2015. december 21. hétfő

dec. 21
0:03
Röplabda: az MTK otthon, az Újpest Budaörsön nyert (She)
Az Újpest három játszmában győzött a Budaörs vendégeként a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján. A férfiaknál a MAFC 3:0-ra nyert a Pénzügyőr kőbányai otthonában.
dec. 21
0:39
Németország: a Bayern rekordot állított be, lefutott a bajnokság? (She)
A listavezető Bayern München idegenben 2–0-ra legyőzte a Turbine Potsdamot a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, ezzel beállította az 1. FFC Frankfurt rekordját, és tovább növelte előnyét a táblázat élén.
dec. 21
1:15
NS: Nemzeti Storck; Bogdán rémálma – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
dec. 21
1:19
Eurofutball: őrségváltás a portugál bajnoki tabella élén (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján a 14. forduló előtt még listavezető Sporting CP idegenben 1–0-ra kikapott az Uniao Madeirától, így visszacsúszott a tabella második helyére, mivel az élre álló Porto hazai pályán magabiztosan legyőzte a kieső helyen szerénykedő Académicát.
dec. 21
1:33
Hétfői sportműsor: Arsenal-Man. City rangadó a PL-ben (She)
Hétfőn rendezik a Premier League 17. fordulójának záró mérkőzését, egyben rangadóját, a tabella második helyén álló Arsenal és a harmadik Manchester City összecsapását. A jégkorong Mol Ligában három meccsre kerül sor, míg az NFL-ben magyar idő szerint kedd hajnalban New Orleans Saints–Detroit Lions mérkőzést játszanak. A londoni Alexandra Palace-ban folytatódik a dartsvilágbajnokság. Íme, a hétfői…
dec. 21
2:45
NFL: újabb Broncos-leolvadás, nyert a Steelers, pihen a Pats (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának rangadóján a Pittsburgh Steelers elsöprő második félidejének köszönhetően 34–27-re legyőzte a Denver Broncost – az első félidő után 27–10-re vezető Musztángok vereségével eldőlt, a New England Patriots pihenő héttel kezd a rájátszásban.
dec. 21
7:15
NFL: a Cardinals átrobogott a Philadelphián, övé a csoport (She)
Az Arizona Cardinals magabiztos, 40–17-es győzelmet aratott a Philadelphia Eagles vendégeként a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának hétfő hajnali mérkőzésén, és sikerével biztossá tette: megnyeri csoportját (NFC West).
dec. 21
7:33
NBA: LeBron hadsegédje hat hónap után visszatért (She)
Kyrie Irving hat hónap kényszerszünet után újra pályára lépett, és győzelemhez (108–86) segítette a Cleveland Cavalierst a ligautolsó Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
dec. 21
7:51
Nikolics góllal zárta az évet (Infostart)
A lengyel labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a magyar válogatott Nikolics Nemanja megszerezte szezonbeli 21. gólját.
dec. 21
7:51
A társadalom támogatása nélkül nem lehet olimpia (Metropol)
A parlament július elején 151 igen, 33 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett döntött arról, hogy Budapest pályázik.
dec. 21
8:27
NHL: a Washington megszórta a Rangerst; Jágr: 732! (She)
A keleti első Washington 7–3-ra győzött a New York Rangers vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint hétfő hajnali játéknapján.
dec. 21
9:03
Videó: Falcao elképesztően pofátlan gólt adott karácsonyra (She)
Ha a futsalos Falcao pályára lép, garantált a gála. Most egy karácsonyi jótékonysági mérkőzésre invitálták a cselkirályt, aki azonban az ellenfeleivel nem jótékonykodott. A kapus valószínűleg nem ezt kérte karácsonyra…
dec. 21
9:21
Eb 2016: Kassai meglepődött volna, ha nem utazhat a tornára (She)
Mint ismeretes, nemcsak a magyar válogatott, hanem Kassai Viktor és feltehetően csapata is képviselheti Magyarországot a franciaországi Európa-bajnokságon. A magyar játékvezető a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt az Eb-ről, a saját teljesítményéről, stílusáról.
dec. 21
9:21
Népirtásnak minősíthetik az IS gyilkolását (Behaviour)
dec. 21
9:23
Hatalmas torlódás Záhonynál: négy órát is ülhet a dugóban! (Behaviour)
A többi magyar-ukrán határállomáson "csak" 45 percet kell araszolni.
dec. 21
9:25
Hivatalos: a konzervatív párt nyert Spanyolországban (Behaviour)
dec. 21
9:27
Simicska a Veszprémet is elveszítette? (Behaviour)
Az MVM Veszprém szombati közgyűlésén érdekes változások történtek a csapat elnökségében.
dec. 21
9:29
Szörnyethalt a gyalogos, akit az M5-ösön gázoltak el (fotó) (Behaviour)
A Szeged felé vezető oldalon a forgalom a leállósávon halad.
dec. 21
9:39
Primera División - Továbbra is a Barcelona az éllovas (Infostart)
Az élen maradt a spanyol labdarúgó-bajnokság tabelláján az FC Barcelona, mivel közvetlen üldözője, az Atlético Madrid vereséget szenvedett Málagában.
