2015. április 13. hétfő

ápr. 13
5:51
Az Örkény nem vesz részt a versenyben (Behaviour)
" Tegyék világossá, milyen alapon döntenek személyi kérdésekről, és kezdeményezzenek nyílt párbeszédet a fesztivál jövőjéről ” – áll az Örkény Színház közleményében.
ápr. 13
5:53
Közelkép - Bolyongás – hetven éven át (Behaviour)
" Nemes László már huszonévesen felkészült volt egy gazdag életmű kiteljesítésére."
ápr. 13
6:09
Lombard ETO FC (Behaviour)
Elszámoltatni kellene a focicsapatokat üzemeltető gazdasági társaságokat és nem elvtelenül menteni.
ápr. 13
6:11
Elég az óvodásterrorból! (Behaviour)
A Költészet Napja alkalmából a nyíradonyi Szivárvány Óvoda " verskommandósai" jártak a Képviselői Irodaházban.
ápr. 13
6:51
Atlétika: magyar győzelem a 24 órás vb-n - amerikai színekben (She)
Április 11-én és 12-én Torinóban gyűltek össze a világ legjobb ultrafutói, hogy összemérjék erejüket a 24 órás világ- és Európa-bajnokságon. Magyarországot 11 ultrafutó, hat férfi és öt nő képviselte.
ápr. 13
7:09
Chelsea: Fontos lépést tettünk a PL-győzelem felé - Mourinho (She)
A Chelsea szerény, egygólos győzelmet ért el az otthon játszó Queens Park Rangers ellen az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában. José Mourinho, a londoniak mestere nagyon fontos lépésnek nevezte a sikert a bajnokság megnyerése szempontjából.
ápr. 13
7:45
NBA: hiába Westbrook karriercsúcsa, kikapott az OKC (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján Russell Westbrook, az Oklahoma City Thunder játékosa karriercsúcsot jelentő 54 pontot szerzett az Indiana Pacers ellen, csapata még sem tudta megnyerni a találkozót.
ápr. 13
8:03
Győri ETO: Hazugság, hogy az öltözőben jártam - Vörösbaranyi (She)
Mint ismeretes, Miriuta László, a Győri ETO vezetőedzője csapata Nyíregyháza elleni veresége után élesen kritizálta játékosait, és azt is kifogásolta, hogy a labdarúgók egyik menedzsere, Vörösbaranyi József a héten az öltözőbe is bejárt. A játékosügynök a Nemzeti Sport megkeresésére reagált az edző szavaira, igazságtalan támadásnak tartja Miriuta nyilatkozatát.
ápr. 13
8:21
Varga és Hidi gyönyörű gólja, Pekár mesteri szólója - NB I, 23. forduló, videók (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a nyolc mérkőzésen 22 gól született. Összeállításunkban megtekinthet minden találatot!
ápr. 13
8:21
Vereség a vébé főpróbáján (Metropol)
Az április 19-én kezdődő krakkói divízió I/A vb-n Japán, Kazahsztán, Olaszország, Ukrajna és Lengyelország lesz az ellenfél.
ápr. 13
8:39
NBA - Westbrook 54 pontja is kevés volt (Infostart)
Russell Westbrook karriercsúcsot jelentő 54 pontja ellenére az Oklahoma City kikapott Indianapolisban az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
ápr. 13
8:39
A Ferencváros nyerte meg az Újpest elleni derbit (Metropol)
„Minden jegy elkelt” – ez a cédula díszelgett a Groupama Aréna előtti konténerház egyik ablakában...
ápr. 13
8:57
Jégkorong: a rendező törökök túlórában bukták el a feljutást (She)
Túlórás mérkőzésen bukta el a rendező török jégkorong-válogatott a feljutást az izmiri divízió 3-as világbajnokságon. A tavaly ezüstérmes Észak-Korea fórban játszva, 11 mp-vel a hosszabbítás vége előtt szerezte meg a feljutást érő találatot. A magyar válogatott április 19-én, Japán ellen kezdi meg szereplését a krakkói rendezésű, divízió 1/A vb-n.
ápr. 13
9:09
Hackertámadás a napilap ellen (Behaviour)
Az újság korábban is több ízben került célkeresztbe.
ápr. 13
9:15
Madridok Ligája - Jön a spanyol BL-klasszikus (Infostart)
Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első mérkőzéseit.
ápr. 13
9:15
Tenisz: Klizannak 12 helyet ért a tornasiker - világranglisták (She)
A Casablancában 250-es ATP-tornát megnyerő szlovák Martin Klizan tizenkét helyet javított korábbi pozíciójához képest a legfrissebb világranglistán. A top 10-ben a férfiaknál és a nőknél sem történt változás: előbbieknél a szerb Novak Djokovics, utóbbiaknál az amerikai Serena Williams áll az élen. A legelőkelőbb helyen található magyar játékos Fucsovics Márton (152.), illetve Babos Tímea (87.).
ápr. 13
9:17
Sportlövészet: nem jutottak vk-döntőbe a pisztolyosok (She)
Mindhárom magyar, Tobai-Sike Renáta, Csonka Zsófia és Nemes Adrienn is jól lőtt a női légpisztolyosok versenyében, ennek ellenére egyikük sem jutott döntőbe a Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.
ápr. 13
9:51
NB III: „Hemingway úr mindig a korláton belül sétálgat” (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Honvéd NB III-ban szereplő második csapata, a Honvéd-MFA vasárnap hazai pályán 1–0-ra győzött a Felsőtárkány ellen. A meccs után érdekes nyilatkozatot adott a vendégek vezetőedzője, Sütő Szilárd, aki szóvá tette a kispesti klubtulajdonos, George F. Hemingway mozgásterét.
ápr. 13
9:53
PL: Nem beszélek a jövőmről - Pellegrini; