2015. május 4. hétfő

máj. 4
0:06
NBA: győzelemmel kezdett a Wizards és a Warriors (She)
A Washington Wizards 104–98-ra nyert az Atlanta Hawks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, a Keleti főcsoport elődöntőjének első mérkőzésén. A Nyugati főcsoportban a Golden State sima győzelemmel kezdte a Memphis Grizzlies elleni párharcát.
máj. 4
0:24
Sznúker-vb: Murphy egy frémmel vezet Bingham ellen a döntőben (She)
Shaun Murphy vezet a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság döntőjében. A hétfőn véget érő csatában az angol 9–8-ra vezet honfitársával, Stuart Binghammel szemben.
máj. 4
0:42
Videoton: előkerült a pezsgő a városházán - képek (She)
Az NB I-et megnyerő Videoton labdarúgócsapatát vasárnap este a székesfehérvári városházán fogadták, majd a játékosok kivonultak az őket váró szurkolók elé. Íme, az ünneplésről készült első képek.
máj. 4
1:18
MLS: Némethék megszerezték harmadik győzelmüket (She)
Sporting Kansas City 1–0-ra nyert otthon a Chicago Fire ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszában. A hazai csapatban Németh Krisztián végig a pályán volt, gólt ezúttal nem szerzett.
máj. 4
7:00
Férfi kézi: megsérült a Veszprém játékosa a válogatottban (She)
A spanyol EFE hírügynökség beszámolója szerint a Németország elleni Európa-bajnoki selejtezőn térdsérülést szenvedett a spanyol kézilabda-válogatott és az MKB-MVM Veszprém irányítója, Carlos Ruesga.
máj. 4
7:27
Kétezren ünnepelték a Videoton második bajnoki címét (Metropol)
A csapat spanyol vezetőedzője, Joan Carillo szerint minden egyes napon ezért dolgoztak és minden alkalommal győzni akartak, amikor pályára léptek.
máj. 4
7:36
NHL: masírozik az Anaheim és a Chicago, villám sújtotta Montreal (She)
A főcsoport-elődöntőknél jár az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszása, és a vasárnapi játéknapon a Tampa Bay Lightning, az Anaheim Ducks, valamint a Chicago Blackhawks is megnyerte a második meccsét.
máj. 4
7:54
Légiósok: Köteles László nem hétköznapi kitüntetést kapott (She)
Köteles Lászlót választották meg a szezon második legjobbjának a Genk labdarúgócsapatánál. A szurkolók szavazásán a magyar kapus kapta a második legtöbb szavazatot, ezért a Waasland-Beveren elleni szezonbeli utolsó hazai mérkőzés (7–1) előtt átvehette a klub Ezüstcipőjét.
máj. 4
8:03
Négy fordulóval a vége előtt bajnok a Videoton (Metropol)
A Videoton először a 2010–11-es szezonban ünnepelhetett NB I-es aranyérmet.
máj. 4
8:12
Őrült bulival ünnepelt a Vidi - videó! (Blikk)
Székesfehérvár - Elképesztő fiesztával ünnepelte bajnoki címét a Videoton focicsapata. A játékosok kiszurkolták, majd megünnepelték aranyérmüket.
máj. 4
8:30
Tenisz: Babosnak nyolc helyet ért a marokkói tornadöntő (She)
A legjobb magyar női teniszező, Babos Tímea a marrákesi torna döntős szereplésének köszönhetően hétfőn nyolc helyet előrelépett a világranglistán a legutóbbi héthez képest, ennek következtében jelenleg a 78. a sorban. A Kristina Mladenoviccsal duóban a viadalt megnyerő Babos a párosranglistán egy helyet előrelépve a 17. A legjobb férfi játékosunk, Fucsovics Márton az előző héthez hasonlóan a 151.
máj. 4
9:06
Inter: tovább ütik a vasat Dzsudzsák Balázs ügyében (She)
Dzsudzsák Balázs neve ismét felbukkant az Internazionale nyári erősítési terveinek elemzésekor, ezúttal a La Repubblica napilapban, méghozzá a patinás olasz labdarúgóklub tulajdonosa, Erick Thohir hétvégi interjúja nyomán.
