2015. április 25. szombat

ápr. 25
0:06
Futsal NB I: nagy csatában győzött a Berettyóújfalu (She)
A Berettyóújfalu a második félidőben fordított, 5–3-ra legyőzte a Dunaferrt a futsal NB I rájátszásának pénteki játéknapján, és kétpontnyira megközelítette az élen álló Rába ETO-t.
ápr. 25
0:24
Eurofutball: tíz perc alatt két gólt vágott a volt Loki-csatár (She)
A DVSC korábbi labdarúgója, Dalibor Volas két góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a szlovén bajnokságot vezető Maribor idegenben 6–1-re legyőzze a Radomljét péntek este.
ápr. 25
0:42
UEFA Futsal Cup: szédületes fél perc döntött a Barca javára (She)
A Kajrat Almati és a Barcelona játssza a finálét az UEFA Futsal Cup Lisszabonban zajló négyes döntőjében, miután mindkettő győzelemmel zárta a pénteki elődöntőt.
ápr. 25
7:18
DVTK: „Az eltávolításomat tudatosan előkészítették” - Szivics (She)
Hét meccs, három pont – a jól sikerült ősz után tavasszal mindenki többet várt a Diósgyőrtől. Az eredménytelenség különös helyzetet szült, a klub vezetősége eldöntötte, hogy az idény végén nem hosszabbítja meg Tomiszlav Szivics szerződését. A szakember a Ferencváros elleni szombati bajnoki előtt a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában élesen kritizálta a vezetőséget.
ápr. 25
7:54
ETO: fizetésnap Győrben, de Miriutáék nem kaptak pénzt (She)
Hosszú idő után ismét fizetéshez jutottak a Győri ETO alkalmazottjai, de nem mindenki...
ápr. 25
7:56
Jégkorong-vb: harc a feljutásért - 60 perc alatt nem kikapni! (She)
A négy forduló után 2. helyen álló magyar jégkorong-válogatott ma sorsdöntő záró mérkőzést játszik Krakkóban Lengyelország ellen. Tekintse meg a programot, illetve a pontszámítás menetét!
ápr. 25
8:15
Labdarúgó NB I - Eredmény és tabella (Behaviour)
ápr. 25
8:30
NBA: nagy verést kapott a Clippers San Antonióban (She)
A címvédő San Antonio Spurs hazai pályán 100–73-ra nyert a Los Angeles Clippers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, így 2–1-re vezet a párharcban.
ápr. 25
8:48
Ajánló: az FTC-DVTK nyitja a futballdélutánt - program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt meccset rendeznek, köztük a 25. forduló legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóját, a Ferencváros–DVTK összecsapást. Ugyanakkor az NB II-ben és az NB III-ban is ma játsszák a legtöbb mérkőzést. Tekintse meg a programot!
ápr. 25
9:06
NHL: továbbjutott a Rangers, zárkózik a Senators (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának első körében hazai pályán hosszabbítás után megszerezte negyedik, továbbjutást érő győzelmét a New York Rangers a Pittsburgh Penguins ellen. Az Ottawa Senators idegenben négy góllal verte meg a Montreal Canadienst, így még folytatódik a párharc, míg a Nyugati főcsoportban a Minnesota Wild 4–1-es vendégsikerével átvette a vezetést a…
ápr. 25
9:18
Bundesliga: Először találkozik Dárdai Guardiolával (Agroinform)
Dárdai Pál eddigi legnehezebb meccsére készül a Hertha kispadján, a HBSC a Bayern München vendége lesz szombaton.
ápr. 25
9:24
Ajánló: Bayern-Hertha, Espanyol-Barca - program (She)
Dárdai Pálra eddigi legnehezebb feladata vár a Hertha labdarúgócsapatának edzőjeként, a berliniek ugyanis a Bayern Münchenhez látogatnak. Spanyolországban barcelonai derbit rendeznek, Olaszországban a második helyre hajtó Roma az Internél lép fel, míg Angliában a Liverpool a West Bromwichnál vendégeskedik, a Manchester City pedig az Aston Villát fogadja. Íme az európai topligák szombati programja.
