2015. május 5. kedd

máj. 5
0:06
Futsal NB I: kilenc gólt kapott otthon a Haladás (She)
A Berettyóújfalu 9–1-es győzelmet aratott a Haladás ellen Szombathelyen a futsal NB I felsőházi rájátszásának 6. fordulójában. A Rába ETO 4–1-re nyert a Veszprém ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.
máj. 5
0:10
Sznúker-vb: Stuart Bingham az új világbajnok Sheffieldben! (She)
Stuart Bingham győzelmével ért véget Sheffieldben a 2015-ös sznúker-világbajnokság. A 38 éves angol a döntőben 18–15-re győzte le honfitársát, Shaun Murphyt.
máj. 5
0:42
Utánpótlás: Tehetségben jól állnak a magyar fiatalok - Storck (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség sportigazgatója szerint a korosztályos válogatottak szakvezetése mellett az akadémiáknak, kluboknak is óriási a felelősségük abban, hogy a legtehetségesebb utánpótláskorú játékosok milyen karriert futnak be.
máj. 5
5:12
Folklórral színesítik a Bakony 200 teljesítménytúrát (Infostart)
Veszprémből rajtol vasárnap a több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bakony 200 elnevezésű országúti kerékpáros teljesítménytúra.
máj. 5
7:18
A Real Madrid és a DVSC legendái csapnak össze a Nagyerdei Stadionban (Infostart)
Tíz évvel ezelőtt nyerte meg első bajnoki címét a Debreceni VSC labdarúgócsapata, ebből az alkalomból nagyszabású sporteseményt szerveznek május 30-án a debreceni Nagyerdei Stadionban, amelynek csúcspontja a Real Madrid és a DVSC legendáinak összecsapása lesz.
máj. 5
7:18
NBA: a Chicago a Clevelandet, a Clippers a Houstont lepte meg (She)
Idegenbeli győzelmekkel kezdődött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőjének Cleveland Cavaliers–Chicago Bulls és Houston Rockets–Los Angeles Clippers párharca a rájátszásban. A Derrick Rose és Pau Gasol húzta Bulls 19 ponton tartotta Clevelandben LeBron Jamest, Kyrie Irving 30 pontja pedig kevésnek bizonyult. A Clippers Chris Pault is nélkülözve nyert Houstonban.
máj. 5
7:36
NHL: a Washington lenullázta a Rangerst hazai jégen (She)
Ismét a Washington Capitals vezet az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának főcsoport-elődöntőjében, a New York Rangers elleni párharcban.
máj. 5
7:54
Légiósok: Valóban érdeklődik az Inter - Dzsudzsák (She)
A Dinamo Moszkva játékosa, Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy valóban érdeklődik utána az Internazionale. Mint ismert, tegnap olasz sajtóhírekre hivatkozva írtuk, hogy a milánóiak tovább ütik a vasat a magyar légiós szerződtetésével kapcsolatban.
máj. 5
8:30
Videoton: a Marca szerint „edzői indulás nem lehet fényesebb” (She)
A Marca internetes oldala is beszámolt arról, hogy a spanyol edző, Joan Carrillo irányította Videoton története során másodszor megnyerte a magyar labdarúgó-bajnokságot.
máj. 5
8:48
Gyász: végső búcsút vettek Ambrus Tamástól (She)
Hétfőn a Farkasréti temetőben utolsó útjára kísérték Ambrus Tamást, a Ferencváros vízilabdacsapatának korábbi válogatott játékosát, edzőjét és haláláig szakosztályvezetőjét.
máj. 5
8:48
Dzsudzsák: érdeklődik irántam az Inter (Blikk)
Moszkva - Az orosz Dinamo Moszkvában szereplő Dzsudzsák Balázs (28) neve többször is szóba került már az olasz sztárcsapattal kapcsolatban, most el is ismerte, hogy valóban szeretnék átigazolni a milánóiak.
