2015. december 25. péntek

dec. 25
7:33
NFL: a Raiders hosszabbításban nyert – utolsó oaklandi meccsén? (She)
Az Oakland Raiders hosszabbítás után 23–20-ra győzött a San Diego Chargers ellen a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó előtti fordulójának nyitó mérkőzésén.
dec. 25
7:51
NFL: a Raiders hosszabbításban nyert – utoljára Oaklandben? (She)
Az Oakland Raiders hosszabbítás után 23–20-ra győzött a San Diego Chargers ellen a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó előtti fordulójának nyitó mérkőzésén.
dec. 25
8:09
Franciaország: Florent Manaudou a bajnokok bajnoka (She)
Az ötkarikás aranyérmes úszót, az idén nagymedencében három világbajnoki címet is szerző Florent Manaudout választotta a „bajnokok bajnokává” Franciaországban a L'Équipe.
dec. 25
8:45
Kép: CR nagyot nézett Messi karácsonyi ajándéka láttán (She)
Omar Momaninak, a futballtémákban remeklő karikaturistának köszönhetően megtudhatjuk, milyen az, amikor a futballvilág híres szereplői együtt karácsonyoznak.
dec. 25
9:21
Anglia: három klub megsértette a pénzügyi fair playt (She)
A tisztességes gazdálkodás szabályainak megsértése miatt büntetésre számíthat három angol labdarúgóklub, az AFC Bournemouth, a Nottingham Forest és a Fulham.
dec. 25
10:33
Videoton: válogatott csatár az első számú kiszemelt (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a csatárt kereső Videotonnak a macedón válogatott Ilija Nesztorovszki az első számú kiszemeltje. A 25 éves labdarúgó jelenleg a horvát élvonalban szereplő NK Inter Zapresic játékosa.
dec. 25
11:09
MU: Rooneyék továbbra is Van Gaal mögött állnak (She)
A Manchester United angol válogatott labdarúgója, Wayne Rooney azt mondta, hogy következő mérkőzéseiken vezetőedzőjükért, Louis van Gaalért is küzdenek majd.
dec. 25
12:03
Eb 2016: a portugálok Lipcseit kérdezték a válogatottról (She)
A portugál O Jogo a karácsonyi számában interjút közölt Lipcsei Péterrel, az FC Porto egykori játékosával, aki többek között arról beszélt a lapnak, mire számíthatnak a portugálok a magyar válogatottól a 2016-os Európa-bajnokság csoportkörében.
dec. 25
12:05
FTC: Dollt külföldről keresték – még a Bayernnél is irigyelhetik (She)
Thomas Dollt több külföldi labdarúgócsapatnál is szívesen látnák a kispadon, a német szakember azonban továbbra is a Ferencváros vezetőedzője akar lenni.
dec. 25
12:39
Törökország: Dzsudzsák súlyos büntetést kapott a rúgásáért (She)
Dzsudzsák Balázst három mérkőzésről eltiltották, és még pénzbüntetést is kapott a Török Labdarúgó-szövetségtől, miután kiállították a Bursaspor legutóbbi bajnokiján.
dec. 25
12:39
Doppingolt az orosz világrekorder (Metropol)
Alekszej Lovcsev novemberben világcsúccsal nyerte meg az ólomsúlyúak küzdelmét a houstoni súlyemelő-világbajnokságon.
dec. 25
12:57
Súlyemelő-vb: az oroszok világrekordere is doppingolt (She)
Pozitív doppingmintát szolgáltatott az orosz Alekszej Lovcsev, aki novemberben világcsúccsal megnyerte az ólomsúlyúak küzdelmét a houstoni súlyemelő-világbajnokságon.
dec. 25
13:15
Bundesliga: mexikói olimpiai bajnokkal erősített a Frankfurt (She)
Az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Marco Fabián, a mexikóiak olimpiai bajnoka.
dec. 25
13:17
Lech: Lovrencsics a 2015-ös álomcsapatban, Kádár „pados” (She)
A lengyel bajnok, Szuperkupa-győztes, kupadöntős Lech Poznan nem hivatalos oldala kihirdette 2015 legjobb 11 játékosából összeállított csapatát, amelybe a három magyar légiós közül Lovrencsics Gergő is odafért.
