2015. december 20. vasárnap

dec. 20
0:03
Vasárnapi sportműsor: River–Barca, női kézi-vb-döntő (She)
Vasárnap rendezik a labdarúgó klubvilágbajnokság és a női kézilabda-vb fináléját is: előbbiben a Barcelona a River Plate-tel néz farkasszemet egymással 11.30-tól, míg utóbbiban 17.15-től az olimpiai és Európa-bajnok Norvégiát Hollandia próbálja megállítani az újabb arany felé vezető úton. Íme, a vasárnapi sportprogram!
dec. 20
0:39
Topligák: az összes szombati eredmény egy helyen! (She)
dec. 20
6:21
Másodszor is magyar győzelem a kassai vízilabdatornán (Infostart)
Nagyon sima győzelemmel folytatta szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a kassai négycsapatos nemzetközi tornán.
dec. 20
6:39
Bundesliga - Stuttgart-győzelem a Wolfsburg ellen (Infostart)
A Stuttgart meglepetésre simán legyőzte a bővebb élcsoporthoz tartozó Wolfsburgot a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
dec. 20
6:57
U20-as jégkorong-vb - Győzött és feljutott a magyar csapat (Infostart)
Ötödik mérkőzésén is győzelmet aratott az U20-as magyar jégkorong-válogatott a divízió II/A világbajnokságon, a litvániai Elektrenaiban, ezzel feljutott a divízió I/B osztályba.
dec. 20
7:33
PL: Mourinho mindenhol ott volt a Stamford Bridge-en (She)
Már-már szimpátiatüntetésbe csapott át a Chelsea Sunderland elleni bajnokija: a szurkolók rengeteg biztató üzenettel, saját emlékkel „idézték meg” a csütörtökön menesztett menedzsert, akinek arcmását gyakorlatilag a Stamford Bridge minden pontján fel lehetett fedezni. A szurkolókat megviselte, a csapatra ugyanakkor jótékony hatással volt a portugál menesztése: a játékosok hosszú hetek óta legjobb…
dec. 20
7:51
Primera División - Otthon tartotta a három pontot az Espanyol (Infostart)
Az Espanyol hazai pályán egy góllal verte szombaton a Las Palmast a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 20
7:51
NBA: közte 40 – az Oklahoma City is alázta a Lakerst (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az Oklahoma City Thunder otthon 40 ponttal(!) nyert a továbbra is roppant gyenge LA Lakers ellen. Az egykor jóval szebb napokat megélt klubnak ez már a 23. veresége volt a szezonban, és mindössze négy győzelme van.
dec. 20
8:09
NHL: Pittsburghben nyert a Carolina; elpáholták a Montrealt (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában nyert Pittsburghben a Carolina Hurricanes, a Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, míg a New York Islanders az Arizona Coyotes vendégeként nullázódott le. A Dallas Stars és a Colorado Avalanche kinyitotta a gólzsákot, amit a Montreal Canadiens, illetve az Edmonton Oilers bánt.
dec. 20
8:27
Női válogatott: más szint – Horvátország helyett Ciprus (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 2016 márciusában az előzetes hírekkel ellentétben nem Horvátországban, hanem Cipruson vesz részt nemzetközi felkészülési tornán – írja a noifutball.com.
dec. 20
8:29
NFL: a labdavesztések okozták a Cowboys vesztét; Jets – 9! (She)
A New York Jets 19–16-ra legyőzte a Dallas Cowboyst az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának szombat esti összecsapásán.
dec. 20
8:45
Topligák: elhízott, elüldözték, most jobb Messinél és Neymarnál (She)
A goal.com összegyűjtötte az európai topligák, az angol, a spanyol, a német, az olasz és a francia bajnokság legjobban cselező játékosait a 2015–2016-os szezon eddig eltelt időszakát tekintve. Lionel Messi és Neymar dobogós helyezése nem meglepő, az élen azonban váratlan név tűnt fel.
dec. 20
9:03
Jégkorong: nyolc orosz gól a finnek kapujában (She)
A vendéglátó orosz jégkorong-válogatott gyorsan kiköszörülte az első fordulóban elszenvedett csorbát – 4–1-re kapott ki Svédországtól –, és a Channel One-kupa második fordulójában kiadós verésben részesítette a finn együttest, amely a nyitányon simán (3–0) nyert a csehek ellen.
