2015. április 26. vasárnap

ápr. 26
0:06
Sznúker-vb: mindkét skót bajnok búcsúzott, O’Sullivan vezet (She)
Mindkét skót világbajnok búcsúzott a nyolcaddöntőben a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A négyszeres bajnok John Higginst a kínai Ting Csün-huj, Graeme Dottot az angol Stuart Bingham ejtette ki.
ápr. 26
0:10
Hoki-vb: így szólt a magyar himnusz Krakkóban (She)
A magyar jégkorong-válogatott 2–1-re legyőzte Lengyelországot Krakkóban a divízió 1/A világbajnokságon, s ezzel feljutott a legjobbak közé. Az NSO Tv riportja a mérkőzés után.
ápr. 26
0:24
Jégkorong-vb: így szólt a Himnusz a krakkói csarnokban - helyszíni riport (She)
A magyar jégkorong-válogatott 2–1-re legyőzte Lengyelországot Krakkóban a divízió 1/A világbajnokságon, s ezzel feljutott a legjobbak közé. Az NSO Tv riportja a mérkőzés után.
ápr. 26
0:28
Galéria: így jutott fel a magyar válogatott az A-csoportba (She)
Mindössze három gól, irdatlan izgalmak, a végén üres kapus találat és delíriumba eső magyar szurkolósereg – így verte meg a magyar jégkorong-válogatott 2–1-re a lengyel nemzeti csapatot a divízió 1/A világbajnokságon, kiharcolva a feljutást a világelitbe.
ápr. 26
7:00
MLS: nyolcgólos őrület Németh Krisztián főszereplésével - videó (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Németh Krisztiánnal felálló Sporting Kansas City idegenben 4–4-es döntetlenre végzett a Houston Dynamóval. A meccset végigjátszó magyar válogatott csatár góllal és kiharcolt tizenegyessel járult hozzá a pontszerzéshez.
ápr. 26
8:12
Ökölvívás: egyhangú pontozás - Vladimir Klicsko megvédte öveit (She)
Az ukránok profi nehézsúlyú ökölvívóklasszisa, Vladimir Klicsko egyhangú pontozással legyőzte kihívóját, az eddig veretlen amerikai Bryant Jenningset a Madison Square Gardenben rendezett gálán, ezzel megvédte az IBF-nél, a WBO-nál és a WBA-nél birtokolt világbajnoki övét.
ápr. 26
8:14
Bundesliga: így dirigált Dárdai Guardiola mellett - galéria (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában a Bayern München végig izgalmas találkozón 1–0-ra legyőzte a hatalmasat küzdő Hertha BSC-t, a mindent eldöntő találat Bastian Schweinsteiger nevéhez fűződik. Íme, a találkozó legjobb képei!
ápr. 26
8:30
NBA: továbbjutott a Golden State, nagy bajban a Portland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Nyugati főcsoport negyeddöntőjében a Golden State Warriors idegenben magabiztosan legyőzte a New Orleans Pelicanst, ezzel 4–0-ra megnyerte az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcot. Az alapszakaszgyőztes könnyed sikeréhez Stephen Curry 39 ponttal járult hozzá. Keleten a Chicago Bulls két ponttal kikapott a Milwaukee…
ápr. 26
8:48
Videó: Hári bevágta, Szirányi a saját harmadából lőtt gólt - íme, a győzelem! (She)
A magyar jégkorong-válogatott 2–1-re legyőzte Lengyelországot a krakkói divízió 1/A osztályos világbajnokságon, így feljutott a világelitbe. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 26
9:06
Ajánló: pályán a Real, bajnok lehet a Bayern, Arsenal-Chelsea (She)
Érdekes meccsekre kerül sor vasárnap az európai topligákban. A Premier League-ben az Everton a Manchester Unitedet fogadja, míg az Arsenal városi rangadót vív a Chelsea-vel. A Bundesligában a Wolfsburg a Mönchengladbachhoz látogat, s ha nem nyer, a Bayern München utolérhetetlen távolságba kerül tőle. Az olasz első osztályban a Juventusra derbi vár, a spanyol bajnokságban pedig pályára lép a…
ápr. 26
9:08
NHL: így kell háromgólos hátrányból három góllal nyerni (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoport-negyeddöntőjének hatodik mérkőzésén a Calgary Flames hazai pályán 0–3-as hátrányból felállva 7–4-re legyőzte a Vancouver Canucksot, ezzel 4–2-es összesítéssel továbbjutott – akárcsak a Chicago Blackhawks, amely a Nashville Predators együttesét búcsúztatta. A Detroit Red Wings egy győzelemre a konferencia-elődöntőtől, míg a…
ápr. 26
9:10
Profi boksz: Rácz pert indít Bedák elmaradó meccse miatt (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az elmúlt hetekben előbb megkötötték a május 2-i, Las Vegasba tervezett Leo Santa Cruz vs. Bedák Zsolt kispehelysúlyú mérkőzés szerződését, majd a hivatalos magyarországi bejelentést követően a mexikói öklöző, illetve a csapata visszalépett a 10 menetesre tervezett találkozótól, és Bedák helyett a francia Anthony Settoul-t jelölték ki ellenfélnek. A magyar fél…
ápr. 26
9:18
Premier League: Wenger először győzheti le Mourinhót (Agroinform)
A Premier League hétvégi, londoni rangadóján az Arsenal a Chelsea-t fogadja az Emirates Stadionban.
