2015. december 22. kedd

dec. 22
0:03
Darts-vb: Chuck Norrist ünnepelték Londonban (She)
Hétfőn sem maradt meglepetés nélkül a PDC dartsvilágbajnokság mezőnye. Az első fordulóban búcsúzott a hatodik helyen kiemelt Robert Thornton, miután nagyon simán, 3:0-ra kikapott Alan Norristól. Óriási meccset játszott Michael Smith és Jeffrey de Zwaan.
dec. 22
0:21
Keddi sportműsor: Barcelona–Zaragoza, darts-vb (She)
Karácsonyhoz közeledve ritkulnak a sportesemények, azonban kedden is lesz még mit nézni a tévében. Folytatódik a darts-vb, a spanyol bajnokságban összecsap a Barcelona és a Zaragoza futsalcsapata, lesz röplabda valamint alpesi sí is a programban, éjfél után pedig NBA- és NHL-meccs közül választhatunk. Íme, a mai program.
dec. 22
0:57
Az Arsenal nyerte a rangadót (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán 2-1-re legyőzte a Manchester City együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
dec. 22
1:51
Mourinhót tényleg várják az Old Traffordon? - összefoglaló a hétvége futballjáról (Infostart)
Meglepetésre Olaszországban és Spanyolországban is kikapott a legjobban védekező csapat, tovább tart Angliában a Manchester United vesszőfutása, Németországban a harmadik helyen zárta az őszt a Hertha BSC. A topligák utolsó 2015-ös teljes hétvégéjének legfontosabb történései.
dec. 22
7:15
NFL: hiába Brees rekordja, a Lions nyert New Orleans-ban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának záró mérkőzésen a hazaiak irányítója, Drew Brees hiába ért el újabb rekordot, csapata , a New Orleans Saints hazai pályán 35–27-re kikapott a Detroit Lionstól.
dec. 22
7:33
Dárdai Pál elárulja a siker titkát (Infostart)
A siker titka az, hogy nem kérek a játékosoktól olyat, amit nem tudnak megcsinálni - nyilatkozta az MTI-nek Dárdai Pál annak kapcsán, hogy csapata, a Hertha BSC - hatalmas bravúrt végrehajtva - a két nagy "ász", a Bayern München és a Borussia Dortmund mögött harmadik helyen zárta a téli szezont a német labdarúgó-bajnokság élvonalában.
dec. 22
7:51
NFL: hiába Brees rekordja, a Lions nyert New Orleansban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának záró mérkőzésen a hazaiak irányítója, Drew Brees hiába ért el újabb rekordot, csapata, a New Orleans Saints hazai pályán 35–27-re kikapott a Detroit Lionstól.
dec. 22
7:53
NBA: 16–0, bevehetetlen a San Antonio erődje (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában tovább őrzi hibátlan hazai mérlegét a San Antonio Spurs: a texasiak az Indiana Pacers legyőzése után már 16–0-s mutatóval állnak saját csarnokukban. Az Oklahoma City Thunder Russell Westbrook 33 és Kevin Durant 24 pontjára építve aratott egypontos sikert az LA Clippers otthonában. A pocsékul szereplő Brooklyn Nets meglepetésre…
dec. 22
8:09
NHL: egy harmad alatt mesterhármas, a vége 4–7 (She)
Gólözönt hozott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában a Colorado Avalanche–Toronto Maple Leafs találkozó: a kanadai csapat 7–4-re győzött.
dec. 22
8:45
Inter: sorozatos balhék az öltözőben? – Mancini tagad (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint konfliktusok sora alakult ki az Internazionale labdarúgócsapatának öltözőjében az Inter–Lazio (1–2) bajnoki előtt, alatt és után. Roberto Mancini vezetőedző tagadja, hogy rossz lenne a hangulat a Serie A listavezetőjénél.
