2015. május 3. vasárnap

máj. 3
0:06
NS: Ramírez, a zöld-fehér villám; kínos ügy a kajakosoknál - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
máj. 3
0:10
La Liga: a Depornak már 13, ami a Villarrealnak 11 (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén 1–1-et játszott egymással a Deportivo és a Villarreal. A La Coruna-i összecsapáson a vendégek szereztek vezetést Jaume Costa révén, ám két percen belül érkezett a válasz, Celso Borges megpattanó lövéssel egyenlített. A döntetlennel tovább folytatódik a Primera División talán két leggyengébb formában lévő csapatának nyeretlenségi sorozata: a…
máj. 3
0:24
Jégkorong-vb - Másodszor nyertek az amerikaiak (Infostart)
Az Egyesült Államok jégkorong-válogatottja a második mérkőzését is megnyerte a csehországi világbajnokságon, amelyen a házigazda csapat a lettek elleni sikerrel próbálta feledtetni a svédekkel szembeni péntek esti vereségét.
máj. 3
1:18
NFL: új irányító a Jetsnél, tight end lett az utolsó kiválasztott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös játékosbörzéjének utolsó napján új irányítót húzott a New York Jets, de Peyton Manning és Aaron Rodgers mögé is érkezett fiatal passzmester. A játékosbörze utolsó választásával a tight end Gerald Christian kelt el.
máj. 3
4:18
Mayweather-Pacquiao: ütős jó reggelt! A gála élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdődik az évszázad legjobban várt profi ökölvívó-mérkőzése, Las Vegasban csap össze a váltósúly két királya, a WBA és a WBC bajnoka, az amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a WBO-nál világbajnok Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). Kövesse velünk a meccsig hátralévő időt. Képek a helyszínről, vélemények, posztok a közösségi oldalakról, minden, ami…
máj. 3
5:48
Mayweather-Pacman: kezdődik! Pontozza velünk a meneteket! (She)
Kezdődik az évszázad legjobban várt profi ökölvívó-mérkőzése, Las Vegasban csap össze a váltósúly két királya, a WBA és a WBC bajnoka, az amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a WBO-nál világbajnok Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38).
máj. 3
5:50
Mayweather-Pacquiao: De Niro, Paris Hilton, Jordan – celebforgatag (She)
A várakozásoknak megfelelően rengeteg ismert ember, sztár és híresség bukkant fel a szorító közelében az évszázas bokszmérkőzéseként beharangozott Floyd Mayweather Jr–Manny Pacquiao ütközetre. Nézzük, kik is tették tiszteletüket a Las Vegas-i MGM Grand épületében!
máj. 3
7:00
Mayweather-Pacquiao: az amerikai fölényes pontozással nyert (She)
Floyd Mayweather Jr. nyerte az évszázad bokszmérkőzését, miután 12 mentben, egyhangú pontozással, egyértelmű fölénnyel legyőzte Manny Pacquiaót magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban.
máj. 3
7:02
NBA: a Clippers kiejtette a címvédő Spurst, jöhet a Houston (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásában rögtön az első körben búcsúzott az előző kiírás bajnoka, a San Antonio Spurs. A címvédőt a Los Angeles Clippers ejtette ki, miután a Nyugati főcsoport utolsó negyeddöntőjének hetedik felvonásán hazai környezetben kétpontos győzelmet aratott. A Clippers ellenfele a főcsoport elődöntőjében – a bajnokság tulajdonképpeni negyeddöntőjében – a…
máj. 3
7:36
Boksz: Pacman azt hitte, nyert, Mayweather az utolsóra készül (She)
Floyd Mayweather Jr. papírforma győzelmet aratott Manny Pacquiao ellen az évszázad bokszmérkőzésén, az amerikai egyhangú pontozással nyert a Fülöp-szigeteki ökölvívó ellen. A főszereplők már a ringben elmondták, hogyan látták a 12 menetet.
