2015. december 23. szerda

dec. 23
0:57
Szerdai program: csúcsrangadó a német kézibajnokságban (She)
Szerdán csúcsrangadót rendeznek a német férfi kézilabda-bajnokságban: a listavezető Rhein-Neckar Löwen a címvédő és második helyezett THW Kiel otthonába látogat, majd pályára lép a harmadik Flensburg is a Gummersbach ellen. A PDC-dartsvilágbajnokságon először lép pódiumra a kétszeres győztes Adrian Lewis, aki a holland Jan Dekker ellen mérkőzik.
dec. 23
7:15
PL: Mourinho ügynöke elmondta, mi a helyzet MU-ügyben (She)
Jorge Mendes elmondta, nincs megállapodás José Mourinho és a Manchester United között. A portugál edző ügynöke hozzátette, az angol élvonalbeli együttes nem tett hivatalos ajánlatot Mourinhónak.
dec. 23
7:33
NHL: a Dallas nagyon elbánt a Chicagóval (She)
A Dallas Stars 4–0-ra legyőzte a Chicago Blackhawkst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapjának rangadóján. A San Jose Sharks nagy meccsen verte meg 5–3-ra a Los Angeles Kingst.
dec. 23
7:35
IFAB: a szabályalkotók fontolgatják a videobíró tesztelését (She)
A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB fontolóra vette, hogy első ízben teszteknek vetnék alá a videobírót.
dec. 23
7:51
NBA: tovább tart a Philadelphia hihetetlen vesszőfutása (She)
Már 29 elveszített meccsnél jár a Philadelphia az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A 76ers a keddi játéknapon hazai pályán szenvedett vereséget a Memphis Grizzliestől.
dec. 23
8:09
Liverpool: hat hétre esett ki az alapember a védelemből (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool várhatóan hat hétre nélkülözni kényszerül szlovák védőjátékosát, Martin Skrtelt.
dec. 23
8:27
Békéscsaba: az új elnök megerősítené a keretet; lehetnek személyi változások (She)
Kozma Jánost választották meg a labdarúgó NB I-ben az utolsó helyen álló Békéscsaba igazgatótanácsának elnökének – adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
dec. 23
9:03
Real Madrid: órákon belül hatalmas bejelentést tehetnek… (She)
Spanyol lapértesülések szerint szomorú karácsony vár Rafa Benítezre, a Real Madrid vezetősége ugyanis már szerdán tehet egy nagy bejelentést…
dec. 23
9:21
Spanyolország: az elnök maradásra bírná Del Bosquét (She)
Ángel María Villar, a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöke hosszabbítana Vicente del Bosquéval, a válogatott szövetségi kapitányával.
dec. 23
9:23
Chelsea: 80 millió euró, és jöhet Európa két gólvágója? (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné Jamie Vardyt, a Premier League-ben szereplő Leicester City angol válogatott támadóját.
dec. 23
9:57
Hat hétre kidőlt a Liverpool szlovák védője (Infostart)
Körülbelül hat hétig nem léphet pályára Martin Skrtel, a Liverpool szlovák válogatott futballistája.
dec. 23
10:51
Barcelona: „Messi azt mondta, ennél a klubnál akart játszani” (She)
Juan Sebastián Verón, a pályafutását 2014-ben befejező argentin futballista elmondta, néhány évvel ezelőtt Lionel Messi elárulta neki, melyik klubnál szeretett volna játszani.
dec. 23
10:53
Férfi kézi: Szegeden folytatja a válogatott szélső – hivatalos (She)
Válogatott játékost szerződtetett a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A 22 éves balszélső, Bóka Bendegúz 2016 nyarától egy plusz két éves megállapodást írt alá a klubhoz.
dec. 23
10:55
Kézilabda: bírói műhiba miatt áll a bál a németeknél – videó (She)
Rossz szabályalkalmazás miatt újra kell játszani a Rhein-Neckar Löwen–MT Melsungen (22–21) kézilabda-mérkőzést a Német Kupában.
dec. 23
11:09
MLS: 2007-ben az év fiatalja volt, most a szezon legjobbja (She)
A Toronto FC középpályását, Michael Bradleyt választották meg a legjobb játékosnak az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 2015-ös idényében.
