2015. május 9. szombat

máj. 9
0:06
NS: győri dráma számokban, szavakban; elég a nagy hasú edzőkből! - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
máj. 9
7:00
NB II: indul a mezőkövesdi főlelátó építése, de még kell pénz (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry stadionja a Stadionfejlesztési Program keretében jelentős állami támogatáshoz jutott: a főlelátó építésére a 2014-es költségvetésből 220 millió, míg a 2015-ösből 180 millió forintot kapott a klub, de ez az összeg valószínűleg nem fedezi a létesítmény befejezését, ezért igyekeznek további forrásokat szerezni – mondta Tállai András elnök a klub…
máj. 9
7:18
NHL: két percen múlt, de a Rangers túlélte az 5. meccset (She)
Nagyon közel került az alapszakaszgyőztes New York Rangers jégkorongcsapata ahhoz, hogy búcsúzzon az NHL rájátszásától, de végül 2–1-re legyőzte a Washington Capitalst, így 3–2-es hátrányban utazhat a fővárosba. Az Anaheim Ducks 4–2-re legyőzte a Calgary Flamest, így 3–1-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 9
7:36
Brazília: váltás a kispadon; Dunga új feladatot kapott (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) azonnali hatállyal leváltotta az olimpiai válogatott és a világbajnokságra készülő U20-as nemzeti csapat éléről Alexandre Gallót. A riói ötkarikás játékokra az A-válogatott szakvezetője, Dunga készítheti fel Brazíliát, míg az U20-asokat az új-zélandi vb-n – többek között a magyar csapat ellen – Mário Rogério Reis Micale irányítja.
máj. 9
8:12
NBA: gálázott a Clippers, Rose döntött a Bulls-Cavs meccsen (She)
Egy sima és egy végletekig kiélezett mérkőzést hozott az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának legutóbbi játéknapja: a Los Angeles Clippers nagy különbségű diadalt aratott a Houston Rockets felett, míg a Chicago Bulls Derrick Rose sorsdöntő triplájával késztette megadásra a Cleveland Cavalierst. Mindkét győztes csapat 2–1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó…
máj. 9
8:30
MU: hullottak Fellaini könnyei, mikor menesztették Moyest (She)
A Manchester United belga válogatott középpályása, Marouane Fellaini a francia So Foot magazinnak elmondta, megsiratta David Moyes menesztését, miután a skót szakvezetőt az előző szezonban a gyenge eredmények miatt felállította a vezetőség a kispadról.
máj. 9
8:32
Ajánló: DPASE-DVTK, Győrben a Hali, Pápán a Pécs - program (She)
A labdarúgó NB I-ben négy találkozóval folytatódik a 27. forduló, de az NB II-ben és az NB III-ban is rendeznek mérkőzéseket – program.
máj. 9
8:48
Ajánló: Milan-Roma, pályán a 4 BL-csapat és az MU - program (She)
Mind a négy, a Bajnokok Ligájában még érdekelt csapat (a Barcelona, a Bayern München, a Juventus és a Real Madrid is) pályára lép, de Angliában is rendeznek hét mérkőzést –, a Manchester United a Crystal Palace otthonában igyekszik javítani rossz formáján –, Olaszországban pedig Milan–Roma rangadó lesz. Íme, a program.
máj. 9
8:50
Videó: Szokolt úgy megkavarta Suljic, azt sem tudta, hol van (She)
Parádésan indult meg az újpesti Asmir Suljic a Nyíregyháza elleni bajnokin Kim Ojo második gólja előtt. A szólónak Szokol Zsolt esett áldozatul, aki megpróbálta megállítani a bosnyák középpályást. Nem jött össze…
máj. 9
8:57
Stieberék a hajrában mentettek pontot (Metropol)
A magyar válogatott játékos a 87. percig a pályán volt.
máj. 9
9:06
Vidi: a szurkolóikártya-gondok elfelejtését kéri Garancsi (She)
Garancsi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton tulajdonosa azt kéri a csapat drukkereitől, tegyék félre a szurkolói kártyával kapcsolatos fenntartásaikat a bajnoki cím és a Magyar Kupa döntője kedvéért.
máj. 9
9:15
Férfi kézilabda: Óriási a tét a Szeged-Veszprém meccsen (Agroinform)
Ezúttal a rájátszás első helyéért, vagyis a döntőbeli pályaelőnyért küzd meg egymással a Szeged és a Veszprém.
