2015. december 5. szombat

dec. 5
0:21
Szombati sportműsor: kezdődik a női kézi-vb, Tunézia az ellenfél (She)
A szombati sportműsorban minden szerepel, ami szem-szájnak ingere. A hazai futball szerelmesei az Újpest–DVTK és a DVSC–Videoton meccset tekinthetik meg a tévében, míg a topligás csapatok közül pályára lép a Manchester City, az Arsenal, a Manchester United, a Chelsea, a Bayern München, a Dortmund, a Roma, a Real Madrid és a Barcelona is. Megkezdődik a női kézilabda-világbajnokság, a mieink…
dec. 5
6:57
NBA: a Cavs hosszabbítás után bukott el New Orleansban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers hosszabbítás után kapott ki a 31 pontos Anthony Davis hajtotta New Orleans Pelicans otthonában.
dec. 5
7:15
NHL: egy hét, két shutout; belelendült a Flyers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján az Anaheim Ducks 1–0-ra legyőzte a San Jose Sharksot. A hazaiak kapusa, John Gibson a héten második shutoutját jegyezte.
dec. 5
8:09
Chelsea: visszatérés küszöbén az egyik legfontosabb láncszem (She)
Elképzelhető, hogy a Bournemouth ellen ismét a 23 éves Thibaut Courtois védi a Chelsea labdarúgócsapatának kapuját.
dec. 5
8:11
PSG: Ibránál nem volt még jobb bajnoki gólvágó Párizsban (She)
A Nice elleni duplájával Zlatan Ibrahimovic lett a Paris Saint-Germain történetének legeredményesebb játékosa bajnoki mérkőzéseken.
dec. 5
8:45
MLSZ: A nézőszámon képtelenség egyik napról a másikra változtatni – Storck (She)
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint még rengeteg munka vár a magyar labdarúgásra és azon belül a klubokra ahhoz, hogy előre tudjanak lépni. A német szakember a Nemzeti Sportnak beszélt arról is, miket tervez annak érdekében, hogy a télen ne üljenek le a játékosai.
dec. 5
8:45
Európai szervezetek tiltakoznak - Menekülteket toloncolnak vissza Magyarországra? (Behaviour)
"A belga menekültügyi rendszer messze nem teljesíti az európai normákat."
dec. 5
8:47
Elismerés: Polgár Judit a Nemzeti Sport karrierdíjasa (She)
Polgár Judit kapta meg a Nemzeti Sport 2015-ös karrierdíját: a sokszoros rekorder női sakkozó ünnepélyes keretek között vette át az elismerést.
dec. 5
8:47
"Véletlenül" dobta hátba egy késsel feleségét (Behaviour)
Ő csak a fal felé hajította, onnan pattant a nő testébe.
dec. 5
9:03
FTC: a középpályás három év múlva topligás klubnál lenne (She)
Nagy Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása három éven belül szeretne egy nyugat-európai első osztályú klub játékosa lenni.
dec. 5
9:05
Videó: bámulatos kötény, három védőt is nagyon becsapott (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójában az Olympique Marseille Rémy Cabella góljával 1–0-ra nyert a Rennes vendégeként. A francia középpályás gólja mellett egy látványos cselt is bemutatott.
dec. 5
9:21
PL: Adebayor ennyi pénzt kap azért, hogy ne futballozzon… (She)
Emmanuel Adebayornak jelenleg nincs csapata, a togói futballista azonban így sem panaszkodhat. Különösen, ha megnézzük, mennyi pénzt kap még mindig a számlájára havonta…
dec. 5
9:21
Hosszú nem emlékszik az úszására, Cseh legyőzte önmagát (Metropol)
Hosszú Katinka 100 méter vegyesen világcsúcsot úszott, és nyert 200 háton is. Cseh 200 méter vegyesen győzött Európa-csúccsal.
dec. 5
9:39
Románia: kiderült, mit kiabáltak a magyarellenes szurkolók (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában magyarellenes rigmusok miatt a játékvezető egy időre félbeszakította a Dinamo Bucuresti–CSMS Iasi (0–0) találkozót, amelyen Bőle Lukács pályára lépett a vendégeknél. A korábban Kaposváron szereplő játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az esetről.
dec. 5
10:15
FTC: Thomas Doll nem csak a gólokat hiányolja Böde Dánieltől (She)
Csaknem 900 perce gólképtelen Böde Dániel a labdarúgó NB I-ben. Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője is többet vár a csatártól, de nem csak a gólokat hiányolja.
dec. 5
10:33
Kép: a kupából kizárt Realt megkötözött játékossal trollkodták (She)
Mint ismert, a Real Madridot pénteken kizárták a spanyol Király-kupából, miután a harmadosztályú Cádiz ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen jogosulatlanul szerepeltette a sárga lapok miatt automatikusan eltiltott Gyenyisz Cserisevet.