dec. 23
11:09
Katinkánál betelt a pohár (Behaviour)
A világ- és Európa-bajnok úszónő élesen bírálta a Magyar Úszószövetséget.
dec. 23
11:27
Michael Bradley az év játékosa (Metropol)
A Toronto FC középpályását, Michael Bradley-t választották meg a legjobb játékosnak az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság 2015-ös idényében.
dec. 23
11:45
Olaszország: ismét légiósnak állhat a Honvéd volt támadója (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd korábbi játékosa nem tölti ki 2017 nyaráig szóló szerződését az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Perugiánál, hanem a téli átigazolási időszakban távozik a csapattól.
dec. 23
12:03
Spanyolország: korábbi argentin válogatott játékos Carrillo utóda (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Almería vezetősége Néstor Gorositót nevezte ki a csapat új vezetőedzőjének. Az 51 esztendős szakember a Videoton korábbi trénerét, Joan Carrillót váltja az együttes kispadján.
dec. 23
12:21
Videó: fergeteges tánccal kívánnak boldog karácsonyt a győriek (She)
A Győri Audi ETO KC-nél különleges felvétellel kívánnak boldog karácsonyt a szurkolóknak.
dec. 23
12:21
Bryant vezetésével nyert a Lakers (Infostart)
A Los Angeles Lakers az idény végén visszavonuló Kobe Bryant vezetésével 111-107-re nyert a Denver Nuggets otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
dec. 23
12:23
Gyász: elhunyt a dunaújvárosi futball legendás alakja (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után, 80. életévében elhunyt Andriska Vilmos, a dunaújvárosi futball legendás Vili bácsija – adta hírül az NB II-ben szereplő egyesület hivatalos honlapja.
dec. 23
12:23
Mourinho újra Madridban? (Infostart)
Spanyol lapértesülések szerint szomorú karácsony vár Rafa Benítezre, a Real Madrid vezetősége ugyanis már szerdán tehet egy nagy bejelentést, írja a nemzetisport.hu.
dec. 23
12:25
Videó: 9 éves Scholes csodagólja, de ki állt a kapuban? (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának hivatalos Facebook-oldala osztotta meg a videót, amely megemlékezik Paul Scholes elképesztő találatáról. A középpályás napra pontosan kilenc évvel ezelőtt szerezte élete talán legnagyobb gólját az Aston Villa elleni bajnokin. A kapuban egy ismerős arc/nadrág látható.
dec. 23
12:39
Női kézi: „Nem ártana, ha többen mennénk külföldre” (She)
A női kézilabda-válogatott játékosa, Szekeres Klára még mindig sokat gondolkozik a kudarccal végződő világbajnokság miértjén, de már várja az edzéseket a Ferencvárosban. A Fradi játékosa a légiósok korlátozását csak részmegoldásnak tartaná, szerinte az is lendítene a magyar kézilabdán, ha több játékosunk szerepelne külföldön.
dec. 23
12:57
A nagy díszítés: Balajcza nem akármilyen csúcsdíszt tett a fenyőfára (She)
Véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, de a karácsony előtti napok még mozgalmasan teltek a kluboknál. Az NSO Tv ugyanis versenyt hirdetett, amelyben négy csapatnak, az MTK-nak, a Honvédnak, az Újpestnek és a Diósgyőrnek kellett a saját ízlése szerint feldíszítenie egy-egy fenyőfát. Hogy melyik csapat karácsonyfája nyer, azt olvasóink/nézőink döntik el.
