2015. május 1. péntek

máj. 1
0:24
La Liga: már otthon sem megy a pontszerzés a Granadának (She)
Megtört a Granada sormintája, a spanyol labdarúgó-élvonal kiscsapata hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Espanyoltól. A kieső helyen tanyázó andalúziaiak az elmúlt három hazai meccsükön egyaránt ikszeltek, miközben idegenben rendre vereséget szenvedtek, ezúttal azonban már hazai pályán sem jutott számukra pont a barcelonaiakkal szemben.
máj. 1
0:42
MotoGP: Kevesebb csókot adok Márqueznek - Rossi (She)
„De az ágyban minden ugyanolyan marad” – mondta gúnyos humorral Valentino Rossi a jerezi MotoGP-versenyt felvezető sajtótájékoztatón. „Hülye kérdésre hülye válasz” – tette hozzá később. A balga kérdés úgy hangzott, hogy változott-e a kapcsolat Marc Márquez és közte az argentin futamon történt ütközés óta.
máj. 1
0:46
NFL: a 2015-ös játékosbörze 1. köre élőben az NSO-n! (She)
Magyar idő szerint péntek hajnali kettőkor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjobban várt eseménye, a 2015-ös játékosbörze (draft). Kövesse az első kör alakulását élő tudósításunk segítségével!
máj. 1
0:50
Eurofoci: nem bírták nézni, hogy új név kerül a Titán-kupára (She)
A Folgore/Falciano története során először hódította el a Titán-kupa (Coppa Titano) névre hallgató San Marinó-i labdarúgókupát, miután a fináléban 5–0-ra felülmúlta a Muratát.
máj. 1
5:48
NFL: Winston az 1/1-es, Mariota Titansnél, védőfalember a Patsnél (She)
Magyar idő szerint péntek hajnali kettőkor kezdetét vette a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjobban várt eseménye, a 2015-ös játékosbörze. A drafton elsőként Jameis Winston nevét jelentették be, Marcus Mariota Tennessee-ben folytatja pályafutását, a címvédő Patriots a belső védőfalember Malcom Brownt választotta ki.
máj. 1
6:42
NFL: Winston az 1/1-es, a Pats védőfalembert választott (She)
Magyar idő szerint péntek hajnali kettőkor kezdetét vette a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjobban várt eseménye, a 2015-ös játékosbörze. A drafton elsőként Jameis Winston nevét jelentették be, Marcus Mariota Tennessee-ben folytatja pályafutását, a címvédő Patriots a belső védőfalember Malcom Brownt választotta ki.
máj. 1
7:18
Kezdődik a kajak-kenu Európa-bajnokság (Infostart)
Péntektől vasárnapig a Prága melletti Racicében rendezik a kajak-kenusok idei Európa-bajnokságát, amelyen Magyarország jobbára fiatal versenyzőkből álló csapattal vesz részt.
máj. 1
7:18
NBA: 1956 óta nem látott különbség, 54 pontos Bulls-siker (She)
Történelmi győzelmet aratott a Chicago a profi amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A Bulls 54 ponttal, 120–66-ra nyert a Milwaukee Bucks otthonában, és ezzel továbbjutott. Ennél nagyobb különbségű sikert az NBA rájátszásában legutóbb a Minnesota aratott, amikor 1956-ban 133–75-re megverte a St. Louist. A játéknap másik meccsén a Clippers egyenlített a Spurs vendégeként, jöhet a…
máj. 1
7:36
Nagy Futam: Räikkönen száguldozik ma a főváros utcáin (Infostart)
Harmadszor rendezik meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű autó-, motorsport- és légibemutatót pénteken, ezúttal a Ferrari 2007-es Forma-1-es világbajnokát, a finn Kimi Räikkönent is láthatják száguldozni a főváros utcáin az érdeklődők.
máj. 1
7:36
NHL: 1.3 másodperccel a vége előtt bukott el a Rangers (She)
A Washington Capitals drámai mérkőzésen nyerte meg a New York Rangers ellen főcsoport-elődöntője első mérkőzését az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság rájátszásában, míg az Anaheim Ducks sima sikerrel kezdett a Calgary Flames ellen.
máj. 1
8:12
U20-as vb: ilyet még nem látott! Félelmetes dekázás 195 méteren (She)
Egy hónap múlva, május 30-án kezdődik az új-zélandi U20-as labdarúgó-világbajnokság. Ebből az alkalomból csütörtökön a vb szervező bizottsága, más szervezetekkel együttműködve egy különleges mutatvánnyal reklámozta az eseményt.
