2015. december 19. szombat

dec. 19
0:03
Bontják a Videoton stadionját (Infostart)
Megkezdődött az OTP Bank Ligában címvédő Videoton FC otthonának, a székesfehérvári Sóstói Stadionnak a bontása.
dec. 19
1:15
Férfi kosár Euroliga: a Barca második, kiesett a Bayern (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének utolsó fordulójában a Bayern München idegenben 85–76-ra kikapott a Crvena zvezdától, ezzel az A-csoport ötödik helyén végzett, és kiesett. A B jelű hatosban a Barcelona a negyedik negyed elején még kilenc ponttal vezetett az orosz Lokomotiv Kubany otthonában, ám végül sorozatban harmadszor is kikapott, így másodikként jutott be a legjobb tizenhat…
dec. 19
1:19
Szombati sportműsor: pályán az MU, a Chelsea és a Bayern (She)
Szombaton minden európai topligában rendeznek mérkőzéseket. A Premier League-ben pályára lép a Manchester United és a Chelsea, a Bundesligában a Bayern München, míg a Ligue 1-ben a Paris Saint-Germain. Az NFL-ben – magyar idő szerint vasárnap hajnalban – szombat esti mérkőzést játszanak, míg Londonban folytatódik a dartsvilágbajnokság. Íme, a mai sportműsor!
dec. 19
7:33
Puskás Akadémia: ünnepélyes évzáró, díjátadások (She)
A hagyományoknak megfelelően tanár-diák futballmérkőzéssel, majd ünnepélyes gálaesttel zárta az évet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) – írja a puskasakademia.hu.
dec. 19
7:51
Békéscsaba: ha csörög a telefon – többektől elköszönnek (She)
Ezen a héten, hétfő óta már a téli pihenőjüket töltötték az NB I-ben sereghajtó Békéscsaba labdarúgói, akik közül többen még az óévben megtudják, tavasszal már nem számít rájuk a szakmai stáb.
dec. 19
8:27
Videoton: Kleinheisler isztambuli klubnál járt, de... (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Kleinheisler László nem rég Isztambulban járt egy török élvonalbeli klubnál, hogy felmérje a körülményeket, megismerkedjen a vezetőkkel, de ez még nem jelenti azt, hogy oda is szerződne.
dec. 19
8:29
Klub-vb: Scolari, a troll – kikapott a Barcától, a Realba mártotta a kést (She)
A Barcelona csütörtökön bejutott a Japánban zajló klubvilágbajnokság döntőjébe, miután 3–0-ra legyőzte a Kuangcsou Evergrande együttesét. A kínaiakat irányító vezetőedző, Luiz Felipe Scolari értékelésekor odacsapott egyet a Real Madridnak.
dec. 19
8:45
NBA: 291 pont Chicagóban, bosszút állt a Warriors (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Detroit Pistons négyszeri hosszabbítás után 147–144-re legyőzte a Chicago Bullst. A San Antonio Spurs a Los Angeles Clipperst is legyőzte otthon, így 15–0-ra módosította hazai mérlegét, a Golden State Warriors pedig jó hajrájával visszavágott a Milwaukee Bucksnak a szezonbeli egyetlen vereségéért.
dec. 19
9:03
MTK: a Vasas szerződtetné a mellőzött támadót (She)
Az NB I-ben 10. helyen telelő Vasas az MTK egyik labdarúgójával erősítene a januárban nyitó átigazolási piacon.
dec. 19
9:05
NHL: Ovecskinék gáláztak a 0–3-as kezdés után (She)
A tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Washington Capitals hazai pályán 0–3-ról fordítva 5–3-ra legyőzte Alekszandr Ovecskin vezérletével a Tampa Bay Lightningot.
dec. 19
9:21
Videó: ma 16 éves a gól, amely a tiniből 30 milliós csatárt csinált (She)
1999. december 19-én egy 17 éves olasz srác olyat művelt, amire nagyon kevesen számítottak. Egy Bari–Internazionale olasz bajnoki mérkőzésen 1–1-es állásnál a 88. percben fantasztikus, és nem utolsó sorban győztes gólt szerzett a délolasz csapatnak a gigász milánóiak ellen. A neve: Antonio Cassano!