dec. 22
8:47
FIFA: Álomkarácsony Blatter nélkül – Szabados Gábor (She)
Rengeteg futballszurkoló álma teljesült karácsonyra: Sepp Blatter és Michel Platini hosszú időre távol került a futballtól – írja legfrissebb blogbejegyzésében Szabados Gábor sportközgazdász. Mi lesz most a FIFA-val és a világ futballjával? Olvassa el itt!
dec. 22
9:03
NB I: a Vidi helyett a DVTK-t választhatja a válogatott középpályás (She)
Korábban már jeleztük, hogy a Kínából a télen várhatóan hazaszerződő Elek Ákos iránt nagy az érdeklődés itthonról. A Nemzeti Sport Online Diósgyőrből származó információi szerint a válogatott középpályás már döntött, jó eséllyel a DVTK-hoz igazol.
dec. 22
9:21
PL: Guardiola minden vágya teljesül, ha ezt a klubot választja? (She)
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics tövig nyomta a gázpedált Pep Guardiola megszerzése ügyében.
dec. 22
9:39
Meghalt a világ egyik legtapasztaltabb női hegymászója (Infostart)
Meghalt a világ egyik legtapasztaltabb női hegymászója, a japán Tanigucsi Kei.
dec. 22
9:39
NFL: hiába Brees rekordja, a Lions nyert New Orleansban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának záró mérkőzésen a hazaiak irányítója, Drew Brees hiába ért el újabb rekordot, csapata, a New Orleans Saints hazai pályán 35–27-re kikapott a Detroit Lionstól.
dec. 22
9:57
PL: az Arsenal mindenkinél, Özil a bajnoknál és az MU-nál is jobb (She)
Az Arsenal hétfő este hazai pályán 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt, és megerősítette második helyét a Premier League tabelláján. A mérkőzést követően négy érdekes statisztika látott napvilágot az „ágyúsokkal" kapcsolatban.
dec. 22
9:57
Meghalt a világ egyik legtapasztaltabb női hegymászója (Metropol)
A japán Tanigucsi Kei hétfőn tűnt el hazájában, Hokkaidó szigetén egy hófödte hegycsúcson.
dec. 22
10:15
Nikolics leigazolását tervezi az Aston Villa (Infostart)
Egy brit hírportál beszámolója szerint a magyar válogatott és a lengyel Legia Warszawa labdarúgója, Nikolics Nemanja leigazolását fontolgatja az angol élvonalbeli Aston Villa.
dec. 22
10:15
Légiósok: a rekordra törő Nikolicsot PL-klubnak ajánlják (She)
Billy Hawkins, a hitc.com szakírója szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villának a télen szerződtetnie kellene Nikolics Nemanját.
dec. 22
10:15
Ezért gyilkolta meg 8 éves kislányát egy nő Tatán (Behaviour)
Elképesztő az anya indoka - Életfogytig tartó fegyházbüntetésre számíthat.
dec. 22
10:17
Autók lángoltak Zalában (fotó) (Behaviour)
Reggelre sikerült eloltani a tüzet.
dec. 22
10:33
Női kézi NB I: Golovin marad az MTK-nál, letette a terveit (She)
Golovin Vlagyimir megállapodott az MTK vezetőivel, így tovább folytatja a munkáját a kék-fehérek női kézilabdacsapatánál. A tréner rövid, közép- és hosszú távú terveit is a vezetőség elé tárta – a cél, hogy a jelenleg az NB I 9. helyén álló együttesből olyan gárdát alakítsanak ki, amely a Győr és az FTC kivételével minden élvonalbeli riválissal fel tudja venni a versenyt hazai pályán.
dec. 22
10:35
La Liga: „Kérdezd meg a feleséged, szerinte is dagadt vagyok-e!” (She)
Egy szurkolóval keveredett nézeteltérésbe a Twitteren a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla egyik játékosa, Adil Rami.
dec. 22
10:51
Ismét megsérült Alexis Sánchez (Infostart)
Újra megsérült Alexis Sánchez, az Arsenal chilei labdarúgója.
