2015. április 29. szerda

ápr. 29
0:06
Bukja a BL-szereplést a Liverpool? (Infostart)
Az FC Liverpool egygólos vereséget szenvedett a bennmaradásért küzdő Hull City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójából elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.
ápr. 29
0:10
Kiesett a Bayern München! (Infostart)
A Borussia Dortmund 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel kiejtette a Bayern Münchent a labdarúgó Német Kupa keddi elődöntőjében.
ápr. 29
0:24
Sznúker-vb: O’Sullivan és Robertson is hátrányban (She)
Felemásan kezdtek a végső győzelemre is esélyesek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon a negyeddöntőben. A címvédő Mark Selby kiesése után legmagasabban rangsorolt Ronnie O’Sullivan és az ausztrál Neil Robertson is 5–3-as hátrányba került az első szakaszban.
ápr. 29
0:28
Primera División: a Bilbao emberelőnyben ikszelt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  34. fordulójában a baszk derbin az otthon játszó Athletic Bilbao hiába szerezte meg a vezetést és hiába játszott az 51. perctől emberelőnyben – Mikel González kiállítása után –, nem tudta legyőzni a Real Sociedadot. A Levante viszont nyert a sereghajtó Córdoba ellen.
ápr. 29
0:42
NS: Vidi­-gála Újpesten; Szivics máris megy - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
ápr. 29
3:06
Garami 161 edzőt élt túl (Blikk)
Budapest — Ki gondolta volna 2004. június 4-én, amikor az MTK-nál újra Garami Józsefet (75) nevezték ki a futballcsapat élére, hogy a mester még 2015-ben is a kék-fehéreket irányítja majd?
ápr. 29
7:18
Női kézi: az orosz átlövő is követi Győrből Lundét és Aguilart (She)
A Nemzeti Sport információi szerint újabb tavaly nyári szerzemény távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától idén nyáron: az orosz átlövő, Anna Szeny is elhagyja a klubot. Lapunk úgy tudja, az átlövő visszatér a Rosztov-Don együtteséhez, amelynek 2011 és 2014 között játékosa volt, és amelyhez a spanyol irányító, Macarena Aguilar és a norvég kapus, Katrine Lunde is igazol az évad…
ápr. 29
7:20
MK: ha ma továbbjut a Fradi, otthon játssza a finálét (She)
Az új Üllői úti stadionban rendezik meg a 2014–2015-ös Magyar Kupa-sorozat döntőjét, így ha a Fradi szerda este továbbjut a Szolnokkal szemben, hazai pályán játszhatja a finálét.
ápr. 29
7:27
Kiesett a Bayern a Német Kupából (Metropol)
A Borussia Dortmund 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel kiejtette a Bayern Münchent a labdarúgó Német Kupa keddi elődöntőjében.
ápr. 29
7:36
F1: április elején lesz a 2016-os szezonrajt (She)
Április első hétvégéjén indul 2016-ban a Formula–1-es világbajnokság versenysorozata – ezt az Ausztrál Nagydíjért felelős gazdasági társaság ügyvezetője, Andrew Westacott árulta el.
ápr. 29
7:38
NB I: egy csapat élből ellenezte a Győri ETO megmentését (She)
Mint beszámoltunk róla, a többi NB I-es klubtól vár hozzájárulást a Magyar Labdarúgó-szövetség ahhoz, hogy a közös marketingbevételből hitelt adhasson a Győri ETO 150 milliós forintos köztartozásának kiegyenlítéséhez. Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője elmondta, egy csapat élből ellenezte az ötletet.
ápr. 29
7:54
Vízilabda ob I: nagy csatákat hoz a végjáték (Infostart)
Szerdán este megkezdődik mindkét elődöntős párharc a férfi vízilabda ob I-ben. Az OSC az Egert, a Szolnok pedig a Ferencvárost fogadja, az előbbitől nagy küzdelmet várnak a szakvezetők, az utóbbinál a budapesti csapat a kis különbségű vereséggel sem lehetne elégedetlen Európa egyik legerősebb együttesével szemben.