dec. 19
9:23
Fotó: ebben a cipőben játszik utoljára Kobe Bryant (She)
Mint arról beszámoltunk, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának csillaga, Kobe Bryant hivatalosan bejelentette: a 2015–2016-os idény végén visszavonul. A Lakers ikonja most megmutatta a cipőt, melyet utolsó NBA-meccsen fog hordani. A cipő a „Kobe 11” fantázianevet kapta, a Nike pedig arra számít, ez lesz minden idők egyik legkeresettebb lábbelije.
dec. 19
9:25
Bp. Honvéd: a távozó védőt szívesen látnák Gyirmóton (She)
Válogathat a kérők közül a Honvéd labdarúgócsapatával a napokban közös megegyezéssel szerződést bontó Fejes János.
dec. 19
9:27
Válogatott: Adorján a több lehetőségről és az Eb-álomról (She)
A Novara támadóját, Adorján Krisztiánt is behívták a magyar labdarúgó-válogatott bő keretébe, ennek kapcsán pedig a klub honlapjának adott nyilatkozott is egyet.
dec. 19
9:57
Real: CR7 már tudja – ebből keres milliókat a foci után (is) (She)
Cristiano Ronaldo előre tervez. A Real Madrid ásza tudja, nem fog örökké megélni a futballból, ezért már most beindítja azon vállalkozásait, amelyek sportpályafutása után gondoskodni fognak az életszínvonalról, amelyhez labdarúgóként hozzászokott.
dec. 19
10:15
Női kézi-vb: történelmet írtak, megint mókás tánccal ünnepltek (She)
Hollandia pénteken Lengyelország legyőzésével bejutott a dániai női kézilabda-világbajnokság fináléjába, ahol a Romániát hosszabbításban legyőző Norvégiával találkozik. A történelmi sikert – az elődöntőbe jutáshoz hasonlóan – különleges tánccal ünnepelték meg a holland kézislányok.
dec. 19
10:17
Anglia: klubhűség a halál után, döbbenetes ajánlat 1.8 millióért (She)
Az angol másodosztályban szereplő Huddersfield Town labdarúgócsapata nem mindennapi ajánlattal állt az igazán elszánt szurkolói elé. A klub különleges temetési búcsúztatót ígér.
dec. 19
10:19
Eurofoci: Vanczák klubja januárban szerződtetné Ronaldinhót (She)
Vanczák Vilmos és Mervó Bence klubja, a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion a korábbi híreknek megfelelően valóban szerződtetné az aranylabdás Ronaldinhót.
dec. 19
10:51
Kézi: Iváncsik szerint nem végzetes jel a női válogatott kudarca (She)
A fehéroroszok elleni meccs óta fájlalja a bordáját, ezért csak nézőként, pontosabban csapata szurkolójaként látogat majd ki szombaton a Veszprém Arénába, a Tatran Presov elleni SEHA-liga-mérkőzésre Iváncsik Gergő, aki az elmúlt napokban a válogatott edzőtáborában sem tudott teljes értékű munkát végezni.
dec. 19
11:09
Man. United: „Hozzátok el a világ legjobb edzőjét, Guardiolát!” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi védője, Rio Ferdinand szerint a „vörös ördögöknek” lépniük kell, és meg kell szerezniük a „világ legjobb edzőjét”, Pep Guardiolát.
dec. 19
11:27
Bayern: „Nehéz szitu, inkább nem szólalok meg” – Lewa a Realról (She)
A napokban több pletyka is napvilágot látott Robert Lewandowskival kapcsolatban, a Bayern München csatárát a hírek szerint 2016 nyarán a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is elcsábítaná a bajor városból.
dec. 19
11:45
Videó: a kötény, amelyről Böde Dani nem is álmodhat (She)
A Trabzonsporban futballozó Marko Marin egyedülálló és egyben zseniális felismeréssel cselezte ki ellenfelét a Török Kupa hétközi mérkőzésén. Ez pontosan az a mozdulatsor, amelyre Böde Dániel, a Ferencváros 100 kg-os csatára – méreteiből adódóan – nem lenne képes.
dec. 19
11:47
Barca: brazil támadó érkezhet a januári átigazolási időszakban (She)
A Barcelona a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy januárban szerződtesse a Fluminense támadóját, Robertet.