máj. 3
7:38
Úszás: Olasz Anna volt a legjobb magyar Mexikóban (She)
Olasz Anna negyedikként végzett a mexikói Cozumelben, a FINA 10 km-es nyílt vízi úszó világkupa-széria negyedik állomásán – amely vb-válogató is volt egyben a magyarok számára. A kazanyi világbajnokság szempontjából a 8. helyen záró Risztov Éva szintén előnyösebb helyzetben van az épp mögötte beérő Kiss Nikolettához képest. A férfiaknál Gyurta Gergely 27. lett a gigantikus mezőnyben – amely…
máj. 3
7:40
Ajánló: Pécs-Fradi, bajnok lehet a Chelsea - program (She)
Tradicionális mérkőzésekkel folytatódik vasérnap a küzdelem az NB I-ben: az Újpest az anyagilag megrendült Győrt fogadja, amelynél szakmailag is egyre nehezebben kezelik a válságot. A tavasszal megállíthatatlan Ferencváros a hektikus Pécshez látogat. A Premier League-ben a listavezető Chelsea amennyiben hazai környezetben legyőzi a Crystal Palace-t – amire jó esély mutatkozik –, akkor…
máj. 3
7:54
Sznúker-vb: Bingham-Murphy döntő lesz Shelffieldben (She)
Stuart Bingham (angol, 10.)–Shaun Murphy (angol, 8.) döntőt rendeznek a shelffieldi sznúker-világbajnokságon. Az egyik fél 17 nyert frémjéig tartó elődöntőben Bingham szoros csatában győzött Judd Trump (angol 6.) ellen, míg Murphy sima ütközetben ejtette ki Barry Hawkinst. A vasérnap kezdődő finálé az egyik játékos 19. nyert frémjéig tart.
máj. 3
8:12
Floyd Mayweather nyerte az "évszázad" ökölvívó meccsét (Infostart)
Az amerikai Floyd Mayweather fölényesen legyőzte Fülöp-szigeteki ellenfelét, Manny Pacquiaót vasárnap a Las Vegas-i profi ökölvívó gálán, amelyet az "évszázad meccseként" harangoztak be. Az amerikai egyhangú pontozással nyerte 48. profi mérkőzését, megőrizve eddigi veretlenségét.
máj. 3
8:30
Mayweather-Pacquiao: Tysont nem nyűgözte le az évszázad meccse (She)
Mike Tyson a Twitteren „adott hangot" elégedetlenségének az „évszázad bokszmérkőzéseként" beharangozott, végül nem túl izgalmas csatát hozó Mayweather–Pacquiao ütközet után.
máj. 3
8:39
Mayweather nyerte a csatát (Metropol)
Az amerikai Floyd Mayweather fölényesen legyőzte Fülöp-szigeteki ellenfelét.
máj. 3
8:48
Hoki: „Arról álmodoztam, hogy a döntőben megverjük Kanadát!” (She)
A Sport2-n vasárnap 12 órától lesz látható a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságra visszatekintő beszélgetés a „krakkói csoda” résztvevőivel. A műsorban többek között a vb-n nagyszerű teljesítményt nyújtó Frank Banham beszél a tornán megélt érzéseiről és a közeljövő terveiről.
máj. 3
8:48
Mayweather 48 milliárdos győzelmet aratott Pacquiao ellen (Blikk)
Las Vegas — A vártnál könnyebben, egyhangú pontozással (két pontozónál nyolc, egynél tíz menetet nyerve) győzött Floyd Mayweather Jr. (38) az évszázad bokszmeccseként beharangozott, Manny Pacquiao (36) elleni összecsapáson.
máj. 3
9:06
Galéria: szerva itt, öröm ott; szucsoui pillanatképek (She)
Kínában, azon belül is Szucsouban zajlik az asztalitenisz-világbajnokság. A sportág fellegvárában minden más dimenzióba kerül, ami egy világversenyen történik. Ezekből a felejthetetlen pillanatokból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!
máj. 3
9:08
Mayweather-Pacquiao: a legviccesebb „összefoglaló”, ezen nevet a net (She)
Floyd Mayweather magabiztosan legyőzte Manny Pacquiaót kettejük évek óta várt, 300 millió dolláros bokszmérkőzésén. A sokat mozgó amerikai végig uralta a meccset, kontrabunyóját maximálisan érvényesíteni tudta, védekezését Pacman nem tudta áttörni, sokszor hozzá sem fért, bár a Fülöp-szigeteki ökölvívó végig úgy érezte, ő volt a jobb.
máj. 3
9:51
Premier League: Ismét gólgazdag meccset hozhat a Tottenham-City rangadó (Agroinform)
A Premier League hétvégi rangadóján a Tottenham a Manchester City együttesét fogadja a White Hart Lane-en.
máj. 3
10:00
Real: Megtanultunk szenvedni a győzelemért - Casillas (She)
Egygólos (3–2) győzelmet aratott a Real Madrid Sevillában, a sikerben főszerepet vállalt a vendégek mindhárom gólját magára vállaló Cristiano Ronaldo. Iker Casillas, a Real ikonja a találkozó után elmondta: dicséretesnek tartja, hogy megtanultak szenvedni a győzelemért.
máj. 3
10:02
Galéria: két legenda ölelése zárta az évszázad bokszmeccsét (She)
Galériába gyűjtöttük a magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Floyd Mayweather–Manny Pacquiao bokszmérkőzés legjobb képeit az előkészületektől a bevonuláson át a pofonokig és az eredményhirdetésig. A MGM Grand arénában a nézőtéren helyet foglaló hírességekről külön cikkben emlékeztünk meg.
