2015. május 13. szerda

máj. 13
0:06
Videó: Gangnam Style? - így örült Luis Enrique a mérkőzésen! (She)
Bár a Barcelona labdarúgócsapata 3–2-es vereséget szenvedett a Bayern München vendégeként a Bajnokok Ligája elődöntőjének müncheni visszavágóján, 5–3-as összesítéssel bejutott a berlini fináléba. Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője így örült a sikernek – még 2–1-es barcelonai vezetésnél!
máj. 13
0:24
Jégkorong-vb - A finnek legyőzték a címvédő oroszokat (Infostart)
A finn csapat szétlövéssel 3-2-re legyőzte a címvédő orosz válogatottat a csehországi jégkorong-világbajnokságon, így előbbi végzett a B csoport második helyén, utóbbi pedig harmadikként jutott a csütörtöki negyeddöntőbe.
máj. 13
6:06
Hogyan lehet megnyerni az olimpia rendezését? (Infostart)
Szerdán a Bálnában többórás szakmai konferenciát tart a Magyar Olimpiai Bizottság az esetleges 2024-es budapesti olimpiai pályázatról. A társadalmi támogatottság alapfeltétele az olimpia rendezésének - mondta az InfoRádiónak Siklós Erik, a MOB kommunikációs és marketingigazgatója.
máj. 13
7:18
NBA: James húzta a Cavst, életben maradt a Houston (She)
A Cleveland Cavaliers 106–101-re nyert a Chicago Bulls ellen a 38 pontos LeBron James vezérletével az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, ezzel 3–2-re vezet a Keleti főcsoport elődöntőjében. A Los Angeles Clippers bejuthatott volna a nyugati döntőbe, ám 124–103-ra kikapott Houstonban.
máj. 13
7:27
Stratégiai csatát vív ma a Juve és a Real (Metropol)
A Juventus 2003 után úgy jutott el a Bajnokok Ligája elődöntőjéig, hogy vérbeli olasz bajnokként alig kapott gólt az egyenes kieséses szakaszban.
máj. 13
7:36
NHL: az idén sem kanadai csapat nyeri meg a Stanley-kupát (She)
A Tampa Bay Lightning 4–1-re győzött a Montreal Canadiens ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, ezzel a párharcot 4–2-re megnyerve bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe.
máj. 13
7:38
NB I: Pintér fúj a Fradinak; újra négyet rúg az Újpest? (She)
A labdarúgó NB I 28., hétvégi fordulójában Pintér Csaba fújja majd a sípot a Paks–Ferencváros mérkőzésen, míg Erdős József az Újpest–MTK találkozót kapta. Érdekesség, hogy a négy bajnoki óta tartó nyerő szériában lévő újpestiek bajnokiját a 24., majd a 27. fordulóban is Erdős vezette: előbbin a Lombard ellen győztek otthon 4–0-ra, legutóbb Nyíregyházán 4–2-re. Jön az újabb újpesti négyes?
máj. 13
7:54
A Szolnok nyerte a férfi vízilbada bajnoki döntő első összecsapását (Infostart)
A kupagyőztes Szolnok nyerte az E.ON férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzését az OSC ellen: a házigazda Tisza-partiak négy góllal (13-9) voltak jobbak az egyik fél harmadik sikeréig tartó sorozat nyitányán.
máj. 13
7:54
FTC: „Az edzéseken rengeteget gyakoroljuk a letámadást” (She)
A Ferencváros háromgólos (3–0) győzelmet aratott a Bp. Honvéd ellen a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésén, a duplázó Nagy Dominik az edzéseken sokat gyakorolt letámadásnak tulajdonítja a sikert.
máj. 13
7:56
Tenisz: Már nem vagyok olyan jó, mint voltam - Nadal (She)
Rafael Nadal beismerte, hogy egy évtized után már nem tartozik a sportágat uraló teniszezők közé.
máj. 13
8:30
Nehéz mérkőzés vár az UVSE-re (Infostart)
A női bajnokság döntője csütörtök este Szentesen folytatódik. Az első meccsen az UVSE 9-9 után ötméteresekkel 9-8-ra nyert. Nehéz dolgunk lesz, ami a győzelmet illeti - mondta az InfoRádiónak Áts Bertalan, a fővárosi csapat vezetőedzője.
máj. 13
8:30
Ajánló: Real-Juve, DVSC-MTK, Dunaújváros-Érd - program (She)
A szerdai sportműsor leginkább várt eseménye a Real Madrid–Juventus mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, de szintén a döntőért küzd a DVSC és az MTK a hazai Ligakupában. A női kézilabda NB I-ben eldőlhet a bronzérem sorsa, ehhez az Érdnek Dunaújvárosban kellene nyernie. Íme, a mai program.