dec. 19
12:03
NB I: előbb megy Kínába, mint a Fradiba vagy a Vidibe (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Videoton egyik téli kiszemeltje a szlovák élvonal góllövőlistáját 11 találattal vezető kameruni Léandre Tawamba, akire már a Ferencvárosnál is felfigyeltek. Miután azonban Magyarországon megismerték a támadó igényeit, már nem sok esélye van annak, hogy bármelyik klub szerződteti is.
dec. 19
12:39
Vasas: már márciusban pályára lépne a lábadozó védő (She)
Osváth Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas védője pénteken elkezdte a regeneráló utókezeléseket a sikeres térdműtét után – adta hírül a klub honlapja.
dec. 19
12:41
Alpesi sí: Miklós bravúrja, harmadik alkalommal a tíz között! (She)
Nagyszerű síeléssel a kilencedik helyen végzett Miklós Edit a Val-d’Isere-ben megrendezett alpesi lesikló világkupaversenyen. Miklós mindössze 94 századdal maradt el a győztes Lara Gut idejétől.
dec. 19
12:57
PL: Manchesterben játszik 2015 legjobb fiatal labdarúgója (She)
Anthony Martial, a Manchester United labdarúgója kapta a 2015-ös Golden Boy díjat, amelyet minden évben a legjobb Európában játszó fiatal labdarúgónak ítélnek oda.
dec. 19
13:15
Ők buktatták meg Mourinhót (Infostart)
Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában. Mourinhót csütörtökön menesztette a vezetőedzői posztról az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea.
dec. 19
13:15
Inter: 40 millióért mehet Icardi az Atléticóhoz, megvan az utód? (She)
Olasz lapértesülés szerint az Inter elengedheti Mauro Icardit az őt csábító Atlético Madridhoz, mert megvan a kiszemelt utód.
dec. 19
13:17
Chelsea: Fabregas és Hazard buktatta meg Mourinhót? (She)
Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában. Mourinhót csütörtökön menesztette a vezetőedzői posztról az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea.
dec. 19
13:19
Serie A: Totti, Maradona, Pirlo – a tíz legjobb szabadrúgáslövő (She)
Francesco Lodi és Miralem Pjanic előtt még sok munka áll, ám a szezonban mutatott szabadrúgásaikkal olyan klasszisok nyomába eredtek, mint Alessandro Del Piero vagy Gabriel Batistuta. A Gazzetta World összegyűjtötte a Serie A történetének tíz legjobb szabadrúgáslövőjét.
dec. 19
13:33
Alpesi sí vk - Miklós Edit kilencedik Val d'Isere-ben (Infostart)
Miklós Edit a kilencedik helyen végzett lesiklásban az alpesi sízők világkupa-sorozatának a franciaországi Val d'Isere-ben rendezett szombati versenyén.
dec. 19
13:51
Videó: bohócot csináltak a Bayern München sztárjaiból (She)
Menekültek, árvák és szociálisan hátrányos helyzetűek kaptak meghívást nézőként arra a cirkuszi előadásra, amelyen a Bayern München labdarúgócsapatának játékosai közül hárman – Xabi Alonso,  Joshua Kimmich és Sebastian Rode – is részei voltak a műsornak. Látta már például Xabi Alonsót gitározni? És seprűvel?
dec. 19
14:09
Ausztrália: nagy sorozatot szakítottak meg Sándorék (She)
Bár a Sándor Györggyel felálló Perth Glory megszakította az éllovas Western Sydney hétmeccses győzelmi sorozatát, megvernie a vendégek 81. percben szerzett gólja miatt nem sikerült.
dec. 19
14:11
Dopping: Diack 1.5 millió eurót kért az oroszoktól – Le Monde (She)
Másfél millió eurót kért az Orosz Atlétikai Szövetségtől 2012-ben Lamine Diack, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) korrupciós botrányba keveredett korábbi elnöke.
dec. 19
14:13
Gyász: hősi halált halt a 15 éves focista, három életet mentett meg (She)
Tragikus halált hal egy középiskolás amerikaifutball-játékos, miután egy utcai lövöldözésben élő pajzsként védett meg a golyóktól három lányt a Tennessee állambeli Knoxville-ben – adta hírül az ESPN.
