjobb – tarolt a Barca a díjátadón (She)
A Barcelona a nagy nyertese az idei Globe Soccer-gálának: a katalánok a legjobb klubnak, a legjobb játékosnak (Lionel Messi) és a legjobb klubelnöknek (Josep Maria Bartomeu) járó díjat is megkaparintották a Dubaiban megrendezett vasárnapi gálán, sőt „a média legkedveltebb futballszereplőjének” is a Barcát választották meg 2015-ben.
dec. 28
9:18
Heti műsor: Pazar futballhéttel zárul az esztendő (Agroinform)
A héten megmérkőzik a MU és a Chelsea, összecsap a Leicester és a City is, sőt a Real Madrid kétszer is pályára lép!
dec. 28
9:21
Top 10: nem Európában focizik a legjobban kereső olasz (She)
A La Gazzetta dello Sport közzétette a klubjuknál legjobban kereső olasz futballisták tízes toplistáját a 2015-ös év végén. Érdekesség, hogy az első helyezett játékos nem Európában futballozik, valamint a három dobogós közül csak egyikük szerepel odahaza, a Serie A-ban, amelyben a konkurens ligákhoz képest jóval nagyobb adóteher van egy futballista fizetésén.
dec. 28
9:23
Légiósok: A focira születtem – Dzsudzsák rangos elismerése (She)
Megyei Prima díjat vett át a magyar labdarúgó-válogatottal a 2016-os Európa-bajnokságra kijutó Dzsudzsák Balázs.
dec. 28
9:39
Videó: a kapus csak nézte – Falcao most nagypályán varázsolt! (She)
Újabb lenyűgöző gólt szerzett a futsalpályákról ismert brazil legenda, Falcao, de ezúttal nem teremben tette, hanem a Maracana stadionban rendezett jótékonysági mérkőzésen. A gólpasszt egy nagypályás legendától, Zicótól kapta, a befejezés pedig zseniálisra sikerült.
dec. 28
9:57
Hertha: Dárdai légiósa karrierje után tűzoltónak állna (She)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC játékosai téli szabadságukat töltik. Sokan dél felé vették az irányt, nem úgy Per Skjelbred, aki hazájában, Norvégiában tölti az ünnepeket.
dec. 28
10:12
Darts-vb: Ezúttal könnyedén győzhet Taylor a "Művész" ellen (Agroinform)
Hétfőn három topfavorit, Phil Taylor, Adrian Lewis és Peter Wright is színpadra lép a PDC darts-világbajnokságon.
dec. 28
10:33
Eurofutball: bocsánatot kért klubjától, és Londonba igazolt (She)
Az eddig a Maccabi Tel-Aviv vezetőedzőjeként dolgozó Szlavisa Jokanovics lett a Fulham új menedzsere – derült ki az angol másodosztályban (Championship) szereplő labdarúgócsapat hivatalos közleményéből.
dec. 28
10:35
Arsenal: Bázelből erősíthetik meg a megtizedelt középpályássort (She)
Az ESPNFC.com és a BBC Sport egybehangzó értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapatának vezetősége tárgyalóasztalhoz ült a svájci FC Basel középpályásával, az egyiptomi válogatott Mohamed el-Nenivel.
dec. 28
10:51
MU: Depay 100 milliós autóval villogott, mindenkit sokkolt - kép (She)
Memphis Depay sokkolta a Manchester United vezetőségét és játékosait, miután egy 100 millió forintot érő Rolls-Royce luxusautóval gurult be a klub carringtoni edzőközpontjába – írja a The Mirror.
dec. 28
10:51
Két év alatt a negyedik edző a Fulham kispadján (Metropol)
A vasárnap kinevezett, 47 éves Jokanovic tavasszal a Watford csapatát feljuttatta az élvonalba.
dec. 28
11:09
Bundesliga: Werder-legenda ül le a Hannover kispadjára (She)
A német élvonalbeli Hannover labdarúgócsapatának vezetősége megtalálta Michael Frontzeck vezetőedző utódját: 2016-ban már Thomas Schaaf irányítja a gárda szakmai munkáját. A klub hivatalos honlapján jelentette be Schaaf szerződtetését.