máj. 1
8:30
Dortmund: a nyáron távozik a válogatott játékos - hivatalos (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata megerősítette, hogy német válogatott középpályása, Ilkay Gündogan nem hosszabbítja meg az idén nyáron lejáró szerződését.
máj. 1
8:48
Hétmeccses lesz a Clippers-Spurs, a Bulls legázolta a Bucksot (She)
Két nagyon érdekes összecsapással folytatódott a NBA idei rájátszása, a Milwaukee Bucks és a Los Angeles Clippers is a hetedik mérkőzést igyekezett kiharcolni – az egyiknek sikerült, a másiknak nagyon nem. Blake Griffinék kiélezett meccsen nyertek idegenben az enerváltabb Spurs ellen, és hazai pályán próbálhatják meg kiharcolni a továbbjutást, a Bucks viszont majdnem történelmi méretű…
máj. 1
9:06
Dortmund: nem hosszabbít a válogatott játékos - hivatalos (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata megerősítette, hogy német válogatott középpályása, Ilkay Gündogan nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését.
máj. 1
9:24
Videó: Messi 10 éve rúgta első gólját a Barcában (She)
A Barcelona labdarúgócsapatánál történelmi pillanat a 2005. május 1-jei, Albacete elleni spanyol élvonalbeli mérkőzés 88. perce. Ez volt az a minutum, amikor a Samuel Eto’ót váltó, akkor 17 éves Lionel Messi megszerezte első gólját tétmeccsen a katalán klub felnőttegyüttesében.
máj. 1
9:42
Női kézilabda: spanyol bombázót igazolt a Siófok (She)
A Siófok női kézilabdacsapata szerződtette a 23 éves spanyol Lara González Ortegát, így a balátlövő a következő szezontól a Balaton-partiakat erősíti.
máj. 1
9:51
Tipp: Gálával kezdhetik az oroszok a világbajnokságot (Agroinform)
Pénteken megkezdőik az A-csoportos jégkorong-világbajnokság, amit az oroszok gólparádéval nyithatnak.
máj. 1
10:00
Ronaldós hírre pucérkodott a szexi tévés - videó! (Blikk)
Caracas – Egy venezuelai műsor vezetője különleges sztriptízzel dobja fel a közönséget, akik valószínűleg nem is a Real focistájáról szóló hírt figyelik, hanem az ő bájait.
máj. 1
10:00
Férfi kézi: orosz harapásokra számíthatunk a visszavágón (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–23-ra nyert Oroszországban Európa-bajnoki selejtezőn, az oroszok szövetségi kapitánya azonban ígéri, hogy a magyarországi mérkőzésen nem adják ilyen olcsón a bőrüket.
máj. 1
10:36
Női labdarúgás: kétszer nyert Cipruson az U19-es válogatott (She)
A Cipruson edzőtáborozó női U19-es labdarúgó-válogatott kedden 3–0-ra, csütörtökön 4–0-ra legyőzte a házigazda nemzeti csapatát.
máj. 1
10:38
Légiósok: Dzsudzsák ügyében nem várható gyors döntés (She)
Bár a Dinamo Moszkva szélsője, Dzsudzsák Balázs a napokban még arról beszélt, hogy két héten belül eldőlhet, meghosszabbítja-e decemberben lejáró szerződését, úgy tudjuk, tovább húzódhat az ügy.
máj. 1
10:40
Kézilabda: Vranjes és Hergeirsson lett az év edzője (She)
Ljubomir Vranjest és Thorir Hergeirssont választották meg 2014 legjobb kézilabdaedzőjének.
máj. 1
10:54
NB I: 18 meccs, 1 siker, Pakson menekül tovább a Honvéd (She)
Az NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Paks a Honvédot fogadja – a vendégeket a kiesés réme, a hazaiakat pedig a nemzetközi kupaszereplés felcsillanása hajthatja.
máj. 1
11:12
Videó: Sturridge gólöröme a múlté, a kislány leiskolázta (She)
Daniel Sturridge „Feed the ducks” gólörömét táncpárbajban iskolázta le az egyik fiatal Liverpool-szurkoló. A „vörösök” frontemberének a szava is elállt, amikor az ifjú tehetség táncra perdült. A videó alapján úgy tűnik, Sturridge-nak megint új mozdulatsort kell kitalálnia következő góljának ünneplésére.
