2015. december 8. kedd

dec. 8
0:03
Keddi sportműsor: Montenegró–Magyarország, Wolfsburg–MU (She)
Elképesztő izgalmak várnak ránk a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. Kedden a B-csoportban a Wolfsburg és a Manchester United ki-ki meccset játszik egymással, de még az is lehet, hogy mindkettő továbbjut, amihez a CSZKA Moszkva segítségére is szükségük van. Közben Dániában a női kézilabda-vb-n az első két meccsét megnyerő magyar válogatott Montenegróval folytatja.
dec. 8
0:21
Primera División - Már nem sereghajtó a Levante (Infostart)
Az eddig sereghajtó Levante 1-1-es döntetlent ért el az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának hétfői zárómérkőzésén, pontszerzésével pedig elmozdult az utolsó pozícióból
dec. 8
7:15
NB I: magyar bajnok kapus iránt érdeklődnek a lila-fehérek (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsaba érdeklődik a DVSC, a Kecskemét és a Pécs korábbi kapusa, a montenegrói válogatott Vukasin Polekszics iránt.
dec. 8
7:51
NHL: Vrbata-tripla keserítette a Buffalót; túlórás Colorado-siker (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában Radim Vrbata triplával járult hozzá a Vancouver Canucks háromgólos győzelméhez a Buffalo Sabres elleni hazai összecsapáson. A Vancouver ötmeccses nyeretlenségi széria után győzött. A Colorado Avalanche otthon túlórás meccset nyert meg a Minnesota Wild ellen, a Nashville Predators Bostonban minimális különbséggel győzött a…
dec. 8
7:51
Ma Montenegro az ellenfél (Metropol)
A magyar válogatott két győzelemmel kezdte a női világbajnokságot Dániában. Ma 18.30-kor Montenegró ellen lépnek pályára a lányok.
dec. 8
7:53
NFL: jól végszavazott a Dallas – 54 yardos mezőnygóllal nyert (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában a Dallas Cowboys a mérkőzés vége előtt 14 mp-cel még döntetlenre állt a Washington Redskins vendégeként, majd egy 54 yardos mezőnygóllal megnyerte a találkozót. A Washington 5/7-es, a Dallas 4/8-as mutatóval várja a folytatást.
dec. 8
8:09
NBA: a Lakers és a Philadelphia visszatalált a régi útra (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában ismét vereséget szenvedett a liga két pofozógépe, a Philadelphia 76ers és az LA Lakers. Előbbi otthon kapott ki a San Antonio Spurstől 51(!) ponttal, a Lakers Torontóban szenvedett vereséget a Raptorstől. A Philadelphia 1/21-es mutatóval áll, a Lakers 3/18-as mérlege továbbra is méltatlan a klub hagyományaihoz. Mindkét…
dec. 8
9:03
Kézilabda: Balogh Zsoltnak ki kell hagynia az Eb-t (She)
Műtétje miatt nem játszhat a januári Európa-bajnokságon Balogh Zsolt, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója. Az átlövő hetek óta bajlódott a könyökével, de vállalta a játékot, ám a Löwen elleni győzelem után már biztossá vált: az operáció nem halogatható tovább.
dec. 8
9:21
Légiósok: Már várom, hogy vége legyen – Nikolics (She)
Már várja az őszi szezon végét Nikolics Nemanja, a lengyel Legia magyar válogatott labdarúgója, aki 19 bajnoki meccsen 20-szor volt eredményes, a múlt vasárnapi találkozón gól+gólpassz fűződött a nevéhez. Az újabb gólrekordokra törő Nikolics önzetlenségéről tett tanúbizonyságot, amikor a Wisla Kraków elleni rangadón ziccerben passzolt csapattársához.
dec. 8
9:23
Női kézi-vb: Ezt nem látták? Leszerepelt a videobíró, mindenkit eltiltottak (She)
Érdekes jelenetet hozott a dániai női kézilabda-világbajnokságon a Dél-Korea–Franciaország csoportmérkőzés 17. perce: 6–6-os állásnál a dél-koreai 13-as, Ju Hjun Dzsi lövése után a labda a léc alsó lapjáról a gólvonal mögé vágódott, onnan vissza a lécre, innen a gólvonalra, majd kipattant. A játékvezetők a hivatalos gólbírórendszer (Video Proof System) alkalmazását kérték, a felvételek…
dec. 8
9:39
PL: 21 évesen került be a Barca-sztár álom 11-ébe – ezért! (She)
Romelu Lukaku és Ross Barkley mellett egyértelműen John Stones a Premier League-ben szereplő Everton egyik legjobbja. A 21 éves hátvédért a Chelsea és a Barcelona is sorban áll, valamint ő az a futballista, akit Gerard Piqué novemberben beválasztott az álomcsapatába – saját maga és Sergio Ramos mellé.