máj. 3
10:18
La Liga: Suárez és CR triplázott, Messi nem akart - videó (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Real Madrid világklasszisa, Cristiano Ronaldo a Sevilla ellen, míg az FC Barcelona sztárja, Luis Suárez a Córdoba ellen jutott mesterhármasig.
máj. 3
10:20
Bundesliga: a Bayern kezdőjét látva győzelmet várt a Bayer (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában a múlt héten már bajnoki címet ünneplő Bayern München vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen otthonában. A mérkőzés után a két fél értékelte a találkozót. A „gyógyszergyáriak” örülnek az értékes három pontnak, de a Barcelona elleni BL-elődöntőre készülő bajorok sem voltak elégedetlenek.
máj. 3
10:54
Kajak-kenu: Hérics és Nádas ráijesztett az Eb-mezőnyre (She)
Hét döntővel folytatódott a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokság. Vasárnap délelőtt négy magyar egységnek volt jelenése az A-döntőben, közülük a Hérics Dávid, Nádas Bence kajakpáros szerepelt a legjobban: remek teljesítménnyel, bátor evezéssel lettek a negyedikek.
máj. 3
10:56
Gyász: a pályán lőtte le egy rendőr, meghalt a szurkoló - videó (She)
Életét vesztette egy szurkoló a Concordia Knurów–Ruch Radzionków lengyel ötödosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
máj. 3
11:12
Kajak-kenu Eb - Magyar helyezések vasárnap délelőtt (Infostart)
A papírformának megfelelően nem sikerült dobogós helyen végeznie magyar versenyzőnek a vasárnap délelőtti döntők során a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 3
11:12
Real: újabb érdeklődő Bale-ért - versenyben a Bayern is? (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Bayern München lesz a negyedik jelentkező, amely szerződtetné Gareth Bale-t, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgóját.
máj. 3
11:39
Bundesliga: Jól fizet Dárdai újabb pontszerzése (Agroinform)
A Bayern München után újabb nagyágyú ellen lép pályára a Dárdai Pál irányításával készülő Hertha BSC.
máj. 3
12:06
NB I: hármat nyerhet egymás után az Újpest, 2011 óta nem volt ilyen (She)
Újpest FC–Győri ETO és Pécsi MFC–Ferencváros mérkőzésekkel zárul a labdarúgó NB I 26. fordulója. Az Újpest 2011 után nyerhet ismét három bajnokit zsinórban, míg Pécsen az FTC tizenöt mérkőzéses veretlenségi sorozatának megszakadása a tét. Folytatja-e remek menetelését Thomas Doll csapata?
máj. 3
12:08
Real: James megmutatta a tutit, Casillas nem hitt neki - videó (She)
Nem fogadta meg csapattársa, James Rodríguez tanácsát Iker Casillas, a spanyol élvonalbeli labdarúgó–bajnokságban szereplő Real Madrid kapusa a Sevilla ellen 3–2-re megnyert mérkőzésen. A Sergio Ramos rossz ütemű becsúszása miatt megítélt büntető előtt a kolumbiai támadó megmutatta, hová várható honfitársa, Carlos Bacca lövése, ám Casillas a másik irányba indult el. Rosszul tette…
máj. 3
12:42
Chelsea: A bajnoki cím csak a kezdet - állítja Fabregaas (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea labdarúgója remek szezon végéhez közeledik csapatával. Amellett, hogy a londoniak megnyerték a Ligakupát, a bajnoki címtől is csak egy lépésre vannak – ennek kapcsán szólalt meg a spanyol középpályás.
máj. 3
13:18
Chelsea: A bajnoki cím csak a kezdet - állítja Fabregas (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea labdarúgója remek szezon végéhez közeledik csapatával. Amellett, hogy a londoniak megnyerték a Ligakupát, a bajnoki címtől is csak egy lépésre vannak – ennek kapcsán szólalt meg a spanyol középpályás.
máj. 3
13:20
MU: Aki azt hiszi, én vagyok Isten, nagyot téved - Van Gaal (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Manchester United. Louis van Gaal együttese kilenc támadó szellemű játékossal sem volt képes gólt szerezni, így érthető, hogy csalódottan értékelt a találkozót követően.
