2015. április 1. szerda

ápr. 1
0:03
Hirscher színes síeléssel búcsúztatta a szezont (Síelők)
Az osztrák Marcel Hirschernek minden oka megvan az idén az ünneplésre, hiszen sorozatban negyedszer nyerte el az alpesi összetett világ kupa kristálygömbjét. A szezon végén egy kis ajándékkal kedveskedett rajongóinak, festékpatronokkal töltött és érintésre festékfelhőt eregető kapuk közötti látványos síeléssel.
ápr. 1
0:18
Tenisz: Murray már a legjobb nyolc között Miamiban (She)
Az harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray három játszmában legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont a Miamiban zajló ATP-torna negyedik fordulójában.
ápr. 1
0:36
Real Madrid: a brazil védő 31.5 millió euróért érkezik - hivatalos (She)
A Real Madrid hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződteti Danilót, a Porto brazil hátvédjét. A játékos a nyáron csatlakozik a királyi klubhoz.
ápr. 1
3:00
Berkin keresik a Fradi 25 millióját (Blikk)
Budapest ‒ Továbbra is keresi a rendőrség a tolvajt, aki a gyanú szerint közel 25 millió forinttal megkárosította a Ferencvárost.
ápr. 1
7:12
NB I: Pintér fúj a PAFC-Fradin, Vad II az Újpest-Vidin - bíróküldés (She)
Elkészült a labdarúgó NB I 22. fordulójának játékvezető-küldése. A forduló nyitó mérkőzését, a Puskás Akadémia–Ferencváros találkozót Pintér Csaba dirigálja (Ring György és Huszár Balázs lesznek a partjelzők), míg a záró találkozón, az Újpest–Videoton összecsapáson Vad II István fújja a sípot (partjelzői: Berettyán Péter és Georgiou Theodoros). Tekintse meg a többi mérkőzés játékvezetőjét is!
ápr. 1
7:30
Király hazatérne Szombathelyre (Metropol)
Király Gáborral, a magyar válogatott kapusával rövid interjút készített a német Bild.
ápr. 1
7:48
Honvéd: bemutatkozott, köpött, 3 meccsről eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi fegyelmi határozatai az NB I-es csapatok közül ezúttal csak a Honvédot érintették, tekintve, hogy az Eb-selejtezők miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót az első osztályban.
ápr. 1
7:50
Vb 2018: kubai utat ér Kluivert fiainak az idegenbeli döntetlen (She)
A 2018-as világbajnokság CONCACAF-zónabeli (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) selejtezőkörének első fordulójában Curacao 2–2-es döntetlent játszott idegenben Montserrat ellen, így továbbjutott a következő fordulóba. A Patrick Kluivert irányította vendégek a második félidőben kapott két gól után hosszabbításra álltak, ám a Williem II légiósa, a csereként beálló Charlton Vicento…
ápr. 1
8:24
NBA: Miamiban nyert a Spurs, LA-ben is jobb volt a Warriors (She)
Sorozatban tízedszer győzött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Golden State Warriors, a ligaelső ezúttal a szintén jó formában lévő Los Angeles Clippers ellen nyert idegenben remek támadójátékkal. A hazaiaknál Blake Griffin 40, Chris Paul 27 pontot szerzett, ám a vendégek csapatjátéka ellensúlyozta a Clippers-kezdő eredményességét.
ápr. 1
8:24
EURO 2016: A fogadóirodák szerint is pótselejtezőre készülhetünk (Agroinform)
A csoportgyőzelmünk szorzója nagyon, az egyenes ági kijutásé pedig csak egy kicsit növekedett meg a bukmékereknél.
ápr. 1
8:42
NHL: a Boston fontos lépést tett a rájátszásért; Ovecskin 50! (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján fontos győzelmet aratott a Boston Bruins a Florida Panthers ellen. A Keleti főcsoport nyolcadik helyén álló Bocsok Milan Lucic 59. percben szerzett góljával győzték le a riválist, amellyel szemben így hat pontra nőtt az előnyük.
ápr. 1
9:18
Tenisz: Djokovics 6:7, 1:4-ről fordított; V. Williams kiesett (She)
A világelső Novak Djokovics vesztes helyzetből fordította meg nyolcaddöntős mérkőzését az ukrán Olekszandr Dolgopolov ellen az 5.381 millió dollár (1.51 milliárd forint) összdíjazású miami kemény pályás tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 1
9:27
Frei Tamás 100 milliót bukhat az Ulpius-csőddel (Behaviour)
A csődvédelem alatt álló könyvkiadó a sikeres író három könyvéért nem fizetett még.
ápr. 1
9:36
FTC: Hol a pénz a házipénztárból? - ismét nyomoznak Berki ügyében (She)
Az IX. Kerületi Ügyészség újraindította a nyomozást az FTC Labdarúgó Zrt. házipénztárából „eltűnt” közel huszonötmillió forint ügyében. A 2011 óta többször lezárt, majd újraindított nyomozás folytatását most azért rendelték el, mert a feljelentés szerint a korábbi vezérigazgató Berki Krisztán több alkalommal készpénzt vett fel a házipénztárból, ám ezzel nem számolt el.