ápr. 29
7:54
NBA: továbbjutott a Houston, előnyben a San Antonio (She)
A Houston Rockets búcsúztatta a Dallas Maverickset az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában. A párharc ötödik meccsén James Hardenék (28 pont) kilencpontos előnyt harcoltak ki az első negyedben, és a folytatásban a 19 lepattanót begyűjtő Dwight Howard segítségével kézben tartották a mérkőzést. A Los Angeles Clippers–San Antonio Spurs párharcban a vendégek…
ápr. 29
8:30
Videó: Guardiola dührohamot kapott, majd ölelkezett (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München és a Borussia Dortmund 1–1–re végzett egymással a rendes játékidőben a Német Kupa elődöntőjében, majd a hosszabbítás nem született gól, a tizenegyeseket pedig a dortmundiak sokkal jobban rúgták. A találkozó folyamán Pep Guardiola, a bajorok vezetőedzője több döntésnél is kifejezte nemtetszését, az egyik alkalommal pedig el is szakadt a cérna nála – aztán…
ápr. 29
8:32
Ajánló: pályán a Fradi, a Real, a Chelsea és a Juve is (She)
A labdarúgó Magyar Kupában ma ellenfelet kap a Videoton: a Ferencváros kétgólos előnyből várja a Szolnoki MÁV elleni elődöntő visszavágóját. Angliában a Chelsea a Leicester City otthonában léphet a bajnoki cím küszöbére, míg Olaszországban a Juventus a Fiorentina ellen feledtetheti a városi derbin a Torinótól elszenvedett vereséget. Németországban szintén ma rendezik a kupaelődöntő második…
ápr. 29
8:39
Baku készen áll (Metropol)
Kevesebb mint ötven nap van hátra az első Európa-játékok kezdetéig. Vasárnap gyújtották meg az esemény lángját.
ápr. 29
9:06
Hajrá, foci!: látogatóban Bírókergető Bözsi néninél (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért…
ápr. 29
9:08
Spanyolország: az Atlético és a Real sem igazolhat - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a következő két átigazolási időszakból kizárja a Real Madridot és az Atlético Madridot, mert több fiatalkorú játékos szerződtetése alkalmával is megszegte a szabályzatot.
ápr. 29
9:10
Bayern: Lewandowskit kórházba vitték, izomhúzódás Robbennél (She)
Mintha nem lenne elég sérült már amúgy is a Bayern Münchennél, a Borussia Dortmund elleni keddi Német Kupa-elődöntő összképét a kiesés mellett tovább rontotta, hogy Arjen Robben és Robert Lewandowski is szaporította az egészségügyi stáb gondjait.
ápr. 29
9:33
Premier League: A menekülő Rókák ellen nehéz dolga lesz a Chelsea-nek (Agroinform)
Nincs csapat, amely több pontot gyűjtött volna az elmúlt négy fordulóban, mint a Leicester. Meglepetést okoz a City?
ápr. 29
9:42
Irán: megütötte a szurkolót, eltiltották a válogatott játékost (She)
Kilenc hónapra eltiltották Mohammad Reza Hanzadeh iráni válogatott labdarúgót, amiért bántalmazott egy szurkolót.
ápr. 29
9:44
MLB: 145 év alatt még sosem volt ilyen meccs (She)
A baltimore-i zavargások miatt az észak-amerikai baseball-liga (MLB) 145 éves történetének első zárt kapus mérkőzését rendezik szerdán.
ápr. 29
10:00
Galéria: Lewa a padlón, Klopp a mennyekben, így vigasztal Pep (She)
Futballkrimit hozott kedden a Bayern München–Borussia Dortmund labdarúgó Német Kupa-elődöntő: a BVB 1–1 után tizenegyesrúgásokkal jutott tovább úgy, hogy a hazaiak egyszer sem találtak a kapuba a párbajban. A Bayern újabb sztárokat vesztett el sérüléssel – Robert Lewandowski és Arjen Robben az „áldozat” –, Jürgen Klopp és csapata utazhat a berlini döntőre. Képekben a Bayern–Dortmund.
ápr. 29
10:18
Belgium: romlott a szívrohamot kapó védő állapota (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokeren szóvivője elmondta, hogy romlott a hétfő este szívrohamot kapó Grégory Mertens állapota, akit kórházban kezelnek, és mesterséges kómában tartanak.
ápr. 29
10:20
Asztalitenisz: a Jakab, Pergel duó a 16 között búcsúzott (She)
A Jakab János, Pergel Szandra duó kikapott a 17. helyen kiemelt kínai kettőstől, így a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán.
