2015. május 27. szerda

máj. 27
3:51
Havonta 12 milliót keresett a Vidi edzőjelöltje (Blikk)
Székesfehérvár — Egy újabb Bajnokok Ligája-győztes ülhet le a bajnok Videoton kispadjára.
máj. 27
7:27
NBA: clevelandi söprés; LeBron zsinórban az 5. döntőjére készül (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának döntőjében a Cleveland Cavaliers zsinórban a negyedik találkozót is megnyerte az Atlanta Hawks ellen, így kisöpörte Mike Budenholzer együttesét. A szerda hajnalban 23 pontig jutó LeBron James ezzel a sikerrel sorozatban az ötödik NBA-nagydöntőjére készülhet.
máj. 27
7:29
NHL: a Rangers ötgólos hajrával kényszerítette ki a 7. meccset (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Keleti főcsoportdöntőjének hatodik mérkőzésén az utolsó harmadra lendült bele a hét gólnál megálló New York Rangers a Tampa Bay Lightning ellen, ezzel kikényszerítette a párharcban a hetedik, mindent eldöntő mérkőzést.
máj. 27
7:42
Mikler Roland: Higgadtnak kell maradni (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém kapusa szerint nem szabad a nagy tétre gondolni a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője előtt.
máj. 27
7:45
Ajánló: Honvéd-Fradi a döntőért; Európa-liga-finálé - program (She)
Csupán két futballmeccs vár ránk a programban szerdán, a felhozatalra azonban így sem lehet panaszkodni. „Felvezetésként” 17.30 órakor a Budapest Honvédot a Ligakupa elődöntőjének első találkozóján három góllal legyőző Ferencváros az utolsó lépést is megteheti a döntő felé, míg az Európa-ligában jön a finálé, 20.45-kor összecsap Lengyelországban a Dnipro a Sevillával.
máj. 27
7:48
Erősödött a forint (Behaviour)
309 forint közelében az euró.
máj. 27
8:21
Nyíregyháza: „A-, B- és C-variációnk sem volt” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó bizottsága kedden jogerősen is kimondta: a már kieső Pápa és a csődöt jelentő Győri ETO mellett a Nyíregyháza, a Pécs és a Kecskemét sem kapta meg a jövő évi rajtengedélyt. Utóbbi három klubnál a döntés hatására új irányvonalakat kell kijelölni.
máj. 27
8:23
PMFC: „Megnézném majd azt a határozatot magamnak” (She)
Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó bizottságának keddi, a pécsi klub számára kedvezőtlen, de már jogerős döntést követően meglehetősen egykedvűen válaszolt.
máj. 27
8:39
KTE: „Át kell beszélni a kecskeméti futball jövőjét” (She)
Sallói István, a KTE klubigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta: benne volt a levegőben, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó bizottsága jogerősen nem adja meg a kecskeméti klub számára az élvonalbeli rajtengedélyt, de ők azért reménykedtek. A hogyan továbbról ma délután egyeztetnek a klub vezetői.
máj. 27
8:57
Az Eger és a Szolnok is célba vette a Bajnokok Ligája elődöntőjét (Infostart)
Barcelonában csütörtöktől rendezik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjét. A sorozat végjátékában két magyar csapat, az Eger és a Szolnok szerepelhet. Az Egernek a Jug Dubrovikkal, a Szolnoknak a házigazda Barceloneta együttesével kell megküzdenie a BL-elődöntőbe kerülésért.
máj. 27
8:57
Videoton: Carrillo családi okok miatt kért gondolkodási időt? (She)
A goal.com horvát kiadásának beszámolója szerint Joan Carrillo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője már tárgyalt a horvát Hajduk Splittel, ám egyelőre nem mondott igent az El-induló csapatnak, a gondolkodási időt azonban nem szakmai indokok miatt kérte a spanyol szakember.
máj. 27
8:59
Korrupciógyanú miatt letartóztatások a FIFA-nál (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hat magas beosztású tisztségviselőjét tartóztatták le korrupció gyanújával az amerikai hatóságok kérésére Zürichben szerdán, két nappal FIFA-kongresszus megkezdése előtt.