ápr. 25
10:00
Férfi kézi: Dujsebajev keretet hirdetett az oroszok ellen (She)
Kihirdette keretét az Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre Talant Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül a hazai szövetség honlapja.
ápr. 25
10:18
Jégkorong-vb: „Nyugalom, tökös hokit játszunk!” (She)
A négy forduló után 2. helyen álló magyar jégkorong-válogatott este nyolc órakor sorsdöntő záró mérkőzést játszik Krakkóban Lengyelország ellen. A csapatból Hári János, Erdély Csanád, Vas Márton, Vas János, Sebők Balázs és Gőz Balázs üzent a szurkolóknak, s elmondták, hogy mit várnak a mai meccstől.
ápr. 25
10:20
Serie A: testével mentené meg kedvenc klubját a modell - kép (She)
„Mentsük meg a Parmát!” – írja a közösségi oldalakon az Itáliában már jól ismert modell és valóságshow-sztár, Rosy Maggiulli. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő klub lelkes drukkere egy nem mindennapi akcióval is készült…
ápr. 25
10:30
Tipp: A feljutás a tét jégkorongozóink számára (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott sorsdöntő vb-mérkőzést játszik szombat este a házigazda Lengyelország ellen.
ápr. 25
10:36
Videó: vérfagyasztó pillanat, lángolt a szakember a pályán (She)
Meggyulladt az üzemanyag az egyik tankoló versenyautón és az egyik szerelőt is elborították a lángok péntek este a Richmondban megrendezett NASCAR-futamon. A balesetben hárman sérültek meg, ők kórházba kerültek.
ápr. 25
10:54
Dortmund: a német válogatott játékos a Man. Unitedé - sajtóhír (She)
Német lapértesülések szerint újabb alapember távozhat a Bundesligában szereplő Borussia Dortmundtól, ezúttal Ilkay Gündogant veszítheti el a Ruhr-vidéki együttes: a német labdarúgó-válogatott középpályása a Manchester Unitedben folytatja.
ápr. 25
11:24
La Liga: Városi riválisa fosztaná meg a bajnoki címtől Messiéket (Agroinform)
Ha a Barcelona nyerni tud a városi rivális ellen, már csak egy nehéz akadály választja majd el őket a bajnoki címtől.
ápr. 25
11:48
Férfi kézi: visszavonul minden idők egyik legjobb beállója (She)
Az idény végén befejezi pályafutását minden idők egyik legjobb férfi kézilabdás beállója, a francia Bertand Gille.
ápr. 25
12:18
Sportfogadás: Itt az eddigi legütősebb kombink! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
ápr. 25
12:42
Továbbra is Csötönyi Sándor a bokszolók elnöke (Infostart)
Újabb öt évre Csötönyi Sándort választotta meg elnöknek a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) közgyűlése.
ápr. 25
12:42
Hertha: Guardiola hány óra alatt keresi meg Dárdai havi bérét? (She)
Szombat este magyar érdekeltségű mérkőzés zárja a Bundesliga játéknapját, a Bayern München Dárdai Pál Hertháját fogadja, s egy győzelemmel már ezen a hétvégén bajnok lehet Pep Guardiola BL-elődöntős csapata. A meccsre hangolódva a német Bild a két vezetőedző fizetését hasonlította össze, és hívta fel a figyelmet a szembetűnő különbségre.
ápr. 25
12:44
Argentin rali: Nalbandian csúnya balesetet szenvedett (She)
A korábban a teniszpályákon szép sikereket elérő David Nalbandian csúnya balesetet szenvedett az Argentin ralin, de megúszta nagyobb sérülés nélkül.
ápr. 25
13:00
MLS: a labdarúgóké a legsokszínűbb liga Észak-Amerikában (She)
Az Elias Sports Bureau tanulmánya szerint az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) a legsokszínűbb az Egyesült Államok öt legfontosabb bajnoksága, a major sportligák közül.