máj. 9
9:24
Női kézi BL: Larvik-Volgográd, Buducsnoszt-Vardar - program, érdekességek (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a Larvik ma a Dinamo Volgográddal, míg a Buducsnoszt Podgorica a Vardar Szkopjéval mérkőzik a budapesti final four első napján. Cikkünkben a napi program mellé összeszedtük a négyes döntő érdekességeit.
máj. 9
9:26
Videó: Verratti háromszor szerelt, Ibra pimasz csel után lőtt gólt (She)
Hihetetlen elszántsággal kergette a labdát Marco Verratti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain játékosa a Guingamp ellen 6–0-ra megnyert mérkőzésen. A kitartásnak meglett a jutalma: az olasz középpályás három szerelést mutatott be egymás után, majd gólpasszt adott az akciót egy fineszes megoldás után eredményesen befejező Zlatan Ibrahimovicnak.
máj. 9
9:42
Videó: Verratti háromszor szerelt, hogy Ibra pimasz gólt lőhessen (She)
Hihetetlen elszántsággal kergette a labdát Marco Verratti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain játékosa a Guingamp ellen 6–0-ra megnyert mérkőzésen. A kitartásnak meglett a jutalma: az olasz középpályás három szerelést mutatott be egymás után, majd gólpasszt adott az akciót egy fineszes megoldás után eredményesen befejező Zlatan Ibrahimovicnak.
máj. 9
9:44
DVTK: Vitelki nem akar másodhegedűs lenni a klubnál (She)
Vitelki Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK megbízott edzője irányítani szeretne, nem akar másodhegedűs lenni a csapatnál.
máj. 9
10:00
DVSC: Kondás támadófutballt ígér a Fradi otthonában is (She)
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője támadófutballt ígér a vasárnapi, Ferencváros elleni összecsapásra, míg Korhut Mihály, a csapat védője elmondta, nagyon szeretnének a dobogón végezni.
máj. 9
10:27
Sportfogadás: Ezzel a kombival megsokszorozhatod a pénzed! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
máj. 9
11:12
F1: Spanyol Nagydíj, a 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari pénteken még mindig nem volt elég közel a Mercedeshez, de szombaton folytatódik a hajsza Barcelonában. A McLaren-Honda Jenson Button szerint már tízszer jobb, mint a télen ugyanitt, de elég jó-e ahhoz, hogy máris felzárkózzon a két élcsapat közvetlen üldözőbolyához? Kövesse a harmadik szabadedzést frissülő cikkünkkel!
máj. 9
11:14
ETO: Valószínűbb a megszűnés, mint az NB III - Borkai (She)
Mint beszámoltunk róla, a csődeljárás alatt álló Győri ETO FC bejelentette, nem tud megfelelni a licencszabályoknak, így a következő szezontól nem szerepel az NB I-ben. A csapat célja így az, hogy az NB III-ban induljon, de Borkai Zsolt, a város polgármestere szerint a klub közelebb van a megszűnéshez, mint ehhez az opcióhoz.
máj. 9
11:16
NBA: 26 év után másolták Air Jordan elképesztő kosarát - videó (She)
Derrick Rose-nak az idő lejártakor szerzett hárompontosával győzött a Chicago Bulls 99–96-ra a Cleveland Cavaliers ellen az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában. A történelem megismételte önmagát, 26 évvel és egy nappal korábban, 1989. május 7-én ugyanis szintén a dudaszó pillanatában szerzett kosárral győzött a Bulls a Cavaliers ellen, 101–100-ra. Azt a dobást egy bizonyos Michael…
máj. 9
11:18
Gyász: elhunyt a vb-történelem legbizarrabb tettének elkövetője (She)
Hatvanhat éves korában elhunyt Joseph Mwepu Ilunga, a zairei (Kongói DK-beli) labdarúgó-válogatott egykori védője. Ilunga az 1974-es világbajnokságon szerepelt a csapatával, és nevét egy igen bizarr cselekedete tette ismertté.
máj. 9
11:21
Serie A: Milánó és Róma dupla csatáját Nápoly nyerheti meg igazán (Agroinform)
Az Inter és a Milan nagy szívességet tehet a Napolinak, ha elkapják fővárosi ellenfelüket a 35. fordulóban.