dec. 20
9:21
Blatter ügyében hétfőn dönthet az etikai bizottság (Infostart)
Várhatóan hétfőn dönt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága Joseph Blatter elnök eltiltásáról, akit nyolc órán át hallgatott meg a testület csütörtökön.
dec. 20
9:57
Videó: Mayweather látványos módon nézte meg az építészeti csodát (She)
Floyd Mayweatherről köztudott, imád felvágni a vagyonával, illetve, hogy mire költi el. Napjaink egyik legismertebb ökölvívója az elmúlt napokban Dubaiban pihent, ahol előbb meglepte magát egy 320 millió forintos órával, legutóbb pedig úgy nézte meg a világ legmagasabb épületét, a 828 méteres Burdzs Kalifát, ahogy eddig talán még senki sem.
dec. 20
10:15
Klub-vb: Douglas duplája bronzot ért a Sanfrecce Hirosimának (She)
A japán Sanfrecce Hirosima szerezte meg a bronzérmet a labdarúgó-klubvilágbajnokságon, miután a brazil Douglas két góljával 2–1-re legyőzte a kínai Kouangcsou Evergrandét. Az első helyért a River Plate a Barcelonával csap össze, a döntőt az NSO élőben közvetíti!
dec. 20
10:51
Gyász: ittas vezető okozta a 24 éves futballista halálát (She)
Közúti balesetben életét vesztette Viktor De Coker, a belga harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő KSV Oudenaarde futballistája.
dec. 20
10:53
Klub-vb: reszkess, River! Messi és Neymar is kezd a döntőben (She)
A Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique nem sokat taktikázott: a labdarúgó klub-vb elődöntőjét betegsége, illetve sérülése miatt kihagyó Lionel Messit és Neymart a kezdőbe jelölte a River Plate elleni fináléra. A két csatár természetesen ezúttal is Luis Suárezzel alkot majd triót, az elődöntőben épp az uruguayi mesterhármasával győztek a katalánok. A 11.30 órakor kezdődő River Plate–Barcelona…
dec. 20
11:09
MU: Mourinho dobta a Romát, Van Gaal helyére vár – sajtóhír (She)
José Mourinho, a Chelsea-től csütörtökön menesztett menedzser sajtóhírek szerint máris visszautasította a Roma állítólagos megkeresését, viszont szívesen leülne a Manchester United kispadjára.
dec. 20
11:45
Klub-vb: River Plate–Barcelona döntő élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap rendezik meg a labdarúgó-klubvilágbajnokság fináléját, amelyben a Barcelona a River Plate-tel néz farkasszemet. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 20
11:47
Női kézilabda-vb: a franciák átgázoltak Montenegrón (She)
A francia válogatott végzett a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság hetedik helyén, miután átgázolt a komoly motivációs gondokkal küzdő Montenegrón.
dec. 20
11:49
Videó: Beckham beadta, Figo kapásból a kapuba bombázta (She)
Kuvait volt az első állomása annak a jótékonysági mérkőzéssorozatnak, amelyen futball-legendák lépnek pályára az adott ország helyi álomcsapata ellen. A találkozón többek között olyan világsztárok játszottak, mint David Beckham, Luis Figo, Jamie Carragher, Alessandro Nesta, Roberto Carlos. A meccseit a Kuvait All-Star nyerte meg 4–2-re.
dec. 20
11:51
A nagy díszítés: Ilyenkor otthon le vagyok hurrogva – Torghelle (She)
A múlt hétvégén véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, de a karácsony előtti napok még mozgalmasan teltek a kluboknál. Az NSO Tv ugyanis versenyt hirdetett, amelyben négy csapatnak, az MTK-nak, a Budapest Honvédnak, az Újpestnek és a Diósgyőrnek kellett a saját ízlése szerint feldíszítenie egy fenyőfát. Hogy melyik csapat karácsonyfája nyer, azt olvasóink/nézőink döntik el. Elsőként az MTK-nál…
dec. 20
12:03
Bayern: Guardiola távozik, Ancelotti váltja – hivatalos (She)
Pep Guardiola, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München 44 esztendős vezetőedzője a szezon végén távozik a bajorok kispadjáról, helyét pedig Carlo Ancelotti veszi át – jelentette be Karl-Heinz Rummenigge, a klub első embere.
