2015. május 31. vasárnap

máj. 31
0:30
Messi csodagóljával a Barca nyerte a Király Kupát - videó (Infostart)
A Barcelona nyerte a labdarúgó Spanyol Király Kupát, ugyanis a szombati döntőben 3-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót.
máj. 31
0:48
Az Arsenal nyerte az FA Kupát (Infostart)
A címvédő Arsenal négygólos győzelmet aratott az Aston Villa felett a labdarúgó FA Kupa szombati döntőjében.
máj. 31
1:39
Férfi vízilabda BL - A Pro Recco a bajnokok bajnoka (Infostart)
Az olasz Pro Recco nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját, mivel a barcelonai hatos döntő szombati fináléjában győzött a horvát Primorje Rijeka ellen.
máj. 31
7:57
Ajánló: búcsúzik az ETO és a Serie A; BL-döntő a Veszprémmel - program (She)
A férfi kézilabdázók BL-döntőjében 18 órától a Barcelona lesz az MKB-MVM Veszprém ellenfele, előtte a bronzérem sorsa dől el a Kiel és a Kielce között. A Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítást ad a fináléról! Az NB I záró játéknapján a Diósgyőr a bronzérmes MTK-t fogadja, míg a DVSC-Tevához az a Győri ETO látogat, amely a következő szezonban megváltozott formában és háttérrel a…
máj. 31
8:15
NHL: otthon bukott el az Anaheim, döntős a Chicago (She)
A Chicago Blackhawks lesz a Tampa Bay Lightning ellenfele az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) nagydöntőjében, miután előbbi az elődöntőben – a Nyugati főcsoport döntőjében – kétgólos győzelmet aratott az Anaheim Ducks vendégeként.
máj. 31
8:33
DVSC: ötezer néző előtt kétgólos vereség a Realtól (She)
A Debreceni VSC 2005-ös bajnokcsapata gálamérkőzésen fogadta a Real Madridot, és szenvedett a spanyol vendégektől kétgólos vereséget. Mindezt ötezer néző előtt.
máj. 31
8:33
A Wolfsburg elrontotta Klopp búcsúját (Metropol)
3-1-re legyőzték a Dortmundot a Német Kupa-döntőjében.
máj. 31
8:51
A Barca nyerte a Király Kupát (Metropol)
A katalánok triplázhatnak a jövő héten a BL-döntőben, akárcsak a Juventus.
máj. 31
9:09
Király-kupa: David Beckham a parádézó Messit éltette (She)
A korábbi legendás labdarúgó, David Beckham elolvadt, látva Lionel Messi teljesítményét az Athletic Bilbao elleni Király-kupa-döntőn. Az argentin világklasszis duplázott a találkozón, az első góljánál a felezővonaltól indulva négy védőn cselezte át magát.
máj. 31
9:27
Roland Garros: Monfilson Párizs szeme (Agroinform)
Kiválasztottuk a Roland Garros vasránapi játéknapjának legizgalmasabb és legérdekesebb női és férfi mérkőzését.
máj. 31
10:21
Férfi kézi BL: Alilovic sokkoló bravúrja és a veszprémi ünneplés (She)
Mirko Alilovic, az MKB-MVM Veszprém kapusa káprázatos védést mutatott be a THW Kiel ellen a kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. A rendkívül fontos pillanatban bemutatott bravúr nem került be a mérkőzés legemlékezetesebb pillanatait felidéző összefoglalóba, itt viszont megnézheti.
máj. 31
10:39
Férfi kézilabda BL: Először ülhet fel Európa trónjára a Veszprém (Agroinform)
A Kiel legyőzése után a világ legjobb csapatát, a Barcelonát kellene megverniük Nagy Lászlóéknak a BL-címért.