dec. 23
12:59
Atlético: mi a közös Simeonéban, Wengerben és Kondás Elemérben? (She)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid napra pontosan négy évvel ezelőtt nevezte ki Diego Simeonét vezetőedzőnek. Az argentin szakember munkába állása óta a La Ligában szereplő összes együttesnél volt legalább egy edzőváltás. A négy topligában (spanyol, angol, német, olasz) csak ketten ülnek Simeonénál hosszabb ideje jelenlegi csapatuk kispadján, a francia első osztályban viszont hárman is. A…
dec. 23
13:15
Milliókkal támogatja a Magyar Úszó Szövetség a legjobb úszókat (Infostart)
Karácsonyi meglepetés: milliós szövetségi támogatás a legjobb úszóknak - a Magyar Úszó Szövetség vezetőségének döntése alapján személyenként 2-től 12 millió forintig terjedő támogatás adható az éves teljesítményük alapján a a sportág honi legjobbjainak - áll a Magyar Úszó Szövetség friss sajtóközleményében. Gyárfás Tamás elnök bejelentette: a másfél hete előkészületben lévő szerződéstervezeteket…
dec. 23
13:15
Úszás: karácsonyi meglepetés – milliós szövetségi támogatás a legjobbaknak (She)
A Magyar Úszószövetség vezetőségének döntése alapján személyenként 2-től 12 millió forintig terjedő támogatás adható az éves teljesítményük alapján a a sportág honi legjobbjainak. Gyárfás Tamás elnök bejelentette: a másfél hete előkészületben lévő szerződéstervezeteket karácsonyi ajándékként szerdán eljuttatták az érintett kiválóságoknak.
dec. 23
13:33
HSV: nemet mondtak Szalai megszerzésére – sajtóhír (She)
Német lapértesülés szerint a Bundesligában szereplő HSV-nek felajánlották Szalai Ádám játékjogát, de a hamburgiak nemet mondtak.
dec. 23
13:51
Úszás: Nem értem, Katinka mire gondolt – Cseh László (She)
Gyárfás Tamás után a világ- és Európa-bajnok Cseh László is reagált Hosszú Katinka keddi nyilatkozatára, amelyben az úszónő élesen bírálta a Magyar Úszószövetséget. Cseh nem is érti, hogy Hosszú mire gondol, a maga részéről ugyanis mindig megkapott minden támogatást a szervezettől.
dec. 23
14:27
Videó: a legjobb futsalos a legjobb freestyle-os ellen (She)
Arról megoszlanak a vélemények, ki a legjobb futballista jelenleg a világon. Két dolog azonban biztos: a legjobb futsalos Falcao, a legjobb freestyle-os Séan Garnier. És ilyen, ha összeállnak egy párbajra egy az egy ellen…
dec. 23
14:45
Arsenal: Esélyesek vagyunk a bajnoki címre – Cech (She)
Petr Cech, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal kapusa úgy érzi, csapatának a 2015–2016-os szezonban reális esélye van a bajnoki cím elhódítására, mert az „ágyúsok” a kulcsjátékosok sérülése ellenére is remekül játszanak.
dec. 23
15:03
Alpesi sí: Súlyos sérülést is okozhatott volna! – Hirscher (She)
Kritizálta a drónok használatát Marcel Hirscher, akire kis híján ráesett egy drónkamera a férfi alpesi sízők kedden rendezett idénybeli második műlesikló-versenyén, az olaszországi Madonna di Campiglióban.
dec. 23
15:03
Államformánk: árvaház (Behaviour)
Álljon itt karácsony ünnepére egy előremutató írás.
dec. 23
15:21
Hertha: Dárdai a halászléről, a csapatszellemről és a meccs előtt megnyert meccsről (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a karácsonyi ünnep előtt adott hosszabb interjút a tagesspiegel.de-nek, amelyben beszélt a magyar halászléről, a csapatszellemről és a meccs előtt megnyert meccsről is.
dec. 23
15:23
Férfi kézi: Felfoghatatlan volt és senki sem értette – Sabaté Ortega menesztéséről (She)
Hosszú anyagot készített a Marca című spanyol napilap Xavi Sabatéval, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzőjével, aki beszélt arról is, mennyire meglepte a csapatot Carlos Ortega menesztése.
dec. 23
15:39
PL: elfogadta a Pool ajánlatát a BEK-győztes klub – hivatalos (She)
A pénzügyi gondokkal küszködő Crvena zvezda labdarúgócsapata elfogadta a Liverpool több mint 5 millió fontos ajánlatát az U20-as világbajnok Marko Grujicsért, aki a szezon hátralévő részét még a szerb csapatnál tölti kölcsönben.