dec. 28
11:11
PSG: A BL nélkül is tele vagyok trófeákkal – Ibrahimovic (She)
A francia Paris Saint-Germain labdarúgócsapata vasárnap négy napra Katarba utazott, aminek kapcsán Zlatan Ibrahimovic beszélt hosszabban a helyi újságírókkal. A svéd támadó elmondta, nagyon vágyik a még hiányzó Bajnokok Ligája-címre, de nélküle is teljes a pályafutása.
dec. 28
11:13
Real: C. Ronaldo 40 évesen vonul vissza – de honnan? (She)
A pletykák ellenére természetesen a Real Madridból, tíz év múlva – jelentette ki a portugál világklasszis labdarúgó ügynöke, Jorge Mendes.
dec. 28
11:15
NFL: az év elkapása? Volt csapattársa Beckhamet utánozta (She)
Jarvis Landry, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins 23 esztendős játékosa csapata Indianapolis Colts elleni összecsapásán fantasztikus elkapást mutatott be. Könnyen elképzelhető, hogy a szezon egykezes elkapását láthattuk.
dec. 28
11:24
Premier League: A MU vagy a Chelsea lábal ki a gödörből? (Agroinform)
Óriási rangadóval indul a hét a Premier League-ben, hiszen az Old Traffordon összecsap a Manchester United és a Chelsea.
dec. 28
11:27
Lelőtték a salvadori futballrekordert (Metropol)
A 33 éves Alfredo Pacheco egy benzinkútnál beszélgetett a barátaival, amikor egy ismeretlen többször rájuk lőtt.
dec. 28
12:03
Thomas Schaaf lett a Hannover edzője (Infostart)
Thomas Schaaf személyében hétfőn kinevezték a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover 96 új vezetőedzőjét. Elődje, Michael Frontzeck egy héttel korábban mondott le.
dec. 28
12:03
Anglia: meghalt a nevezetes Honvéd-meccs főhőse (She)
Meghalt Roy Swinbourne, a Wolverhampton Wanderers korábbi labdarúgója, aki a klub történetének egyik legemlékezetesebb mérkőzésén kétszer talált be a Bp. Honvéd kapujába. A vasárnap elhunyt angol sportember 86 éves volt.
dec. 28
12:05
Bayern: Robben csalódott Guardiola távozása miatt (She)
Arjen Robben, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München támadója először szólalt meg annak kapcsán, hogy Josep Guardiola, a gárda vezetőedzője a szezon végén távozik a bajoroktól.
dec. 28
12:07
MU: Van Gaal lemondott, de a vezetőség nem fogadta el (She)
A brit The Times úgy tudja, Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere felajánlotta lemondását, miután csapata a 17. fordulóban 2–1-re kikapott otthon a Norwich Citytől.
dec. 28
12:21
MU: Van Gaal lemondott, a vezetőség nem fogadta el – sajtóhír (She)
A brit The Times úgy tudja, Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere felajánlotta lemondását, miután csapata a 17. fordulóban 2–1-re kikapott otthon a Norwich Citytől.
dec. 28
12:23
Bayern: nem kérnek a Regionalligából – két nagy tehetség is távozhat (She)
A német Kicker információi szerint a Bayern München labdarúgócsapatának két nagy tehetsége, az egyaránt 19 esztendős Gianluca Gaudino és Sinan Kurt is klubot válthat a téli átigazolási időszakban.
dec. 28
12:36
Sportfogadás: Kombival indítjuk a hetet (Agroinform)
Noha javában dúl a készülődés a szilveszteri partyra, azért mi még feladtunk egy kombit az év bulija előtt.
dec. 28
12:39
Négy díjat kapott Dubajban az FC Barcelona (Infostart)
Négy kategóriában is elismerték az FC Barcelona labdarúgócsapatát a Globe Soccer Awards szavazásán, az ünnepélyes díjátadót vasárnap tartották Dubajban.