dec. 22
10:51
Leicester City: elképesztő MU- és Spurs-ajánlat a sztárért (She)
Francia lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United és Tottenham Hotspur is ajánlatot tett a listavezető Leicester City sztárjáért, a 24 esztendős Rijad Mahrezért.
dec. 22
10:53
Úszás: Hosszú Katinka – Mégis, akkor mire van a magyar szövetség? (She)
Hosszú Katinka kedd délelőtt sajtótájékoztatót tartott, melyet követően az alábbi közleményt küldte el a Nemzeti Sport szerkesztőségének. Ebben a versenyző élesen bírálta a Magyar Úszószövetséget, bár elmondása szerint meglátásait nem szánja támadásnak. Az úszónő írását tartalmi változtatás nélkül közöljük.
dec. 22
11:09
Arsenal: A. Sánchez sérülése kiújult, heteket hagyhat ki (She)
Újra megsérült Alexis Sánchez, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal chilei labdarúgója.
dec. 22
11:27
Hosszú Katinka elégedetlen a Magyar Úszó Szövetséggel (Infostart)
A világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka elégedetlen a Magyar Úszó Szövetség teljesítményével és hozzáállásával.
dec. 22
11:27
Ferencváros: Thomas Doll a téli erősítésekről beszélt (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője értékelte az őszi szezont, de a téli erősítésekről és az NB I színvonaláról is beszélt.
dec. 22
12:03
Olaszország: maffiaperben vádlott a világbajnok csatár (She)
Vincenzo Iaquinta, a Juventus korábbi labdarúgója is a vádlottak között van egy olaszországi maffiaperben, amelyben 140-en érintettek – adta hírül az olasz ANSA hírügynökség.
dec. 22
12:03
Hosszú Katinkánál betelt a pohár (Metropol)
A világ- és Európa-bajnok úszó élesen bírálta a Magyar Úszó Szövetség teljesítményét és hozzáállását.
dec. 22
12:05
Bayern: ez az, amit Ancelotti biztos nem enged meg a Realnak (She)
Mint megírtuk, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata is szeretné megszerezni Robert Lewandowskit, a Bayern München 27 esztendős lengyel gólvágóját, ám úgy tűnik, Carlo Ancelotti hamar pontot tett az ügy végére.
dec. 22
12:07
Úszás: ezekre lenne szüksége Hosszú Katinkának (She)
Miután Hosszú Katinka felolvasta közleményét, a Magyar Olimpiai Bizottság székházában tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésekre is felelt.
dec. 22
12:39
Tour de France: Düsseldorfban lesz a 2017-es rajt (She)
Düsseldorfból rajtol 2017-ben a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny mezőnye a szervezők keddi bejelentése szerint.
dec. 22
12:57
Már a Tour de France is német! (Infostart)
Düsseldorfból rajtol 2017-ben a Tour de France országúti kerékpáros körverseny mezőnye a szervezők keddi bejelentése szerint.
dec. 22
13:15
FTC: ezt tanácsolja Orosz Pál a klub elvágyódó játékosainak (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, véleménye szerint azoknak a labdarúgóknak, akik szeretnék elhagyni a Ferencvárost, érdemes megvárniuk az Európa-bajnokságot, valamint Thomas Doll vezetőedző után ő is beszélt a téli erősítésekről.
dec. 22
13:33
Arsenal: MSN? Ugyan! Cech elmondta, kitől tart a Barcából (She)
Petr Cech, az Arsenal kapusa nem a félelmetes Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar triótól tart leginkább a Barcelona elleni közelgő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt.
dec. 22
13:51
Ausztria: magyar csatár az élvonal 5. helyezettjének kiszemeltje (She)
Az osztrák élvonalbeli Admira Wacker labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban magyar támadóval erősíthet: a Laola1.at és a Kurier értesülése szerint a kiszemelt a negyedik ligás SV Eberau gólerős magyar csatára, Varga Barnabás.