dec. 25
13:33
Torna: 94 évesen is könnyedén spárgázik Keleti Ágnes - videó (She)
2015-ben magyar sport kategóriában Keleti Ágnesnek ítélték oda a Prima Primissima díjat. A kilencvennégy éves ötszörös olimpiai bajnok tornászunk az NSO Tv-nek beszélt életéről, és azt is elárulta, mi a fittségének a titka.
dec. 25
13:51
F1: csapattársa nyomdokába lép, sokatmondó bejelentés (She)
Az amerikai sportautó-bajnokságban szereplő TRG-Aston Martin bejelentette, hogy egyik autójában Sergio Pérez, az F1-es Force India mexikói pilótája ül majd a január utolsó napjain megrendezendő daytonai 24 óráson.
dec. 25
13:53
Férfi kézi: Jícha csatlakozott Iváncsik Gergőékhez (She)
Filip Jícha, a Barcelona kézilabdázója is szerepelt az EHF karácsonyi videójában, amelyből négy veszprémi és egy szegedi kézisünk is kivette a részét. Lékai Máté és Iváncsik Gergő tolmácsolásában magyarul is elhangzik a köszöntés (a Veszprémből még a szlovén Gasper Marguc és a horvát Mirko Alilovic, a Szegedből a svéd Jonas Källman tűnik fel), így kíván az Európai Kézilabda-szövetség kellemes…
dec. 25
14:45
Televízió: felmondott a Volán, megszűnik a sportcsatorna? (She)
Bár hivatalos bejelentés nem történt, több munkatárs Facebook-bejegyzése arról árulkodik, hogy megszűnik a SportKlub csatorna. Az adó egyetlen élő közvetítési jogát karácsony előtt felmondta a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata.
dec. 25
14:47
Eb 2016: Klopp szerint Anglia megnyerhetné a tornát, ha… (She)
A Liverpool labdarúgócsapatát irányító Jürgen Klopp szerint Anglia képes lenne megnyerni a 2016-os Európa-bajnokságot, azonban lát egy igen fontos gátló tényezőt.
dec. 25
15:03
NBA: nem úszta meg az edzőhöz törölközőt vágó kosaras (She)
Dühkitöréséért két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Markieff Morris, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Phoenix Suns kosarasa.
dec. 25
15:21
Légiósok: Szalai a Maldív-szigeteken telel, ott ilyen a karácsonyfa (She)
Miközben klubja, a Hoffenheim a Hannoverrel tárgyal az esetleges kölcsönadásáról, Szalai Ádám nem mindennapi környezetben, a Maldív-szigeteken tölti az idei karácsonyt. A magyar válogatott labdarúgó a közösségi oldalán osztott meg képeket a dél-ázsiai üdülőhelyről, ahol a karácsonyfa is a pálmafák között található.
dec. 25
15:21
Csak egy évig tartott Jenson Button házassága (Metropol)
A 35 éves autóversenyző és a 31 éves Jessica Michibata sosem költözött össze.
dec. 25
15:57
Darts-vb: Van Barneveld–Bunting – a 2. forduló programja (She)
Karácsony előtt lejátszották a PDC dartsvilágbajnokság első fordulóját, s kétnapos szünet után, szombat este a 2. forduló mérkőzéseivel folytatódik az esemény a londoni Alexandra Palace-ban és a Sport Tv képernyőjén. Íme, a 2. forduló részletes programja!
dec. 25
16:15
Profi boksz: „Klicsko számára ez élet-halál harc lesz” (She)
Nehézsúlyú riválisa szerint Vladimir Klicsko jobb bokszoló Tyson Furynál, de ahhoz, hogy visszavágjon az őt legyőző fiatal bunyósnak – aki erősebb nála, és már kétségei sincsenek –, nagyon kemény felkészülésre lesz szüksége.
dec. 25
16:17
Pool: látott már Skrtellel töltött pulykát? Bevállalta! - videó (She)
Martin Skrtel bevállalós. A Liverpool szlovák válogatott labdarúgója hetek óta sérüléssel bajlódik, azonban szerencsére ez nem nyomta rá a bélyegét a védő karácsonyi hangulatára. Skrtel különleges sapkával a fején tette emlékezetessé az idei ünnepet, és ha a hírek igazak, akkor sérülése mégsem olyan súlyos, másfél hónap múlva visszatérhet. Látott már Skrtellel töltött pulykát? Íme!
