2015. április 24. péntek

ápr. 24
0:24
NS: egy lépésre az A-csoporttól; Dmitrovics kitálal - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
ápr. 24
0:42
Férfi kosár Euroliga: utolsó másodperces tripla, kiesett a Barca - videó (She)
A férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén az Olympiakosz hazai pályán Jorgosz Printezisz utolsó másodpercben dobott triplájával 71–68-ra legyőzte a Barcelonát, ezzel 3–1-re megnyerte az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot, és bejutott a május közepén rendezendő négyes döntőbe.
ápr. 24
6:42
Divízió I-es jégkorong-vb - Feljutott a kazah válogatott (Infostart)
A kazah jégkorong-válogatott feljutott a 16-os világelitbe, miután a házigazda lengyel csapatot is legyőzte a krakkói divízió I/A-világbajnokság csütörtöki, 4. fordulójában. Szombaton az dől el, hogy a magyar vagy a lengyel együttes jut még fel, illetve hogy az ukrán vagy a japán csapat esik ki.
ápr. 24
7:18
NHL: Detroitban egyenlített a Tamp Bay, vezet a Caps (She)
A Tampa Bay Lightning hosszabbítás után 3–2-re nyert Detroitban az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság rájátszásában, a Keleti főcsoport negyeddöntőjében, ezzel 2–2-re alakította a párharc állását. A Washington előnybe került a New York Islandersszel szemben, míg a Nyugati főcsoportban a Nashville és a Vancouver is életben tartotta továbbjutási álmait.
ápr. 24
7:20
NBA: három meccs, három hosszabbítás - Curry elképesztő (She)
A Chicago Bulls kétszeri hosszabbításban, a Golden State Warriors szimpla túlórában (a negyedik negyedben húszpontos hátrányt ledolgozva) diadalmaskodott az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első körében. A Cleveland Cavaliersnek elég volt 48 perc az újabb győzelméhez. Mindhárom csapat 3–0-ra vezet, így egy sikerre van a főcsoport-elődöntőtől.
ápr. 24
7:36
MLSZ: a fegyelmi bizottság két meccsre eltiltotta a Fradi-edzőt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két Ligakupa-mérkőzésről eltiltotta Balogh Tamást, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kapusedzőjét.
ápr. 24
7:45
EL: Elődöntős a címvédő Sevilla és a Dnyipro is (Metropol)
A Napoli és a Fiorentina jutott még a legjobb négy közé.
ápr. 24
7:54
FTC: „Nem könnyű a helyzetem, Vargát kellene kiszorítanom” (She)
Nagy Dominik, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása betegsége után újra az első csapat közelébe került, de tudja, nincs könnyű helyzete, hiszen Varga Rolandot és Roland Lamah-t kell kiszorítania, ha játszani akar.
ápr. 24
8:30
Ökölvívás: Vladimir Klicskónál Mayweather a favorit (She)
Egy héttel a Bryant Jennings elleni mérkőzését követően a tervei szerint otthonában kíséri figyelemmel az évek óta várt Floyd Mayweather–Manny Pacquiao szupermeccset a nehézsúlyú világelső Vladimir Klicsko. Az ukrán ökölvívó tiszteli a veretlen amerikait mindazért, amit elért.
ápr. 24
8:48
Bundesliga: három hónapot ért a dulakodás a biztonságival (She)
A Német Labdarúgó-szövetség három hónapra eltiltotta és 20 ezer euróra megbüntette Emir Spahicot, aki még a Leverkusen játékosaként dulakodott az egyik biztonsági emberrel a Bayern München elleni Német Kupa-mérkőzésük után.
ápr. 24
8:50
Ajánló: sorsolnak a BL-ben; pályán az Újpest - program (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulója Dunaújváros PASE–Újpest összecsapással indul de lesz német, olasz és spanyol meccs is ma este – program.