máj. 1
11:39
Ünnepre készül a Stamford Bridge (Metropol)
José Mourinho együttese egy győzelemmel biztosíthatja be elsőségét. A Crystal Palace ellen játszanak.
máj. 1
11:48
Real Madrid: most vagy soha - ultimátum a kiszemeltnek? (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata ultimátumot adott David de Geának, a Manchester United kapusának angol lapértesülések szerint. A „vörös ördögök” klasszisának döntenie kell, ha a következő átigazolási időszakban nem megy Madridba, talán sosem tud.
máj. 1
11:50
Bayern: Nem vagyok Guardiola kedvence - Thiago (She)
Thiago Alcántara, a Bayern München középpályása állítása szerint a csapat vezetőedzője, Pep Guardiola nem részesíti előnyben őt csak azért, mert korábban együtt dolgoztak a Barcelonánál.
máj. 1
11:52
La Liga: Granadában is keresik a harmadik vezetőedzőt (She)
Menesztette vezetőedzőjét, Abel Resinót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló Granada.
máj. 1
11:54
FTC: nem tett le a bajnoki címről a hűségesküt fogadó Lamah (She)
A Diósgyőr ellen csodagólt szerzett Roland Lamah, a Szolnok elleni Magyar Kupa visszavágón is betalált, amivel biztossá vált, hogy tíz év után ismét a döntős és jövőre Európa Liga szereplős lesz a Ferencváros. A kupameccset követően kritikus Thomas Doll csütörtökön már jó hangulatú és pörgős edzést vezetett a keretnek, ahol Roland Lamah, a Fradi szélsője beszélt.
máj. 1
11:56
Ökölvívás: az idősebb Mayweather figyelmeztet - a pénz nem minden (She)
A Manny Pacquiao elleni, az évszázad mérkőzésének titulált hétvégi összecsapásra készülő Floyd Mayweather édesapja és egyben edzője, az idősebbik Floyd Mayweather fia elképesztő vagyonával kapcsolatban figyelmeztetett, nincs az a pénz, amit nem lehet elkölteni.
máj. 1
12:06
Ajánló: Paks-Honvéd, spanyol bajnoki, draft - program (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Paks a Honvédot fogadja. Emellett beszámolunk az NFL-draft 2. és 3. köréről is. Tekintse meg a mai programot!
máj. 1
12:24
Videó: mindkét kapuba hatalmas gólt lőtt, eldöntötte a meccset (She)
Nem mindennapi gólokat lőtt Nathan Arnold az Eastleigh–Grimsby Town angol ötödosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A középpályás szemet gyönyörködtető találataival 2–1-re győztek a vendégek.
máj. 1
12:26
F1: „Hamilton még nem legenda, Rosberg sohasem győzi le őt” (She)
Sir Stirling Moss F1-es legenda szerint Nico Rosberg sohasem lesz képes Lewis Hamilton legyőzésére a kétszeres világbajnok angol csapattársaként. A négyszeres vb-2. és háromszoros vb-3. Moss úgy véli, Hamilton még nem legenda, de az lehet.
máj. 1
12:42
Anglia: Ronaldo az Oldhamnél, Rivaldo és Trezeguet a lelátón (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Oldham Athletic szerződtette Ronaldót az utánpótlásába. Nem, nem a brazil Ronaldóról van szó, sőt, nem is a portugálról…
máj. 1
12:44
Notts: Bajner Ibrahimovicot és Paris Hiltont is kedveli (She)
A Fanbookz labdarúgással foglalkozó közösségi oldal ezúttal Bajner Bálintot, az angol harmadosztályban szereplő Notts County magyar támadóját kérdezte. Légiósunk több érdekes kérdést is kapott, amelyekből többek között azt is megtudhatjuk, hogy Zlatan Ibrahimovic a kedvenc játékosa, Paris Hiltonnal pedig szívesen elmenne vacsorázni.
máj. 1
12:46
NB II: megvették volna, de kölcsönszerződését sem tölti ki (She)
A Mezőkövesd Zsóry vezetősége április 30-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Kulcsár Kornéllal – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 1
13:09
Ökölvívás: No, de kit érdekel a Mayweather-Pacquiao? (Agroinform)
Cikkünkből kiderül, hogy kik fogadnak az egyik, illetve másik kimenetelre, illetve miért ennyire népszerű az iksz.