dec. 21
9:39
MU: már a szombati vereség előtt tárgyaltak Mourinhóval? (She)
Louis van Gaalt, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzserét hamarosan kirúgják, és José Mourinho veszi át a helyét – több angol lap hétfői száma foglalkozik ezzel a már korábban felvázolt lehetséges forgatókönyvvel.
dec. 21
9:41
Spanyolország: 9 nyeretlen meccs után menesztették Carrillót (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería csapatának vezetősége azonnali hatállyal menesztette Joan Carrillo vezetőedzőt. A Videotonnal a 2014–2015-ös szezonban magyar bajnoki címet szerző szakembert kilenc nyeretlen bajnoki mérkőzés után menesztették.
dec. 21
9:57
Mourinhót tényleg várják az Old Trraffordon? - összefoglaló a hétvége futballjáról (Infostart)
Meglepetésre Olaszországban és Spanyolországban is kikapott a legjobban védekező csapat, tovább tart Angliában a Manchester United vesszőfutása, Németországban a harmadik helyen zárta az őszt a Hertha BSC. A topligák utolsó 2015-ös teljes hétvégéjének legfontosabb történései.
dec. 21
9:57
Aranycipő: Nikolics Európa második legjobb gólvágója! (She)
Nikolics Nemanja a – holtversenyben – második helyre lépett elő az Aranycipő hivatalos rangsorában, így már csak Pierre-Emerick Aubameyang, a Dortmund támadója előzi meg a listán.
dec. 21
10:15
Blattert és Platinit nyolc évre eltiltották (Infostart)
Nyolc évre eltiltotta a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől Joseph Blattert, a nemzetközi (FIFA) és Michel Platinit, az európai szövetség (UEFA) elnökét a FIFA etikai bizottság hétfőn.
dec. 21
10:15
FIFA: Blatter és Platini is nyolcéves eltiltást kapott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága nyolc évre eltiltotta minden, futballal kapcsolatos tevékenységtől Sepp Blattert, a szervezet volt elnökét, illetve az UEFA első emberét, Michel Platinit.
dec. 21
10:51
Barcelona: balhé Tokióban! Messit leköpték a drukkerek (She)
Hatalmas tülekedés alakult ki a tokiói reptéren, amikor a Barcelona futballistái megjelentek. Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint az egyik River Plate-drukker leköpte Lionel Messit.
dec. 21
10:53
Atlétika: Zahorán pályacsúccsal védte meg címét Hollandiában (She)
Zahorán János megvédte elsőségét a hollandiai Santpoortban rendezett 24 órás futóversenyen.
dec. 21
10:55
Bundesliga: elege lett a kiesőjelölt edzőjének, lemondott (She)
Azonnali hatállyal lemondott pozíciójáról Michael Frontzeck, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover vezetőedzője.
dec. 21
11:09
Férfi kézi: 524 BL-gólos játékost igazolt a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged hétfőn a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a fehérorosz születésű, orosz válogatott kézilabdázót, Szergej Gorbokot. A macedón Vardar Szkopje 33 éves balátlövője jövő nyáron csatlakozik a szegediekhez.
dec. 21
11:09
Blattert és Platinit nyolc évre eltiltották (Metropol)
A FIFA és az UEFA elnökét nyolc évre eltiltotta a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől a FIFA etikai bizottsága.
dec. 21
11:27
Videó: Klopp Bogdánról beszélt, majd mindenki rajta nevetett (She)
Jürgen Kloppnak nem sok oka volt az örömre, együttese, a Liverpool váratlanul sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Watfordtól a Premier League 17. fordulójában. A német mester ennek ellenére nem volt rossz hangulatában a sajtótájékoztatón, amelynek a vége igazán „klopposra” sikeredett.
dec. 21
11:45
Női kézilabda-vb: mosolygós bombázók – ők a torna legszebb játékosai! (She)
Bár a 2015-ös dániai női kézilabda-világbajnokság magyar szempontból szomorú véget ért, mi a magunk részéről megpróbáltunk szépen búcsúzni a tornától. Pontosabban szép hölgyekkel: összegyűjtöttük a mögöttünk hagyott világbajnokság legszebb, legmutatósabb játékosait. A lista természetesen szubjektív, és vitatkozni ér. Kifelejtettünk valakit galériánkból? Mondja el véleményét a hozzászólások között!
dec. 21
12:21
Menesztették spanyol csapatától a Videoton korábbi vezetőedzőjét (Infostart)
Menesztették a spanyol másodosztályú Almería vezetőedzői posztjáról Joan Carrillót, aki az előző idényben még a magyar bajnoki aranyérmes Videoton FC labdarúgócsapatát irányította.
dec. 21
12:23
José Mourinho a Manchester Uniteddel tárgyal (Infostart)
A Chelsea labdarúgócsapatától csütörtökön menesztett José Mourinho a Manchester United vezetőivel tárgyal a The Sun című angol bulvárlap hétfői cikke szerint.