ápr. 1
9:38
PMFC: beteg játékosokkal nehézkes felkészülés (She)
A Videoton elleni szerdai Magyar Kupa negyeddöntő visszavágót megelőző sajtótájékoztatón Robert Jarni, a PMFC vezetőedzője elmondta, több nehézség is hátráltatta a felkészülésüket.
ápr. 1
9:40
Ajánló: Újpest-Gyirmót és Pécs-Vidi a négy közé jutásért - program (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében szerdán két visszavágót rendeznek: az Újpest az idegenbeli, gól nélküli döntetlen után fogadja a másodosztályú Gyirmótot, a Pécs egygólos hátrányból látja vendégül a Videotont.
ápr. 1
9:54
Kézilabda: Kocsis Máté örül neki, hogy kihívója akadt (She)
Új elnököt választ a sportág küldöttgyűlése a Magyar Kézilabda-szövetség élére április 17-én. A leköszönő elnök bejelentette, szerinte Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere lenne az ideális utód. Más jelöltről hétfőig nem hallottunk, aztán korábbi világklasszis játékosunk, Farkas Ágnes jelezte, ringbe száll a posztért.
ápr. 1
9:54
Miami tenisztorna: Közel került a kieséshez Djokovics (Agroinform)
A Miami Open keddi játéknapján a férfiaknál kialakultak a negyeddöntős párosítások.
ápr. 1
9:56
Női vízi ob I: előnyben a Dunaújváros és a BVSC (She)
Elkezdődött a női rájátszás, amelyben a négy közé jutásért harcolnak a felek. A Szentes és az UVSE várja az ellenfelét. A Dunaújváros a Szeged, a BVSC az Eger ellen szerzett vezetést az egyik fél két győzelméig tartó párharcban.
ápr. 1
10:12
Üzent a balesetben megsérült görög focista (Blikk)
Athén – Jól vannak azok a görög a futballisták, akik hétfőn halálos autóbaleset részesei voltak a budapesti Eb-selejtező után. Egyikük Instagram-oldalán már üzent is, Istennek hálálkodott
ápr. 1
10:48
A Real Madridé lesz a Porto brazil védője (Infostart)
A Real Madrid megegyezett a Portóval Danilónak, a portugál csapat brazil védőjének a megvételéről.
ápr. 1
10:48
Man. City: visszacsábítanák Angliába a brillírozó De Bruyne-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szigetországi lapértesülés szerint árajánlatot kér a Wolfsburgtól Kevin De Bruyne-re.
ápr. 1
10:48
Hingis ellen játszik Babos Tímea (Blikk)
Miami – Remekül megy a kemény pályás tornán a tenisz Babos Tímeának, párosban már elődöntős, ráadásul valódi csillag, Martina Hingis ellen léphet pályára
ápr. 1
10:57
Ellentmondó állítások a döntő tárgyalásokról (Behaviour)
Áttörésről számoltak be az iráni atomtárgyalások résztvevői.
ápr. 1
11:06
Videó: füstfelhő, könnyed Fradi-gólok Csákváron (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 5–0-ra győzött Csákváron a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 1
11:24
Így ünnepelte Murray az 500. győzelmét (Blikk)
Miami – A skót teniszező édes pillanatokat élt át az Egyesült Államokban zajló kemény pályás tornán, nyert és még süteményt is ehetett
ápr. 1
11:24
A címvédő nyerte a döntősök csatáját (Metropol)
A San Antonio nyerte a Miami Heat ellen a tavalyi döntősök csatáját az NBA keddi játéknapján.
ápr. 1
11:26
Király elárulta, miért tér haza - videó! (Blikk)
Szombathely – Voltak külföldi ajánlatai a Fulham magyar válogatott focikapusának, ám ő mégis a szombathelyi együttesbe tér haza a nyártól
ápr. 1
11:42
DPASE: Győzelmek kellenek, különben kiesünk - Artner (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE csapatának vezetőedzője szerint az egyesület jól igazolt a télen, ám rendkívül balszerencsés, mivel a kulcsjátékosok az állandó sérülések miatt eddig nem segíthették a gárdát. A szakember azt is elmondta, a legfontosabb, hogy végre mérkőzéseket nyerjenek, különben biztosan elbúcsúzhatnak az élvonaltól.
ápr. 1
11:44
Videó: egyetlen lövés, két gól - Lionel Messi-retro (She)
Majdnem napra pontosan négy évvel ezelőtt játszották az Egyesült Államok–Argentína (1–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzést. Maga a találkozó nem volt túl emlékezetes, de a bemelegítés során Lionel Messi érdekes jelenet főszereplője lett. Bezzeg az összecsapáson nem sikerült a kapuba találnia…
ápr. 1
12:00
Hajrá, foci!: Vlaszák és Elvis Presley; mongol gondok (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 195 forintért…
ápr. 1
12:00
Premier League: Kiesési gondjai lehetnek a Southamptonnak (Agroinform)
Egy furcsa vallási balhé miatt könnyen hatalmas gondba kerülhetnek a Szentek.