máj. 27
8:59
Sportfogadás: egy BKV-jegy árából negyedmilliót nyert (She)
A Tippmixpro fogadóiroda játékosai közül rengetegen szállnak versenybe egy adott játékhét legnagyobb nyereményszorzójáért, de csak egy ember végezhet az élen. Ez a 21. játékhéten sem volt másképp.
máj. 27
9:27
Sportfogadás: Ezzel a tenisz kombival megkopaszthatod a bukikat! (Agroinform)
Játszd meg a bet365-ön a négy meccsből álló tenisz kombinkat és az iroda 10%-kal nagyobb nyereményt ír jóvá a számládon!
máj. 27
9:33
Légiósok: „Júniusban utazom, már van autóm, lakásom…” (She)
Bár a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK még mindig nem jelentette be hivatalosan, hogy a klub 23 éves védője, Kelemen Dávid Izraelbe szerződik, a játékos már lelkesen nyilatkozott új együtteséről.
máj. 27
9:33
Nesze neked foci: Ők a letartóztatott korrupt fifások! (Blikk)
Zürich – Évek óta nyomoztak az elnökválasztásra készülő FIFA-nál korrupciógyanús ügyleteik miatt, most a rendőrség hat vezetőt tartóztatott le, köztük az egyik alelnököt
máj. 27
9:35
Real Madrid: Ancelotti után Hierro is távozik (She)
Fernando Hierro, a Real Madrid labdarúgócsapatának másodedzője úgy döntött, az olasz Carlo Ancelotti leváltása után ő sem marad a blancóknál.
máj. 27
10:06
Letartóztattak hat FIFA-tisztségviselőt Zürichben (Metropol)
A mostani eljáráson túl a 2018-as és 2022-es vb szavazásával kapcsolatban is vizsgálat indult többek között pénzmosás gyanújával.
máj. 27
10:09
Férfi kézi BL: ennyi esélyt ad Dujsebajev a Veszprémnek (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourja előtt az NSO Tv elérte Talant Dujsebajevet, a lengyel Kielce vezetőedzőjét. A magyar válogatottat is irányító szakember a Veszprém végső győzelmének esélyeiről is beszélt. A magyar játékosok közül kiket látna szívesen a Kielcében? Hogyan érzi magát a magyar nemzeti csapat kispadján? Válaszok a videóban!
máj. 27
10:27
Légiósok: „bombameglepetés!” Bogdánt kinézte a Liverpool? (She)
„Bombameglepetés!” – írja az angol The Sun szerdai számában, amelyben állítja, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool tárgyalásokat kezdett Bogdán Ádámmal.
máj. 27
10:29
FIFA: kiszivárgott - nagy nevek a gyanúsítottak között (She)
Mint beszámoltunk róla, szerda reggel Zürichben őrizetbe vettek hat magas rangú futballvezetőt, és továbbiakat is gyanúsítanak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) üzleti ügyeivel kapcsolatban indult antikorrupciós vizsgálat keretében – a New York Times ügyészségi forrásokra hivatkozva közölte, kik a gyanúsítottak.
máj. 27
10:39
Sportfogadás: Vezess statisztikát a BetBindnél! (Agroinform)
Az ingyenes szoftver segítségével megkönnyítheted a fogadási history vezetését.
máj. 27
10:41
Tipp: Kihasználjuk Bole nagy formáját (Agroinform)
Végéhez közeledik a 2015-ös Giro d'Italia, a 17. szakasz remek profitszerzési lehetőséggel kecsegtet.
máj. 27
10:45
FTC: Dollnak szélső, középhátvéd és két középpályás kell (She)
A magyar szinten már így is roppant erős játékoskerettel rendelkező Ferencvároshoz további igazolásokat tervez Thomas Doll. A labdarúgócsapat német vezetőedzője több posztra is új játékosokat vinne az Üllői útra, ahol tervei szerint a következő bajnoki idényben végig versenyben lesznek a bajnoki aranyéremért.