dec. 22
13:51
Szörfözött egy cápa Ausztráliában (Metropol)
A kétméteres tengeri ragadozó felugrott egy szörfös deszkájára Bondi Beachen, és egy darabig együtt utazott a férfival.
dec. 22
14:09
Kép: Mayweather provokatív fotón henceg elképesztő vagyonával (She)
„Mások sztriptízklubba járnak, nekem pedig házhoz jön a sztriptízklub, amikor csak akarom" – írja Floyd Mayweather a legfrissebb Instagram-bejegyzésében. A világbajnok amerikai bokszoló egy provokatív képhez mellékelte idézetét. A fotón egy halom pénzzel ágyazott meg magának, fülhallgatóval a fején fekszik, miközben körülötte lengén öltözött hölgyek rendezgetik a zöldhasúkat.
dec. 22
14:11
F1: Nem igaz a hír, miszerint Schumacher tud járni – Kehm (She)
A német Bunte magazin címlapon hozta le a hírt, miszerint Michael Schumacher, a Formula–1 hétszeres világbajnoka – aki 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet – újra tud járni. Mint kiderült, az állítás hamis volt, ezt Sabine Kehm, a korábbi pilóta menedzsere mondta el.
dec. 22
14:13
Atlétika: súlyos váddal kell szembenéznie az IAAF volt elnökének (She)
A korábbinál súlyosabb korrupciós váddal kell szembenéznie a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) korábbi elnökének, Lamine Diacknak.
dec. 22
14:15
A nagy díszítés: zavarba jöttek a diósgyőri focisták; kinél hozza a Jézuska a fát? (She)
A múlt hétvégén véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, de a karácsony előtti napok még mozgalmasan teltek a kluboknál. Az NSO Tv ugyanis versenyt hirdetett, amelyben négy csapatnak, az MTK-nak, a Budapest Honvédnak, az Újpestnek és a Diósgyőrnek kellett a saját ízlése szerint feldíszítenie egy-egy fenyőfát. Hogy melyik csapat karácsonyfája nyer, azt olvasóink/nézőink döntik el. Következzen…
dec. 22
14:27
Labdarúgás: előzetesben az MK-nyolcaddöntős edzője (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint október óta előzetes letartóztatásban van a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő és a Magyar Kupa idei kiírásában a nyolcaddöntőig menetelő Inter CDF labdarúgócsapatának vezetőedzője, Joel A. G.
dec. 22
14:45
Real: CR7 megmutatta fényűző otthonát és két legfontosabb pontját (She)
Cristiano Ronaldo mindenkit körbevezet lenyűgöző madridi otthonában, amelyben megmutatta a két – számára – legfontosabb helyiséget is.
dec. 22
14:47
Africa Race: Szalayék bizakodva várják a rajtot (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős jó fizikai állapotban, felkészülten és bizakodva várja a jövő kedden kezdődő, a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi tereprali versenyt.
dec. 22
14:49
Chelsea: Pedro szerint Fabregas nehéz időszakon megy át (She)
Pedro, a Chelsea spanyol labdarúgója szerint Cesc Fabregas nehéz időszakon megy keresztül, ugyanakkor nem cáfolta, hogy csapattársa volt az egyik központi figurája José Mourinho megbuktatásának.
dec. 22
14:51
Inter: Felipe Melo brutalitása hárommeccses eltiltást ért (She)
Az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Felipe Melót, az Internazionale brazil középpályását.
dec. 22
15:03
Fabregas nehéz napjai (Infostart)
Pedro, a Chelsea spanyol labdarúgója szerint Cesc Fabregas nehéz időszakon megy keresztül, ugyanakkor nem cáfolta, hogy csapattársa volt az egyik központi figurája José Mourinho megbuktatásának.
dec. 22
15:03
Tenisz: papírforma – Djokovics és S. Williams az év legjobbja (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) a világranglistát egyaránt vezető amerikai Serena Williamst, illetve a szerb Novak Djokovicsot választotta az év legjobb játékosának.

Keresés