máj. 5
9:06
Real: váratlan távozó, Angliába küldik klasszisukat a blancók? (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban angol lapértesülések szerint hajlandó megválni „egyetlen” csatárától, Karim Benzemától, aki iránt élénken érdeklődik a Manchester City.
máj. 5
9:24
Ő Ronaldo dublőre? Hasonmása várta Torinóban a sztárt - videó (Blikk)
Torino – Egy „őrült” rajongó jelent meg a Real Madrid futballcsapatának buszánál. A fiatal olasz srác nagyon hasonlít az aranylabdás portugál csatárra.
máj. 5
9:33
Bajnokok Ligája: Tényleg olyan szerencsés a Real Madrid? (Agroinform)
Sokan már előre leírják az olasz bajnokot a címvédővel szemben, ám a fogadóirodák meglepően alulárazták a madridiakat.
máj. 5
9:42
Megyei foci: csapodi csapás? Ausztrián át menekült a bíró (She)
A hazaiak szerint megütötték a bírót, ezért szakadt félbe a Répcevis–Csapod megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés a hétvégén. A Győr-Moson-Sopron megyei hírportál beszámolója szerint a találkozó 85. percében, 2–0-s vezetésnél bántalmazták a játékvezetőt, aki azonnal véget vetett a meccsnek.
máj. 5
9:44
Kosárlabda: Honti Kata olasz bajnok lett a Schióval (She)
Olasz bajnoki címet szerzett Honti Kata a Schio női kosárlabdacsapatával.
máj. 5
10:00
Arsenal: van ok az ünneplésre, ismét a Spurs előtt végeznek (She)
A hétfő esti, Hull City elleni győzelmének köszönhetően biztossá vált, hogy a Premier League-ben szereplő Arsenal a 2014–2015-ös szezonban ismét észak-londoni riválisa, a Tottenham Hotspur előtt végez az angol bajnokságban.
máj. 5
10:18
Honti Kata olasz kosárbajnok lett (Infostart)
Olasz bajnoki címet szerzett Honti Kata a Schio női kosárlabdacsapatával.
máj. 5
10:18
Videó: lehetetlen helyzetből mentett nagyot a Szeged kapusa (She)
Remekül hárított egy hetest Piotr Wyszomirski a Lengyelország–Egyiptom (27–20) felkészülési kézilabda-mérkőzésen. A Mol-Pick Szeged lengyel kapusa nem mindennapi mozdulattal védte ki a büntetődobást.
máj. 5
10:18
410 millióval vesztegették meg a focivezéreket (Blikk)
Tovább dagad a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság rendezésével kapcsolatos botrány. Megneveztek három afrikai vezetőt, akit lefizettek a döntés előtt.
máj. 5
10:20
Videó: szédületes gól! A levegőben rabonázott a hátvéd (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 2014–2015-ös szezonjának utolsó fordulójában a már biztos aranyérmes és feljutó Bristol City 8–2-re nyert a Walsall ellen. A hétvégi találkozón Aden Flint triplázott, nem is akárhogyan!
máj. 5
10:22
Videoton: újabb kérő - török érdeklődés a középpályás iránt (She)
A goal.com horvát nyelvű változata szerint Törökországból érdeklődnek Dinko Trebotic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása iránt.
máj. 5
10:36
Sportfogadás: Real Madrid-gála helyett 1672-szeres szorzó (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most egy nagyon pontos tippelőt „ünnepelünk”, akinek az 1X2 nem nyújtott elég izgalmat…
máj. 5
11:12
Légiósok: Lovrencsics túlesett az artroszkópos térdműtéten (She)
Lovrencsics Gergő, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan légiósa túlesett az artroszkópos térdműtéten.
máj. 5
11:21
Lauda: Hamilton "földöntúli" módon vezet (Metropol)
Az év végén lejár a brit szerződése, de a Mercedes elnöke bízik a hosszabbításban.
máj. 5
11:30
Horror sérülés! Rátaposott a focista az ellenfele fejére - videó! (Blikk)
Kingston upon Hull – Kis híját súlyos sérüléssel végződött a Hull City–Arsenal (1-3) angol bajnoki futballmeccs, a hazaiak egyik játékosa, David Meyler (25) szemére rátaposott ellenfele.