dec. 19
14:27
Orosz doppingbotrány - Diack 1,5 millió eurót kért az oroszoktól a Le Monde szerint (Infostart)
Másfél millió eurót kért az Orosz Atlétikai Szövetségtől 2012-ben Lamine Diack, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) korrupciós botrányba keveredett korábbi elnöke.
dec. 19
14:45
Videoton: január 4-én kezdik meg a fehérváriak a felkészülést (She)
Orvosi vizsgálatok várnak a fehérvári játékosokra a 2016-os év első napjaiban, majd a hónap közepén 10 napig Spanyolországban készül a csapat – adta hírül a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapja.
dec. 19
14:45
Fabregas és Hazard buktatta meg Mourinhót? (Metropol)
Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában.
dec. 19
15:03
Hiddink lett Mourinho utódja a Chelsea-nél (Infostart)
José Mourinho csütörtöki menesztését követően Guus Hiddink vette át a bajnoki címvédő Chelsea labdarúgócsapatának irányítását, a holland edző az idény végéig írt alá.
dec. 19
15:03
Alpesi sí: Svindal nyert, átvette a vezetést a világkupában (She)
Aksel Lund Svindal győzelmével ért véget a férfi alpesi síelők lesikló világkupaversenye Val Gardenában. A norvég ezzel a győzelemmel átvette a vezetést az összetett világkupában, miután a nagy rivális, az osztrák Marcel Hirscher nem indult el a viadalon.
dec. 19
15:05
PL: Guus Hiddink a Chelsea új menedzsere - hivatalos (She)
José Mourinho csütörtöki menesztését követően a Premier League-ben szereplő Chelsea szombaton hivatalosan is kinevezte a csapat új menedzserének Guus Hiddinket. A holland szakember megbízatása a 2015–2016-os szezon végéig szól.
dec. 19
15:21
Női kézi-vb: „Most úgy érzem, ez a kudarc életem végéig elkísér” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott szakmai stábjának edzőként volt tagja Köstner Vilmos, aki a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a dániai világbajnokság 11. helye után – mint ismert, az eredmények alakulása miatt az együttes nem vehet részt a riói olimpián.
dec. 19
15:57
Premier League - A Crystal Palace amerikai társtulajdonosokat kapott (Infostart)
Társtulajdonossá lépett elő a Premier League-ben szereplő Crystal Palace-ben két amerikai üzletember.
dec. 19
15:57
Hiddink lett Mourinho utódja (Metropol)
A 69 éves holland edző, aki 2009-ben már volt a londoni Kékek edzője, az idény végéig írt alá.
dec. 19
16:15
PL: Ivanovics fejese után Pedro is betalált, így vezet a Chelsea (She)
Braniszlav Ivanovics fejes góljával már az 5. percben vezetést szerzett a Chelsea a Sunderland ellen az angol élvonalban. A találkozó 13. percében Pedro növelte a hazaiak előnyét.
dec. 19
16:17
PL: a Crystal Palace amerikai társtulajdonosokat kapott (She)
Társtulajdonossá lépett elő a Premier League-ben szereplő Crystal Palace-ben két amerikai üzletember.
dec. 19
16:33
Bundesliga 2: Gulácsiék remek szériában, az élen ünnepelnek (She)
Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csapata, az RB Leipzig idegenben 2–1-re legyőzte a Greuther Fürthöt a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 19. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 19
16:35
Női kézi-vb: a románok svéd kapitánya a bírókat szidja (She)
Mérgesen nyilatkozott a Norvégiától a női kézilabda-vb elődöntőjében elszenvedett vereség után Tomas Ryde, a román válogatott svéd szövetségi kapitánya, aki szerint a meccs szlovén játékvezető párosa részrehajlóan fújt az északiak javára.
dec. 19
16:51
WTCC: Tarquini távozik – eljön Michelisz nagy napja? (She)
A túraautó-világbajnokságon szereplő Honda nem hosszabbította meg az olasz Gabriele Tarquini szerződését. Az 53 éves versenyző végigversenyezte a japán vállalat olasz JAS vállalkozással közös három évét a portugál Tiago Monteiro oldalán, de most változtat a Honda.

Keresés