dec. 20
12:03
A Hirosimáé a bronzérem a klubvilágbajnokságon (Metropol)
A japán csapat a brazil Douglas két góljával 2-1-re győzte le a kínai Guangzhou Evergrande-t.
dec. 20
12:39
Női kézi-vb: négy évvel ezelőtti triplázásukat ismételhetik meg a norvégok (She)
Utolsó napjához érkezett a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság: a 17.15 órakor kezdődő döntőben eldől, a norvégok meg tudják-e ismételni 2011-es triplázásukat, vagy tovább tart Hollandia lendülete, és aranyéremmel koronázzák meg Grooték eddigi teljesítményüket. A helyosztókon előbb a franciák átgázoltak Montenegrón, majd az oroszok fordítottak Dánia ellen.
dec. 20
12:39
Guardiola távozik a Bayern Münchentől (Metropol)
A vezetőedző a szezon végén távozik a bajor labdarúgócsapattól, és helyét az olasz Carlo Ancelotti veszi át.
dec. 20
12:41
Man. City: Guardiola szállítaná a sikereket – Pellegrini (She)
Egyre több hír lát napvilágot arról, hogy Pep Guardiola, a Bayern Münchent szezon végén elhagyó szakember a nyártól átveszi a Manchester Cityt. Az angol kirakatcsapatot 2013 óta irányító Manuel Pellegrini szerint a spanyol menedzser sikeres utódja lehet.
dec. 20
12:57
A francia csapat lett a hetedik a kézilabda világbajnokságon (Infostart)
A francia válogatott végzett a hetedik helyen a dániai női kézilabda-világbajnokságon, miután vasárnap legyőzte a montenegrói csapatot.
dec. 20
13:15
Real: „Benítez irigy Mourinhóra, a saját árnyékától is fél…” (She)
Marco Materazzi finoman szólva nincs jó véleménnyel Rafa Benítezről. A jelenleg Indiában légióskodó védő szerint a spanyol edző nem alkalmas arra, hogy egy akkora klubot irányítson, mint a Real Madrid. Ennek pedig több oka is van.
dec. 20
13:33
Videoton: Gőzerővel dolgozunk a csapat erősítésén – Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója a klub honlapjának, a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában értékelte a csapat elmúlt hónapjait, valamint beszélt az utánpótlásról és a várható erősítésekről is.
dec. 20
13:35
Klub-vb: Barcelona-gála a River Plate elleni fináléban (She)
Vasárnap rendezték meg a labdarúgó-klubvilágbajnokság fináléját, amelyben a Barcelona az erőviszonyoknak és a várakozásoknak megfelelően könnyedén, magabiztosan nyert a River Plate ellen. A katalánok már 176 találatnál járnak ebben a naptári esztendőben, ami új klubcsúcs, a duplázó Luis Suárez pedig öt góllal zárta a tornát, ami szintén rekord.
dec. 20
13:51
Edzőt cserél a Bayern München (Infostart)
Josep Guardiola vezetőedző a szezon végén távozik a Bayern München labdarúgócsapatától, és helyét az olasz Carlo Ancelotti veszi át - jelentette be vasárnap a bajor klub.
dec. 20
13:51
Videoton: Gőzerővel dolgozunk a csapat erősítésén – Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója a klub honlapjának, a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában értékelte a csapat elmúlt hónapjait, valamint beszélt az utánpótlásról és a várható erősítésekről is.
dec. 20
13:53
Liverpool: premier a ligában – Bogdán a kezdőben! (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere a kezdőbe nevezte Bogdán Ádámot a Premier League 17. fordulójában a Watford ellen. Bajnokin eddig csereként csak a kispadon ült a keret második számú, magyar kapusa, most viszont ő állhat a kapuba.
dec. 20
13:55
PL: Guardiola ezzel a 140 milliós transzferrel mutatkozik be? (She)
Pep Guardiola a 2016–2017-es idényben már biztosan nem a Bayern München labdarúgócsapatát edzi. Az angolok már tudják, melyik csapat lesz a következő a katalán mester önéletrajzában, sőt azt is tudni vélik, kit akar szerződtetni először.