dec. 8
9:57
Női kézi-vb: súlyos sérülés és csere a házigazda dánoknál (She)
Kényszerűségből máris ki kellett használnia az egyik cserelehetőségét a házigazda dán női kézilabda-válogatottnak a világbajnokságon, miután Lotte Grigel súlyos térdsérülést szenvedett.
dec. 8
9:59
FTC: Doll hazahozná Stiebert – „Megnézzük, lehetséges-e” (She)
Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője a Hamburger Morgenpostnak elmondta, célja a következő szezonra úgy megerősíteni a csapatát, hogy az minimum az Európa-liga csoportköréig eljusson. Doll hamburgi kapcsolatait kihasználva szívesen hazahozná a HSV kevés játéklehetőséghez jutó magyar szélsőjét, Stieber Zoltánt.
dec. 8
10:15
MU: Messi, Neymar, CR, Bale? Van Gaalnak százmillió oka van (She)
Holland lapértesülések szerint Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere 100 millió euróból erősíthet 2016 nyarán.
dec. 8
10:17
NB I: szombaton Kassai vezeti a Fradi–Újpest derbit (She)
A jelenkor legnevesebb magyar játékvezetője, Kassai Viktor fújja a sípot a szombat esti derbin. A labdarúgó NB I 19. fordulójában a listavezető Ferencváros fogadja a tabellán negyedik helyen álló Újpestet, a találkozó 19.30-kor kezdődik.
dec. 8
10:33
Barca: Messi meglepte Ronaldinhót a madridi 0–3 évfordulóján – kép (She)
Ronaldinho az Instagramon mondott köszönetet Lionel Messinek, korábbi barcelonai csapattársának, aki egy aláírt mezzel lepte meg a brazil szupersztárt.
dec. 8
10:35
Serie A: legutóbb Batistutáék idején látott ilyet Firenze (She)
Paulo Sousa alatt olyan támadójátékot produkál a Fiorentina, amelyet régen tapasztaltak Firenzében. Az olasz bajnokság második helyezettje az Udinese elleni 3–0 során sorozatban 22. meccsén szerzett gólt, és már csak egy góllal záruló találkozó hiányzik a klubrekord beállításához.
dec. 8
11:09
Közvetítés: szabadon foghatjuk a fontos sporteseményeket? (She)
Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (European Broadcasting Union, EBU) 75. genfi közgyűlésén deklarálta, legyenek szabadon foghatók a jelentős sportesemények; ezt a közmédia is többször kezdeményezte már – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kedden az MTI-vel.
dec. 8
11:11
Női kézi-vb: nem a videobírós baki volt az egyetlen Dániában (She)
Nagy bakival kezdődött a Norvégia–Puerto Rico mérkőzés a női kézilabda-vb-n. A jól megszokott dallamok helyett ugyanis az orosz himnusz akkordjai hasítottak bele a csendbe.
dec. 8
11:27
Négy ember kezében a magyar labdarúgó-válogatott sorsa (Infostart)
Négy korábbi győztes, a német Oliver Bierhoff, a francia David Trezeguet, a görög Angelosz Hariszteasz és a cseh Antonin Panenka sorsolja majd ki a csapatokat a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati, párizsi csoportsorsolásán.
dec. 8
11:27
Videoton: kiszemeltek egy gólzsákot, a Fradi is „nézegeti” (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapatának egyik téli kiszemeltje a szlovák élvonal góllövőlistáját vezető kameruni támadó, a Zlaté Moravcéban 15 meccsen 11 gólt szerző Léandre Tawamba.
dec. 8
11:29
Videó: ez az öt legszebb Eb-selejtezős gólunk az UEFA szerint (She)
Az UEFA hivatalos YouTube-csatornája összegyűjtötte a magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezős meccseinek öt legszebb találatát. Dzsudzsák Balázs, Stieber Zoltán, Böde Dániel, Kleinheisler László és Priskin Tamás egy-egy találata került be a legszebb magyar gólok közé.
dec. 8
11:31
Serie A: a Tatabánya trénere is edzőjelölt a Laziónál – sajtóhír (She)
Röpködnek a nevek a Lazio kispadja körük: Stefano Pioli helye az egyik legbizonytalanabb a Serie A edzői állásai közül, és Claudio Lotito elnök állítólag már az utódjelöltek között szemezget.
