2015. december 27. vasárnap

dec. 27
0:21
Felkészülés: a Bilbao-csatár gólja döntött a Camp Nouban (She)
Az évente egy alkalommal összeálló katalán válogatott 1–0-ra kikapott Baszkföld csapatától a Camp Nouban. A vendégek győztes gólját Aritz Aduriz, az Athletic Bilbao csatára szerezte.
dec. 27
7:51
Légiósok: Dzsudzsák eltiltását egy évre felfüggesztették (She)
A Török Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága helyt adott a Bursaspor fellebbezésének, és Dzsudzsák Balázs eltiltását – a háromból még kettő maradt életben – egy évre felfüggesztette.
dec. 27
8:24
Darts-vb: Chizzy és a címvédő is megizzadt a továbbjutásért (Agroinform)
A karácsonyi pihenő után űrdarts az Ally Pally-ben, a legmagasabb átlag és egy 170-es kiszálló is összejött.
dec. 27
8:27
NBA: megvan a Philadelphia második győzelme (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában 32. mérkőzésén másodszor nyert a Philadelphia 76ers, viszont vendégként tizennyolc vereség után először. Az áldozat a szintén negatív mérleggel bíró Phoenix Suns volt. A Philadelphia legutóbbi és eddigi egyetlen győzelmét december elején aratta, azóta tizenkét meccses nyeretlen szériája volt.
dec. 27
8:45
NFL: 14 pontos idegenbeli siker, rájátszásban a Redskins (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Washington Redskins 62 pontot hozó mérkőzést nyert meg a Philadelphia Eagles vendégeként, és bebiztosította a helyét a rájátszásban.
dec. 27
9:39
PSG: Ibrahimovicot ez az érzés nagyon boldoggá teszi (She)
Zlatan Ibrahimovicnak esze ágában sincs pihenéssel töltenie az ünnepeket. A PSG történetének legeredményesebb csatára már karácsony második napján aktív volt.
dec. 27
9:39
Kikapott az Arsenal Southamptonban (Metropol)
Mindkét éllovas kikapott, közelebb kerültek az üldözők.
dec. 27
9:54
Darts-vb: Vajon sikerül visszavágnia Buntingnak a Barneveld elleni tavalyi vereségért? (Agroinform)
Vasárnap újabb hat név kerül fel a legjobb 16-os táblára a londoni PDC darts-világbajnokságon.
dec. 27
9:57
NBA: sokkolta Bryantet, hogy ennyire vezet LeBronék előtt (She)
A Los Angeles Lakersben kosárlabdázó Kobe Bryant a karácsonyi állás szerint toronymagasan vezeti a 2016-os NBA All-Star-gála szavazását LeBron James és Stephen Curry előtt. A hír még magát a játékost is sokkolta, mivel a jelenlegi szezonban játékával nem szolgált rá erre az eredményre, de a szurkolók még mindig rajonganak érte.
dec. 27
10:51
MU: „Ez az, amiben Van Gaal kudarcot vallott” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában, a Stoke Citytől elszenvedett vereséget (2–0) követően a Manchester United korábbi kiválósága, Dwight York élesen kritizálta az utódokat, valamint Louis van Gaalt, a „vörös ördögök” kirúgás szélén álló menedzserét.
dec. 27
10:53
Légiósok: Stieber „álomhelyen” nyaral, de nem áll le – kép (She)
Szalai Ádám két nappal ezelőtt, Stieber Zoltán pedig vasárnap posztolt képet a Maldív-szigetekről, ahol jelenleg szabadságát tölti. A magyar válogatott labdarúgó „álom” kategóriába sorolta a környezetet, a Facebook-oldalán közzétett fotón éppen edzésben van, minden bizonnyal ezért fűzte hozzá, hogy „a szabadság alatt sincs leállás".