ápr. 24
9:06
NB I: egy újpesti lehet a középpontban a 25. fordulóban (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának legjobb meccse a Fradi és a DVTK összecsapása lehet, de érdemes odafigyelni Dunaújvárosban egy bizonyos újpesti játékosra is, akinek gólját legutóbb különlegesen fogadták a társak.
ápr. 24
9:18
Európai Topligák: Így áll a kiesés elleni harc Európa topligáiban (Agroinform)
Sorra vettük a négy legerősebbnek tartott európai bajnokság kiscsapatait és tippeltünk is a kiesőkre.
ápr. 24
9:24
Algéria: tíz pontra a kieséstől az éllovas - szoros a bajnokság (She)
Öt fordulóval az algériai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vége előtt az első és az utolsó csapatot mindössze 14 pont választja el egymástól. Ennek apropóján a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapja megemlékezett a „világ legszorosabb bajnokságáról”.
ápr. 24
9:26
Real: egy percen belül kétszer ríkatott meg CR egy fiút - videó (She)
Egy eddig nem látott videó látott napvilágot a Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját megelőző edzésről. Cristiano Ronaldóék épp a szabadrúgásokat gyakorolták, mikor a portugál klasszis egyik lökete lecsúszott, és egy kapu mögött ülő fiút telibe talált. A blancók hetese látta, hogy a fiatal szurkolónak nagyon fáj a „találat”, és sírva is fakadt, így odaszaladt hozzá,…
ápr. 24
9:28
Vb 2014: „A brazil katasztrófát csak Isten magyarázhatja meg” (She)
Pelé, a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakja szerint csak Isten tudja megmagyarázni, mi történt a brazil válogatottal a hazai rendezésű, 2014-es világbajnokságon.
ápr. 24
9:30
Haladás: visszatér a Szentes által elküldött kapusedző (She)
Ismét Jakab Csaba készíti fel a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás kapusait.
ápr. 24
9:42
Sznúker-vb: a négyszeres bajnok vezet a csúcsmeccsen (She)
A sheffieldi Crucible színházban már a nyolcaddöntős küzdelmek is megkezdődtek a sznúker-világbajnokságon. Noha az első körből nem minden kiemelt jutott tovább, a fő esélyesek közül mindenki szerepel a folytatásban.
ápr. 24
9:51
Lengyel-magyar: a feljutás a tét (Metropol)
A világelitbe jutás a tétje a szombati magyar-lengyel mérkőzésnek a krakkói divízió I/A jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 24
10:00
Divízió I-es jégkorong-vb - A feljutásért játszik a magyar válogatott (Infostart)
A világelitbe jutás a tétje a szombati magyar-lengyel mérkőzésnek a krakkói divízió I/A jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 24
10:00
Ecuador: kirabolták a csapatot, még a vacsorájukat is megették (She)
Kifosztották az ecuadori labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo Quito edzőközpontját, miközben a csapat bajnoki mérkőzést játszott a városi rivális El Nacionallal.
ápr. 24
10:02
Sakkcsapat-vb - Öt forduló után a nyolcadik helyen a magyarok (Infostart)
A magyar válogatott öt forduló után a nyolcadik helyen áll a tízcsapatos mezőnyben az örményországi Cahkadzorban zajló férfi sakkcsapat-világbajnokságon.
ápr. 24
10:02
Jégkorong-vb: Az utolsó lépcsőfok a legnehezebb - Chernomaz (She)
A világelitbe jutás a tétje a szombati magyar–lengyel mérkőzésnek a krakkói divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 24
10:04
FTC: korábbi klubjának nem kell a kölcsönadott légiós (She)
Cristian Ramírez a télen fél évre kölcsönbe érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz, de jövője egyelőre továbbra is bizonytalan.
ápr. 24
10:18
Férfi kézi: Bánhidi Bence 2016-tól a Mol-Pick Szegedé (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 2016. július 1-től érvénybe lépő, hároméves szerződést kötött Bánhidi Bencével – adta hírül péntek délelőtt a klub honlapja. A Balatonfüred 20 éves beállója 2014-ben mutatkozott be a magyar felnőtt válogatottban.