máj. 3
13:22
Barca: Messi nem tudta tovább takargatni; bravó, Bravo! (She)
Kiütéses, 8–0-s győzelmet aratott a Barcelona Córdobában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában. A dél-amerikai klasszisokat felsorakoztató támadósor tovább folytatta a gólgyártást: Luis Suárez pályafutása első spanyolországi tripláját szerezte, Lionel Messi duplázott, Neymar büntetőből volt eredményes. Tartva ezt az ütemet, a szezonban klubrekordot dönthetnek. Kapusuknak,…
máj. 3
13:24
Atlétika: Bakonyi Fruzsina harmadik a salzburgi maratonon (She)
Bakonyi Fruzsina harmadik helyen végzett a vasárnapi salzburgi maratoni versenyen.
máj. 3
13:26
Harmadik Félidő: az új edző jól sepert (She)
Vitelki Zoltánnal megszerezte idei első győzelmét a DVTK, Eppel Márton három gólt lőtt a Haladásnak, a Videoton bajnok lehet, Takács Rita pedig visszatér a Harmadik Félidőbe. A 26. forduló számtalan érdekességgel szolgál, és szolgálhat még vasárnap is.
máj. 3
13:36
Kajak-kenu: újabb magyar Eb-ezüst, Lakatos egyesben is 2. (She)
A kenus Lakatos Zsanett ezüstérmet szerzett 200 méteren a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 3
13:36
Beyoncé cicit villantott a bokszgálán - fotók! (Blikk)
Las Vegas - Oscar-, vagy Grammy-díj átadón is érezhette volna magát az a szerencsés bokszrajongó, aki május 2-án este körültekintett a celebekkel megtelt MGM Grand Arenában.
máj. 3
13:54
Kajak-kenu Eb - Újabb magyar ezüst (Infostart)
A kenus Lakatos Zsanett ezüstérmet szerzett 200 méteren a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 3
13:54
Videó: fanatikusok - traktoron utaztak kilenc órát a döntőért (She)
Öt holland fanatikus traktoron tette meg a Groningen és Rotterdam közötti mintegy 250 kilométeres távot. Az FC Groningen szurkolói azért vállalták a kilencórás utat, hogy láthassák kedvenceiket a PEC Zwolle ellen a Holland Kupa mai döntőjében, a De Kuip Stadionban, a Feyenoord otthonában.
máj. 3
14:12
Férfi vízilabda BL - Az Eger a Juggal, a Szolnok a Barcelonetával kezd (Infostart)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblás küzdelmeinek szombati zárultával eldőlt, hogy a hatcsapatos döntőbe egyformán másodikként bejutott magyar együttesek közül az Eger a horvát Jug Dubrovnikkal, a Szolnok pedig a Final Sixnek otthont adó katalán főváros élcsapatával, a CNA Barcelonetával csatázik a május végi finálé nyitónapján.
máj. 3
14:12
WTCC: Michelisz 8. helyezéssel hangolt a második futamra (She)
Michelisz Norbert az első futamon megszerzett nyolcadik helyezéssel hangolt a túraautó-vb magyarországi állomásának második versenyére, amelyet az élről kezd meg 14.40-kor.
máj. 3
14:14
La Liga: a Rayo Vallecano pontot rabolt Barcelonából (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában az Espanyol hazai környezetben nem bírt a Rayo Vallecanóval. Sőt, a vendégek első félidő közepén megszerzett vezetést után csak a hajrában egyenlítették ki, és mentettek meg maguknak legalább egy pontot a házigazdák.
máj. 3
14:30
Atlétika: Bolték kikaptak az amerikaiaktól a váltó-vb-n (She)
Az amerikai váltó legyőzte a Usain Bolttal felálló jamaicai stafétát 4x100 méteren az atlétikai váltó-világbajnokságon, a Bahama-szigeteki Nassauban.
máj. 3
14:39
Bolték kikaptak az amerikaiaktól (Metropol)
Az amerikai váltó legyőzte a Usain Bolttal felálló jamaicai stafétát 4x100 méteren az atlétikai váltó.
máj. 3
14:39
Madridi tenisztorna: Sokesélyes a csata a trófeáért (Agroinform)
Vasárnap kezdetét veszi a szezon második salakpályás Masters-tornája, a Madrid Open - férfi esélylatolgatás.
máj. 3
14:48
Michelisz nyolcadik az első futamon (Infostart)
Michelisz Norbert a nyolcadik helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán.
máj. 3
14:48
WTCC: Michelisz nagy esélye a Hungaroringen élőben az NSO-n! (She)
Michelisz Norbert óriási esélyt teremtett magának a győzelemre a túraautó-vb hungaroringi állomásán: az időmérő második szakaszát a 10. helyen zárva a pole pozícióból rajtolhat a második versenyen. Az első futam alapján a Citroëneket a teljesítmények kiegyenlítése céljából sújtó 60 kilogrammos plusztömegnek köszönhetően a riválisok versenytempóban felzárkóztak a francia autókra, azaz tényleg lehet…

Keresés