dec. 23
15:57
Michelisz Norbert hamarosan nagy bejelentést tesz (Infostart)
Továbbra sem tudni, hol folytatja pályafutását jövőre Michelisz Norbert. A túraautó-világbajnokság magyar versenyzője az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: szeretne egyszer gyári csapatban versenyezni, de legalább ilyen fontosnak tartja azt is, hogy olyan csapattagok vegyék körül, akikhez érzelmileg is kötődik.
dec. 23
16:33
PL: „Ő a csapat sztárja” – Ranieri leszögezte, nem eladó (She)
Claudio Ranieri, a Leicester City menedzsere szerint Rijad Mahreznek nem kell elhagynia a klubot ahhoz, hogy tovább építse a karrierjét.
dec. 23
16:35
PL: Wenger szerint tiszteletlenül bánnak Van Gaallal (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tiszteletlenség, ami a nagy rivális Manchester Unitedet irányító Louis van Gaal körül történik a napokban.
dec. 23
16:51
Wenger szerint tiszteletlenül bánnak Van Gaallal (Infostart)
Arséne Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tiszteletlenség, ami a nagy rivális Manchester Unitedet irányító Louis van Gaal körül történik a napokban.
dec. 23
16:51
Női kézi: itt lesznek az olimpiai selejtezők – hivatalos (She)
Ahogy azt a sajtóhírek alapján várni lehetett, Franciaország, Dánia és Oroszország nyerte el a Nemzetközi Kézilabda-szövetségtől a jogot arra, hogy jövő tavasszal megrendezze az olimpiai selejtezőt.
dec. 23
17:09
Birkózás: porszemből egy nemzet legendájává válni (She)
A Pesti Magyar Színház „Amiről még nem meséltem..." – sport a kultúra szentélyében, a színházban elnevezésű rendezvénysorozatának legutóbbi vendége Hegedüs Csaba olimpiai bajnok birkózó volt.
dec. 23
17:27
Hiddink szerint az élmezőnyben végezhet a Chelsea (Infostart)
Az új vezetőedző, Guus Hiddink szerint a Chelsea labdarúgócsapata képes lehet az élmezőnyben zárni a Premier League jelenlegi idényét.
dec. 23
17:27
NB I: így ünnepelt a Videoton, de ki az ifjú Jacko? – videó (She)
Az NB I őszi szezonját a tabella harmadik helyén zárta a Videoton labdarúgócsapata, amelynek tagjai a klub utánpótlásában játszó fiatalokkal ünnepelték a karácsonyt. A futballisták a vidi.hu felvételével köszönték meg szurkolóik eddigi buzdítását és kívántak kellemes ünnepeket mindenkinek. De ki az az ifjú táncoslábú a videó végén? Csak nehogy sportágat váltson!
dec. 23
17:29
NFL: Beckham vs. Norman. CaMVP? Érik a Giants bajnoki címe! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét jelentkezünk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkkal, a Red Zone-nal, kissé felfrissített formában. Mémek, statisztikák, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el! Este hálaadás, három mérkőzést is rendeznek!
dec. 23
17:45
PL: Hiddinknek nincsenek illúziói, ide várja a Chelsea-t (She)
Az új vezetőedző, Guus Hiddink szerint a Chelsea labdarúgócsapata képes lehet az élmezőnyben zárni a Premier League jelenlegi idényét.
dec. 23
18:03
A Barcelona a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul az FC Barcelona, miután az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elutasította a klub pénzbüntetéssel kapcsolatos fellebbezését.
dec. 23
18:03
Arsenal: azt látja, amit más nem – Özil egyszerűen zseniális (She)
Mesut Özil jelenleg Európa egyik legjobb formában lévő labdarúgója, nyugodtan nevezhető klasszisnak (bár van, aki még várna ezzel a kijelentéssel). A mostani Premier League-szezonban 15 gólpassznál járó német középpályás kivételesen lát a pályán, az egyik megmozdulása a Manchester City elleni rangadón minket is megihletett. S, hogy ne legyünk „mainstreamek”, nem a gólpasszairól szól ez a cikk.

Keresés