dec. 27
10:55
Női kézi-vb: a magyar bírópáros szerint sportdiplomáciában erősítenünk kell (She)
Bár a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokságon elért 11. helyével lemarad a riói olimpiáról, a Dániában hét mérkőzésen közreműködő Horváth Péter, Marton Balázs bírópárosnak van esélye, hogy ott legyen az ötkarikás játékokon.
dec. 27
10:57
Chelsea: majdnem a drukker mobilja bánta Oscar förtelmes büntetőjét (She)
Szombaton a Chelsea 2–2-es döntetlent játszott az új menedzser, Guus Hiddink bemutatkozó mérkőzésén a Watford ellen. A találkozón a brazil Oscar tizenegyest rontott, ráadásul 2–2-es állásnál, így hibája két pontba került. A rúgásról egy a kapu mögött helyet foglaló szurkoló készített felvételt, a brazil támadó pont őt találta telibe a labdával. Azaz csak találta volna telibe, egy segítő kéz…
dec. 27
11:06
Sportfogadás: Négy vélemény, három tipp, háromszoros pénz! (Agroinform)
Ismét meccsdömping a Sport TV-ben, mi pedig ismét kielemeztük az esélyeket, és természetesen a tippek sem maradnak el.
dec. 27
11:09
Ausztrália: Sándorék már négy meccs óta veretlenek (She)
Sándor György csapata, a Perth Glory idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Melbourne Victoryvel az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (A-League) 12. fordulójában.
dec. 27
11:27
Cseh László: a reméltnél is jobban bevált a váltás (Infostart)
Nagyon elégedetten értékelte Cseh László a 2015-ös évét az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Eger kétszeres világbajnok úszója fontosnak nevezte az egy évvel ezelőtti edző- és klubváltást.
dec. 27
11:45
Real: Zizou követi Benítezt, csak az ideje kérdéses – sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint Florentino Pérez, a Real Madrid klubelnöke végérvényesen eldöntötte, hogy Zinedine Zidane lesz a labdarúgócsapat következő vezetőedzője. A jelenlegi szakvezető, Rafa Benítez pozíciója bizonytalannak tűnik, bár a hivatalos kommunikációban egyelőre kerülik az edzőváltással kapcsolatos kommenteket. Ellenben a nemhivatalos szerint napjai meg vannak számlálva. Csupán a…
dec. 27
12:03
Serie A: a Roma világbajnoka megházasodott, színésznő vett el (She)
Boldogító igen adott és kapott karácsonyra Daniele De Rossi, az As Roma labdarúgója, aki négy év után házasodott össze barátnőjével, Sarah Felberbaummal. A brit-olasz nemzetiségű színésznő a 2006-ban világbajnoki címet nyerő futballista második felesége.
dec. 27
12:21
Serie A: a Roma világbajnoka színésznőt vett el feleségül (She)
Boldogító igen adott és kapott karácsonyra Daniele De Rossi, a Roma labdarúgója, aki négy év után házasodott össze barátnőjével, Sarah Felberbaummal. A brit-olasz nemzetiségű színésznő a 2006-ban világbajnoki címet nyerő futballista második felesége.
dec. 27
12:23
Videó: az első sorból gúnyolta LeBront, kínos lebukás jött (She)
Könnyen lehet, hogy LeBron James és egy az első sorban helyet foglaló szurkoló a karácsony legkínosabb másodperceit hozta össze a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers mérkőzésén.
dec. 27
12:39
Légiósok: megegyeztek Szalai kölcsönadásáról – sajtóhír (She)
Német sajtóhírek szerint megszületett az egyezség Szalai Ádám ügyében a Hoffenheim és a Hannover labdarúgócsapata között, a magyar csatár azonban még kivár.
dec. 27
12:57
Arsenal: Remélem, legközelebb már minket segítenek – Wenger (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában a Southampton 4–0-s győzelmet aratott az Arsenal felett. Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere a mérkőzés után a játékvezetőt kritizálta, de gratulált az ellenfélnek is.
dec. 27
12:57
Zsengellér Gyula 100 éve született (Metropol)
Az Újpest legendás csatára keresztelte el állítólag Puskás Ferencet "Öcsinek".