máj. 13
8:32
Hajrá, foci!: a békéscsabai oviapu; élet a Király SZE-ben (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az…
máj. 13
9:06
Videoton: Juhász Roland is elhagyhatja a bajnokcsapatot (She)
Értesülésünk szerint több alapember mellett Juhász Roland is elhagyhatja a nyáron a Videoton labdarúgócsapatát.
máj. 13
9:08
Chelsea: Cech a Besiktassal tárgyal, megvan az utódja? (She)
Petr Cech, a Premier League-ben szereplő Chelsea kapusa a török Besiktassal tárgyal – állítja Viktor Kolár, a 32 esztendős játékos ügynöke.
máj. 13
9:42
Libertadores-kupa: kiesett a korábbi Barca-védő csapata (She)
Az argentin Estudiantes de La Plata 2–0-ra kikapott a kolumbiai Santa Fe otthonában a labdarúgó Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kiesett.
máj. 13
9:42
Ronaldo combja reggeli mellé - Fotó (Blikk)
Madrid - Megmutatta kidolgozott combizmait Cristiano Ronaldo (30). A Real Madrid háromszoros aranylabdás focistája a csapat edzésén villantott, jelezve, nem hiába tölt naponta órákat a konditeremben.
máj. 13
10:00
Kajak-kenu: nyomoz a rendőrség a kokainos ügyben (She)
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden közölte a Blikk-kel, hogy az ötszörös világbajnok kajakos, Csipes Tamara és a vb-ezüstérmes Dombvári Bence ügyében a bűnügyi osztálya eljárást folytat kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.
máj. 13
10:02
Televízió: július 18-án indul az M4 - napi 10 óra élő sportműsor (She)
Július 18-án indul a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport – adta hírül a telesport.hu. Az új adón napi tízórányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Formula-1, a vizes világbajnokság, és nem utolsósorban a labdarúgó Bajnokok Ligája, amely visszatér a közmédia képernyőire.
máj. 13
10:18
Anglia: A PL rengeteget fejlődött, mióta elmentem - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea 28 éves spanyol labdarúgója a Barcelonánál kezdte pályafutását, ám még fiatalon az Arsenalhoz került, amelynél nyolc évet töltött el, mielőtt visszatért volna a katalánokhoz.  Azonban három esztendő elteltével, tavaly nyáron a Chelsea kedvéért ismét a szigetországba költözött. A játékos a Cope-nak elmondta, a Premier League az elmúlt években taktikailag sokat fejlődött,…
máj. 13
10:18
Elképesztő! Vonnt is megcsalta a szexéhes golfozó (Blikk)
San Francisco - Egy harmadik fél miatt szakíthatott egymással Tiger Woods (39) és Lindsey Vonn (30). A pletykák szerint a golfozó ezúttal sem bírt magával, s megcsalta szerelmét.
máj. 13
10:20
BL: Suárez sarokkal adott káprázatos esernyőt, Benatia lefagyott (She)
A Bayern München kedd este 3–2-re legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, de a bajor győzelem nem volt elég a sikerhez, összesítésben a katalánok jutottak a berlini fináléba. A találkozón Neymarnak két gólpasszt kiosztó Luis Suárez elképesztő varázslattal csapta be a Bayern hátvédjét, Mehdi Benatiát.
máj. 13
10:36
Újabb drogbotrány: a kokain 10, a kender 8 hónapot ér (Blikk)
Athén - Két hónappal olcsóbban megúszta drogbotrányát egy amerikai kosárlabdázó, mivel a magyar kajakosok.
máj. 13
10:36
Légiósok: Megszenvedtem a helyemért - Guzmics Richárd (She)
Guzmics Richárd köszöni, jól van. A magyar válogatott védő tavaly nyáron szerződött a Wisla Kraków együtteséhez, amelynél a beilleszkedése tökéletesen sikerült, a csapat alapembere. Az NSO Tv egy edzés után látogatta meg az edzőközpontban. A témával bővebben foglalkozik a Képes Sport is.
máj. 13
10:38
Kajak-kenu: Csipeséket nem kell megbélyegezni - Borkai (She)
Borkai Zsolt szerint hideg fejjel kell dönteni a drogteszten megbukott két válogatott kajakos, Csipes Tamara és Dombvári Bence ügyében, s nem kell megbélyegezni őket hibájuk miatt.