dec. 5
10:35
Arsenal: Alexis Sánchezt meg is ölhették volna! – Wenger (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere csapata Sunderland elleni bajnoki mérkőzése előtt még az egy héttel ezelőtti, Norwich City otthonában történtekről beszélt a sajtó képviselőinek.
dec. 5
10:51
Ilyen leszt a Testnevelési Egyetem új kampusza (Infostart)
A kormány döntése alapján több mint százezer négyzetméteres területen épülhet meg Budapesten a Testnevelési Egyetem új kampusza, amely 2018 szeptemberére készülhet el.
dec. 5
10:51
Testnevelési Egyetem: 2018 őszére lehet kész az új kampusz (She)
A kormány döntése alapján több mint százezer négyzetméteres területen épülhet meg Budapesten a Testnevelési Egyetem új kampusza, amely 2018 szeptemberére készülhet el.
dec. 5
11:27
Hosszú három számban is a legjobb volt délelőtt, Cseh csúcsot úszott (Infostart)
Hosszú Katinka három szám szombati selejtezőjében is a leggyorsabbnak bizonyult az úszók izraeli rövidpályás Európa-bajnokságán. Az utolsó előtti versenynap délelőttjén 18 magyar indult, közülük Cseh László emelkedett ki azzal, hogy országos csúcsot úszott 50 méter pillangón.
dec. 5
11:27
PL: egy mém, amely tökéletesen összefoglalja az eddigi szezont (She)
Már 14 forduló is eltelt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból, mégsem szerzett egyetlen csapat sem több pontot, mint a Leicester City (amely most a második helyen áll, a Manchester City jobb gólkülönbsége miatt megelőzi). A szezon eddig eltelt időszakát egyetlen mémben foglalták össze.
dec. 5
11:27
Hosszú három számban is a legjobb, Cseh csúcsot úszott (Metropol)
Az utolsó előtti versenynap délelőttjén 18 magyar indult.
dec. 5
11:29
Rövid pályás úszó Eb: országos csúcs után visszalépés (She)
Hosszú Katinka három szám előfutamát is megnyerte szombat délelőtt a netanyai rövid pályás úszó Európa-bajnokságon, ám a folytatásban csak kettőben versenyez. Cseh László 50 méteres pillangóúszásban indult, és a jó „bemelegítés” ellenére szintén visszalépett.
dec. 5
11:31
Bayern: onnan nem rúgja be! De, Lewa onnan is berúgja! (She)
Robert Lewandowskiról nem tud lekattanni a Bayern München edzéseket figyelő operatőre. Meg tudjuk érteni. A korábbi varázslatokat követően most egy remek góllal bűvöl a fantasztikus szezont futó lengyel csatár.
dec. 5
11:33
Boksz: „Fury győzelme a sportág szegénységi bizonyítványa…” (She)
Ulli Wegner, a német bokszsport egyik legendája szerint Vladimir Klicsko a múlt szombati, düsseldorfi veresége alkalmával egyetlen alkalommal sem volt abban a helyzetben, hogy a harcot Tyson Fury ellen a maga javára alakíthassa, az angol bokszoló győzelme pedig „a boksz szegénységi bizonyítványa”.
dec. 5
11:45
Barca: Messi különleges mezt kapott a 30 millióért - kép (She)
Stephen Curry, az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja és regnáló MVP-je gratulált Lionel Messinek, az FC Barcelona négyszeres aranylabdás klasszisának, amiért a napokban átlépte a 30 millió követőt az Instagram fotómegosztó közösségi oldalon.
dec. 5
12:03
Női kézi-vb: Görbiczék szívhez szóló levelet kaptak a legendáktól (She)
A dániai női kézilabda-világbajnokság rajtja előtt Guricsné Pásztor Erzsébet, az 1965-ben világbajnok magyar női válogatott kapitánya az ötven évvel ezelőtti aranyérmes csapat még élő és Magyarországon lévő tagjai nevében szívhez szóló levelet írt Görbicz Anitának és a magyar csapatnak.
dec. 5
13:51
Videó: a Neuer-passz, amely még Bale-t is elkápráztatta (She)
A Bundesliga YouTube-csatornája összegyűjtötte Manuel Neuer német bajnoki karrierjének legjobb tíz olyan megmozdulását, amely alapján joggal nevezik őt söprögető kapusnak.
dec. 5
13:53
Légiósok: Nem lett kimondva, ki az első számú kapus – Megyeri (She)
Több mint fél év után játszott újra tétmérkőzést Megyeri Balázs, a nyáron a görög Olympiakosztól a spanyol élvonalbeli Getaféhoz szerződő kapus, szerdán a Rayo Vallecano elleni Király-kupa-párharc első, idegenbeli meccsén mutatkozott be csapatában.