ápr. 26
9:24
Evezés: harvardi siker született a Dunai regattán (She)
A nyolcasoknál az amerikai Harvard, a sárkányhajósoknál a győri Széchenyi István Egyetem csapata nyerte meg a Dunai regatta evezősversenyt a folyó fővárosi szakaszán.
ápr. 26
9:42
Klicsko pontozással verte Bryan Jenningset (Infostart)
Volodimir Klicsko, az ukránok profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoka egyhangú pontozással maradt a trónon szombaton az amerikai Bryant Jenningsszel szemben, a New York-i Madison Square Gardenben.
ápr. 26
9:42
Videó: Neuer pimaszul átverte Dárdai játékosát (She)
A Bayern München Manuel Neuernek is köszönheti, hogy legyőzte a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-t a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. A világbajnok kapus nemcsak nagy védésével, hanem pimasz cselével is bosszantotta a berlinieket. Íme!
ápr. 26
9:42
Elszabadult a pokol Tőzsérék buszán - videó! (Blikk)
Watford - Buszozás közben jutott fel a Watford focicsapata az angol élvonalba.
ápr. 26
9:44
Jégkorong-vb: így ünnepelték hokisaink a feljutást - galéria (She)
Önfeledt ünneplésbe kezdtek a magyar jégkorong-válogatott tagjai, miután a Lengyelország felett aratott győzelemmel ismét kivívták a feljutást a divízió 1/A világbajnokságon. Galériánkban most újra átélhetik az öröm pillanatait.
ápr. 26
10:00
Ajánló: a Loki Budapesten, az ETO otthon lép pályára (She)
Két mérkőzést rendeznek vasárnap a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A dobogóért harcoló DVSC-Teva a kiesés elől menekülő Budapest Honvédhoz látogat, míg az anyagi gondokkal küszködő Győri ETO a Puskás Akadémiát fogadja. Az NB III-ban négy meccsre kerül sor. Íme, a mai program!
ápr. 26
10:02
MU: CR a Millwallban is triplázna, Messi nem biztos - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli Manchester United 2013-ban visszavonult legendás menedzsere elmondta, Cristiano Ronaldo egyike a három legjobb labdarúgónak, aki a skót szakember keze alatt nevelkedett a „vörös ördögöknél.”
ápr. 26
10:04
MotoGP: Marc Márquez kihagyhatja a hazai futamát (She)
Marc Márquez, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának címvédője egy dirt track-baleset során eltörte az ujját, így kérdésessé vált a Spanyol GP-n való indulása. Mivel a második ujjperc a törés során elmozdult, ezért a műtét mellett döntöttek.
ápr. 26
10:18
Jégkorong-vb: a magyar csapat szerint megérdemelt a feljutás (She)
A játékosok és a szakmai stáb tagjai egyöntetűen arról beszéltek, hogy a magyar jégkorong-válogatott megérdemelten jutott fel a világ 16 legjobbja közé a krakkói divízió I/A világbajnokságról.
ápr. 26
10:36
Videó: Jordi Alba nagy butasága - fél perc alatt jött a piros lap (She)
Nemcsak a Barcelona győzelméről marad emlékezetes a szombati Espanyol–FC Barcelona (0–2) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A vendégek védője, Jordi Alba az 54. percben elvesztette a fejét, és butasága miatt fél percen belül két sárga lapot kapott. Nézze meg a jelenetet!