dec. 8
11:45
Man. United: Van Gaal rizikós ígéretet tett a szurkolóknak (She)
Louis van Gaalt sok kritika éri a Manchester United eredményei és főként a csapat mutatott játéka miatt, de azt nem lehet mondani a holland menedzserre, hogy nem szakítana időt az MU szurkolóira.
dec. 8
11:47
Eb 2016: négy, címet eldöntő játékos sorsolja a csoportokat (She)
Négy korábbi győztes, a német Oliver Bierhoff, a francia David Trezeguet, a görög Angelosz Hariszteasz és a cseh Antonín Panenka sorsolja majd ki a csapatokat a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa bajnokság szombati, párizsi csoportsorsolásán.
dec. 8
11:49
NB II: Artner Tamás és segítője távozna Dunaújvárosból (She)
A Dunaújváros PASE sportigazgatója, Sallói István elismerte, hogy Artner Tamás vezetőedző – valamint segítője, Székely Tibor – már jelezte távozási szándékát az anyagi nehézségekkel küzdő NB II-es klubtól.
dec. 8
11:51
PL: Ferguson szerint is bajnok lehet a Leicester (She)
Louis van Gaal után Sir Alex Ferguson is úgy nyilatkozott, hogy az angol labdarúgó-bajnokságot vezető Leicester City esélyes a végső sikerre.
dec. 8
12:03
NB II: Artner Tamás segítője távozna Dunaújvárosból (She)
A Dunaújváros PASE sportigazgatója, Sallói István elismerte, hogy Artner Tamás segítője, Székely Tibor már jelezte távozási szándékát az anyagi nehézségekkel küzdő NB II-es klubtól.
dec. 8
12:05
BL: csúcsmeccsek a héten? Ez az öt tuti köztük van! (She)
Legalább az egyik fél számára lesz tét – ez a közös nevező a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó idei csoportkörének mérkőzésein, kivéve egyet, a Bayern München zágrábi vendégjátékát. Miközben a horvát fővárosban egy biztos kieső és egy tuti csoportelső randevúzik, négy párbajban mindkét csapat számára a Bajnokok Ligájába jutás a tét – két esetben biztosan, két esetben nagy valószínűséggel az…
dec. 8
12:21
Stieber Zoltán leigazolását fontolgatja az FTC (Infostart)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll azt nyilatkozta, hogy fontolgatják a magyar válogatott középpályás, Stieber Zoltán leigazolását.
dec. 8
12:21
DVSC: Baloghot meglepte Storck, a PSV érdeklődéséről sem tud (She)
A DVSC-Teva labdarúgója, Balogh Norbert több külföldi klub érdeklődését is felkeltette, a 19 éves támadó azonban saját bevallása szerint nem tud konkrétumokról, így az ezzel kapcsolatos hírekkel sem foglalkozik. Az viszont meglepte, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány meghívta őt a válogatott távlati keretének decemberi összetartására.
dec. 8
12:21
Balogh Zsoltot megműtötték (Metropol)
Nem lesz ott az Eb-n a Pick Szeged jobbátlövője.
dec. 8
12:39
Ancelotti szívesen lenne a Manchester United edzője (Infostart)
Carlo Ancelotti kijelentette, hogy szeretne ismét edzőként tevékenykedni, és szívesen irányítaná a Manchester United labdarúgócsapatát.
dec. 8
12:39
Brazília: megnyerték a kupát, persze, hogy vetkőzött egy modell (She)
Folytatódik az euforikus sztriptízhullám a brazil labdarúgást körülvevő csinos hölgyek között.
dec. 8
12:57
Jégkorong: rutinos finn csatárt igazolt a Ferencváros (She)
Marko Luomala személyében rutinos finn jégkorongozót igazolt a Ferencváros. A 35 éves támadó a mai napon csatlakozik a zöld-fehérekhez.
dec. 8
12:59
Legia: lenyűgöző Nikolics – ismét magyarul posztoltak a varsóiak (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa ismét magyarul posztolt a Facebook-oldalára. A varsóiak gratuláltak a remek formában futballozó magyar csatárnak, Nikolics Nemanjának.
dec. 8
13:15
La Liga: Neymar ott lett a legjobb, ahol Barca-játékos még soha! (She)
Az FC Barcelona sztárját, Neymart választották a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) legjobb játékosának novemberben. Érdekesség, hogy 2013 szeptembere óta adják át a hónap legjobbja díjat, és Neymar az első Barcelona-játékos, aki megkapta.
