2015. április 27. hétfő

ápr. 27
0:06
Sznúker-vb: O’Sullivan és Murphy a negyeddöntő küszöbén (She)
Ritka napot tudhatott maga mögött a sznúkermezőny a sheffieldi világbajnokságon: egyetlen továbbjutó kilétére sem derült fény vasárnap.
ápr. 27
0:24
NBA: Jamesék továbbjutottak, a Clippers nyert San Antonióban (She)
A 27 pontos LeBron James vezette Cleveland Cavaliers negyedszer is legyőzte a Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, így bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe. A Los Angeles Clippers 114–105-re nyert a címvédő San Antonio Spurs vendégeként, ezzel visszavette a pályaelőnyt.
ápr. 27
0:42
Anglia: Hazard és Kane az év legjobbja a játékosok szerint (She)
Eden Hazard, a Chelsea belga kiválósága nyerte el az Év játékosa díjat az angol profi labdarúgók szervezetének (PFA) hagyományos szavazásán. A legjobb fiatal labdarúgónak a Tottenhamet erősítő Harry Kane-t választották.
ápr. 27
2:12
Két góllal nyert a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid 4-2-re győzött a Celta Vigo vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 27
2:30
Labdarúgó NB I - A Debrecen egy pontot szerzett Kispesten (Infostart)
A címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
ápr. 27
2:48
Így fogadták az élvonalba feljutott magyar jégkorongozókat (Infostart)
Több száz szurkoló köszöntötte vasárnap a magyar jégkorong-válogatott tagjait, akik szombaton a lengyelországi divízió I/A-s világbajnokságon kiharcolták az élvonalba jutást.
ápr. 27
3:06
Edzőként tér vissza Lisztes a Fradiba (Blikk)
Budapest – Lisztes Krisztián (38) újra a Ferencvárosban! Információnk szerint a Fradi korábbi kiváló középpályása nyártól csatlakozik azokhoz a közönségkedvencekhez, akik visszavonulásuk óta edzőként segítik a zöld-fehér klubot.
ápr. 27
7:00
Ezért nem nyert Dárdai csapata (Infostart)
"Megérdemelt volt a győzelmük, a támadó foci nyert a védekező ellen. De ettől még nem lett volna muszáj pont nélkül távoznunk" - mondta Dárdai Pál edző, miután csapata, a Hertha BSC jó játékkal 1-0-s vereséget szenvedett a Bayern München otthonában.
ápr. 27
7:36
Chile: az Atacama-sivatagba vitte a trófeát Zamorano volt csapata (She)
A Cobresal győzelmével zárult a chilei labdarúgó Primera División 2015-ös „zárása” (Clausura). Ez az első alkalom, hogy az Atacama-sivatagban fekvő bányászváros csapata megnyerte a chilei élvonalbeli bajnokságot.
ápr. 27
7:38
NBA: a Cavs után a Wizards is 4-0-val ment tovább (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-negyeddöntőjéből két csapat, a Cleveland és a Washington is továbbjutott a legutóbbi játéknapon. Előbbi a Bostont, utóbbi a Torontót söpörte ki a playoffból 4–0-s összesítéssel. Ellenben a Dallas a negyedik meccsen szépített a Houston ellen, a Los Angeles Clippers pedig egyenlített a San Antonio Spurs otthonában.
ápr. 27
7:40
Bayern: negyedszer jött össze, ami másnak csak egyszer (She)
Mint arról beszámoltunk, a Wolfsburg mönchengladbachi vereségével biztossá vált, hogy a Bayern München labdarúgócsapata hódítja el a Bundesliga 2014–15-ös szezonjának a bajnoki címét. Ez az ötödik alkalom a német elitliga történetében, hogy egy csapat egymás után háromszor megnyeri a bajnokságot.
ápr. 27
7:54
NHL: a Montreal és a Minnesota is negyedszer győzött (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Montreal az Ottawa, a Minnesota a St. Louis ellen tudott negyedszer is győzni, mindkét csapat 4–2-es összesítéssel jutott tovább.