ápr. 26
11:03
Klicsko pontozással verte Jenningset (Metropol)
Maradt a trónján az ukrán bokszoló.
ápr. 26
11:12
NB I: a két legrosszabb hazai sorozat törhet meg vasárnap (She)
Két mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB I 25. fordulójából: a Győri ETO a Puskás Akadémiát, a Bp. Honvéd a Debreceni VSC-t fogadja. Házigazdaként az ETO és a Honvéd is kínlódik, előbbi augusztus, utóbbi szeptember óta nem nyert bajnoki mérkőzést otthon.
ápr. 26
11:30
Hátsó füves: futballhalál után éled Mracskó faluja (She)
Mracskó Mihály a futballévek után visszatért eredeti szakmájához: hentesként dolgozik gyerekkori barátja békéscsabai húsüzemében, a Mezőkernél. Hétvégénként szülőfalujában, a Békés megyei III. osztályban szereplő Végegyházán játszik. A 25-szörös válogatott hátvéd, a Békéscsaba és a Győr egykori meghatározó alakja 46 évesen is bírja, sőt ha kell, lapátot, talicskát ragad, és a futballpálya…
ápr. 26
11:48
Videó: kés a pályán - az öt legőrültebb szurkolói megnyilvánulás (She)
A szurkolók olykor főszereplővé lépnek elő egy-egy sporteseményen. Van úgy, hogy szókimondó viselkedésükkel akadályozzák a játékot. Ilyen volt például 2010-ben a Basel-drukkerek reakciója, amikor teniszlabdákat dobáltak a pályára, mert a közvetítő tévétársaság előnyben részesítette Roger Federer teniszmeccsét, vagy éppen az őrült drukker esete a késsel. Nézze meg az öt legfurcsább szurkolói…
ápr. 26
11:48
Gyurta edzője nem iszik (Blikk)
Budapest - Gyurta Dániel edzője nem tagadja, nem vetette meg az italt. Széles Sándor (59)  a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszél arról, letette a poharat.
ápr. 26
12:00
Bundesliga: Bajnokká teszik a Bayern Münchent? (Agroinform)
A fogadók szerint a Gladbach esélyesebb a győzelemre, ami figyelembe véve a Farkasok hiányzóit, érthető is.
ápr. 26
12:06
Hamilton az európai szezon előtt hosszabbítana a Mercedesszel (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton arra számít, hogy az európai versenyek előtt szerződést hosszabbít vele a Formula-1-es Mercedes istálló.
ápr. 26
12:06
F1: Hamilton az európai szezon előtt hosszabbítana a Mercedesszel (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton arra számít, hogy az európai versenyek előtt szerződést hosszabbít vele a Formula–1-es Mercedes istálló.
ápr. 26
12:24
Barcelona: Alba ezért kapott pirosat; a bíró elnézést kért? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a listavezető FC Barcelona idegenben 2–0-ra megverte városi riválisát, az Espanyolt. A második félidő elején kiállított Jordi Alba piros lapjának jogosságát maga a vétkes, valamint Sergio Busquets is megkérdőjelezte, míg Antonio Mateu Lahoz játékvezető a meccs után állítólag elnézést kért a hazai csapat játékosaitól. A bíró…
ápr. 26
12:27
Kislány lesz és Alice – fogadnak a britek (Behaviour)
A londoni St. Mary kórház előtt, ahol György herceg is született, már napok óta ott várakoznak a lelkes rajongók.
ápr. 26
13:00
Kína: Husztiék négy meccs után ismét vereséget szenvedtek (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Csangcsun Jataj hazai pályán 2–1-re kikapott a kantoni R&F-től, ezzel megszakadt négymeccses veretlenségi sorozata. A magyar középpályás a 73. percben sárga lapot kapott, honfitársa, Elek Ákos a 62. percben, kétgólos hátrányban lépett pályára.
ápr. 26
13:02
Női kézi BL: Bulatovics és Penezic most fotókon hódít (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjére készülő csapatoknál járt az európai szövetség fotós stábja. Az EHF első körben a macedóniai Vardar Szkopje és a montenegrói Buducsnoszt Podgorica játékosainak közreműködésével készült alkotásokból adott egy kis ízelítőt. A két kiváló átlövő, a korábbi győri Katarina Bulatovics és a horvát Andrea Penezic a kamerák előtt is megállta…
ápr. 26
13:36
MU: így fejelt gólt Alex Ferguson - 47 éve, Rangers-mezben (She)
Sir Alex Ferguson 39 éves edzői karrierje alatt a legnagyobb edzőlegendák közé lépett, játékos-pályafutásáról már kevesebb szó esik.