ápr. 29
10:22
Real: egyezkedés az MU-val - 48 órán belül dönteniük kell (She)
Angol sajtóértesülések szerint a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának 48 órán belül döntést kell hoznia Javier Hernándezzel kapcsolatban, azt követően ugyanis lejár az elővásárlási joga a mexikói támadóra.
ápr. 29
10:36
Kézi: Szegeden bejelentették, dél-amerikai légióst igazoltak (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a nyártól kettő plusz egy éves szerződést kötött a 26 éves brazil Thiagus Petrus Goncalvesszel. A balátlövő a spanyol La Riojától érkezik.
ápr. 29
10:45
Sportfogadás: Ezzel a tenisz kombival most megduplázhatod a pénzed (Agroinform)
Játszd meg a bet365-ön a négy meccsből álló tenisz kombinkat és az iroda 10%-kal nagyobb nyereményt ír jóvá a számládon!
ápr. 29
10:54
Videó: Terry, Beckham, Lahm - kié a legkínosabb elcsúszás? (She)
A Borussia Dortmund győzelmével végződő labdarúgó Német Kupa elődöntőjében a Bayern München két játékosa, Philipp Lahm és Xabi Alonso kísértetiesen hasonló módon hibázott a tizenegyespárbajban. A két futballista mozdulata után összegyűjtöttük a legemlékezetesebb tizenegyeseket, amelyeknek elvégzőit megtréfálta a talaj. Ráadásként egy kis extra.
ápr. 29
11:12
Bayern: 900 milliós szerződés, de így is elmaradnak az MU-tól (She)
Az Adidas szóvivője, Oliver Brüggen bejelentette, hogy a német sportszergyártó vállalat 2030-ig meghosszabbította 2020-ban lejáró szerződését a Bayern Münchennel. A bajor együttes a megállapodás értelmében éves szinten 60 millió euróval gazdagodik.
ápr. 29
11:12
Balfékek - a Bayern-focistákon röhög a világ – videó (Blikk)
München – Tizenegyespárbajban buktak a müncheniek a Dortmund ellen a német focikupa elődöntőjében, a Bayern már bajnok labdarúgói, szinte hihetetlen, de egyetlen büntetőt sem voltak képesek berúgni
ápr. 29
11:14
NB I: Szabó fúj a Pécs-Fradin, Iványié a forduló rangadója (She)
Iványi Zoltán vezeti a labdarúgó NB I 26. fordulójának rangadóját, a DVSC–Videoton összecsapást. Solymosi Péter fúj az Újpest–Győr mérkőzésen, míg a PMFC–FTC találkozón Szabó Zsolt dirigál – bíróküldés.
ápr. 29
11:30
Eltiltották a szurkolóverő focistát (Infostart)
Kilenc hónapra eltiltották Mohammad Reza Khanzadeh iráni válogatott labdarúgót, amiért bántalmazott egy szurkolót.
ápr. 29
11:30
Manchester United: De Gea csúcsgázsiért maradhat (She)
David de Gea távozásával kapcsolatban egyre több pletyka kering a sajtóban, Louis van Gaal menedzser szerint azonban a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége mesés ajánlattal állt elő, így a spanyol kapusnak hamarosan döntenie kell a jövőjéről.
ápr. 29
11:57
Brazil játékossal erősít a MOL-Pick Szeged (Metropol)
Két- plusz egyéves szerződést kötött a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdaklub a brazil Thiagus Petrus Goncalvesszel.
ápr. 29
12:06
Brazil játékossal erősít a MOL-Pick Szeged (Infostart)
Két- plusz egyéves szerződést kötött a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdaklub a brazil Thiagus Petrus Goncalvesszel.
ápr. 29
12:06
Szörnyű titok! Az apja megette a bokszoló kutyáját! (Blikk)
Las Vegas – Elmenekült otthonról Manny Pacquiao apja kegyetlensége láttán, majd elkezdett bokszolni és a világ egyik legjobbja lett
ápr. 29
12:06
Bayern: Robben idényének annyi, Lewandowski orra eltört (She)
A Bayern München hivatalos Twitter-csatornájának beszámolója szerint véget ért a Borussia Dortmund elleni Német Kupa-elődöntőben megsérülő Arjen Robben idénye, míg Robert Lewandowski súlyos arcsérülést szenvedett, de azt nem tudni, hogy a lengyel csatár mennyi ideig nem léphet pályára.
