2015. április 15. szerda

ápr. 15
3:33
Szupermodell lett Hosszú Katinka - videó! (Blikk)
Budapest – Egyre többet mutat meg magából Hosszú Katinka (25). A Vasas világ- és Európa-bajnok úszóját leginkább az uszodából, a medencéből ismerik, de a földkerekség egyik legjobbjaként a különböző hazai és külföldi gálákon is díjazzák, így mind gyakrabban tűnik fel roppant csinos ruhákban is.
ápr. 15
5:21
Férfi kézilabda BL - Óriáskivetőn a két magyar meccs Veszprémben (Infostart)
A Veszprém Aréna előtti téren óriáskivetítőn lehet majd megnézni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek két magyar érdekeltségű visszavágóját vasárnap.
ápr. 15
5:51
Udvaros Dorottya a Bóta Caféban (Behaviour)
Remek a mesélőkészsége, áradó a humora.
ápr. 15
7:09
NBA: nyert a Boston, a Cleveland vár rá a playoffban (She)
A Boston Jae Crowder utolsó másodperces kosarával legyőzte a Toronto Raptorst, és ezzel kiharcolta a Keleti főcsoport hetedik helyét a rájátszásban, ami azt jelenti, hogy a Celticsre LeBron James és a Cleveland Cavaliers vár a rájátszás első körében. A Phoenix Sunst legyőző Los Angeles Clippers már biztosan is legrosszabb esetben 3. kiemelt Nyugaton.
ápr. 15
7:27
Ajánló: PSG-Barca, Porto-Bayern és elmaradt bajnokik - program (She)
A PSG–Barcelona és a Porto–Bayern mérkőzésekkel folytatódik a Bajnokok Ligája negyeddöntője. Olaszországban a Genoa és a Parma elmaradt bajnokiját pótolják, Franciaországban a hét végén a Ligakupa döntőjét elveszítő Bastia utazik Lyonba.
ápr. 15
8:03
BL: a Real-védő „suárezezett”? Harapás miatt büntethet az UEFA (She)
Luis Suárez négy hónapos eltiltást érő esete után újabb harapásos incidens van kilátásban? A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a 0–0-ra  végződő Atlético Madrid–Real Madrid összecsapáson Daniel Carvajal és Mario Mandzukic került összetűzésbe.
ápr. 15
8:21
Mindent beleadnak (Metropol)
Az OXXO Energy Truck Race Team versenyzője pénteken és hétfőn összesen három órát körözött a Hungaroringen.
ápr. 15
8:57
Babos Tímea kiesett az első fordulóban Bogotában (Infostart)
Babos Tímea búcsúzott a 250 ezer dollár összdíjazású bogotai salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 15
9:27
Gyermekkori ismerős kínozta, ölte meg a fiatal nőt (Behaviour)
Vádemelési javaslattal lezárták a nyomozást.
ápr. 15
9:36
Sportfogadás: Szerdai négyesfogat (Agroinform)
Játszd meg a bet365-ön a négy meccsből álló tenisz kombinkat és az iroda 10%-kal nagyobb nyereményt ír jóvá a számládon!
ápr. 15
10:09
DVSC: török megfigyelők kémlelték Bódi Ádám játékát (She)
A Kecskeméti TE–DVSC-Teva bajnoki mérkőzésen török csapat megfigyelői ültek a lelátón, akik Bódi Ádám teljesítményére is kíváncsiak voltak – a gólja láttán jó benyomást tehetett rájuk.
ápr. 15
10:11
Man. City: nem hosszabbít a szélső, az Arsenalba menne - sajtóhír (She)
Hiába kínál új szerződést a Manchester City James Milnernek, az 53-szoros angol válogatott középpályás meg akarja ízlelni nyáron a szabadügynökpiacot. A Sun Sport szerint a 29 éves labdarúgó szíve az Arsenal felé húz.