máj. 27
10:47
U20-as vb: pazarul a léc alá, így zárult a magyar gólfesztivál (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a világbajnoki rajt előtt álló U20-as magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 7–0-s győzelmet aratott a szintén vb-résztvevő Fidzsi ellen. A mérkőzés kétségtelenül legszebb találatát Sallai Roland szerezte a 60. percben, a Puskás Akadémia FC csatára a szélről érkező beadás után remek mozdulattal, a kapunak háttal állva lőtt a léc alá.
máj. 27
11:03
Gyász: hiába hagyott fel a futballal, 35 évesen elhunyt (She)
Hirtelen szívmegállás következtében életét vesztette Joao Lucas, az Académica és a Boavista korábbi labdarúgója, akit egy alkalommal meghívtak a portugál B-válogatottba. 35 éves volt.
máj. 27
11:05
PMFC: a klubelnök szerint vége van a pécsi labdarúgásnak (She)
Hargitai János, az élvonalban szereplő PMFC labdarúgóklub elnöke szerint a pécsi labdarúgás véget ért azzal, hogy a csapatot működtető társaság nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet.
máj. 27
11:07
Real: Haragudtam Ancelottira - Casillas őszinte vallomása (She)
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol kapusa úgy véli, a klub vezetősége jól döntött, amikor megvált Carlo Ancelotti vezetőedzőtől.
máj. 27
11:21
PL: a fair play rendszer miatt indulhat az El-ben a West Ham (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United a FIFA fair play táblázatának köszönhetően a 2015–2016-os szezonban részt vehet az Európa-ligában.
máj. 27
11:23
Kézi: Challenge-kupát nyert, Balic a kedvence, Orosházán folytatja (She)
A Székelyudvarhelyi KC együtteséből érkezik erősítés az Orosháza férfi kézilabdacsapatához. Az idei Challenge-kupa-győztes SZKC jobbszélsője, Komporály Attila kétéves szerződést írt alá.
máj. 27
11:25
FIFA-botrány: már a 2018-as és a 2022-es vb-t is vizsgálják (She)
Brit médiaértesülések szerint a Svájci Főügyészség vizsgálatot folytat, hogy kiderítse, befolyásolta-e korrupció a 2018-as és a 2022-es labdarúgó-világbajnokság odaítélését.
máj. 27
11:57
Hatmilliót keresett négy meccsel Kassai Viktor (Blikk)
Tata – A Telesport.hu internetes oldal megtudta az Európai Labdarúgó-szövetségtől, hogyan honorálják az európai kupameccseken közreműködő futballbírókat
máj. 27
12:12
A Liverpool szeretné megszerezni Bogdánt (Metropol)
A 19-szeres válogatott Bogdán 2007 óta erősíti a Bolton csapatát.
máj. 27
12:15
El: a Dnipro-játékosoknak meg kellett nézniük, hova lépnek (She)
Nézze meg, hogyan készült a Varsói Nemzeti Stadionban a Dnipro labdarúgócsapata a Sevilla elleni Európa-liga-döntőjére. Képgaléria.
máj. 27
12:17
FIFA-botrány: „Lesz katari vb, és lesz elnökválasztás is” (She)
A FIFA-kongresszus és -elnökválasztás nem marad el, a 2018-as és a 2022-es labdarúgó-világbajnokság helyszíne nem változik – jelentette ki Walter De Gregorio, a FIFA kommunikációs igazgatója a reggeli zürichi letartóztatások hírére sebtiben összehívott szerda délelőtti sajtótájékoztatón.
máj. 27
12:19
MU: megegyeztek, 30 millióért jön a támadó - vagy mégsem? (She)
A portugál A Bola szerdán kész tényként közölte, a Manchester United labdarúgócsapata megállapodott a Benficával, és 30 millió euróért átigazolja a nyáron Nicolás Gaitánt. Akad azonban egy apró probléma…
máj. 27
12:21
Videó: ex-klasszist pakolt a súlyokra, így gyúrt Shaq (She)
Shaquille O'Neal már többször bizonyította, hogy a kicsire nem ad. Az egykori kosárlabdaklasszis most azzal kacérkodott, az edzőteremben található súlyokat a szintén NBA-sztárral, Chris Webberrel spékelte meg, mondván, a súlyok önmagukban már nem elegendőek ahhoz, hogy formában tartsa magát velük. Nézze meg, hogyan!