ápr. 29
12:24
Légiósok: Tőzsérék ünnepének vége - a történelemírás a cél (She)
Mint beszámoltunk róla, Tőzsér Dániel csapata, a Watford idegenben 2–0-ra legyőzte a Brightont, és a vetélytársak eredményei után biztossá vált, hogy az utolsó fordulótól függetlenül feljutott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba, a Premier League-be. A magyar középpályás azonban tudja, a bajnoki cím még nem biztos, ezért társaival az ünneplésből visszatérnek a munkához.
ápr. 29
12:42
Kidőltek a kulcsemberek a Bayern Münchenben (Infostart)
Robert Lewandowski és Arjen Robben személyében két kulcsember is kidőlt a Bayern München labdarúgócsapatában a Borussia Dortmund elleni keddi Német Kupa-elődöntőben.
ápr. 29
12:42
DVTK: bemutatkozott Szivics utódja, gyors változást ígér (She)
Vitelki Zoltán saját stábjával készíti fel a csapatot a Diósgyőri VTK idei utolsó öt mérkőzésére – hangzott el a DVTK labdarúgóklubjának és új edzőjének közös sajtótájékoztatóján szerdán Miskolcon.
ápr. 29
12:42
Ilyen kocsiban még tuti nem láttad Hamiltont - Videó! (Blikk)
Monza – Egyik példaképével, Sir Stirling Moss-szal (85) találkozott és 1954-es autóját is vezette a jelenlegi F1-es vb-címvédő Lewis Hamilton (30)
ápr. 29
12:51
Serie A: A Real Madridra készülve lehet bajnok szerdán a Juventus (Agroinform)
Mind a Juventus, mind pedig a Fiorentina inkább a jövő heti kupamérkőzésre figyel, így kevés gól várható.
ápr. 29
13:00
Később rajtol jövőre a Forma-1 (Infostart)
Március helyett áprilisban kezdődik majd a melbourne-i Ausztrál Nagydíjjal a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság jövő évi szezonja. Ehhez hasonló késői rajtra legutóbb 1988-ban volt példa.
ápr. 29
13:00
Ligakupa: május 12-én Fradi-Honvéd, 13-án Debrecen-MTK (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága kitűzte a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésének időpontjait. A Ferencváros–Budapest Honvéd összecsapást május 12-én, kedden rendezik, míg a Debreceni VSC-Teva–MTK találkozót egy nappal később.
ápr. 29
13:02
Videó: áldozat - „A Puskás Akadémiánál kiszúrtak velem” (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár játékosa, Gohér Gergő az NSO Tv-nek beszélt a Puskás Akadémiánál töltött időszakáról, a felcsútiaktól való távozásának okairól és a jövőjéről, amelyet nem a másodosztályban képzel el.
ápr. 29
13:04
Barca: fél óra alatt sikerült, ami az évszázadban senkinek sem (She)
Az FC Barcelona a három pont begyűjtése mellett erődemonstrációt is tartott kedd este, a Primera División éllovasa 6–0-ra győzte le a madridi Getafét.
ápr. 29
13:06
Autósport: a világ elitjében a magyar driftbajnok (She)
A világ legjobb driftversenyzőit felvonultató King of Asia meghívásos sorozat malajziai futamán szerepelhet május végén a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám.
ápr. 29
13:18
Chelsea: Uncsi? Drogba Mikel legszebb „góljával” vág vissza (She)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétvégi rangadója, az Arsenal–Chelsea (0–0) után a hazai szurkolók az „unalmas, unalmas Chelsea”-ről énekelgettek. José Mourinho menedzser mellett a csapat csatára, Didier Drogba sem hagyta szó nélkül a kijelentést, aki látványos videóval reagált a kritikára Instagram-oldalán. „Unalmas, unalmas Chelsea” – írta Drogba ironikusan…
ápr. 29
13:20
Ligue 1: a volt Honvéd-védő hosszabbított a kupagyőztessel (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 11. helyén álló Guingamp egy évvel meghosszabbította a Budapest Honvéd korábbi védője, Benjamin Angoua szerződését.

Keresés