dec. 25
16:33
Dzsudzsákot három mérkőzésre eltiltották (Metropol)
A magyar futballistának e mellett 13 ezer török lírát (mintegy 1,3 millió forint) pénzbüntetést is be kell fizetnie.
dec. 25
16:51
Tenisz: később kezdődik a világranglista-9. szezonja (She)
Sérülés miatt nem január első hetében, hanem később kezdődik el a férfi tenisz-világranglistán kilencedik Richard Gasquet szezonja.
dec. 25
17:27
Arsenal: így szól a Csendes éj a világbajnok védőtől, eredetiben! – videó (She)
Per Mertesacker ünnepi köszöntőjében anyanyelvén énekelt részletet a Csendes éj kezdetű karácsonyi dalból. Az „ágyúsok” német világbajnoka a klub szurkolóinak szánta a produkciót, de nem csak az Arsenal-drukkereknek érdemes meghallgatni a fülig érő mosollyal daloló védőt. A népszerű dal eredetileg német szövegét egyébként Josef Mohr osztrák pap írta Stille Nacht címmel.
dec. 25
17:29
Férfi kézi: a Löwen szélsőjének eltört a lába, kihagyja az Eb-t (She)
Szárkapocscsonttörés miatt lemarad a lengyelországi Európa-bajnokságról Patrick Groetzki, a Rhein-Neckar Löwen és a német kézilabda-válogatott jobbszélsője.
dec. 25
18:21
NBA: Családi karácsony? Nálunk olyan nincs – LeBron James (She)
Az NBA-ben tradicionálisan kiemelt játéknappá vált december 25., ami olyan, mint a hálaadás az NFL-ben, erre figyel az ország. Az idén öt meccset játszanak a ligában, szépen egymás után, hogy aki akarja, akár mind az ötöt megnézze otthon, a tévé előtt. A nap harmadik meccsén a címvédő Golden State a Clevelandet fogadja – LeBron James már nem is tervezi meg otthon a karácsonyt a családjával.
dec. 25
18:23
Légiósok: Nikolics nem akar pizsamát karácsonyra, helyette... (She)
Nikolics Nemanjával és Aleksandar Prijoviccsal készített interjút a Legia Warszawa labdarúgócsapatának hivatalos weboldala. A magyar légióst és csapattársát a karácsonyi szokásaikról faggatták.
dec. 25
18:39
Spanyolország: a Fradi ellen is védett a Depor új kapusa (She)
Ha sikeresen átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo La Corunában folytatja a pályafutását Stipe Pletikosa, a horvát válogatott korábbi kapusa.
dec. 25
18:41
NBA: hiába gyenge a Lakers, a népnél Kobe Bryant a csúcs (She)
Úgy tűnik, a szurkolók mindenképpen szeretnék még a következő All Star-gálán is látni Kobe Bryantet, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárját, a szezon végén visszavonuló klasszis ugyanis óriási fölénnyel vezeti a közönségszavazást.
dec. 25
18:57
Videó: csodás karácsonyi meglepetéssel készültek az MU sztárjai (She)
Különleges meglepetésben volt részük a manchesteri Krisztus és Ferenc Gyerekkórház és a Királyi Gyerekkórház kis betegeinek. A Manchester United labdarúgói érkeztek látogatóba, és ajándékokkal kedveskedtek azoknak a gyerekeknek, akik betegségük miatt a kórházban töltik a karácsonyt.
dec. 25
19:15
Anglia: Beckham visszavonult? Mégis többet keres, mint valaha (She)
David és Victoria Beckham nem lassít, legalábbis továbbra is elképesztő ütemben keresi a pénzt: a friss év végi kimutatások szerint a pár több mint 65 millió fontot keresett 2015-ben.