máj. 1
13:18
E-sport: játszva gazdagodott meg, összetörte a Ferrarit - kép (She)
Az e-sportot kedvelők körében jól ismert kínai Csin Fen pillanatok alatt világhírnévre tett szert, miután bebizonyította, a számítógép előtt ülve is lehet milliókat keresni, majd „futballistamódra” bánni a pénzzel.
máj. 1
13:20
Juventus: Pogba a Real elleni visszavágón már játszhat (She)
Jövő szerdán már teljes értékű edzésmunkát végezhet Paul Pogba, a Juventus combizomsérülésből lábadozó francia középpályása, aki a Real Madrid elleni május 13-i BL-elődöntő-visszavágón pályára léphet.
máj. 1
13:36
Hertha: Dárdai nem hagyja, hogy elaludjon a csapat (She)
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzője egyáltalán nem volt megelégedve a játékosok csütörtöki edzésmunkájával, és a Borussia Mönchengladbach elleni vasárnapi hazai bajnoki előtt elmondta, nem hagyja, hogy elaludjon a csapata.
máj. 1
14:12
Videó: különleges képessége miatt Messi az új Iron Man? (She)
Különleges képességei miatt Lionel Messi is meghívót kapott a Bosszúállók szuperhősei közé. Az argentin klasszis Vasemberként a többi karakterrel karöltve harcolt a gonosz robotok ellen az egyik mobiltelefon-gyártó cég reklámfilmjében. Nézze meg, hogyan kamatoztatta tudását a küzdelemben a Barcelona labdarúgója!
máj. 1
14:48
Tenisz: Babos Tímea egyesben is döntőbe jutott Marrákesben (She)
Babos Tímea egyesben is döntőbe jutott a marrákesi salakpályás tenisztornán, miután az elődöntőben 6:4, 6:4-re legyőzte páros partnerét, a francia Kristina Mladenovicot.
máj. 1
14:50
Barca: 4 manchesteri klasszist kínáltak fel a katalánoknak? (She)
Négy manchesteri futballistát kínáltak fel a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol sajtóértesülések szerint, ráadásul a Manchester City és a Manchester United is hajlandó lenne elengedi játékost a gránátvörös-kékekhez.
máj. 1
14:52
Bolton: Bogdán lehetne az egyik legjobban kereső játékos (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderersnél Bogdán Ádám lehetne az egyik legjobban kereső játékos, ha elfogadná a klub által kínált szerződéshosszabbítási ajánlatot.
máj. 1
15:06
Kidobta a Diósgyőr a Fradinál is balhézó focistát (Blikk)
Miskolc – Kikerült a DVTK első csapatának keretéből Julian Jenner (31), miután fegyelmi vétséget követett el.
máj. 1
15:24
Nagy Futam: Besenyei Péter átrepült a Lánchíd alatt - fotó (She)
Jelenleg is zajlik Budapest belvárosában a Nagy Futam, amelynek keretében világbajnokok sorát láthatják földön és levegőben a kilátogatók. Besenyei Péter műrepülő-világbajnokunk látványos bemutatója során a Lánchíd alatt is átrepült.
máj. 1
15:24
Floyd Mayweather gyorsabb, mint egy csörgőkígyó (Blikk)
Las Vegas — Szombat éjjel, magyar idő szerint vasárnap hajnalban (Sport1, 3.00) az évszázad bokszmérkőzésén összecsap Floyd Mayweather Jr. (38) és Manny Pacquiao (36).
máj. 1
15:26
Videó: a Valencia óriási potya góljánál is van nagyobb, íme! (She)
Mint megírtuk, potya góllal szerzett vezetést a Rayo Vallecano a Valencia ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság csütörtök esti mérkőzésén. Kevesen nyúlnak úgy mellé, mint a Valencia kapusa, írtuk, az NK Zagreb–NK Zadar horvát élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen (3–0) a vendégek kapuvédője még látványosabban hibázott. Íme!
máj. 1
15:26
Elhunyt a kóma után a focista (Blikk)
Genk — Szívrohama után elhunyt Grégory Mertens (†24) belga focista. Az élvonalbeli Lokeren védője hétfőn a Genk elleni tartalékbajnokin esett össze, a mentők a pályán újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol mesterséges kómában tartották.
máj. 1
15:33
Babos kiejtette partnerét, majd az oldalán diadalmaskodott (Metropol)
Éppen párospartnerét ejtette ki a négy között egyéniben, később pedig az oldalán nyert Marrákesben a magyar teniszező.

Keresés