ápr. 1
12:18
Tottenham: Lloris távozhat, ha nincs BL; irány a PSG? (She)
Angol lapértesülés szerint a Tottenham 28 éves francia válogatott kapusa, Hugo Lloris távozhat az együttestől, ha a gárda nem tudja kiharcolni a BL-indulást.
ápr. 1
12:18
Így néz ki Hosszú Katinka nagyobb cicivel - fotó! (Blikk)
San Francisco - Plasztikai műtét, vagy április tréfa? Természetesen az utóbbi - az úszó Hosszú Katinka sem maradt ki a viccelődésből
ápr. 1
12:20
Paks: Csertői Aurél 2018-ig irányíthatja a tolnaiakat (She)
Ahogy azt korábban már jeleztük, Csertői Aurél vezetőedző szerződése a nyáron lejárt volna a Paksi FC-nél, ám hosszabb távon is marad a klubnál, mert elégedettek a munkájával.
ápr. 1
12:36
Légiósok: Németh újra edzésben, szükség lehet rá vasárnap (She)
Újra edzésbe állt a Sporting Kansas City magyar légiósa, Németh Krisztián, aki csapata legutóbbi két bajnokiját térdsérülése miatt kénytelen volt kihagyni.
ápr. 1
12:36
Tippliga: Több mint ötvenezer forintnyi kártyatőke pókerezni vágyóknak! (Agroinform)
Aki a fogadóirodák után a kártyaasztaloknál is szeretné megcsillogtatni tudását, annak itt a nagyszerű lehetőség.
ápr. 1
12:54
Férfi kézi BL: nem bírta a net, a csarnokban árusít a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata csütörtökön 15 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában árulja a THW Kiel elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre (április 12., 19.15) a belépőket. Interneten nem lesz árusítás – tájékoztatott róla a klub.
ápr. 1
12:54
Kiakadt a német válogatott sztárja (Blikk)
Dortmund - Mats Hummels (26) koholmánynak minősítette azokat a híreket, amelyek szerint megegyezett a Manchester United labdarúgócsapatának holland  vezetőedzőjével, Louis van Gaallal (63), s a nyártól a Premier League-ben folytatja a pályafutását.
ápr. 1
12:56
Gólképtelenek az orosz focisták (Blikk)
Moszkva – Halványan teljesít az orosz fociválogatott Fabio Capellóval, gyengén állnak az Eb-selejtezőben és a kazahokat sem tudták legyőzni
ápr. 1
13:48
Lech: Kádártól várják a legtöbbet az újak közül (She)
A Lech Poznan szurkolói oldalán, a bulgarska.pl-en szavazhatnak a drukkerek arról, hogy a három téli szerzemény közül ki lehet a legnagyobb nyereség a klub számára.
ápr. 1
13:50
Eb 2016: fegyelmi eljárás indul a grúzok ellen az ölelkezés miatt (She)
Fegyelmi eljárást indított a grúzok ellen az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).
ápr. 1
13:52
Real Madrid: „Megtiszteltetés lenne az MU-ban játszani” (She)
A Real Madrid portugál védője, Fábio Coentrao elmondása szerint megtiszteltetés lenne számára a Manchester Unitedben játszani.
ápr. 1
13:57
Vasárnapi zár: mégis lehet népszavazás? (Behaviour)
A Kúria helybenhagyta az NVB-nek a népszavazási kezdeményezést elutasító döntését.
ápr. 1
14:06
Dárdai Pál 36 milliót keres (Blikk)
Berlin –A német Bild című lap közölte az élvonalbeli focitrénerek kereseti listáját, a Herthát irányító Dárdai Pál utolsó előtti a rangsorban. nem csoda, még mindig az utánpótlásedzői fizetését kapja
ápr. 1
14:24
Sztárcsapat vinné Dzsudzsákot! (Blikk)
Moszkva – A Lazio után az Internazionale focicsapata is érdeklődik a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs (28) iránt, a szélsőnek decemberben jár le a szerződése a Dinamo Moszkvánál
ápr. 1
14:24
Asztalitenisz: Póta továbbra is 17. a világranglistán (She)
Póta Georgina megőrizve előző havi helyezését a 17. a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) legfrissebb világranglistáján.
ápr. 1
14:26
Visszavágás helyett újabb spanyol zakó Hollandiától – Videó! (Blikk)
Amszterdam – Bosszút akartak állni a világbajnokságon elszenvedett 5-1-es vereségért, ehelyett újra kikaptak a spanyolok Hollandiától
ápr. 1
14:26
Diáksport: sikeres az EU-nak benyújtott magyar pályázat (She)
Két Erasmus+ projektet valósíthat meg a Magyar Diáksportszövetség.
ápr. 1
14:33
Még mindig nagy a torlódás Herceghalomnál (Behaviour)
Tíz kilométeres a kocsisor, érdemes letérni az 1-es főútra.

Keresés