máj. 4
9:06
Újabb kapcsolata ment tönkre a szexfüggő golfozónak (Blikk)
New York - Három évig tartott Tiger Woods és Lindsey Vonn románca. A világ leggazdagabb sportolójának tartott golfozó és síelő szerelme hivatalosan is kimondták, búcsút intenek egymásnak.
máj. 4
9:15
Tipp: Íme a legjobb hosszútávú fogadás a madridi Mastersre (Agroinform)
A japán Kei Nisikori ismét nagy dobásra készül a madridi salakpályás viadalon.
máj. 4
9:42
Ajánló: össznépi menekülés a kiesés elől, Hullban az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a második helyre hajtó Arsenal ma este a kiesés elől menekülő Hully Cityhez látogat. Olaszországban „vonal alatti” csapatok küzdenek egymással: a már biztosan kieső Parma ellen a Cagliarinak nyernie kell, ha életben szeretné tartani reményét a bennmaradásra. Spanyolországban a szintén az élvonalbeli tagság meghosszabbítására áhítozó Almería vendége a…
máj. 4
10:00
Delfinekkel bulizott Hosszú Katinka (Blikk)
San Francisco - Delfinekkel csobbant a vízbe Hosszú Katinka (26). A San Franciscóban edzőtáborozó magyar úszó 26. születésnapjára kapta az élményt.
máj. 4
10:00
Hertha: Mindenki láthatta a különbséget - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) maradásért harcoló Hertha BSC vezetőedzője elismerte, a Borussia Mönchengladbach megérdemelten győzte le 2–1-re a csapatát vasárnap.
máj. 4
10:36
Videó: Ronaldinho „varázslata” ezúttal visszafelé sült el (She)
Ronaldinho mexikói klubja, a Querétaro 2–1-re nyert a Morelia ellen a hétvégén, a mérkőzésen Ronaldinhónak büntetőből szerzett találata mellett akadt egy erősen felejthető momentuma is.
máj. 4
10:38
Videoton: Carrillo az NB I történetének 3. külföldi edzője, aki bajnok lett (She)
A labdarúgó NB I 1935 óta íródó történetében a Videoton spanyol edzője, Joan Carrillo a harmadik nem magyar ajkú szakember, aki bajnoki címet nyert, de nem csak ebből a szempontból érdekes a spanyol mester sikere.
máj. 4
10:40
Férfi kézi: A klub azon dolgozik, hogy Ilics maradjon - Ortega (She)
Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzője volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A spanyol szakember elsősorban a május 30–31-i final fourról osztotta meg várakozásait, szerinte Kölnben a pillanatnyi forma dönthet a négy résztvevő között.
máj. 4
10:42
Videó: „széttrollkodott” Vidi-interjú; Carrillo egy évig még marad (She)
A Videoton FC labdarúgócsapata debreceni sikerének és a PMFC–FTC mérkőzés 2–2-es döntetlenjének köszönhetően négy fordulóval a vége előtt megnyerte a 2014–2015-ös NB I-es bajnokságot. Az ünneplésről a Sport Tv a Harmadik Félidőben élőben tudósított, amelyből az is kiderül, mit gondol Joan Carrillo a magyar labdarúgásról, és mik a jövőbeli tervei a spanyol szakembernek.
máj. 4
10:45
Heti műsor: A héten a BL-elődöntőké lesz a főszerep (Agroinform)
Az előttünk álló hét napban a Juventus-Real Madrid és a Barcelona-Bayern München BL-elődöntők viszik a prímet.
máj. 4
10:54
Anglia: Csak egy napig lehetek halott - Moniz (She)
Beszámoltunk róla, hogy a Notts County drámai végjátékot követően 3–1-re kikapott a Gillinghamtől vasárnap, amivel kiesett az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságból (League One) – Ricardo Moniz, a csapat menedzsere úgy érzi, karrierje legrosszabb napján van túl.
máj. 4
10:54
18+! Sokkoló videó! Így tört el a focista lába (Blikk)
Mainz - Durva sérülés sokkolta Európa-szerte a focidrukkereket. A Mainz-Hamburg meccsen a vendégek holland játékosa, Rafael van der Vaart (31) rúgta le kíméletlenül Elkin Sotót (34)
máj. 4
11:03
Babos egyesben és párosban is javított (Metropol)
A magyar játékos párosban a 18.-ról a 17. helyre lépett előre, míg egyesben a múlt heti 86. hely után jelenleg a 78. helyen áll.