ápr. 26
13:38
Szerbia: 35 rendőr megsérült, 41 személyt őrizetbe vettek (She)
Harmincöt rendőr megsérült a Crvena zvezda–Partizan városi futballrangadót övező rendbontások során szombat este Belgrádban.
ápr. 26
13:54
Videó: Raúl nem menekülhetett, a szurkolók rabul ejtették (She)
Óriási fogadtatásban részesült Atlantában a New York Cosmos labdarúgócsapata az észak-amerikai másodosztályú profi bajnokság (NASL) legutóbbi fordulójában. A vendégek sztárja, Raúl is pályára lépett a gól nélküli döntetlennel végződő találkozón. A szurkolók a meccs után lerohanták a korábbi Real Madrid-csatár autóját, aki képtelen volt kijutni a parkolóból.
ápr. 26
14:12
Férfi kézi MK: a Mezőkövesd nem csak a bronzéremnek örülhet (She)
A Mezőkövesd végzett a harmadik helyen a férfi kézilabda Magyar Kupában, miután a pécsi négyes döntő első helyosztóján legyőzte az NB I/B-ben listavezető Vácot.
ápr. 26
14:14
Férfi kézi MK: Veszprém-Szeged élőben az NSO-n (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében az MKB-MVM Veszprém a Mol-Pick Szegeddel csap össze. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 26
14:16
La Liga: a második félidei Málaga-gól jött, a siker elmaradt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában a Málaga hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a kiesőzónában szerénykedő Deportivóval, ezzel sorozatban a hatodik meccsén maradt nyeretlen.
ápr. 26
14:21
Jégkorong-vb: a csapat szerint megérdemelt a feljutás (Metropol)
A csapatot 17 órakor a Városligeti Műjégpályán köszöntik, és odavárják a szurkolókat is.
ápr. 26
14:30
Real: Megígértem Ramosnak, egy nap csatár lesz - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy érzi, jó döntés volt Sergio Ramost középpályásként játszatni az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn, sőt, az olasz szakember megígérte a hátvédnek, hogy egy nap csatár lesz.
ápr. 26
14:32
Atlétika: kenyai és etióp siker a londoni maratonin (She)
A kenyai Eliud Kipchoge és az etiópiai Tigist Tufa nyerte meg vasárnap a 35. londoni maratoni futóversenyt.
ápr. 26
14:34
Harmadik Félidő: 19-re lapot húzunk vasárnap? (She)
Vasárnapig hat meccsen 19 gól született a labdarúgó NB I a 25. fordulóban, a Videoton például négyszer, a Ferencváros és az Újpest háromszor „köszönt be”. Arra a vasárnapi két bajnokin derül fény, hogy 19-re milyen lapot kapunk.
ápr. 26
14:36
Serie A: majdnem hiába tört meg a csaknem kétéves gólcsend (She)
A 93. percig úgy tűnt, hiába szerzett csaknem két év után újra gólt a Serie A-ban Alejandro Gómez, az Atalanta szélsője, csapata ugyanis vereségre állt az Empoli ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokág 32. fordulójában, ám Germán Denis az utolsó előtti percben betalált, így döntetlen lett a találkozó vége.
ápr. 26
14:42
La Liga: 1.60-as odds a Realra! Megéri? (Agroinform)
A királyi gárda győzelmi kényszerben lép pályára, lévén szombaton a listavezető Barcelona ötpontosra növelte előnyét.
ápr. 26
14:48
MU: Két éven belül bajnokok leszünk - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United futballcsapatának menedzsere magabiztosan állítja, hogy bajnoki címhez vezeti a csapatát, mielőtt 2017 nyarán lejár a szerződése.
ápr. 26
14:57
Kenyai és etióp siker a London Marathonon (Metropol)
A kenyai Eliud Kipchoge és az etióp Tigist Tufa nyerte meg vasárnap a 35. London Marathont.
ápr. 26
15:24
Tenisz: Fucsovics fordított és továbbjutott Isztambulban (She)
Fucsovics Márton hátrányba került, de fordított az osztrák Philipp Oswald ellen, így az isztambuli salakpályás teniszverseny selejtezőjének harmadik fordulójába jutott.

Keresés