máj. 31
10:57
Férfi kézi BL: Hiányzik néhány gyors játékos, de… - Ortega (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 2002 után újra bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol az a Barcelona vár rá, amely a tavalyi bronzmérkőzésen legyőzte a bakonyiakat. A THW Kiel elleni győztes elődöntő után Carlos Ortega vezetőedző, Lékai Máté, Schuch Timuzsin és a parádésan védő Mirko Alilovic nyilatkozott a fináléról az NSO Tv-nek.
máj. 31
10:57
Csúcsra tör a Veszprém, pikáns döntő (Infostart)
Fennállása legnagyobb sikerére készül az MKB-MVM Veszprém, amely vasárnap este 18 órakor a Barcelona ellen lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában.
máj. 31
11:15
Liverpool: elküldik a belgát, akit a Real Madridból pótolnak? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban megválik kapusától, az utóbbi időben a kritikák kereszttüzébe kerülő Simon Mignolet-től, és a Real Madridból pótolnák a belgát.
máj. 31
11:15
Ilic: van esély győzni (Metropol)
A veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát.
máj. 31
11:17
Copa América: Herrera-dupla, győzelemmel hangolt Mexikó (She)
A 2015-ös Copa Américára készülő Mexikó labdarúgó-válogatottja B-csapattal is könnyedén megverte Guatemalát, Eduardo Herrera vezetésével az El Tri 3–0-ra győzött a szombati felkészülési mérkőzésen.
máj. 31
11:51
NB II: Csabán ünnepre készülnek, tíz év után ismét élvonal? (She)
Vasárnap rendezik a labdarúgó NB II 30., utolsó fordulóját, amelyen eldől, hogy a Vasas mellett a Békéscsaba vagy a Gyirmót jut fel az első osztályba. A lila-fehérek sorsa a saját kezükben van, hiszen ha nyernek a Cegléd ellen, akkor több győzelmük miatt ők érnek révbe és a csapat védője, Balog Zsolt szerint az egységes csapatmunka meghozza a gyümölcsét. A kiesés elleni harcban még hat klub…
máj. 31
12:09
Harmadik Félidő: a pokoltól az újpesti mesterlövészekig (She)
A pokolba jutóktól a pokol tornácáról visszatáncolókon át az újpesti „hét mesterlövésig” minden és mindenki terítékre kerül a 2014–2015-ös évad utolsó Harmadik Félidőjében a Sport2-n vasárnap este.
máj. 31
12:27
Evezős Eb: a dobogó volt a cél, de 5. lett a Simon, Juhász duó (She)
A kormányos nélküli ketteseknél érdekelt Simon Béla, Juhász Adrián duó az ötödik helyen végzett a szám vasárnapi A-döntőjében a poznani evezős Európa-bajnokságon.
máj. 31
12:29
Real: az alelnök elszólta magát az új edző személyéről (She)
Eduardo Fernández de Blas, a Real Madrid ügyvezető alelnöke elszólta magát a Real Madrid új vezetőedzőjéről, a héten menesztett Carlo Ancelotti utódjáról – számolt be róla a Reuters hírügynökség.
máj. 31
12:45
Barca: Dani Alves, miért tetted ezt?! Üdvözlettel, az internet (She)
Dani Alves, az FC Barcelona különc stílusáról ismert brazil hátvédje különleges frizurával jelent meg a szombat esti spanyol Király-kupa-döntőn, amelyet a katalánok nyertek meg 3–1-re az Athletic Bilbao ellen. Garantált volt, hogy az internet népe nem kíméli a nem mindennapi „fodrászkölteményt”.
máj. 31
13:03
Schumi soha nem fog teljesen felépülni (Metropol)
Ezt állítja a felesége, Corinna Schumacher. A legenda állítólag sem beszélni, sem mozogni nem tud.
máj. 31
13:21
Serie A: Melyik csapat szezonja süllyed katasztrófába? (Agroinform)
A Napoli Lazio elleni rangadóján eldől, melyik csapat indulhat jövőre a Bajnokok Ligájában.