máj. 13
10:54
Hertha: Dárdai megint újított, de alibit senki se keressen (She)
A Bild szerdai beszámolója szerint Dárdai Pál ezen a héten is igyekszik valami váratlannal jó teljesítményre sarkallni a Hertha labdarúgóit: a német élvonalban (Bundesliga) maradásért harcoló berliniek magyar trénere ezúttal az edzések számának csökkentésével kísérletezik.
máj. 13
10:56
Mayweather-Pacquiao: 135 milliárd forintnyi a bevétel (She)
Még Magyarország éves költségvetését is jelentősen megdobná az a pénzmennyiség, amit a május 2-án megrendezett Floyd Mayweather–Manny Pacquiao ökölvívó-szupermeccs kitermelt.
máj. 13
11:12
Borkai: hideg fejjel kell dönteni Csipesék drogügyében (Infostart)
Borkai Zsolt szerint hideg fejjel kell dönteni a drogteszten megbukott két válogatott kajakos, Csipes Tamara és Dombvári Bence ügyében, s nem kell megbélyegezni őket hibájuk miatt.
máj. 13
11:12
BL: „A manchesterieknek talán szemüveg kellett volna” (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgója a szerda esti, Real Madrid elleni BL-elődöntő előtt az angol Daily Expressnek elmondta: karrierje során még nem találkozott olyan rossz döntéssel, mint amit Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás skót menedzsere meghozott, amikor elengedte Paul Pogbát a „zebrákhoz”.
máj. 13
11:12
Félmeztelenül ünnepeltek a Barca focistái - fotó! (Blikk)
München - Az öltözőben, félmeztelenül ünnepelték a Bajnokok Ligája-döntőjébe jutását a Barcelona focistái.
máj. 13
11:14
Davis-kupa: Siófokon fogadjuk a bosnyákokat júliusban (She)
A Magyar Teniszszövetség tájékoztatása szerint férfiválogatottunk július 17. és 19. között Siófokon játszik a bosnyákokkal a Davis-kupában.
máj. 13
11:30
BL: Neymar „macskapisiből” király lett; sürgősségi Oktoberfest Münchenben! (She)
Az FC Barcelona jutott első csapatként a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös szezonjának berlini fináléjába, miután összesítésben 5–3-ra legyőzte a Bayern Münchent. Érdemes visszapillantani a 3–2-es bajor becsületgyőzelemmel végződő németországi visszavágó érdekességeire, emlékezetes momentumaira, azaz újra itt a BL-legek!
máj. 13
11:30
Elindul a köszolgálati sportcsatorna (Blikk)
Budapest - Amint arról a Blikk tavaly elsőként beszámolt, saját sportcsatornát indít a közszolgálati televízió. Hosszú hónapok előkészítő munkája után az M4 Sport július 18-án kezdi adását.
máj. 13
12:06
Tovább szakad a Videoton (Blikk)
Székesfehérvár - Sajtóhírek szerint élő szerződése ellenére nyáron távozna a Videotontól Juhász Roland (31). A válogatott védő látva a bajnokcsapat háza táján várható változásokat úgy érzi, neki sem kell mindenáron maradnia a klubnál. Erről Juhász menedzsere, Filipovics Vladan beszélt a Nemzeti Sportnak.
máj. 13
12:06
Németország: eltúlozták a bajt, légiósunk már felépült (She)
Minden jel arra utal, hogy Simon Krisztián még ebben a szezonban újra pályára léphet az 1860 Münchenben – a német második ligás labdarúgóklub hivatalos honlapja, valamint a Nemzeti Sportnak nyilatkozó játékos is beszámolt a felgyógyulásról.
máj. 13
12:08
Adás közben tüntették el a világbajnok focistát - Videó (Blikk)
München - Pep Guardiola az orvosi táv után már a tévéseket is szabályozza Münchenben. A Bayern München focicsapatának spanyol edzője adás közben vezettette ki a ZDF stúdiójából a világbajnok Thomas Müllert.
máj. 13
12:24
BL: CR nem hagyja ki a lábnapot, brutális combizmot villantott (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja a Juventus elleni BL-elődöntő spanyolországi visszavágóját megelőző napon mindenkit emlékeztetett rá, ő bizony sohasem felejti ki a lábnapokat az edzéstervéből. CR7 combizmaira nem első alkalommal csodálkozott rá az internet népe, a királyiak keddi edzésén készült felvételek bejárták a közösségi oldalakat.
máj. 13
12:26
Olimpia: Szívvel-lélekkel a rendezés mellett - Tarlós (She)
Budapest szívvel-lélekkel az olimpiai pályázat mellett van, mert Magyarországnak minden szempontból megérné a 2024-es nyári játékok megrendezése – jelentette ki Tarlós István a Társadalmi párbeszéd az olimpiáért program keretében megrendezett konferenciasorozat első, budapesti rendezvényén szerdán.