ápr. 25
13:02
Curling: vb-döntőbe jutott a Palancsa, Kiss vegyes páros (She)
Bejutott az oroszországi Szocsiban zajló curling vegyes páros világbajnokság döntőjébe Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt, miután 9–6-re legyőzte az elődöntőben Norvégia csapatát.
ápr. 25
13:12
Serie A: Négy év után győzné le ismét az Inter a Romát (Agroinform)
A Romának a dobog második foka, míg az Internek a hatodik hely a tét a szombat esti olasz rangadón.
ápr. 25
13:18
Ökölvívás: Csötönyi Sándor maradt a MÖSZ elnöke (She)
Újabb öt évre Csötönyi Sándort választotta meg elnöknek a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) közgyűlése.
ápr. 25
13:36
PSG: „Ebben a városban Ibrahimovic az egyetlen elnök!” (She)
Hatalmas megtiszteltetésben részesült szülővárosában Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain futballistája.
ápr. 25
13:38
Videó: szerencse - elsült a bayernes „szabadrúgók” lába (She)
Dante és Xabi Alonso szabadrúgáspárbajban mérte össze a tudását a Freekickerz (Szabadrúgók) formáció ellen a Bayern München Hertha elleni mérkőzése előtt. A bajorok két labdarúgója szoros küzdelemben, hajszállal gyűrte le a YouTube egyik népszerű futballcsatornáját képviselő duót, de vajon Dante vagy Xabi Alonso volt eredményesebb?
ápr. 25
13:54
Ligue 1: Válságban van a Marseille? Ez nyilvánvaló - Bielsa (She)
Marcelo Bielsa, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille vezetőedzője a Lorient elleni 5–3-as vereség után bevallotta, hogy krízishelyzet alakult ki a kikötővárosiaknál, és nincs mentsége az utóbbi hetek pocsék teljesítményére.
ápr. 25
13:56
PL: „A két spanyol óriás kedvéért sem hagynám el Angliát” (She)
Ronald Koemant, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton menedzserét az átigazolási hírekben szereplő játékosairól, illetve a saját jövőjéről kérdezték a hétvégi, Tottenham elleni mérkőzés előtt. A holland szakember megnyugtatott mindenkit, hogy nem hagyja el a „szenteket” – még a Barcelona vagy a Real Madrid kedvéért sem.
ápr. 25
14:12
NB I: Ferencváros-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati találkozóján a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 25
14:30
Barca: „Egy év Tito nélkül” - megható emlékezés Vilanovára (She)
„Egy év Tito nélkül" – az FC Barcelona remek emlékvideót tett közzé a korábbi vezetőedző, Tito Vilanova halálának egyéves évfordulójára.
ápr. 25
14:48
Női BL: Marozsánék történelmet írtak - irány a döntő! (She)
A Marozsán Dzseniferrel felálló 1. FFC Frankfurt a hazai 7–0 után idegenben 6–0-ra győzte le a Bröndbyt a női labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, ezzel rekordot jelentő 13–0-s összesítéssel bejutott a berlini fináléba.
ápr. 25
15:06
Pápán bukott a vándorló tulajdonos, Bíró Péter (Blikk)
Pápa — Szeret költözni Bíró Péter (58). Mi másra vallhatna, hogy a budapesti üzletember immár a harmadik városban büszkélkedhet élvonalbeli focicsapattal?
ápr. 25
15:06
NHL: méretes polipot hajítottak a pályára a hokimeccs előtt (She)
A polipdobálásnak már hagyománya van Detroitban. 1952-ben hajították először a jégre az állatot a Red Wings győzelmeinek szimbolizálásaként, de ez a fajta tett idővel elveszítette az eredeti jelentését. Jelképes áldozattá vált a csapat jó szerepléséért. Most az egyik szurkoló ragadta meg az alkalmat és juttatott a jégre egy méretes lábasfejűt a Tampa Bay Lightning ellen az NHL rájátszásában. Ez…
ápr. 25
15:08
Tenisz: Fucsovics győzött, Babos az 5. kiemelt ellen kezd (She)
Fucsovics Márton (153. a világranglistán) 6:0, 6:3-ra nyert a szabadkártyával induló török Tuna Altuna (1258.) ellen az isztambuli salakpályás teniszverseny selejtezőjének első fordulójában.