máj. 5
11:30
MU: Gündogan távozása miatt nem jöhet végül Hummels? (She)
Aggódhat a Premier League-ben szereplő Manchester United vezetősége, egyik legnagyobb nyári célpontjának, a Borussia Dortmund német világbajnok középhátvédjének, Mats Hummelsnek a megszerzésével kapcsolatban ugyanis egyre több nehézség vetődik fel.
máj. 5
11:32
Ökölvívás: műtét és szövetségi vizsgálat vár Pacquiaóra (She)
Az újabb információk szerint egyre biztosabb, hogy Manny Pacquiao sérülten bokszolt Floyd Mayweather ellen a múlt hétvégén. Dan Rafael, az ESPN tudósítója megkereste dr. Neal ElAttrache sebész szakorvost (aki többek között Vitalij Klicsko és Andre Berto vállát is műtötte), és ő megerősítette, hogy az MRI-vizsgálatok szerint Manny jobb vállában jelentős szakadás található.
máj. 5
11:39
Madridi tenisztorna: Mónaco meglepheti a sérüléssel bajlódó ellenfelét (Agroinform)
Íme egy tipp, amit ha megjátszol a 138.com-on, akkor jogosult leszel az iroda 20 ezer forintos ingyen fogadására.
máj. 5
11:48
F1: Lauda szerint „földöntúli”, ahogyan Hamilton vezet (She)
Niki Lauda, a Formula–1-es Mercedes istálló ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke szerint világbajnoki címvédő pilótájuk, a brit Lewis Hamilton „földöntúli” módon vezet az idén.
máj. 5
11:50
PL: Egy kapus kell, és bajnok lehet az Arsenal - Ph. Neville (She)
Phil Neville szerint az Arsenalnak egy igazán jó kapust kellene igazolnia, s máris esélyessé válna a bajnoki címre. A korábbi manchesteri futballista még Patrick Vieiráék idején látta olyan jól futballozni a londoniakat, mint tették azt a Hull City elleni tegnapi bajnokin.
máj. 5
12:15
A Real Madrid-legendák Debrecenben (Metropol)
Május 30-án a debreceni Nagyerdei Stadionban a Real Madrid és a DVSC legendái csapnak össze.
máj. 5
12:15
Protipp: A szeszélyes április sem tudott kibabrálni a tippmesterekkel (Agroinform)
A protipp-rendszer hűséges követői ismét egy nyertes hónapnak örülhettek, idén már harmadszor.
máj. 5
12:24
Embert próbáló versenyre készül Laklóth Aladár (Blikk)
Budapest - Laklóth Aladár (54) a Fáraó-ralin Szalay Balázs (50) navigátora lesz. Nyerő párosnak számítanak, hiszen 2002-ben már diadalmaskodtak együtt az egyiptomi viadalon.
máj. 5
12:24
NB I: Berke vezeti a Paks-Vidit, Andó-Szabó fúj a Fradi-Lokin (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I 27. fordulójának játékvezetőit. Andó-Szabó Sándor vezeti a hétvége rangadóját, a Ferencváros–Debreceni VSC összecsapást, míg a bajnoki címét az előző hétvégén biztosító Videoton paksi vendégjátékán Berke Balázs fúj – bíróküldés.
máj. 5
12:26
Légiósok: Guzmics jövője bizonytalan a Wislánál (She)
Lengyel lapértesülés szerint továbbra is bizonytalan több Wisla Kraków-labdarúgó, köztük Guzmics Richárd sorsa.
máj. 5
12:28
Haladás: kikerült a keretből Iszlai, Rózsa és Halmosi - sajtóhír (She)
A haladasfc.nyugat.hu információi szerint Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence kikerült a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás első csapatának keretéből.