máj. 9
11:48
NB I: nem elég, hogy bajban a Honvéd, még a mumusa is jön (She)
Legnagyobb mumusát fogadja a labdarúgó NB I 27. fordulójának szombati játéknapján a Bp. Honvéd – a kispestiek még sosem nyertek élvonalbeli bajnokit a Kecskeméti TE ellen, márpedig most nagyon nagy szükségük lenne a három pontra. Az élvonalbeli licencét elveszítő Győri ETO a Haladás elleni presztízsmérkőzésen kezdi meg élvonalbeli „búcsúmeccseinek” sorát – a négyszeres magyar bajnokcsapat a…
máj. 9
11:50
Real: CR7 elképesztő összeggel segít a földrengés áldozatain (She)
Francia sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja 7 millió eurót adományozott a nepáli földrengés károsultjainak megsegítésére.
máj. 9
12:06
Hátsó füves: labdázás a gróf kertjében (She)
Utolsó heteit éli a a fehérvárcsurgói futballpálya a Károlyi-kastély kertjében, hamarosan hatalmas parkrekonstrukció áldozata lesz. A kijelölt új pályahelyszínen egyelőre az egykori tsz-gépállomás romos épületei omladoznak, ám ha minden igaz, jövő tavasszal már a labda pattog. Állami gondozottak csapata, feröeri vonal és szotyizás a kastélyparkban – helyszíni riport a Fehérvárcsurgó–Kajászó Fejér…
máj. 9
12:08
F1: Vettel megint befért a két Mercedes közé a Ferrarival (She)
Sebastian Vettel a Spanyol Nagydíj pénteki második szabadedzése után szombat délelőtt is befurakodott a két Mercedes-pilóta közé az eredménylistán. Ezúttal nem Lewis Hamilton, hanem Nico Rosberg végzett előtte, de csak 156 ezreddel előzte meg négyszeres világbajnok honfitársát. Mögöttük Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen és Daniel Ricciardo zárt. Az időmérő 14 órakor kezdődik.
máj. 9
12:42
PL: Mourinho az Interhez, a Realhoz, a Chelsea-hez is hívta, nem jött (She)
José Mourinho, a Liverpool elleni angol bajnoki mérkőzésre készülő, már matematikailag is aranyérmes Chelsea menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, a „vörösök" ikonja, Steven Gerrard edzői pályafutása kedvenc ellenfele, akit a Chelsea-hez, az Interhez és a Real Madridhoz is megpróbált elcsábítani, sikertelenül.
máj. 9
12:42
Silva engedélyt kapott, hogy lefeküdjön a rocksztár feleségével! (Blikk)
Manchester . Kölcsönadná David Silvának (29) feleségét egy angol rocksztár.
máj. 9
13:09
Rosbergé a harmadik szabadedzés (Metropol)
Mögötte Vettel és Hamilton végzett.
máj. 9
13:18
Videó: pimasz kötény a Pool edzésén, a Chelsea ellen is bevállalja? (She)
Alberto Moreno leheletfinom mozdulattal osztott ki egy kötényt Glen Johnsonnak az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool edzésén. A spanyol védő úgy örült apró sikerének, mintha bajnokságot nyert volna a Poollal.
máj. 9
13:54
Nike Premier-kupa: a világdöntő előtti utolsó lépcsőfokban botlott el a Honvéd (She)
A Budapest Honvéd U15-ös labdarúgócsapata nem jutott be az elődöntőbe (és így a világdöntőbe) a Nike Premier-kupán, miután a négy közé kerülésért vívott meccsen 2–0-ra kikapott a svájci FC Baseltől Koppenhágában – derül ki a Nike Premier Kupa Magyarország U15 Facebook-oldal tudósításából.
máj. 9
14:12
NB I: Dunaújváros-Diósgyőr - élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 9
14:14
F1: Spanyol Nagydíj, időmérő - élőben! (She)
Sebastian Vettel a Spanyol Nagydíj pénteki második szabadedzése után szombat délelőtt is befurakodott a két Mercedes-pilóta közé az eredménylistán. Ezúttal nem Lewis Hamilton, hanem Nico Rosberg végzett előtte, aki csak 156 ezreddel előzte meg. A harmadikként záró Hamilton többször is hibázott a harmadik tréningen, egyszer meg is pördült. Most következik az időmérő edzés, amelynek legfőbb…
máj. 9
14:30
Női kézi EHF-kupa: nem sokon múlt a rosztovi csoda (She)
A női kézilabda EHF-kupa döntőjének visszavágóján a Dunaújvárost és az Érdet is búcsúztató orosz Rosztov-Don hazai pályán 33–22-re legyőzte ugyan a Tvis Holstebrót, összesítésben azonban így is a dánok örülhettek.