máj. 31
13:39
BL-döntő előtt a Veszprém - Még többet akarunk! (Infostart)
Momir Ilic, a veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában. Fennállása legnagyobb sikerére készül az MKB-MVM Veszprém, a csapat vasárnap este 18 órakor a Barcelona ellen lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában.
máj. 31
13:57
Férfi kézi BL: hamisítási botrány, a veszprémiek elhatárolódnak (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának hivatalos szurkolói egyesülete elhatárolódik attól a veszprémi szimpatizánstól, aki jegyeket hamisított a Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjére.
máj. 31
14:15
Férfi kézilabda BL - Jegyhamisítási botrány Kölnben (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának hivatalos szurkolói egyesülete elhatárolódik attól a veszprémi szimpatizánstól, aki jegyeket hamisított a Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjére.
máj. 31
14:15
MotoGP: Rabat nyert, és már második összetettben (She)
A gyorsaságimotoros-vb Olasz Nagydíján a Moto2 géposztályban a spanyol Tito Rabat magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt. Második helyen a jól, de hiába hajrázó francia Jonann Zarco, a harmadikon a svájci Dominique Aegerter végzett.
máj. 31
14:33
Hollandia: jöhet az Eredivisie! Vidáék újabb sikere feljutást ért (She)
A holland élvonalbeli tagságért folyó rájátszásban Vida Kristopher együttese, a De Graafschap 1–0-ra legyőzte idegenben a Volendamot, így feljutott az Eredivisie-be.
máj. 31
14:33
Elhunyt Doris Hart amerikai teniszlegenda (Metropol)
A 40-es és 50-es években 35 GS-serleget gyűjtött.
máj. 31
14:51
Elhunyt az amerikai teniszlegenda (Infostart)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Doris Hart amerikai teniszlegenda, aki első nőként szerzett Grand Slam-trófeát egyesben, párosban és vegyespárosban is.
máj. 31
14:51
Gyász: elhunyt az egy nap alatt három serleget gyűjtő teniszező (She)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Doris Hart amerikai teniszlegenda, aki első nőként szerzett Grand Slam-trófeát egyesben, párosban és vegyes párosban is.
máj. 31
14:51
Svájc kihallgatná Blattert (Metropol)
Platini és Vitalij Mutko sem úszná meg a vizsgálatot.
máj. 31
14:53
Férfi kézi BL: egy nap alatt több mint 6 ezer jegy elkelt a jövő évi final fourra (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének záró konferenciáján elmondták, hogy szombaton több mint 6 ezer jegy már gazdára talált Kölnben a jövő évi final fourra.
máj. 31
15:09
FIFA: „Kérdőjelessé válhat a vb!” Kihallgatják Blattert és Platinit? (She)
A svájci ügyészség ki akarja hallgatni Joseph Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) újraválasztott elnökét, Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét és Vitalij Mutko orosz sportminisztert is a FIFA korrupciós botrányának ügyében indított büntetőeljárás során – írta bennfentes forrásokat idézve a The Sunday Times.
máj. 31
15:09
Majdnem bejelentés: megvan a Real Madrid új edzője (Infostart)
Eduardo Fernández de Blas, a Real Madrid ügyvezető alelnöke elszólta magát a Real Madrid új vezetőedzőjéről, a héten menesztett Carlo Ancelotti utódjáról - számolt be róla a Reuters hírügynökség.
máj. 31
15:27
FA-kupa: letépték Fabregas képét az ünneplő Arsenal-szurkolók (She)
Az Arsenal korábbi labdarúgója, Cesc Fabregas képe áldozatul esett a londoni együttes ünneplő szurkolóinak az Aston Villa ellen megnyert FA-kupa döntő után. Az ok vélhetően az, hogy a világ- és Európa-bajnok középpályás jelenleg a városi rivális – és bajnok – Chelsea-t erősíti, amit nem néznek jó szemmel az „ágyúsok” drukkerei, ezért téphették le az Emirates Stadionnál lévő molinót.
máj. 31
15:45
Német Kupa: edzői nyilatkozat? Inkább sör a nyakba! - videó (She)
Egyedi módon ünnepelt a Wolfsburg két labdarúgója a Dortmund ellen megnyert Német Kupa-döntő után. Naldo és Vieirinha a sajtótájékoztató kellős közepén tűnt fel félmeztelenül, és tekintélyes mennyiségű sörrel locsolta meg Dieter Hecking vezetőedzőt. A szakember szemmel láthatóan nem vette zokon a történteket, elázva is folytatta a sajtótájékoztatót.
máj. 31
15:47
MotoGP: Lorenzo „érinthetetlen” volt, olvad Rossi előnye (She)
Zsinórban harmadik győzelmét ünnepelte a Yamahával versenyző Jorge Lorenzo a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Olasz Nagydíján. Összetettben az ezúttal harmadik olasz Valentino Rossi áll az élen.
máj. 31
16:03
Férfi kézi BL: „Idén muszáj nyerni, más eredmény nem elfogadható!” (She)
Az MKB-MVM Veszprém este hat órakor döntőt játszik a Barcelona ellen a kézilabda Bajnokok Ligájában. Az NSO Tv a szurkolókat kérdezte: mit várnak a mérkőzéstől?
máj. 31
16:03
U20-as vb: Villantanak végre valamit a magyar fiatalok? (Agroinform)
A német Bernd Storck vezette magyar csapat első csoportmérkőzését a "sötét lónak" számító Észak-Korea ellen játssza.
máj. 31
16:39
Oroszország: leváltották a futballszövetség elnökét (She)
Nem szavaztak újra bizalmat Nyikolaj Tolsztih elnöknek az Orosz Labdarúgó-szövetség vasárnapi közgyűlésén. A moszkvai kongresszuson 235-en voksoltak ellene és csupán 196-an mellette.
máj. 31
16:57
Életéért harcol a Vasas tízéves kapusa (Blikk)
Budapest — Borzalmas eset, amely mindenkit megrázott. Intenzív osztályon harcol az életéért a Vasas gyerekfocistája, a mindössze tízesztendős Vikukel Krisztián.
máj. 31
16:57
Veszprém így köszönti a sikeres kézilabdásokat (Infostart)
A hétvégi Final Four eredményétől függetlenül idén újra lesz lehetősége a szurkolóknak a Veszprém csapatát köszönteni az idény végén.
máj. 31
17:15
Leváltották az orosz futballelnököt (Infostart)
Nem szavaztak újra bizalmat Nyikolaj Tolsztih elnöknek az Orosz Labdarúgó Szövetség vasárnapi közgyűlésén.
máj. 31
17:15
Serie A: Beckenbauer már tudja, hol folytatja Jürgen Klopp (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint Jürgen Klopp váltja a távozó Rafa Benítezt a Serie A-ban a bronzéremért harcban álló Napoli kispadján.
máj. 31
17:15
A Duna is élőben közvetíti a Veszprém meccsét (Metropol)
A csatorna 17.55 órától sugározza a kölni Final Four utolsó mérkőzését.
máj. 31
17:17
Kajak-kenu: Potocny Marcel 13. a szlalom Eb-n (She)
A korábbi szlovák válogatott, de az elmúlt években már magyar színekben szereplő Potocny Marcel a 13. helyen zárt a németországi Markkleebergben rendezett szlalom kajak-kenu Európa-bajnokság kajak egyes számában.
máj. 31
17:33
Hollandia: drámai csata, Babos klubja kiesett az élvonalból (She)
Babos Gábor csapata, az NAC Breda a következő szezont a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályában tölti, miután az osztályozó vasárnapi visszavágóján hazai pályán 2–1-re kikapott a Rodától.
máj. 31
17:33
Férfi kézilabda BL - A Kielce lett a harmadik (Infostart)
A lengyel Kielce végzett a harmadik helyen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a kölni négyes döntő zárónapján jó hajrával legyőzte a német THW Kielt.

Keresés