máj. 5
12:42
Foci: zseniális videó - élvonalbeli kabala mocsárrészegen a pályán (She)
Az Austria Wien a hétvégén 2–1-re nyert a Wiener Neustadt ellen, de az összefoglaló igazán emlékezetes jeleneteit nem a játékosok szolgáltatták, hanem a hazai csapat botrányosan részeg kabalája.
máj. 5
12:44
Női kézi: olimpiai bajnok átlövőt nézett ki az ETO Müller helyére? (She)
Norvég sajtóinformációk szerint a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata felvette a kapcsolatot Linn Jörum Sullanddal, a Larvik játékosával a közös folytatásról.
máj. 5
12:51
Taktikai Zóna: A Real az esélyes, de Allegrinek nincs mit veszítenie (Agroinform)
A Juventus mellett Allegri sokoldalúsága és a múlt szól, kérdés, elég lesz-e ez egy szoros párharchoz.
máj. 5
13:00
Inter: örökké 4-es! Eto’o, Figo, Sevcsenko búcsúztatta Zanettit (She)
Az Internazionale hétfőn ünnepélyes keretek között hivatalosan is visszavonultatta Javier Zanetti négyes számú mezét.
máj. 5
13:00
Kirúgták Halmosit, mert volt edzőjét ölelgette (Blikk)
Szombathely – Kuttor Attila (44) kitette a Haladás labdarúgócsapatából a kapus Rózsa Dánielt (30), a szélső Halmosi Pétert (35) és a középpályás Iszlai Bencét (24), mert köszöntötték korábbi edzőjüket.
máj. 5
13:02
Olympiakosz: már meg is találták Megyeri utódját - sajtóhír (She)
Görög sajtóhír szerint a grúz Giorgi Loria lesz az Olympiakosz labdarúgócsapatától minden bizonnyal távozó Megyeri Balázs utódja.
máj. 5
13:18
Arsenal: Özil ismét művészi szintre emelte a labdaérintést (She)
Gyönyörű és pontos, ennél több nem is kell. Mesut Özil, az Arsenal futballistája elképesztően látványos és laza passzal kínálta meg csapattársát a Hull City ellen 3–1-re megnyert angol bajnoki mérkőzésen.
máj. 5
13:36
Meglepő! A lábán hordta jegygyűrűjét Murray (Blikk)
München – A sérülésveszély miatt nem a kezén és nem a nyakában viselte jegygyűrűjét Andy Murray teniszező. A cipőfűzőjére csomózta az ékszert a müncheni viadalon
máj. 5
13:36
Giro d’Italia: a címvédő Nairo Quintana nem indul (She)
Nem lesz címvédés a szombaton rajtoló Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyen, ugyanis a Movistar nem nevezte Nairo Quintanát a kilencfős csapatba.
máj. 5
13:45
Tippjátékok: Ingyen pénz sportfogadáshoz? Májusban is játssz velünk 500 ezer forintért! (Agroinform)
Legújabb totójátékunkban akár bankot is robbanthatsz!
máj. 5
13:54
Női kézi: nehéz csoportba kerültek az U19-esek az Eb-n (She)
A magyar U19-es női kézilabda-válogatott Svédországgal, Romániával és Franciaországgal került egy csoportba az Európa-bajnokság sorsolásán. A valenciai kontinensviadalon a kvartettek első két helyezettje jut a középdöntőbe. Az Eb július 23-án kezdődik és augusztus 2-án ér véget.
máj. 5
13:56
Videó: hihetetlen - O’Sullivant idézi a hároméves tehetség (She)
Senki sem úgy születik, hogy... - de! Adam Wynne még csak hároméves, de megdöbbentő érzékkel „takarítja le” a sznúkerasztalt. Édesapja elmondása szerint sohasem tanították játszani, Adam egyéves korában ösztönösen kezdett sznúkerezni a család felnőtt méretű asztalánál. Az ígéretes tehetség olykor csak sámlival éri fel az asztalt, de könnyen lehet, hogy néhány év múlva ő lép kedvenc játékosa,…
máj. 5
14:03
Pacquiao vállát műteni kell (Metropol)
9 hónapig nem szállhat ringbe.

Keresés