máj. 4
11:12
A sztárfocistán röhög a világ - videó! (Blikk)
Mexikóváros - A világbajnok brazil focista mexikói klubjában varázsolt, a Querétaro játékmestere műesésel próbált szabadrúgást kicsikarni.
máj. 4
11:12
Férfi kézilabda BL - Ortega szerint győzhet a Veszprém (Infostart)
Carlos Ortega vezetőedző szerint az idei Veszprém sokkal jobb és egységesebb a tavalyinál, ezért elérhető számára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-győzelem.
máj. 4
11:30
Ajánló: BL- és El-elődöntők, Chelsea-Pool - heti program (She)
Két európai kupasorozatban is elődöntőket rendeznek a hét folyamán. Kedden a Juventus a Real Madridot fogadja, szerdán pedig a már német bajnok Bayern München a Barcelonához látogat. Az Európa-liga elődöntőjének egyik ágán a Sevilla a Fiorentinával találkozik, a másikon Napoli–Dnyipro Dnyipropetrovszk összecsapást rendeznek.
máj. 4
11:30
Zorróval támad a Bayern (Blikk)
München - Arctörése után egy héttel focizni akar a Bayern München lengyel csatára. Robert Lewandowski speciális maszkot visz magával Barcelonába.
máj. 4
11:32
Atlétika: svédváltós világcsúcs, Bolt nem vállalta a futást (She)
Az amerikai csapat világcsúcsot ért el a férfiak úgynevezett svédváltójában, míg a jamaicai staféta Usain Bolt nélkül győzött férfi 4x200 méteren az atlétikai váltó-világbajnokság második napján, a Bahama-szigeteki Nassauban.
máj. 4
11:34
Vívás: hat magyar érem a montreali kerekes székes vk-n (She)
Egy arany- és öt bronzérmet szereztek a magyarok a Montrealban rendezett kerekes székes vívó világkupaversenyen.
máj. 4
11:36
Golf-vb: McIlroy nagy diadallal lepte meg magát (She)
Az északír Rory McIlroy nyerte meg a golfvilágbajnokság idei második versenyét, a magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért, 9.25 millió dollár összdíjazású meccsjátékos világbajnokságot (WGC-Cadillac Match Play Championship) San Franciscóban.
máj. 4
11:38
Boksz: Pacquiao le akarta mondani a hét végi meccset (She)
A Floyd Mayweather Jr.-tól az előzetes varokozásokhoz képest is meglehetősen sima vereséget szenvedő Manny Pacquiao elismerte, sérülten bokszolt, és néhány héttel ezelőtt a találkozó létrejötte is veszélybe került. Mayweather elmondta, hamarosan lemond az öveiről, hogy másoknak is lehetőséget adjon.
máj. 4
11:57
Madridi tenisztorna: Belluccinak Chardy legyőzése sem okozhat problémát (Agroinform)
A madridi salakpályás tenisztorna hétfői játéknapján a Chardy-Bellucci mérkőzésből próbálunk hasznot húzni.
máj. 4
12:06
Babos egyesben és párosban is javított a világranglistán (Infostart)
A múlt héten Marrákesben párosban tornagyőztes, egyesben pedig döntős Babos Tímea mindkét rangsorban előrelépett a női teniszezők világranglistáján.
máj. 4
12:06
Majdnem lefújták a százmilliárdos meccset (Blikk)
Las Vegas - Saját bevallása szerint legszívesebben lemondta volna az évszázad bokszmeccsét Manny Pacquiao (36). A Fülöp-szigeteki ökölvívó a 400 millió dollárt (108 milliárd forintot) termelő csúcsmeccs előtt edzeni sem tudott.
máj. 4
12:06
Videó: hiába a dupla, tripla, nem Messi és CR góljai a legszebbek (She)
Bár a Barcelona labdarúgócsapata Suárez triplájával és Messi duplájával 8–0-ra legyőzte a Córdobát, a Real Madrid pedig Cristiano Ronaldo mesterhármasával remekelt a Sevilla ellen, nem sikerült olyan látványos találatokat szerezniük, mint Adam Roscoe-nak, Antonio Di Natalénak vagy Ivan Perisicnek. Íme, a hétvége legszebb találatai!