dec. 5
14:09
NBA - Pelicans-siker 222 pontos meccsen (Infostart)
A New Orleans Pelicans kiélezett csatában, hosszabbítás után, összesen 222 pontot hozó mérkőzésen gyűrte le vendégét, a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
dec. 5
14:09
Képek: a 7 legrosszabb hely, ahová szurkoló jegyet kaphat (She)
A kedvenc csapat a pályán, a legjobb barát a szomszéd széken, jeges sör a kézben, mi ronthatna el egy ilyen tökéletes pillanatot? Mondjuk az, ha a kilátásba belelóg egy hatalmas oszlop, vagy a széket le sem lehet hajtani. A 101greatgoals.com most összegyűjtötte a hét legrosszabb helyet, ahová szurkoló ülhet.
dec. 5
14:11
MU: Van Gaal feláll a kispadról, amint azt érzi, hogy... (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere kész benyújtani felmondását abban a pillanatban, ha azt érzi, hogy megromlott a kapcsolata a klub játékosaival.
dec. 5
14:13
Videó: Cech kiütötte magát, ismét a dobok közé csapott (She)
Petr Cech már többször bizonyította, hogy a védés mellett dobolásban is világklasszis. Az Arsenal kapusa kiütötte magából minden feszültségét, most a System of a Down amerikai alternatív rockegyüttes egyik zeneszámát dolgozta fel, ahogy fogalmazott, csupán szórakozásból.
dec. 5
14:27
NB I: Ramírez nélkül az FTC, Radó a kezdőben Pakson (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójának összes kezdőcsapata egy helyen!
dec. 5
14:29
Videó: ez a meglepetés! Kétgólos hátrányban a Man. City (She)
Marko Arnautovic duplájával vezetést szerzett a Stoke City a Manchester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
dec. 5
14:45
NB I: Újpest–Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Diósgyőr találkozó az NB I 18. fordulójában percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 5
14:47
Női kézi: Sulland a nyáron továbbállhat Győrből (She)
Linn Jörum Sulland, a norvég válogatott és a Győri Audi ETO KC jobbátlövője elismerte, hogy Nora Mörk érkezésével a nyár után valószínűleg nem marad a zöld-fehéreknél, meg egyébként is csak egy szezonban gondolkodott.
dec. 5
15:03
Doppingbotrány - Büntetés egy tíz évvel ezelőtti vétségért (Infostart)
Tíz esztendővel azután, hogy doppingvétségét elkövette, kétéves eltiltást kapott Tatyjana Andrianova orosz futó a Nemzetközi Atlétikai Szövetségtől (IAAF).
dec. 5
15:03
Atlétika: eltiltották a futót a tíz évvel ezelőtti doppingvétségéért (She)
Tíz esztendővel azután, hogy doppingvétségét elkövette, kétéves eltiltást kapott Tatyjana Andrianova orosz futó a Nemzetközi Atlétikai Szövetségtől (IAAF).
dec. 5
15:05
PSG: a rekorder Ibrahimovic elmúlt évei – képekben (She)
A Nice elleni duplájával Zlatan Ibrahimovic lett a Paris Saint-Germain történetének legeredményesebb játékosa a bajnokságban. Képgalériánkkal a svéd támadó előtt tisztelgünk.
dec. 5
15:21
Benfica: irgalmatlan nagy gólja a címlapra repítette a tinit (She)
Látványos gólt lőtt Renato Sanches a Benfica–Académica (3–0) portugál élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 85. percben. A Benfica tizennyolc éves középpályása remek találata után az A Bola portugál sportnapilap címlapjára került.
dec. 5
15:23
Női kézi-vb: az egész Lady Gagával kezdődött - itt játssza meccseit válogatottunk (She)
Este hat órától Tunézia ellen kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a dániai világbajnokság herningi csoportjában. Az alábbiakban pár érdekesség a helyszínről.
dec. 5
15:25
NB I: Paks–Ferencváros – élőben az NSO-n! (She)
Paks–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 5
15:39
MU: Mata nehéz kihívás elé állította csapattársát – videó (She)
Nehéz kihívás elé állította csapattársát Juan Mata. A Manchester United spanyol válogatott labdarúgójának és honfitársának, Ander Herrerának 30 másodpercig, két labdával kellett egy ügyességi feladatot teljesítenie.
dec. 5
15:41
NB I: Haladás–Békéscsaba élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 5
15:43
NB I: Puskás Akadémia–Bp. Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 5
15:45
NB I: MTK–Vasas élőben az NSO-n! (She)
MTK–Vasas találkozó az NB I 18. fordulójában percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 5
15:57
Premier League - Égett a Manchester City (Infostart)
Az éllovas Manchester City meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett a forduló előtt 12. Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
dec. 5
15:57
Legia: ez még Nikolicsot is megdöbbentette, itt az új cél (She)
Nikolics Nemanja továbbra is megállíthatatlan a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban! A Legia Warszawa magyar válogatott gólvágóját jó érzéssel tölti el, hogy a helyi drukkerek kedvence lett, sőt, már a következő célja is megvan.
dec. 5
15:59
PL: a Stoke lejátszotta a pályáról a Man. Cityt (She)
A Stoke City hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Manchester Cityt a Premier League 15. fordulójában. Marko Arnautovic duplázott, Xherdan Shaqiri készítette elő mindkét találatot.

Keresés