ápr. 24
10:20
Jégkorong-vb: meglesz az A-csoport? - szavazás (She)
Szombaton a feljutásról döntő ütközet vár a krakkói vb-n hokisainkra a házigazda lengyelek ellen. A magyar együttes hárompontos előnyben van, így csak a rendes játékidős vereség esetén nem jutna fel az A-csoportba, minden más esetben jövőre ismét az elit ellen méretheti meg magát válogatottunk. Mit vár a találkozótól?
ápr. 24
10:36
Galéria: szerintünk ez a világ leglátványosabb sportága (She)
Ismerik a sepak takraw sportját? Nem? Ha az utóbbi a válasz, akkor ízelítőt adunk belőle: az ősi maláj csapatjáték modern formája a világ leglátványosabb sportágainak egyike. A sepak takraw egyik legviccesebb (és nyilván nem hivatalos) definíciója szerint „extrém futballtenisz, amit láthatóan nindzsáknak fejlesztettek ki.” Technika, akrobatika és merészség felsőfokon: a világ legjobbjai (nyolc…
ápr. 24
10:38
MU: új klubja végleg megvenné a kölcsönadott középpályást (She)
Tim Sherwood, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapatának menedzsere szeretné, ha végleg szerződtetnék a Manchester Unitedtől kölcsönvett Tom Cleverleyt.
ápr. 24
10:54
Jégkorong-vb: szombaton több magyart és nézőcsúcsot várnak (She)
A krakkói főkonzulátus felkészült a magyar szurkolók várható rohamára szombaton, a lengyelek elleni, feljutásról döntő divízió 1/A világbajnoki jégkorong-mérkőzés előtt.
ápr. 24
11:12
Női kézi: Európa-bajnok átlövővel erősít a DVSC (She)
A jelenleg a montenegrói Buducsnoszt Podgoricában játszó Jelena Deszpotovics kétéves szerződést írt alá a DVSC-TVP-Aqauaticum női kézilabdacsapatával – adta hírül a debreceni klub honlapja.
ápr. 24
11:14
Real Madrid: „aprópénzt” kér az MU, mégsem kell Chicharito? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata és a Real Madrid Javier Hernández kivásárlási árában már a mexikói kölcsönszerződésének aláírásakor megállapodott, a csatárért 10 millió eurót kellene fizetniük a királyiaknak.
ápr. 24
11:15
Égő házból mentette ki öccsét a 11 éves kisfiú (Behaviour)
A szülők magukra hagyták a gyermekeiket, miután lefektették őket.
ápr. 24
11:16
Hoki-vb: Chernomazzal összeállt a kép - krakkói videonapló (She)
Összeállításunkban megtekintheti a magyar jégkorong-válogatottról készített videóinkat, amelyeket a krakkói divízió 1/A világbajnokságon forgattunk.
ápr. 24
11:21
Bánhidi Bence Szegeden folytatja (Metropol)
A válogatott beállós hároméves szerződést kötött a MOL-Pick Szegeddel.
ápr. 24
11:30
Bulgária: a játékos megvédte az őt lemajmozó szurkolót (She)
A CSZKA Szófia labdarúgócsapatában játszó Toni Silva nem haragszik arra a szurkolójukra, aki állítólag majomnak nevezte őt. Elképzelhető azonban, hogy a portugál középpályás nyomás hatására írta megbocsátó levelét.
ápr. 24
11:48
Női kézi: Szucsánszki nem hagyja ki a következő szezont (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében mutatta be új játékosait, valamint számolt be a következő szezonnal kapcsolatos változásokról és a szakosztály további céljairól.
ápr. 24
12:00
Bajnokok Ligája: Guardiola a Barca ellen - jöhet az El Clásico a döntőben (Agroinform)
Juventus-Real Madrid és Barcelona-Bayern München mérkőzések lesznek a legjobb négy között.