máj. 4
12:08
Férfi kézi: Ruesga sérülése súlyos, vége az idényének (She)
Az MKB-MVM Veszprém hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint súlyos Carlos Ruesga sérülése, a 30 éves spanyol játékos ebben a szezonban már nem léphet pályára.
máj. 4
12:10
MU: drága volt a hiba, Van Persie nem rúghat több büntetőt (She)
A szombaton a West Bromwich Albion ellen kihagyott tizenegyes volt az utolsó, amelyet Robin van Persie a Manchester Unitedban hajtott végre – ezt mondta legalábbis Louis van Gaal, a „vörös ördögök” holland menedzsere honfitársáról.
máj. 4
12:24
Chelsea: 253 napja a trónon; Mourinho, a varázsló? (She)
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere vasárnap harmadik bajnoki címét is bezsebelte a csapattal, mi pedig összegyűjtöttünk néhány érdekes statisztikát a „Special One”-ról.
máj. 4
12:42
Videó: fennakadt a palánkon, fejjel lefelé lógva kalimpált (She)
Hadonászva próbálta kiszabadítani magát egy félmeztelen férfi Seattle-ben, miután eddig tisztázatlan okokból fennakadt a kosárlabdapalánkon, s eleinte tucatnyi rendőr állt körülötte tétlenül… Nézzék meg, mi történt!
máj. 4
12:44
Olympiakosz: a görög média úgy látja, Megyeri elbúcsúzott (She)
A görög média búcsúüzenetként értelmezi azt, amit Megyeri Balázs, az Olympiakosz Pireusz magyar labdarúgója egy kép kíséretében hétfőn feltöltött az Instagramra.
máj. 4
12:46
F1: nincs már bajban a Lotus, újra stabil az anyagi háttér (She)
Nincs már többé nehéz anyagi helyzetben az F1-ben szereplő Lotus-istálló, legalábbis erről számolt be Matthew Carter, a csapat ügyvezető igazgatója.
máj. 4
12:51
Tippjáték: Ikszelj ingyen és nyerj nagyot! (Agroinform)
A hatharom.com totójátékában hetente 100 dollár a tét, és ha telitalálatost érsz el, bankot robbanthatsz!
máj. 4
13:00
Serie A: miként a Poollal - Benítez „isztambulozott” a Milan ellen (She)
A Napoli 3–0-ra legyőzte az AC Milant a Serie A 34. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, amelyen különös formában ismétlődött a futballtörténelem.
máj. 4
13:18
BL: a vb-döntő játékvezetője a Barcelona-Bayernen (She)
Az olasz Nicola Rizzoli fújja a sípot a szerdai Barcelona–Bayern München labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőn.
máj. 4
13:18
Sokk a veszprémi kéziseknél (Blikk)
Veszprém - A spanyol válogatottban sérült meg a Veszprém kézilabda-csapatának egyik legjobbja.
máj. 4
13:20
Bayern: Lewandowski vállalja a játékot a Barca ellen (She)
Csapattársaival edzett Robert Lewandowski, a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre készülő Bayern München lengyel csatára, akinek orra múlt kedden a Dortmund elleni Német Kupa-elődöntőben eltörött. A csatár maszkot visel a mai edzésen, és arra készül, hogy szerdán pályára lép Barcelonában.
máj. 4
13:36
Súlyos sérülést szenvedett a Veszprém spanyol légiósa (Infostart)
Súlyos sérülés miatt ebben az idényben már nem játszhat, így a magyar bajnoki finálét és a Bajnokok Ligája négyes döntőjét is ki kell hagynia Carlos Ruesgának, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata spanyol irányítójának.
máj. 4
13:36
Belgium: elhunyt társát gyászolták, a fűző fontosabb volt (She)
Nem volt olyan labdarúgópálya Belgiumban a hétvégén, ahol ne a tragikus körülmények között elhunyt Grégory Mertensre emlékeztek volna a kezdő sípszó előtt. Nem volt ez másként a Charleroi otthonában vasárnap pályára lépő Anderlechttel sem.

Keresés