dec. 27
13:33
Kép: 60 millióért 300 km/h – íme, Beckham karácsonyi ajándéka (She)
Mivel lepi meg magát karácsonykor egy olyan ember, aki bármit megengedhet magának? Nos, David Beckham egy különleges autót választott.
dec. 27
13:33
Sydney-Hobart: Amerikai hajók az élen (Metropol)
Közel harminc hajó kényszerült feladni a rossz időjárás miatt.
dec. 27
13:51
Chelsea: Hiddink hasonló eltökéltséget vár az MU ellen is (She)
Guus Hiddink a Watford elleni döntetlennel (2–2) tért vissza a Chelsea kispadjára. A holland szakember hasonló eltökéltséget vár csapatától a Manchester United elleni hétfői mérkőzésen is.
dec. 27
14:09
Vitorlázás: közel 30 kieső a Sydney–Hobarton (She)
Az amerikai Comanche nevű szupermaxi hajó halad az élen a hagyományos Sydney–Hobart vitorlásviadalon, amelyet közel harminc hajó feladni kényszerült a rossz időjárás miatt.
dec. 27
14:27
Bundesliga: csak a Dortmund hatékonyabb a Herthánál (She)
A Dárdai Pál által irányított Herthánál csak a Bayern München kapott kevesebb gólt a német labdarúgó-bajnokság élvonalának őszi idényében, ám a berlini csapat támadásban is rendkívül hatékony.
dec. 27
14:45
Leicester City: dupla fizetéssel marasztalnák Jamie Vardyt (She)
A Leicester City megduplázná gólzsákjának, Jamie Vardynak a fizetését annak érdekében, hogy a támadót a januári átigazolási időszakban még nehezebb legyen kimozdítani a klubtól. A PL éllovasára nehéz feladat vár, hiszen ugrásra (átigazolásra) készen áll a Chelsea és a Manchester City is.
dec. 27
15:00
Nemzetközi foci: Hogyan lett Mourinhóból a Barca nemezise? II. rész (Agroinform)
Második rész, José Portóval és a Chelsea-vel elért sikereivel, de az is kiderül, mi okozta vitáját Abramoviccsal.
dec. 27
15:03
Dunaújváros: Artner Tamás távozik, megértik a döntését (She)
Artner Tamás távozik a Dunaújváros PASE másodosztályú labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
dec. 27
15:05
Bursaspor: hat zakó után nyertek, de Dzsudzsák nélkül (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 17. fordulójában a Bursaspor hazai környezetben minimális különbséggel nyert az utolsó előtti helyen álló Mersin ellen. A vendéglátóknál nem volt a keretben Dzsudzsák Balázs, akinek eltiltásából a hátralévő két mérkőzést tegnap egy évre felfüggesztették.
dec. 27
15:07
Férfi kosárlabda: amerikai irányítót igazolt a Szolnoki Olaj (She)
A Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapata a szezon végéig szóló szerződést kötött az amerikai Stanley Burrellel.
dec. 27
15:39
Videó: úgy örült a győztes gólnak, ki is állították gyorsan (She)
Különös körülmények között ért véget a Latina–Pescara olasz másodosztályú labdarúgó-mérkőzés. A Serie B 21. fordulójának nyitó mérkőzése sokáig gól nélküli döntetlenre állt, végül a 81. percben az albán Ledian Memushaj góljával előnybe kerültek a vendégek. A történethez hozzátartozik, hogy a gólszerző a találat után egy perccel már nem volt a pályán.
dec. 27
15:41
Africa Race: korai gépátvétel az autósport bölcsőjében (She)
A csillogó Monacóból indult el az Africa Race mezőnye – soraiban az autós Szalay Balázzsal és a kamionos Kovács Miklóssal –, hogy másfél napos hajóút után nekivágjon a hatezer kilométeres száguldásnak.
dec. 27
15:43
Kerékpár: ismét bevezeti a világranglistát az UCI (She)
A következő évtől ismét bevezeti az országúti világranglistát a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI).