ápr. 24
12:06
Liverpool: 3 hónapja még taktikai zseni voltam - Rodgers (She)
Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere cáfolta azt a pletykát, mely szerint távozna a nyáron.
ápr. 24
12:08
Videó: tömegbunyó kerekedett egy sima beszólásból (She)
Az észak-amerikai profi baseballbajnokságban (MLB) elképesztő verekedés tört ki a Chicago White Sox és a Kansas City Royals csapata között, miután a Royals egyik dobója és a Sox ütőjátékosa összeszólalkozott egymással egy veszélyesen pattanó labda miatt.
ápr. 24
12:24
El: Sevilla-Fiorentina, Napoli-Dnipro párharc a döntőért (She)
Nyonban kisorsolták a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének párosítását, a címvédő Sevilla a Fiorentinával találkozik, a Dnipro Dnipropetrovszk pedig a Napolival.
ápr. 24
12:26
Real: nemet mondtak a duóért tett 140 milliós Chelsea-ajánlatra - sajtóhír (She)
Az angol Premier League-et vezető Chelsea labdarúgócsapata átigazolná a Real Madridban ingadozó teljesítményt nyújtó Gareth Bale-t, illetve a fiatal védőt, Raphaël Varane-t is, azonban Florentino Pérez nem engedi őket.
ápr. 24
12:42
Serie A - Már a hétvégén bajnok lehet a Juve (Infostart)
Már a hétvégi 32. fordulóban, hat körrel a vége előtt bajnokot avathatnak az olasz labdarúgó-bajnokságban, igaz, a címvédő Juventus vasárnapi diadalához az eredmények - torinói szemszögből - szerencsés alakulására van szükség.
ápr. 24
12:42
BL: Barcelona-Bayern München, Juventus-Real Madrid a fináléért (She)
Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének párosítását. A címvédő Real Madrid a Juventusszal, a Barcelona pedig a Bayern Münchennel találkozik.
ápr. 24
12:44
NB I: csak két kiesőjelölt rosszabb egy mutatóban az Újpestnél (She)
Pénteken a Dunaújváros PASE–Újpest FC mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó NB I 25. fordulója. A DPASE-nek nagyon kellenének a pontok a kiesés elleni küzdelemben, az újpestiek nem bánnák, ha enyhítenének kicsit vészes idegenbeli gólszegénységükön. Érdekességek a 25. forduló nyitó mérkőzése elé.
ápr. 24
13:00
NB III: lemondott a Szentlőrinc vezetőedzője (She)
Lemondott a labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Szentlőrinc vezetőedzői posztjáról Nagy Tamás, aki korábban a PMFC és a Ferencváros együttesét is irányította. A gárdai szakmai munkájának vezetését a jövőben Lőrinc Antal és Nagy Gábor látja el.
ápr. 24
13:09
Barca-Bayern, Real-Juve a döntőbe jutásért (Metropol)
Visszavághat a Barcelona a Guardiola vezette Bayern Münchennek. A Juventus okoz-e meglepetést, vagy címet védhet a Real?
ápr. 24
13:12
Európa Liga: A Napolinak kedvezett Fortuna a sorsoláson (Agroinform)
Napoli-Dnyipro és Sevilla-Fiorentina lesz az Európa Liga elődöntőiben.
ápr. 24
13:18
Férfi kézi: U-válogatottat igazol a Csurgó Balatonfüredről (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Faluvégi Rudolf, a kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüred irányítója Csurgón folytatja pályafutását.
ápr. 24
13:18
Brutális tömegbunyó volt egy baseball-meccsen - Videó! (Blikk)
Chicago - Egy veszélyesen megpattanó labda okozott tömegverekedést az amerikai baseball-ligában (MLB)
ápr. 24
13:20
BL: Senkitől sem félek, csak a szomszédoktól - Tévez (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus támadója félelem nélkül várta a Bajnokok Ligája elődöntőjének sorsolását, érzése szerint egyesülete bárkivel felveszi a versenyt.

Keresés