ápr. 15
10:27
Női kézi: Argentína elleni sikerrel hangolt az Újváros (She)
A Ferencváros elleni bajnoki elődöntőre készülő Dunaújváros felkészülési mérkőzésen 32–24-re nyert a hazánkban edzőtáborozó argentin válogatott ellen.
ápr. 15
10:45
F1: a Ferrari jövőre is számol Räikkönennel - sajtóhír (She)
Az F1-es Ferrari-istálló vezetősége szeretné egy évvel meghosszabbítani Kimi Räikkönen szerződését – írja blogjában a Scuderiához talán legközelebb álló újságíró, Leo Turrini.
ápr. 15
11:21
Man. City: most Vieira, az ősztől spanyol edző válthatja Pellegrinit (She)
Napról napra bizonytalanabb Manuel Pellegrini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzserének jövője. A L’Équipe információi szerint a szezon végéig Patrick Vieira, a tartalékcsapat vezetőedzője veheti át az irányítást a csapatnál, míg az angol sajtó úgy tudja, Rafael Benítez jöhet egy évre, mielőtt Pep Guardiola ül le a kispadra 2016-ban.
ápr. 15
11:23
BL: döntetlen után is járt a puszi és az ölelés CR7-nek (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának sztárja az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő (0–0) után is a kritikus madridi tábor szíve csücske maradt: a pályára rohanó szurkoló a lefújást követően átölelte a portugál klasszist, később a csapatbusznál egy ifjú hölgy adott puszit az arcára.
ápr. 15
11:24
Bajnokok Ligája: Sztárjai nélkül vajon mire lesz képes a PSG és a Bayern? (Agroinform)
Szerintünk komoly esélye van a Barcának arra, hogy már az első meccsen lelépje a tartalékos PSG-t.
ápr. 15
11:39
Chelsea: kiröhögték a brazilt, aki tönkretette a milliókat érő autót (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea játékosai, Willian, Eden Hazard, Loic Rémy és Nathan Ake különleges kihívást fogadott el. A futballistákat a német autógyártó, az Audi kérte fel, hogy néhány TT típusú sportkocsit próbáljanak ki, de ezúttal nem csak az országúton. A brazil Willian azonban nem kímélte az egyik autót.
ápr. 15
11:51
Nagyszabású kitoloncolás Ferihegyen (Behaviour)
A nagyszabású akció célja az volt, hogy növeljék a repülőgép forgalom-biztonságát.
ápr. 15
11:57
Csalt a bíró a Juventusnak? – Videó! (Blikk)
Torino – Tizenegyesből szerzett góllal győzött a Juventus a Monaco ellen a labdarúgó-Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a franciák edzője szerint csalásnak köszönhetően
ápr. 15
12:15
Borzalmas! Szétszakadtak a combizmai az emelőnek - videó! (Blikk)
Dublin – Brutális sérülést szenvedett az ír erőemelők országos bajnokságán Tommy Dolan
ápr. 15
12:18
Bajnokok Ligája: Messi egyszerűen megállíthatatlan, szinte lehetetlen levédekezni - Blanc (Agroinform)
A francia tréner szerint nagy felelőtlenség lenne emberfogással próbálkozni Lionel Messi ellen.
ápr. 15
12:33
Atlético: kegyetlenül elszúrták a madridi sztár tetkóját - kép (She)
Mario Mandzukic a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem sok új szurkolót állított maga mellé. Az Atlético Madrid horvát csatára folyamatosan reklamált, nem kímélte a királyiakat, sőt, néha saját csapattársait sem. A találkozót vérző fejjel befejező támadóról azonban nem a teljesítménye és balhéi, hanem a tetoválása miatt beszél a világ…
ápr. 15
12:33
Így néz ki Hosszú Katinka ebédje - fotó! (Blikk)
Bern – Spenóttal töltött bélszín zöldségekkel és némi gyümölcs volt a menü Svájcban. A kőkemény edzésprogram mellett az étketzésére is alaposan odafigyel Hosszú Katinka (25).