dec. 8
13:17
Eb 2016: 20. hely a FIFA-nál, de hol van a válogatott a 24-es mezőnyben? (She)
Igazságot szolgáltatni tulajdonképpen lehetetlen a labdarúgóvilággal foglalkozó rangsorok között – legyen szó FIFA-világranglistáról, UEFA-ranglistáról vagy Élő-rangsorról, a számítás és a súlyozás, következésképp a végeredmény is jócskán eltér egymástól. Mivel a három rangsorból kettő az egész világra kiterjed, egy pedig csak kontinentális, közvetlen összehasonlításuk nem lehetséges, a…
dec. 8
13:33
FTC: francia sztárcsapat kereste meg a zöld-fehéreket (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Ferencvárost megkereste a francia élvonalbeli-labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon, mert együttműködést szeretne a zöld-fehérekkel.
dec. 8
13:35
DVSC: kiderült, Bódi miért nem játszott a Videoton ellen (She)
Bódi Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen középpályása betegség miatt hagyta ki a Videoton elleni, szombati mérkőzést.
dec. 8
13:37
Kézi: elfogyott a román bajnok – „néhány napra az apokalipszis” (She)
A Bajnokok Ligájában ugyan tisztességesen helytállt az ősz során a HCM Baia Mare férfi kézilabdacsapata, a klub súlyos gondokkal küszködik, és anyagi problémái miatt nem biztos, hogy megéli a szezon végét.
dec. 8
13:51
Óriásit hibázott, „kirúgták” az Eb-ről a videóbírót (Metropol)
Döntetlen lett a Koreai Köztársaság-Franciaország meccs, ez a gól akár döntő is lehetett volna. Ha megadták volna.
dec. 8
14:09
Bundesliga: trollkodta a tizenegyesrúgót, kifizettetik vele a kárt (She)
A hétvégi 1. FC Köln–Augsburg német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Marwin Hitz, az Augsburg kapusa különös módon próbálta megzavarni a tizenegyes elvégzéséhez készülődő Anthony Modeste-et – a kapuvédő végzett egy kis földmunkát a pont körül. Modeste aztán szépen el is csúszott, a büntető meg kimaradt. Az eset nem maradt következmények nélkül.
dec. 8
14:11
Jótékonyság: gyerekekért fociztak az újságírók (She)
Jótékonysági futballmérkőzést játszott a magyar újságíró labdarúgó-válogatott és az UniCredit Bank.
dec. 8
14:13
Alpesi sí: Miklós Edit elégedett a Lake Louise-i szezonrajttal (She)
Miklós Edit alpesi síző elégedetten értékelte szezonrajtját a világkupa-sorozatban, amelynek múlt hétvégi, Lake Louise-i állomásán kétszer is 22. lett lesiklásban.
dec. 8
14:15
NB II: Bizakodó voltam, ma már a vérszagot érezzük – Daru (She)
A feljutást jelentő második helyen telel a labdarúgó NB II-ben a ZTE FC, ráadásul az is örömhír a zalai szurkolóknak, hogy a másodosztály góllövőlistáját – holtversenyben – Daru Bence vezeti, aki az ősszel 11 találatot szerzett.
dec. 8
14:17
Női kézi-vb: az exgyőri átlövő szerint Trefilov már nem őrült (She)
Az orosz női kézilabda-válogatott Norvégia és Spanyolország legyőzésével bizonyította, hogy komolyan kell vele számolni a tornán. Ráadásul a korábbi győri átlövő, Anna Szeny elmondása szerint még Jevgenyij Trefilov is megváltozott.
dec. 8
14:27
Videó: ilyen a „Jingle Bells” Cristiano Ronaldo előadásában! (She)
Nem, sajnos Cristiano Ronaldo nem énekel az alábbi videóban, ellenben némi hangaláfestéssel a saját lakásának berendezési tárgyaival játssza el a híres karácsonyi nótát.
dec. 8
14:27
Nem lesz több videóbíró a női kézilabda-vb-n (Infostart)
Az egyik mérkőzés végeredményét döntően befolyásoló hiba miatt a folytatásban nem használják a videóbírót a dániai női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 8
14:29
Kiss László: egy kapitány soha nem elégedett, de én az vagyok! (Infostart)
Elégedett a rövidpályás Európa-bajnokságon elért 15 éremmel, köztük 11 aranyéremmel a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. Kiss László az InfoRádió Aréna című műsorában értékelte csapata teljesítményét. A beszélgetést teljes terjedelmében meghallgathatják ma este hat órától.

Keresés