máj. 27
12:23
PSG: „Ki a fa.zom az a David Beckham?” - Ibra (She)
Zlatan Ibrahimovic nagy sikerű „Ez vagyok én, Zlatan Ibrahimovic” című önéletrajzi könyvét sokan ismerik, a szakma a műfaj egyik legjobbjaként tartja számon. Az író, David Lagercrantz nemrég arról mesét a walesi Hay Fesztiválon, milyen kaland könyvet írni Zlatan Ibrahimovic életéről.
máj. 27
12:45
Európa Liga: Lesz-e újabb ukrán csoda vagy ismét duplázik a Sevilla? (Agroinform)
Szerda este Varsóban megrendezik az Európa Liga fináléját, amelynek toronymagas esélyese a Sevilla.
máj. 27
12:51
Chelsea: Évekig dominálnak majd a PL-ben - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Premier League-ben szereplő Manchester United 73 éves menedzser-legendája a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elárulta, szerinte a José Mourinho vezette Chelsea a következő években is Anglia legjobbja lesz.
máj. 27
12:53
NB II: Benczést szeretné a Kövesd, de még nem keresték (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd a következő szezonban szívesen látná a csapat kispadján a jelenleg Felcsúton dolgozó Benczés Miklóst, de a szakembert egyelőre nem keresték meg.
máj. 27
13:06
FIFA: még egy nyomozás indult (Metropol)
A hat magas beosztású tisztségviselőjét letartóztatták korrupció gyanújával az amerikai hatóságok kérésére Zürichben.
máj. 27
13:09
Női kézi: Tápai visszatér Fehérvárra, Herr pótolja Kisst (She)
Kétéves szerződést kötött a Fehérvár KC-val Tápai Szabina, aki korábban játszott már a székesfehérvári klubban, és részese volt a csapat tíz évvel ezelőtti EHF-kupa-győzelmének.
máj. 27
13:09
Szexi szupermodell Hamilton új szerelme? (Blikk)
Monte-Carlo – Új pletyka terjed a boxutcában, a Forma–1-es Mercedes istálló világbajnok pilótája, Lewis Hamilton (30) újra szerelmes, választottja pedig a modell Gigi Hadid (20)
máj. 27
13:09
FIFA - Nyomoznak Svájcban a 2018-as és 2022-es vb szavazása ügyében (Infostart)
Két nappal a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi elnökválasztása előtt a svájci ügyészség büntetőeljárást indított a 2018-as oroszországi és a 2022-es katari világbajnokság odaítélése kapcsán.
máj. 27
13:11
Roland Garros: Joao Sousa lenyomta Federert is (She)
A Roland Garros honlapjának szerkesztői érdekes szempont alapján rangsorolták a Francia nemzetközi teniszverseny résztvevőit. Megnézték, ki hány nyelven beszél.
máj. 27
13:45
A Liverpool szeretné megszerezni Bogdánt (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint a Liverpool szeretné leigazolni Bogdán Ádámot, a Bolton Wanderers labdarúgócsapatának magyar kapusát.
máj. 27
14:03
PL: rég láttuk ennyire boldognak a Pool sztárjait - videó (She)
A Kolo Tourét és Yaya Tourét, a Premier League-ben futballozó elefántcsontparti testvérpárt éltető dal az elmúlt években önálló életre kelt. Nemcsak a futballpályák lelátóin, hanem az utcán, szórakozóhelyeken és darts-versenyeken is gyakran hallani. Könnyen megtanulható és fülbemászó egyszerre.
máj. 27
14:05
Inter: MancinInter 2.0 - a „biztos” érkezők között Dzsudzsák (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Dinamo Moszkva magyar szélsője is szerepel Roberto Mancini terveiben.
máj. 27
14:07
Bayern: 17 milliót ajánlottak az olasz védőért - sajtóhír (She)
Olasz lapértesülés szerint a Bayern München labdarúgócsapata 17 millió eurót ajánlott Matteo Darmianért a Torinónak.

Keresés