ápr. 15
12:35
BL: vér folyt Madridban, labdát bűvöltek Torinóban - galéria (She)
Két mérkőzésen egy gól született a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első játéknapján, amelyen a Juventus  véleményes tizenegyesből szerzett találattal győzte le a Monacót, míg Madridban az Atlético és a Real játékosai csak sebeket ejtettek egymáson, gól nem született. Tekintse meg a két mérkőzés legjobb fotóiból készített galériáinkat!
ápr. 15
12:51
DVTK: pénzbüntetést kaptak az edzésen egymásnak eső játékosok (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK pénzbüntetéssel sújtotta a keddi edzésén egymással balhézó Georges Griffithset és Németh Milánt.
ápr. 15
12:51
Elképesztő! Horrorbalesetet úszott meg a salakmotoros – Videó (Blikk)
Torún – Hihetetlen balesetet láthattak a lengyelországi salakmotorverseny nézői: az egyik versenyző gépe menet közben szakadt ketté
ápr. 15
12:53
Női kézi: orosz válogatott játékost igazolt a DVSC (She)
A DVSC női kézilabdacsapata kétéves szerződést kötött az orosz válogatott Marija Garbuzzal, aki a nyáron érkezik hazánkba.
ápr. 15
13:09
Olimpiai bajnokokkal futott Kazi (Blikk)
Santa Monica – A négyszeres olimpiai bajnok Allyson Felixszel barátkozott a szakállas magyar atléta
ápr. 15
13:11
Beteg édesanyjának ajánlotta gólját Bajner (Blikk)
Nottingham – Először ült az angol harmadosztályú Notts County kispadján a holland Ricardo Moniz (50), a volt FTC-edzőnek pontot érő góllal mutatkozott be a klub magyar csatára, Bajner Bálint (24)
ápr. 15
13:27
Kerékpár: Wiggins a nyáron hajt rá az egyórás világcsúcsra (She)
Június 7-én Londonban próbálja megdönteni az egyórás kerékpározás világcsúcsát az olimpiai és világbajnok Bradley Wiggins.
ápr. 15
13:27
Közelít az olimpiához a pólóválogatott (Blikk)
Győr – Szoros mérkőzésen verte Görögországot a magyar férfivízilabda-válogatott, amely így bejutott a Világliga-sorozat fináléjába, ahonnan elérhető a riói olimpia.
ápr. 15
14:03
Megbüntették a dulakodó DVTK-focistákat (Blikk)
Miskolc ‒ Dobogós harc helyett balhék jellemzik a diósgyőri focitavaszt. A télen az NB I harmadik helyén tanyázó miskolciak idén egyetlen tétmeccset sem nyertek, jobb híján az ellenfelek helyett egymást verik.
ápr. 15
14:03
Dortmund: Vége! Jürgen Klopp június 30-án távozik (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, hogy Jürgen Klopp vezetőedző a szezon végén távozik a Ruhr-vidéki együttestől.
ápr. 15
14:05
NHL: sohasem volt ennyire nyílt a harc Stanley-kupáért (She)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban kezdetét veszi az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 2014–2015-ös szezonjának rájátszása, amelyben 16 csapat méri össze erejét. A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak, a végső győztes elhódítja a Stanley-kupát.
ápr. 15
14:07
Férfi kézi-vb: két-két riválisunk maradt 2021-re és 2023-ra (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) bejelentette, hogy a 2021-es férfi világbajnokság megrendezéséért Magyarország, Egyiptom és Lengyelország, a 2023-as tornáért Magyarország, Lengyelország és Svédország van még versenyben.
ápr. 15
14:15
Félelem és gyűlölet Magyarországon (Behaviour)
A Wall Street Journal szerint a szélsőségesség fokozódása az egyik legriasztóbb politikai fejlemény Európában.
ápr. 15
14:21
BL: Nem haraptak meg, nem történt semmi - Mandzukic (She)
A sértettnek vélt fél, az Atlético Madrid horvát légiósa, Mario Mandzukic is megerősítette, hogy a kedd esti BL-negyeddöntőben nem harapta meg őt Daniel Carvajal, a Real Madrid labdarúgója.