dec. 27
15:57
Amerikai irányítót igazolt a Szolnoki Olaj (Infostart)
A Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapata a szezon végéig szóló szerződést kötött az amerikai Stanley Burrellel.
dec. 27
15:57
Edzősors: világbajnok válogatottat irányíthat Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea-től december közepén elbocsátott portugál menedzser a hírek szerint szívesen irányítaná az angol válogatottat, ha nem sikerül munkát találnia a 2016-os Európa-bajnokság végéig.
dec. 27
15:59
Real: Benzema 28! Képek a sztár szülinapi partijáról (She)
Karim Benzema, a Real Madrid futballistája december 19-én ünnepelte 28. születésnapját, de a bulizással megvárta a karácsonyt. A botrányos hónapokat megélő francia csatár a dubai Cavalli Clubban rendezett partit, ahova közeli és távoli barátokat hívott meg. Az eseményről természetesen fotók is készültek.
dec. 27
16:01
Férfi vízi: 3-an itthon maradnak, de Benedek csak később szűkít (She)
Benedek Tibor szövetségi kapitány még nem szűkítette a januári, belgrádi vízilabda Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott keretét, három játékos azonban így sem utazik el a csapattal a horvátországi edzőtáborba.
dec. 27
16:03
Barcelona: így nyomják rá a mezre a klubvilágbajnoki logót (She)
Jövő szerdán, a Betis elleni bajnokin játssza első hivatalos mérkőzését a Barcelona labdarúgócsapata azóta, hogy megnyerte a 2015-ös klubvilágbajnokságot. Ennek megfelelően már „feldíszített” mezben lépnek pályára a katalánok.
dec. 27
16:33
Benedek Tibor még nem szűkítette Eb-keretét (Infostart)
Benedek Tibor szövetségi kapitány még nem szűkítette a januári, belgrádi vízilabda Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott keretét, három játékos azonban így sem utazik el a csapattal a horvátországi edzőtáborba.
dec. 27
16:33
Bayern: karácsonyi meglepetés, összetörték Alaba autóját (She)
A Bayer München futballistája, David Alaba Audija súlyosan összetört Bécsben a Kronen-Zeitung jelentése szerint.
dec. 27
16:35
Alpesisí-vk: kevés a hó, töröltek két ausztriai futamot (She)
Biztonsági okokból töröltek két ausztriai futamot a női alpesi sízők világkupa-sorozatában.
dec. 27
16:51
Férfi kézi: Lökét kirúgták a klubjától, videóval válaszolt (She)
A karácsonyi ünnepségen mutatott viselkedése miatt megvált a norvég Drammen férfi kézilabdacsapata Frank Lökétől. A 35 éves beálló nem akarta kommentálni a sajtóban az esetet, helyette egy videóval válaszolt.
dec. 27
16:53
PL: öt arsenalos és négy MU-s a rémálomcsapatban (She)
A goal.com összeállította a legutóbbi angol forduló rémálomtizenegyét. Az elképzelt csapatban hemzsegnek az Arsenal- és Manchester United-játékosok.
dec. 27
16:55
Gyász: elhunyt az Eb-győztes magyar kosárlabdázó (She)
Elhunyt Bánhegyi László, az 1955-ben Európa-bajnok magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa.
dec. 27
17:09
Elhunyt Bánhegyi László (Metropol)
Tagja volt az 1955-ben Európa-bajnokságot nyert magyar férfi kosárlabda-válogatottnak.
dec. 27
17:27
Elhunyt Bánhegyi László kosárlabdázó (Infostart)
Elhunyt Bánhegyi László, az 1955-ben Európa-bajnok magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa.
dec. 27
17:27
Eb 2016: Bierhoff szerint Lahm nem tér vissza az Eb-re (She)
Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere szerint a korábbi csapatkapitány, Philipp Lahm nem tér vissza a nemzeti együttesbe a jövő évi franciaországi Európa-bajnokságra.

Keresés