máj. 13
12:28
Kosárlabda: Lóránt Péteréket tízezren ünnepelték Pesaróban (She)
Lóránt Péter nagy élményekkel gazdagodott a Pesarónál, amely az ő közreműködésével harcolta ki a bennmaradást a hétvégén az olasz kosárlabda-bajnokságban.
máj. 13
12:33
Nem szabad ellehetetleníteni a kajakosok pályafutását (Metropol)
Borkai Zsolt szerint hideg fejjel kell dönteni a drogteszten megbukott két válogatott kajakos, Csipes Tamara és Dombvári Bence ügyében.
máj. 13
12:35
Saját játékosainak és a Barcelonának is gratulált Guardiola (Metropol)
Reméli, hogy az elődöntőben a csapatát búcsúztató Barcelona nyeri meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját.
máj. 13
12:42
Tarlós: Budapest szívvel-lélekkel az olimpiarendezés mellett (Infostart)
Budapest szívvel-lélekkel az olimpiai pályázat mellett van, mert Magyarországnak minden szempontból megérné a 2024-es nyári játékok megrendezése - jelentette ki Tarlós István a Társadalmi párbeszéd az olimpiáért program keretében megrendezett konferenciasorozat első, budapesti rendezvényén szerdán.
máj. 13
12:42
BL: „A manchesterieknek talán szemüveg kellett volna” (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgója a szerda esti, Real Madrid elleni BL-elődöntő előtt az angol Daily Expressnek elmondta: karrierje során még nem találkozott olyan rossz döntéssel, mint amit Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás skót menedzsere meghozott, amikor elengedte Paul Pogbát a „zebrákhoz”.
máj. 13
12:42
135 milliárdot hozott a csúcsmeccs (Blikk)
Las Vegas - Megtörtént az összegzés, nagyjából 500 millió dolláros, azaz 135 milliárd forintos bevételt hozott a szervezőknek Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao profibokszmeccse.
máj. 13
12:44
Liverpool: a korábbi játékos szerint Sterling távozik (She)
Phil Thompson, a Premier League-ben szereplő Liverpool korábbi védője úgy gondolja, a csapat 20 éves angol sztárja, Raheem Sterling már a nyáron elhagyja a klubot.
máj. 13
12:44
Döme-őrület! Détárit másolják a magyar focisták - Videó! (Blikk)
Budapest - A legendás középpályás szabadrúgásgólja kétszer is visszaköszönt a magyar focipályákon. Détári Lajos 1987-ben a lengyelek ellen 5-3-ra megnyert Eb-selejtezőm talált éles szögből a kapuba.
máj. 13
12:46
Kerékpár: dopping miatt eltiltották az olasz hegyimenőt (She)
Pozitív doppingteszt miatt 21 hónapos eltiltással sújtották Matteo Rabottini olasz kerékpárost, aki megnyerte a 2012-es Giro d’Italia hegyi pontversenyét.
máj. 13
12:48
NB II: zúzódásokkal megúszta a szörnyű esést a csákvári védő (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában lejátszott Csákvár–Gyirmót FC Győr mérkőzés 84. percében sok drukker ijedten nézett fel, hiszen a majdnem 190 centi magas csákvári védő, Kocsis Gábor egy ütközést követően fejjel lefelé zuhant a gyepszőnyegre. A futballistát percekig ápolták a játéktéren, majd miután letámogatták a pályáról, a mentő a fehérvári kórházba szállította.
máj. 13
13:00
Videó: egymásnak estek az MU- és a City-drukkerek (She)
Hiába hozott remek futballt és négy gólt a manchesteri városi rangadó az angol U21-es bajnokság legutóbbi fordulójában, valószínűleg a lelátói eseményekre jobban fognak emlékezni. A két klub szurkolói ugyanis egymásnak estek az Old Traffordon.
máj. 13
13:02
Premier League: Besic érzi, ezt a szerepet még tanulnia kell (She)
Az Everton hathetes edzésprogramot szervezett az angol hajléktalan labdarúgók szövetségével (Homeless FA) közösen, ezeken a többi játékos mellett közreműködött a liverpooliak nyáron igazolt bosnyák válogatott légiósa, Muhamed Besic is. A volt fradista ez alkalomból az eddigi angliai tapasztalatairól is beszélt a Liverpool Echónak, többek között azt is elmondta, hogy még tanulnia kell új…

Keresés