dec. 28
12:39
Olaszország: jó benyomást tett magyar játékosára Gattuso (She)
Félévnyi kölcsönjáték után nagyon jól érzi magát Forgács Dávid az olasz harmadik ligás Pisánál. A fiatal magyar labdarúgó elmondta: reméli, hogy Gennaro Gattuso irányításával feljutnak a Serie B-be, és ő továbbra is a csapatnál maradhat.
dec. 28
12:57
Aranycipő: Nikolics továbbra is a második helyen (She)
Nikolics Nemanja – holtversenyben – továbbra is a második helyen áll az Aranycipő hivatalos rangsorában, és csak Pierre-Emerick Aubameyang, a Dortmund támadója előzi meg a listán.
dec. 28
12:59
Liverpool: Sturridge játékra jelentkezett, Klopp helyre rakta (She)
Mondhatni szokás szerint ismét maródi Daniel Sturridge, a Liverpool labdarúgócsapatának csatára – a nagyon sérülékeny támadó Twitter-csatornáján jelezte, játékra kész, ám a menedzser Jürgen Klopp hallani sem akar erről.
dec. 28
13:12
Premier League: Javításra készül az Arsenal (Agroinform)
A szombati sokk után biztosan nem lesz könnyű dolga az Ágyúsoknak hétfőn, a formába lendülő Bournemouth ellen.
dec. 28
13:15
PL: el se kezdődött, már kapja a savat az MU–Chelsea – mém (She)
Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a Manchester United és a Chelsea hétfő esti összecsapása a Premier League 19. fordulójában. Mindkét együttes pocsék formát mutat és rendkívül nagy szüksége van a pontokra. A londoniak már átestek egy hangos menedzserváltáson, míg a hét mérkőzés óta nyeretlen manchesterieknél Louis van Gaal jövője az első számú téma.
dec. 28
13:17
Jégkorong: Szabados újra sporttörténelmet írt (She)
A hétvégén történt a tengerentúlon: Shannon Szabados hibátlanul őrizte a Columbus Cottonmouths kapuját, ezzel ő lett az első női jégkorongkapus, aki kapott gól nélkül hozott le egy mérkőzést profi férfibajnokságban.
dec. 28
13:19
Barca: 19 éves tehetség érkezik kölcsönbe, hamarosan aláír (She)
Robert Goncalves Santos, a Fluminense 19 esztendős labdarúgója hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt a Barcelonánál, és ha minden jól megy, aláír a katalán klubhoz.
dec. 28
13:33
A Comanche nyerte a Sydney-Hobart versenyt (Metropol)
A Ken Read kormányozta hajó a svéd Assa Abloy 2001-es sikere óta először tudott ismét külföldi indulóként az élen végezni.
dec. 28
13:48
Átigazolás: Gigaajánlat Messiért? (Agroinform)
Az argentin játékos eddig sem éppen alacsony fizetését jelentősen megemelné egy angol klub.
dec. 28
13:51
NB III: két vb-t megjárt kapust igazolna a Tatabánya (She)
Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya szolgáltathatja a téli átigazolási szezon szenzációját, ha sikerül megegyeznie a 71-szeres japán válogatott kapussal, Kavasima Eidzsivel.
dec. 28
13:53
Vitorlázás: sokan feladták, 17 év után amerikai siker (She)
Az amerikai Comanche nevű szupermaxi nyerte meg a 71. Sydney–Hobart vitorlásversenyt, amelyet több mint harminc hajó feladni kényszerült a rossz időjárás miatt.
dec. 28
14:09
Rio 2016: szilveszterkor indul az 5próba Rióba programsorozat (She)
Szilveszter délelőttjén rajtol el a Margitszigeten, olimpikonok részvételével az 5próba Rióba elnevezésű szabadidősportos programsorozat. Az ötpróbával Ön is ott lehet az olimpián!
dec. 28
14:45
Vízilabda: Bolonyai kimaradt a 13-as Eb-keretből (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 13 fős keretét a január 10-én kezdődő belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra.
dec. 28
15:03
Kihirdették a női vízilabda-válogatott 13 fős keretét (Infostart)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 13 fős keretét a január 10-én kezdődő belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra.

Keresés