ápr. 27
8:12
Bayern: kevésen múlott, hogy nem Kloppnak hívják az edzőt (She)
A Bayern München labdarúgócsapata története huszonnegyedik és huszonötödik bajnoki trófeáját is Josep Guardiola irányításával szerezte meg – de a klub tanácsadó-testületének egy volt tagja szerint kevésen múlott, hogy Jupp Heynckes utódját nem Jürgen Kloppnak hívják.
ápr. 27
8:21
Nem hibázik a Videoton (Metropol)
Az újpesti középhátvéd, Jonathan Heris két góllal járult hozzá a Dunaújváros legyőzéséhez.
ápr. 27
9:06
NHL - Továbbjutott a Minnesota és a Montreal (Infostart)
A Minnesota Wild és a Montreal Canadiens is kiharcolta vasárnap a továbbjutást az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának első fordulójából.
ápr. 27
9:06
ETO: NB II-es klub segítene az angol kapcsolattal (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának klubigazgatója, Szasa Sztevanovics tegnap nyilatkozott arról, hogy a klubnál minden eshetőségre felkészültek a jövőt illetően, és legkésőbb május 8-ig eldől, melyik osztályban folytathatja a csapat a szereplését a következő szezonban. Eközben megtudtuk, hogy az NB II-es Szigetszentmiklós vezetőségének közreműködésével került képbe Győrben a korábban már…
ápr. 27
9:06
Mourinhó beszólt az Arsenalnak - Videó (Blikk)
London - José Mourinho frappáns mondattal válaszolt a Chelsea-t unalmasnak csúfoló Arsenal-drukkereknek.
ápr. 27
9:15
Premier League: Eden Hazard az év labdarúgója (Metropol)
A 24 éves belga csatár a londoniak mind a 33 eddigi bajnokiján pályára lépett és 13 gólig jutott.
ápr. 27
9:24
Premier League - A Chelsea játékosa az év labdarúgója (Infostart)
A Chelsea-t erősítő Eden Hazardot választották meg az év legjobbjává az angol Premier League labdarúgói.
ápr. 27
9:24
Tenisz: Babos és Fucsovics javított a világranglistán (She)
Három játékos került jobb pozícióba a teniszezők világranglistáinak első tíz helyezettje között az elmúlt héthez képest: a férfiaknál Stanislas Wawrinka egy helyet előrelépve a kilencedik, a nőknél a szintén egyet-egyet javító Eugenie Bouchard a hatodik, Simona Halep a második pozícióba lépett – utóbbi Marija Sarapovát tolta hátrébb eggyel.
ápr. 27
9:26
Arsenal: Henry elmondta, mi kell az újabb bajnoki címhez (She)
Hosszú ideje vár az angol bajnoki címre az Arsenal labdarúgócsapata, és úgy tűnik, ez a szezon sem hoz változást, a Premier League trófeája megint nem az „ágyúsokhoz” kerül.  Az Arsenal tíz ponttal áll a listavezető Chelsea mögött a 34. forduló után, mindkét csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál. Thierry Henry, a londoni csapat legendás támadója elmondta, meglátása szerint…
ápr. 27
9:36
Heti műsor: Ez a hét a Videotoné lehet (Agroinform)
Hétközben a kupadöntőbe juthat be a Videoton, míg a hétvégén megnyerheti a magyar bajnokságot Joan Carillo együttese.
ápr. 27
9:51
Fucsovics két helyet javított (Metropol)
A legjobb magyar játékos 151. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
ápr. 27
10:00
Férfi tenisz-világranglista: Fucsovics a 151. helyen (Infostart)
Fucsovics Márton két helyet javítva a 151. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
ápr. 27
10:00
FTC: Lisztes Krisztián visszatér a zöld-fehérekhez - sajtóhír (She)
A Ferencváros korábbi középpályása, Lisztes Krisztián visszatér a Ferencvárosba – a Blikk információi szerint utánpótlásedzőként dolgozik majd.