dec. 20
13:57
Női kézilabda-vb: fordítottak az oroszok, Dánia csak hatodik (She)
A vasárnapi helyosztón a házigazdákat 25–21-re legyőző Oroszország szerezte meg az ötödik helyet a dániai női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 20
14:09
Megnyerte a magyar csapat a kassai férfi vízilabdatornát (Infostart)
Harmadik mérkőzésén is nyert, így az első helyen fejezte be szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a négycsapatos kassai nemzetközi tornán. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese a vasárnapi meccsen a román gárdát verte három góllal.
dec. 20
14:09
Férfi vízi: megnyerte a magyar csapat a kassai tornát (She)
Harmadik mérkőzésén is nyert, így az első helyen fejezte be szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a négycsapatos kassai nemzetközi tornán. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese a vasárnapi meccsen a román gárdát verte meg három góllal.
dec. 20
14:09
A Barcelona nyerte a klub vb-t (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes katalán gárda fennállása harmadik klub-vb-jén diadalmaskodott (2009, 2011, 2015).
dec. 20
14:11
Bundesliga: Kramny marad a Stuttgart vezetőedzője (She)
Megerősítették a VfB Stuttgart labdarúgócsapat vezetőedzői posztján Jürgen Kramnyt, és új szerződése 2017 nyaráig szól.
dec. 20
14:27
Klubvilágbajnokság - A Barcelona harmadik diadala (Infostart)
A spanyol Barcelona 3-0-ra legyőzte az argentin River Plate csapatát a Japánban rendezett labdarúgó-klubvilágbajnokság vasárnapi döntőjében, Jokohamában.
dec. 20
14:27
A legkreatívabb önmegvalósítás (Behaviour)
Szégyellem magam, mert olyasmin háborgok, amit üdvözölnöm kellene.
dec. 20
14:29
Az orosz csapat az ötödik a kézilabda világbajnokságon (Infostart)
Az orosz válogatott végzett az ötödik helyen a dániai női kézilabda-világbajnokságon, miután vasárnap legyőzte a házigazda csapatot.
dec. 20
14:45
Liverpool: Ha egy ilyen ember áll bevetésre készen, mint Ádám… – Klopp (She)
Jürgen Klopp maximálisan megbízik Bogdán Ádámban, aki a Watford elleni vasárnapi mérkőzésen először lesz kezdő bajnokin a Liverpool labdarúgócsapatában.
dec. 20
14:47
PL: Watford–Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. foprdulójában a Liverpool a Watfordnál vendégeskedik. A liverpooliaknál bajnoki mérkőzésen először kap lehetőséget a nyáron szerződtetett magyar légiós, Bogdán Ádám. A 14.30 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
dec. 20
14:49
Serie A: sorozatban hetedszer gyűjtötte be a 3 pontot a Juve (She)
A címvédő Juventus rossz kezdés és korai kapott gól után hamar egyenlített, 3–1-re fordított, majd a hosszabbításig irányította a Carpi elleni idegenbeli bajnoki mérkőzését. A hazaiak a 92. percben Bonucci öngóljával szépítettek, majd akár egyenlíthettek is volna.
dec. 20
14:51
Videó: Bogdán nagyot hibázott a Watford első góljánál (She)
A Watford Nathan Aké góljával szerzett vezetést a Liverpool ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában hazai pályán. A vendégek kapuját ezúttal Bogdán Ádám védi, aki nagyot hibázott a vezető gólnál. A „darazsak” egy félidő után 2–0-ra vezetnek.
dec. 20
15:39
Bundesliga: Hertha BSC–Mainz élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bundesliga 17. fordulójában Dárdai Pál Hertha BSC-je a Mainzot fogadja, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 20
15:41
Alpesisí-vk: osztrák örömök óriás-műlesiklásban (She)
Vasárnap a férfiaknak az olaszországi Alta Badián, a nőknek a franciaországi Courchevelben óriásműlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél az osztrák Marcel Hirscher, utóbbiaknál az ugyancsak osztrák Eva-Maria Brem szerezte meg a győzelmet.

Keresés