máj. 9
14:30
Így védik meg Schumacherék villáját! (Blikk)
Sabine Kehm is kilátogatott a Forma-1 Spanyol Nagydíj helyszínére. Michael Schumacher menedzsere a pilóta 2013 decemberi balesete óta egyetlen alkalommal sem jelent meg nyilvános eseményen.
máj. 9
14:39
La Liga: Egy botlás a bajnoki címébe kerülhet a Realnak (Agroinform)
BL-elődöntő visszavágó ide vagy oda, a Real Madrid nem spórol az erővel a Valencia elleni rangadón sem.
máj. 9
14:48
F1: 2019-ig biztosan lesz futam Barcelonában (She)
Legalább 2019-ig Formula–1-es futam házigazdája lesz a barcelonai Circuit de Catalunya, miután a Spanyol Nagydíj szervezői szombaton három évvel meghosszabbították a szerződést az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-nal.
máj. 9
14:48
Az ő lelkesedésük kéne az NB I-ben, akkor talán foci is lenne (Blikk)
Budapest - „Látta, Krisztián bácsi? Ugye, jól csináltam?" – csillant fel a szeme az egyik kisfiúnak, miután végzett a labdavezetéses gyakorlattal a salakos pályán. Az olasz Internazionalétól kapott fociszerelését már vastagon belepte a vörös por, a szeme viszont csillogott a boldogságtól.
máj. 9
15:06
Jégkorong-vb: a franciák a frászt hozták Kanadára (She)
Kanada a vártnál jóval nehezebben, 4–3-ra győzte le Franciaországot a csehországi A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. Oroszország kiütéses, 7–0-s győzelmet aratott Fehéroroszország ellen.
máj. 9
15:08
Atlétika: minden idők 6. legnagyobb hármasugrása (She)
Minden idők hatodik legnagyobb hármasugrását produkálta pénteken Havannában a kubai Pablo Pichardo, aki szélcsendben 17.94 méterre repült.
máj. 9
15:24
Rosberg idén először indulhat majd az első rajtkockából (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
máj. 9
15:24
F1: Rosberg idén először a pole-ban, Hamilton „csak” a 2. (She)
A 2015-ös Formula–1-es idény ötödik futamán, a Spanyol Nagydíjon a német Nico Rosberg indulhat az élről annak köszönhetően, hogy ő érte el a legjobb időt a szombati időmérő edzésen. Mellőle mercedeses csapattársa, a világbajnoki címvédő, jelenlegi vb-éllovas brit Lewis Hamilton rajtolhat, a harmadik helyről pedig a Ferrari német pilótája, Sebastian Vettel. Rosberg idén először vághat neki a…
máj. 9
15:26
Videó: így bombázta szét a kaput a 10 éves Rooney (She)
Ezen a ritka felvételen Wayne Rooney, a Manchester United akkor tízéves csatára látható, ahogy egy liverpooli U11-es körzeti iskolacsapat tagjaként hatalmas gólt szerez egy, az Anfield Roadon rendezett kupadöntőn. A találkozót mesterhármassal zárta.
máj. 9
15:42
Bundesliga: Dortmund-Hertha élőben az NSO-n! (She)
Németországban a „trükkös” Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC a Dortmunddal találkozik. Kövesse a bajnokit online, szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 9
15:42
Ezek a sportolók buktak már meg droggal (Blikk)
Budapest - Csipes Tamara (25) és Dombvári Bence (22), a magyar kajak-kenu válogatott két kiválósága droghasználat miatt megbukott ­egy áprilisi teszten. Felelőtlen tettükkel pályafutásukat sodorták veszélybe, de nem ők az egyetlenek, akik a ko­kain vagy más szer okozta élvezeteket előtérbe helyezték karrierjükkel szemben.
máj. 9
15:44
Anglia: a Norwich is nagy lépést tett a döntő felé (She)
Egyik házigazda sem örülhet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) feljutásért vívott rájátszásának első mérkőzése után.
máj. 9
15:46
PL: flippergólokkal nyert az Everton ellen a Sunderland (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában a Sunderland szerencsés gólokkal 2–0-ra nyert az Everton otthonában.
máj. 9
16:00
Női kézi BL: most sem botlott a hibátlan Larvik - döntős lett (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a Larvik 31–22-re legyőzte a Dinamo Volgográdot, s ezzel bejutott a Budapesten zajló final four döntőjébe.
máj. 9
16:02
NB I: nem bírt egymással a Dunaújváros és a DVTK (She)
Gól nélküli döntetlen született a Dunaújváros és a DVTK összecsapásán a labdarúgó NB I 27. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés