2015. április 12. vasárnap

ápr. 12
0:15
Videó: „Ilyen gólt nem lehet kapni az NB I-ben!” (She)
Fordulatos, drámai mérkőzésen győzött a Nyíregyháza a Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Mátyus János, Mayer Milán és Pekár László értékelt.
ápr. 12
0:51
Férfi kézi BL: Dujsebajevék elcsendesítették a szkopjei közönséget (She)
A magyar férfiválogatottat irányító Talant Dujsebajev lengyel csapata, a Kielce 22–20-ra nyert a macedón Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.
ápr. 12
7:27
NBA: Curryék a Wolves ellen folytatták menetelésüket (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a ligát vezető Golden State Warriors a 34 pontig jutó Stephen Curry remeklésének is köszönhetően hazai pályán 110–101-re legyőzte a Minnesotát.
ápr. 12
7:45
Bukta a 3 pontot a Barcelona (Infostart)
A Sevilla megőrizte hazai veretlenségét a spanyol labdarúgó-bajnokságban, mivel a 31. forduló rangadóján döntetlent játszott az FC Barcelonával.
ápr. 12
7:45
Női kézi: több havi fizetéssel elmaradtak a CSM Bucuresti-nél (She)
Nem éppen biztató hírek érkeztek a nagy terveket szövögető CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának háza tájáról, ahol több havi fizetéssel tartoznak a játékosoknak.
ápr. 12
7:47
F1: Kínai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton 42 ezredmásodperccel győzte le Nico Rosberget a Kínai Nagydíj időmérőjén, s a vasárnapi versenyen is a két Mercedes-pilóta között alakulhat ki csata a győzelemért. A Ferrari sincs messze lemaradva versenytempóban, így előfordulhat, hogy a világbajnok istálló más-más stratégiát alkalmaz két versenyzőjénél – egyikük ez esetben pórul járhat. Kövesse a versenyt folyamatosan frissülő…
ápr. 12
8:03
Férfi kézi: öt fordulóval a vége előtt spanyol bajnok a Barca (She)
A csütörtökön még Zágrábban Bajnokok Ligája-negyeddöntőt játszó FC Barcelona az MMT Seguros Zamora otthonában aratott 45–19-es sikerrel öt fordulóval a vége előtt megnyerte a spanyol férfi kézilabda-bajnokságot, miután behozhatatlan előnyre tett szert a második La Riojával szemben.
ápr. 12
8:57
Ajánló: manchesteri derbi, pályán a Chelsea - program (She)
A vasárnapi topligás focikínálatból kiemelkedik a manchesteri derbi, de pályára lép a Premier League listavezetője, a Chelsea is. Tekintsék meg a programot!
ápr. 12
9:33
Bianchi keze megmozdult! (Blikk)
Biztató hírek érkeztek a súlyosan sérült F1-es francia pilóta, Jules Bianchi állapotáról.
ápr. 12
9:51
A címvédő nyerte a Formula-1-es Kínai Nagydíjat (Infostart)
A címvédő brit Lewis Hamilton győzelmével ért véget a Formula-1-es Kínai Nagydíj. A Mercedes kibérelte az első két helyet, az első sorból rajtoló német Nico Rosberget intették le másodikként. Az első három futamon csak három versenyző tudott felállni a dobogóra, miután most is a Ferrarival versenyző német Sebastian Vettel fért oda a két Mercedes mellé. A verseny biztonsági autós időszakkal zárult.
ápr. 12
9:51
Formula-1: kettős Mercedes-győzelem Kínában (She)
A címvédő brit Lewis Hamilton győzelmével ért véget a Formula–1-es Kínai Nagydíj. A Mercedes kibérelte az első két helyet, az első sorból rajtoló német Nico Rosberget intették le másodikként. Az első három futamon csak három versenyző tudott felállni a dobogóra, miután most is a Ferrarival versenyző német Sebastian Vettel fért oda a két Mercedes mellé. A verseny biztonsági autós időszakkal zárult.
ápr. 12
10:27
Hamilton legyőzhetetlen volt (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat Sanghajban.
ápr. 12
10:48
NB I: Csúcsderbi, hangulat nélkül (Agroinform)
A Ferencváros az egyértelmű esélyese a szurkolók nélküli derbinek a Groupama Arénában.
ápr. 12
11:21
F1: Rosberg Hamiltonnal veszekedett a sajtótájékoztatón (She)
Nagy vita robbant ki Nico Rosberg és Lewis Hamilton között a Kínai Nagydíjat követő sajtótájékoztatón, amelyen a Mercedes német pilótája azzal vádolta meg futamgyőztes csapattárását, hogy a verseny feléhez közeledve szándékosan lassított, így felhozta Sebastian Vettelt, akinek esélye nyílt a második hely megszerzésére.
ápr. 12
11:24
Férfi kézilabda BL: Ismét Párizs bevételére készül a Veszprém (Agroinform)
Idén is nagy az esély arra, hogy a Veszprém elüsse a PSG-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjától.
ápr. 12
12:36
Férfi kézilabda BL: A világ egyik legjobb csapatával találkozik a Szeged (Agroinform)
Már a szoros eredmény is megsüvegelendő teljesítmény lenne a MOL-Pick Szegedtől a Kiel elleni BL-meccsen.
ápr. 12
13:09
FTC-Újpest: Jenner és Leonardo is üzent, Újpesten nincs beléptetés - ÉLŐ (She)
A Ferencváros–Újpest derbi 16.30 órától kezdődik, de folyamatosan frissülő cikkünkben már a találkozó előkészületeiről is percről percre beszámolunk. Több helyszínről jelentkező kollégáink segítségével nyomon követjük az eseményeket, részt veszünk a mérkőzéshez kötődő szurkolói tüntetéseken, de jelentkezünk hasznos információkkal is azok számára, akik kilátogatnak a meccsre. Emellett nyomon…
ápr. 12
14:03
La Liga: nem tudott nyerni a Villarreal Madridban (She)
Döntetlent játszott egymással a Getafe és a Villarreal a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnap déli meccsén.
ápr. 12
14:03
Neymar kiakadt edzőjére (Blikk)
Sevilla – Nem tetszett Neymarnak, a Barcelona focistájának, hogy edzője lecserélte a Sevilla elleni bajnokin.
ápr. 12
14:05
Chelsea: Mourinho elárulta, mi az, ami fontosabb a jövőjénél (She)
A listavezető Chelsea vasárnap a kiesés elől menekülő Queens Park Rangershez látogat a Premier League 32. fordulójában. A bajnoki cím első számú várományosának menedzsere, José Mourinho a meccs előtt kijelentette, mindent tudnak a soron következő ellenfélről, nem érheti őket meglepetés.
ápr. 12
14:06
Taktikai Zóna: A Liverpool sorsa függ a manchesteri derbitől (Agroinform)
Fura, de ez a vasárnapi manchesteri rangadó legsúlyosabb kérdése. A forma a United, a múlt a City mellett szól.
ápr. 12
14:15
Tapolca - 9 óra: részvételi arány 7,35 százalék (Behaviour)
5282 szavazó járult az urnákhoz.
ápr. 12
14:57
Serie A: a Chievo folytatta kiesés elleni hadjáratát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Chievo Sergio Pellissier fejesével 1–0-ra legyőzte idegenben a Cesenát. A legutóbbi négy meccsén kilenc pontot szerző veronai csapat már 13 ponttal eltávolodott a kiesőzónától.
ápr. 12
14:59
Sportlövő-vk: nem volt magyar döntős a harmadik napon (She)
A két magyar érdekeltből egyik sem jutott döntőbe vasárnap a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaverseny harmadik napján, amelyen férfi légpisztolyban Tátrai Miklós, a kisöbű szabadpuska fekvő számában pedig Sidi Péter szerepelt.
ápr. 12
15:15
A Fradi 2-0-ra verte az Újpestet (Blikk)
Budapest - Zöld-fehér győzelmet hozott a derbi. A Fradi hazai pályán győzte le ősi riválisát, az Újpestet a labdarúgó NB I-ben.
ápr. 12
15:15
Atlétika: Bécsben és Rotterdamban etióp, Párizsban kenyai siker (She)
Bécsben Sisay Lemma, Rotterdamban pedig Abera Kuma révén született etióp siker maratonin.
ápr. 12
15:33
Gyulay Zsolt: nem lehet toldozgatni-foltozgatni a Hungaroringet! (Infostart)
A Formula-1-es Magyar Nagydíj szempontjából kifejezetten előnyös, hogy sem előtte, sem utána hetekig nem rendeznek versenyt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. A sorozatban 30. mogyoródi futamról is kérdeztük Gyulay Zsoltot.
ápr. 12
15:33
FTC-Újpest: a Fradinál nincs meglepetés; Kabát csere - kezdők (She)
Megvannak a labdarúgó NB I 23. fordulójában rendezendő Ferencváros–Újpest rangadó kezdőcsapatai. Thomas Doll és Nebojsa Vignjevics sem tartogatott nagy meglepetést, utóbbi tréner a kispadra ültette a sérüléséből felépülő Kabát Pétert. A meccs 16.30 órakor kezdődik.
ápr. 12
15:54
Monte-Carlói tenisztorna: Nadal magára talál vagy a hercegségben is Djokovics lesz az úr? (Agroinform)
Vasárnap Monte-Carlóban elrajtol az európai salakszezon.
ápr. 12
16:09
FTC-Újpest: paprikás hangulat az Üllői úton (Infostart)
A Ferencváros-Újpest derbi 16.30 órától kezdődik.
ápr. 12
16:27
Hosszú a férje bicepszére került (Blikk)
Austin –  Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Hosszú Katinka (25) vasárnap újabb oldaláról mutatkozott be mindazoknak, akik követik őt a Facebook közösségi oldalon.