ápr. 15
15:09
Bukhat a 700 milliárd? Uniós pályázatot függeszt fel Brüsszel (Behaviour)
Csepreghy Nándor szerint nincs ok aggodalomra, az ellenzéki pártok követelik a jelentés nyilvánosságra hozatalát.
ápr. 15
15:15
Hihetetlen! Klopp elhagyja a Dortmundot (Blikk)
Dortmund – Megtörtént, amin titokban talán senki sem lepődik meg, mégis valójában váratlan: lemondott Jürgen Klopp, a Dortmund focicsapatának vezetőedzője. A tréner nyáron távozik a sárga-feketéktől.
ápr. 15
15:33
Jürgen Klopp távozik a Dortmundtól (Infostart)
A nyáron távozik a Borussia Dortmund labdarúgócsapatától Jürgen Klopp vezetőedző.
ápr. 15
15:33
Jürgen Klopp távozik a Dortmundtól (Metropol)
A 47 éves tréner maga kérte szerződésének felbontását, a szezont azonban még befejezi.
ápr. 15
16:27
Michael Phelps: Megjavulok! (Blikk)
Mesa – Lejárt az ittas vezetés miatt kiszabott féléves eltiltása, így visszatérhet a medencébe a 18-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps (29). Az amerikai csillag fogadkozik, nincs több balhé.
ápr. 15
16:45
Légiósok: óriási lelkesedéssel fogadták a magyar labdarúgót (She)
Nagy sikert aratott az Ausztráliában légióskodó magyar labdarúgó, Vernes Richárd látogatása egy helyi futballcsapat, a Kempsey Saints FC ünnepélyes idénynyitóján.
ápr. 15
16:45
Újra dolgozna a fociban Kőszegi Géza (Blikk)
A Videoton és a Rába ETO korábbi ifjúsági válogatott játékosának nevét (labdarúgóként nagy karriert jósoltak neki, de egy sajnálatos sérülés miatt nem futhatta be azt a pályát, amelyet tehetsége alapján kellett volna) 1997-ban ismerte meg a szélesebb hazai futballközvélemény, amikor a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának elnöke lett.
ápr. 15
16:47
Kanadaiakkal harcolunk a feljutásért (Blikk)
Budapest — A sportág őshazájából, Kanadából erősítette meg keretét a magyar jégkorong-válogatott, amely vasárnaptól a krakkói divízió I/A-s világbajnokságon küzd azért, hogy kiharcolja a feljutást, s egy év múlva már a legjobb 16 csapatot felvonultató elitmezőnyben szerepelhessen.
ápr. 15
16:48
Bajnokok Ligája: Rohamosan nő a bajorok oddsa, de ez olvasóinkat nem zavarja (Agroinform)
Párizsban nem születik döntés, Portóban azonban a tartalékos Bayern is sikert arat - így gondolják legalábbis olvasóink.
ápr. 15
16:49
Häkkinen: a mentális háború a Forma-1 része (Blikk)
Sanghaj – Mika Häkkinen is véleményt formált a Forma–1-es Mercedes-istálló pilótái között zajló csatáról.
ápr. 15
17:03
Messi emlékeztkiesésben szenved (Blikk)
Barcelona – A Barca 27 esztendős argentin csatára, Lionel Messi eddig 32 mesterhármast rúgott pályafutása során, kedvence egy Real elleni találat
ápr. 15
17:03
Liverpool: a „bajnerező” szurkolók trükkös lopásra készülnek (She)
Sosem gondoltuk, hogy ez a mondat valaha internetet lát, de bizony le kell írni: Mario Balotelli a Liverpool labdarúgócsapatának Bajner Bálintja, a trollkodó angol drukkerek ugyanis a nem éppen szárnyaló olasz csatárt felhasználva trükkös lopásra készülnek.

Keresés