ápr. 25
15:24
Hoki-vb: a japánok fordítása után Ukrajna kiesett (She)
Az ukrán jégkorong-válogatott 3–1-re kikapott Japántól a Krakkóban zajló divízió 1/A-s világbajnokság záró napján, így kiesett a divízió 1/B-be.
ápr. 25
15:26
BL: a kispadon hányta el magát a Juve csatára - felkavaró videó (She)
A Juventus a héten bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol a pénteki sorsoláson a Real Madridot kapta ellenfélnek. Az olasz bajnok játékosainak a Monaco elleni negyeddöntő-visszavágón nem csak az ellenféllel, de egy csúnya vírussal is meg kellett küzdeniük.
ápr. 25
15:28
Kaja-kenu: Kammerer nyerte az 5000-es válogatót Szolnokon (She)
Kammerer Zoltán nyerte meg a férfi kajakosok 5000 méteres válogatóversenyét Szolnokon, míg másodikként Pauman Dániel ért be a célba. Hogy melyikük indul majd el ebben a számban a júniusi Európai Játékokon, arról várhatóan edzőjük, Fábiánné Rozsnyói Katalin dönt.
ápr. 25
16:00
Anglia: Tőzsérék nyertek, és feljutottak a Premier League-be! (She)
Tőzsér Dániel csapata, a Watford idegenben 2–0-ra legyőzte a Brightont az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 45., utolsó előtti fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén, és a vetélytársak késő délutáni eredményei után biztossá vált, hogy az utolsó fordulótól függetlenül feljutott a Premier League-be!
ápr. 25
16:02
NB I: a Ferencváros nem adott esélyt a Diósgyőrnek (She)
A Ferencváros 3–0-ra nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén.
ápr. 25
16:04
NB I: Nyíregyháza-MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza Spartacus–MTK Budapest (Tv: Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 25
16:18
PL: döntetlen az Európa-liga-indulásért küzdők meccsén (She)
A Southampton és a Tottenham 2–2-es döntetlent játszott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójának nyitó mérkőzésén. Kétszer is megszerezték a vezetést a „szentek", de a Spurs Eric Dier beadásaiból kétszer is egyenlíteni tudott.
ápr. 25
16:18
Még mindig veretlen a Fradi! (Blikk)
Magyarország – Gólok, cselek, kihagyott helyzetek. A labdarúgó NB I mérkőzéseinek legfontosabb jeleneteit megnézheted az oldalunkon.
ápr. 25
16:27
Tovább menetel a Ferencváros (Metropol)
Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Ferencváros a Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.
ápr. 25
16:36
NB I: Bármit mondanék most, komolytalan lennék… - Szivics (She)
A Ferencváros 3–0-ra nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén. A találkozó után a bajnokit közvetítő Duna Tv kamerái előtt és a sajtótájékoztatón értékelték a látottakat a vezetőedzők.
ápr. 25
16:38
Curling: megnyerte a vb-t a magyar páros! (She)
Aranyérmet nyert az oroszországi Szocsiban rendezett világbajnokságon a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt vegyes páros, miután a döntőben 6–5-re legyőzte a Camilla Johansson és Per Noreen alkotta svéd csapatot.
ápr. 25
16:40
Jégkorong-vb: feljutni vagy nem, az itt a kérdés (She)
A végkifejletéhez érkezik a Krakkóban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokság. A 20 órától kezdődő Magyarország–Lengyelország találkozót követően eldől, hogy a toronymagas esélyes kazahok mögött melyik együttes jut fel, és melyik játszhat 2016-ban az elittel az A-csoportos vb-n. Ehhez a mieinktől annyi kell, hogy a rendes játékidőben, tehát hatvan perc alatt ne kapjanak ki a házigazdáktól. A…

Keresés