ápr. 12
16:27
NB I: Ferencváros-Újpest derbi élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Újpest FC (Duna World) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 12
16:29
PL: a maszkos Fabregas döntött - városi derbit nyert a Chelsea (She)
A listavezető Chelsea 1–0-ra megverte idegenben a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers együttesét a Premier League 32. fordulójában. A visszafogottan teljesítő vendégek győztes gólját az orrsérülése miatt speciális maszkban pályára lépő Cesc Fabregas szerezte a 88. percben – ez volt a Chelsea első kaput eltaláló lövése a meccsen.
ápr. 12
16:31
Videó: hangolódnak a fradisták, Gyepes is kilátogatott a derbire (She)
Már hangolódnak a fradisták a délutáni derbire, Gyepes is kilátogatott a mérkőzésre. Az NSO Tv helyszíni felvételei.
ápr. 12
17:03
A hajrában szerzett góllal nyert a Chelsea (Infostart)
Az éllovas Chelsea a 88. percben szerzett góllal nyert a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 12
17:03
PL: Manchester United-Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Városi derbit rendeznek Manchesterben: a United a Cityt fogadja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 12
17:03
A hajrában szerzett góllal nyert a Chelsea (Metropol)
Az éllovas Chelsea a 88. percben szerzett góllal nyert a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers otthonában.
ápr. 12
17:05
Serie A: a Lazio és a Roma helyet cserélt a tabellán (She)
A Napoli 3–0-ra megnyerte a Fiorentina elleni rangadót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Az AS Roma ikszelt Torinóban, így az Empolit 4–0-ra megverő Lazio megelőzte, és átvette a második helyet a tabellán a városi riválistól.
ápr. 12
17:15
Katasztrófa: autópályára zuhant egy repülő, meghalt a pilóta (fotók) (Behaviour)
Még vizsgálják, mi okozhatta a szerencsétlenséget.
ápr. 12
17:21
Vitorlázás: a Kanári-szigeteknél is megsérült a magyar hajó (She)
Újabb tőkesúlycsavar-sérülést jelentett a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen szereplő Fa Nándor, aki a Kanári-szigetek környékén jár.
ápr. 12
17:21
Miriuta kifakadt a menedzserre (Blikk)
GYŐR ‒ Kifakadt focistáira és Vörösbaranyi József (50) játékosmenedzserre Miriuta Vasile (46). A Győr edzője a Nyíregyháza elleni 3-2-es hazai vereség utáni dühében kilátásba helyezte, távozhat a csődközeli állapotba kerülő élvonalbeli klubtól.
ápr. 12
17:39
Férfi kézi BL: PSG-Veszprém élőben az NSO-n (She)
Az MKB-MVM Veszprém a francia PSG-vel csap össze a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 12
17:41
Bundesliga: a csereként beálló Szalai sem segített (She)
Az 1. FC Köln labdarúgócsapata a német Bundesliga 28. fordulójában hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a Hoffenheim felett. Szalai Ádám, a vendégek magyar légiósa a 62. percben lépett pályára.
ápr. 12
17:43
Súlyemelés: Soóky Gergely kilencedikként zárt az Eb-n (She)
A kilencedik helyen végzett összetettben 269 kilogrammos teljesítménnyel Soóky Gergely a 62 kilósok kategóriájában a súlyemelők Tbilisziben zajló Európa-bajnokságán.
ápr. 12
17:45
Asztalitenisz: hazai siker a férfiaknál, idegenbeli a nőknél (She)
A férfiaknál a Komló hazai pályán, a nőknél pedig az Erdért idegenben nyert vasárnap az asztalitenisz Extraligában.
ápr. 12
17:47
Eurofutball: a Standard legyőzte az Anderlechtet (She)
Gulácsi Péter csapata, a Salzburg nem mindennapi meccsen játszott 3–3-as döntetlent a Rapid Wiennel az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A magyar játékossal a kapujában felálló vendégek háromgólos előnybe kerültek, de a szünet után három gólt kaptak – ebből kettőt emberhátrányban.
ápr. 12
17:57
Szalaiék kikaptak Kölnben (Infostart)
Szalai Ádám együttese, a Hoffenheim kikapott a 70. perctől tíz emberrel küzdő Köln vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 12
17:57
Videó: nyomás alatt tartanák a döntéshozókat a népligeti tüntetők (She)
Az NSO Tv helyszíni riportja a Népligetből, ahol az FTC szurkolóinak csoportja tüntetett.
ápr. 12
17:59
Tenisz: továbbra sem tud hibázni döntőben a szlovák (She)
A második helyen kiemelt szlovák Martin Klizan nyerte meg a 494 ezer euró (150 millió forint) összdíjazású casablancai salakpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben legyőzte a spanyol Daniel Gimeno-Travert.
ápr. 12
18:09
Meghalt Sheila Kitzinger (Behaviour)
Az amerikai antropológus 86 éves korában hunyt el.

Keresés