dec. 25
19:17
Arsenal: Özil olyat kért karácsonyra, amire senki sem számított (She)
Az angol élvonalban játszó labdarúgókat kérdeztek meg arról, mit szeretnének karácsonyra. Az ajándéknak csupán egy feltétele volt, nem kerülhet semmibe. Mesut Özil, az Arsenal középpályása meglepő választ adott.
dec. 25
19:33
Liverpool: „Saját magunknak tesszük nehézzé a meccseket” (She)
A koncentráció fontosságára hívta fel játékosai figyelmét Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, akinek az együttese szombaton az éllovas Leicester Cityt fogadja.
dec. 25
19:51
Képek: tíz futballista, aki meghódított egy szépségkirálynőt (She)
Bizonyára sok olvasónk hallott a Miss Universe szépségverseny szívszorító eredményhirdetéséről, amely során először Miss Kolumbiát hirdették ki győztesnek, de tévedtek. Valójában Miss Fülöp-szigetek nyert, így a csillogó korona kínos pillanatok közepette átvándorolt az egyik szépség fejéről a másikéra.
dec. 25
20:27
Videó: csodás karácsonyi meglepetéssel készültek az MU sztárjai (She)
Különleges meglepetésben volt részük a manchesteri Krisztus és Ferenc Gyerekkórház és a Királyi Gyerekkórház kis betegeinek. A Manchester United labdarúgói érkeztek látogatóba, és ajándékokkal kedveskedtek azoknak a gyerekeknek, akik betegségük miatt a kórházban töltik a karácsonyt.
dec. 25
20:29
Haladás: Király Gábor kisfia lett a torna legjobb kapusa (She)
Rangos, nyolccsapatos labdarúgótornát nyert meg Szlovéniában a szombathelyi Illés Akadémia U12-es együttese.
dec. 25
20:31
Videó: akkora gólt lőtt, mintha zsinóron húzták volna (She)
Látványos gólt lőtt Ali Asfaq a Maldív-szigetek–Bhután mérkőzésen (3–1) a Dél-Ázsiai Bajnokságban. A hazaiak támadója olyan gólt rúgott, mintha a labdát zsinóron húzták volna a jobb felsőbe.
dec. 25
20:45
Dzsudzsákot eltiltották három mérkőzésre (Infostart)
Három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor magyar válogatott futballistája.
dec. 25
21:03
Televízió: az M4 Sport közvetíti a Volán EBEL-mérkőzéseit (She)
Az év végén, valamint 2016 tavaszán az M4 Sport közvetíti az EBEL-ben szereplő Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának mérkőzéseit – tudatta a klub hivatalos honlapja.
dec. 25
21:39
NBA: vége az OKC szériájának, a Miami ismét nyert karácsonykor (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapján a Miami Heat hazai közönség előtt hosszabbítás után 94–88-ra legyőzte a New Orleans Pelicans együttesét.
dec. 25
21:57
Bryant hatalmas fölénnyel vezeti az All Star-szavazást (Metropol)
A szezon végén visszavonuló 37 éves kosaras pályafutása során 18. alkalommal kerülhet be a legjobbak február 12-i gálamérkőzésére.
dec. 25
23:09
Világfutball: Ronaldinho még nem döntött, 3 lehetőség maradt (She)
Az Egyesült Államokban, Dubaiban vagy hazájában, Brazíliában folytatja a pályafutását 2005 aranylabdása, Ronaldinho – árulta el a futballista a spanyol Marcának adott nyilatkozatában.
dec. 25
23:42
Premier League: Újabb pofont kaphat a Manchester United (Agroinform)
A Vörös Ördögök ezúttal a Stoke otthonában éghetnek le.
dec. 25
23:44
Premier League: Hiddink ismét bemutatkozik a Stamford Bridge-en (Agroinform)
Hosszú idő után zsinórban második bajnoki mérkőzését nyerheti meg a Chelsea.
dec. 25
23:45
Liverpool: Klopp újabb korábbi játékosát szemelte ki a BVB-ből (She)
Az ESPN értesülései szerint Neven Szubotics a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát.
dec. 25
23:46
Premier League: Miért esélytelen a Leicester Liverpoolban? (Agroinform)
A Rókák 14 ponttal gyűjtöttek többet a Vörösöknél, vezetik a bajnokságot, a bukiknál mégis a Liverpool a favorit.

Keresés