ápr. 27
10:02
A Clippers visszavette a pályaelőnyt a bajnok Spurstől (She)
Chris Paulék diktálták a tempót a címvédő San Antonio Spurs elleni széria negyedik mérkőzésén hétfő hajnalban, és végig jobban játszva egyenlíteni is tudtak az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában – 2–2-ről folytatják a felek Los Angelesben. A Cleveland drága győzelmet aratott Bostonban, Kevin Love megsérült, J.R. Smith-t pedig eltiltás fenyegeti – ezzel együtt 4–0-val hozta a…
ápr. 27
10:36
Sakk: nyolcadszor bajnok a Nagykanizsa csapata (She)
Rangadóval fejeződött be a sakkcsapat NB I: a záró fordulóban a listavezető Aquaprofit-Nagykanizsai TSK a második helyezett ASE Paks együttese ellen játszott, s bár kikapott, megszerezte az aranyérmet.
ápr. 27
10:38
FTC: május negyedikén búcsúztatják az örökös bajnokot (She)
A Ferencvárosi Torna Club örökös bajnok vízilabdázóját, Ambrus Tamást május 4-én, hétfőn helyezik végső nyugalomra a Farkasréti temetőben – írja a fradi.hu.
ápr. 27
10:40
NBA: szájtapasszal „spórolt” 25 ezer dollárt az edző (She)
Rick Carlisle, a Dallas Mavericks főedzője sajátos módon oldotta meg, hogy ne kritizálja a játékvezetőket a Houston Rockets elleni playoffmérkőzést követően.
ápr. 27
10:54
Női válogatott: tornát nyertek az U16-osok Romániában (She)
A Turtóczki Sándor vezette női U16-os labdarúgó-válogatott vasárnap 1–0-ra legyőzte a házigazdát a romániai UEFA Development Tornán, ezzel megszerezte az első helyet – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján.
ápr. 27
11:12
Aranycipő: Messi zárkózott, de CR-nek még nem kell aggódnia (She)
Továbbra is Cristiano Ronaldo vezeti az európai Aranycipőért folyó versenyt Lionel Messi előtt, aki azonban a hétvégén betalált, így hatpontosra csökkentette hátrányát.
ápr. 27
11:12
Jövő héten búcsúztatják a Fradi legendáját (Blikk)
Budapest - A Ferencvárosi Torna Club örökös bajnok vízilabdázóját, Ambrus Tamást (†50) május 4-én, hétfőn helyezik végső nyugalomra a Farkasréti temetőben.
ápr. 27
11:14
F4: Mick Schumacher már az első versenyén futamot nyert (She)
Már az első versenyhétvégéjén futamgyőzelmet aratott Mick Schumacher, a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher 16 éves fia a tehetségek számára kiírt F4-es sorozatban.
ápr. 27
11:21
Serena Williams harmadik az örökranglistán (Metropol)
Az amerikai teniszező 114. hete vezeti a női teniszezők világranglistáját, ezzel minden idők harmadik leghosszabb sorozatával büszkélkedhet.
ápr. 27
11:30
Götze pezsgővel ünnepelt otthon (Blikk)
Salátástál és egy üveg pezsgő. Ezekkel fotóztata magát Mario Götze a Bayern München bajnoki címe után
ápr. 27
11:42
Sportfogadás: Szerkesztőink rendesen kifosztották a bukikat múlt héten (Agroinform)
Jól jártak azok a játékosaink, akik a múlt héten megjátszották ingyenes tippjeinket, hatalmas kombit húztunk be ugyanis.
ápr. 27
11:48
Eltiltották a volt világranglista-vezető tollaslabdázót (Infostart)
A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség (BWF) doppingvétség miatt visszamenőleg nyolc hónapos eltiltással büntette a volt világranglista-vezető Li Csong Vejt, akinek a szervezetében tiltott szert találtak a tavaly augusztusi világbajnokságon.