dec. 21
12:39
Eb 2016: szavazott a magyar mezre? Lehet, hogy Adidas-labdát nyert! (She)
Egy héttel ezelőtt az Adidas, a Nemzeti Sport Online és az MTVA közös kezdeményezésében a szurkolók dönthettek arról, milyen mezben szerepeljen a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Hatvanezer szavazat (like) érkezett a mezekre a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán, a résztvevők között kisorsoltunk tíz darab Adidas márkájú futball-labdát a magyar…
dec. 21
12:39
Mourinho a Manchester Uniteddel tárgyal (Metropol)
A Manchester United jelenleg az ötödik helyen áll, de legutóbbi hat tétmérkőzésén nyeretlen maradt.
dec. 21
12:41
Újpest: nagy üzletet kötöttek vele – Liege-ben elégedetlenek (She)
Távozhat a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-től Darwin Andrade, az Újpest korábbi védője.
dec. 21
12:43
Légiósok: Nikolics nem gondolta volna, hogy ez lesz a Legiánál (She)
Nikolics Nemanja új otthonra talált a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawánál.
dec. 21
12:57
A nagy díszítés: Rossi tett róla, hogy sok pénze legyen a Honvédnak (She)
A múlt hétvégén véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, de a karácsony előtti napok még mozgalmasan teltek a kluboknál. Az NSO Tv ugyanis versenyt hirdetett, amelyben négy csapatnak, az MTK-nak, a Budapest Honvédnak, az Újpestnek és a Diósgyőrnek kellett a saját ízlése szerint feldíszítenie egy-egy fenyőfát. Hogy melyik csapat karácsonyfája nyer, azt olvasóink/nézőink döntik el. Következzen…
dec. 21
12:59
La Liga: „Szinte legyilkoltak minket; Boldog karácsonyt!” (She)
Paco Jémez vezetőedző alig tudott lelket verni játékosaiba, szégyelli, hogy csapata, a Rayo Vallecano 2–1-es vezetés után – az első félidő derekán kilenc emberre fogyatkozva –10–2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) vasárnapi játéknapján.
dec. 21
13:15
Aján: igen erős a budapesti olimpiai pályázat (Infostart)
Igen erős a budapesti pályázat a 2024-es olimpiára és paralimpiára - fejtette ki Aján Tamás, a NOB tiszteletbeli tagja, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
dec. 21
13:15
Női kézi BL: vegyen jegyet a final fourra, és nyerjen! (She)
A legjobb játékosok – a legjobb csapatok – a legértékesebb trófea. (x)
dec. 21
13:15
Blatter fellebbezni fog az eltiltása miatt (Metropol)
A FIFA elnökét a szervezet etikai bizottsága mindennemű sporttevékenységtől nyolc évre eltiltotta. A svájci sportvezető a FIFA fellebbviteli testületéhez fordul
dec. 21
13:33
FIFA - Blatter fellebbezni fog az eltiltása miatt (Infostart)
Minden lehetőséget meg fog ragadni nevének tisztázására Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, akit a szervezet független etikai bizottsága hétfőn nyolc évre eltiltott a futballal kapcsolatos tevékenységektől.
dec. 21
13:33
FIFA: Platini bemocskolásról és színjátékról beszél (She)
Joseph Blatter FIFA-elnökhöz hasonlóan Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke is fellebbez a nemzetközi szövetség független etikai bizottságának hétfői döntése ellen, amellyel mindkettejüket nyolc évre eltiltotta a futballal kapcsolatos tevékenységektől.
dec. 21
13:51
Fehérorosz balátlövőt igazol a Szeged (Infostart)
A fehérorosz-orosz kettős állampolgárságú Szergej Gorbok személyében jövő nyártól tapasztalt balátlövő erősíti a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát.
dec. 21
13:51
Tokió 2020: a Toyota miatt távozik Tojoda, Cuga válthatja (She)
Lemondott a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottságának alelnöki posztjáról Tojoda Akio, a Toyota autógyártó vállalat vezetője.
dec. 21
13:53
Tokió 2020 - Lemondott a szervezőbizottság alelnöke (Infostart)
Lemondott a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottságának alelnöki posztjáról Tojoda Akio, a Toyota autógyártó vállalat vezetője.
dec. 21
13:53
Videó: Dzeko remélte, a bíró nem érti – értette, jött a piros (She)
Mint arról beszámoltunk, a Roma 2–0-ra legyőzte vasárnap a Genoát az olasz labdarúgó-bajnokságban. A siker ellenére volt miért szomorkodniuk a „farkasoknak", Edin Dzekót ugyanis a 75. percben kiállította a játékvezető. Aki a bosnyák legnagyobb bánatára értette a „Fuck off!" kifejezést. Ez volt egyébként a csatár karrierjének első piros lapja.
dec. 21
14:09
NB II: hat játékos is távozhat Csákvárról (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár hivatalos honlapján bejelentette, hogy hat játékosa is távozhat a téli átigazolási időszakban.

Keresés