ápr. 27
12:06
Liverpool: nagybevásárlást tarthatnak a „vörösök” nyáron (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool szigetországi lapértesülések szerint nagybevásárlást készül tartani a nyáron.
ápr. 27
12:06
Hoppá: Ronaldo kimaradt a négyesből - videóval (Blikk)
Vigo - Változatos meccset nyert meg a Real Madrid a spanyol focibajnokságban. Ami furcsa, a gólparádéból ezúttal kimaradt Cristiano Ronaldo.
ápr. 27
12:08
Románia: a magyar kapus nem enged, hát megváltak mástól (She)
Megvált egy kapusától a román labdarúgó-bajnokság 6. helyén álló Dinamo Bucuresti, de nem a magyar Kovács Zoltántól, pedig őt is szívesen elengednék – írta hétfőn a Gazeta Sporturilor román sportnapilap.
ápr. 27
12:10
Videó: „Jól megvertem, mert sokat futballozott” – aztán válogatott lett (She)
Mracskó Mihály a Békéscsaba és a Győr labdarúgócsapatának meghatározó alakja volt. A 25-szörös válogatott hátvéd a futballévek után visszatért eredeti szakmájához: hentesként dolgozik gyerekkori barátja békéscsabai húsüzemében. Az NSO Tv összeállításában a 46 éves futballista szülei beszélnek gyerekkoráról, de bepillanthatnak Mracskó jelenlegi csapatának, a Békés megyei III. osztályban szereplő…
ápr. 27
12:12
Videó: No Pirlo, no party - a hétvége 10 legszebb gólja (She)
A Bleacherreport.com összeállításában az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban játszó Tarek Elrich (Adelaide) gólja nyerte a hétvége legszebb találata címet, de Andrea Pirlo és Mario Vrancic is remekelt, ők is felkerültek a toplistára. Tekintse meg a hétvége tíz leglátványosabb gólját!
ápr. 27
12:24
Ragtapaszt tett a szájára a kosáredző - videó! (Blikk)
Dallas - Vicces jelenet zajlódott a Dallas Mavericks kosárlabda-csapatának sajtótájékoztatóján.
ápr. 27
12:24
Férfi kézilabda: Fazekas Balatonfüreden folytatja (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Fazekas Nándor a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredben folytatja pályafutását.
ápr. 27
12:26
Inter: a legendás argentin után senki sem viselheti a négyest (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata visszavonultatja argentin klublegendája, Javier Zanetti négyes számú mezét – jelentette be Erick Thohir elnök.
ápr. 27
12:42
Chelsea: 20 milliós ajánlatot tesznek az új Vieiráért? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Chelsea helyi lapértesülések szerint a francia Marseille-ből erősítheti meg a keretét a nyáron.
ápr. 27
12:42
Öt magyar szurkolót letartóztattak Krakkóban (Blikk)
Krakkó - A krakkói rendőrség öt magyar szurkolót tartóztatott le a Magyarország-Lengyelország divízió I-es világbajnoki jégkorong-mérkőzés után.
ápr. 27
12:44
Eurofutball: az egyik magyar kapus klubja kiütötte a másikét (She)
A két magyar kapus, Turi Géza (Víkingur) és Gángó András (NSÍ Runavík) egymás elleni mérkőzésen lépett pályára a feröeri labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában: Turiék hazai pályán kiütéses, 5–1-es győzelmet arattak.
ápr. 27
13:00
Durva balesetet úszott meg a teniszező - Videó! (Blikk)
Buenos Aires - A korábbi profi teniszező David Nalbandian idén is részt vett az Argentin-ralin. Óriási balesetet szenvedett, csoda, hogy ép bőrrel szállt ki a kocsiból.
ápr. 27
13:00
Női kézi: Európa egyik nagy tehetsége igazolt Siófokra (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok az egyik legnagyobb európai tehetségnek tartott Kristina Logvinnel erősíti meg a keretét. A 19 éves játékos nyáron csatlakozik az együtteshez, amellyel kétéves szerződést kötött – tudatta a klub hivatalos honlapja.

Keresés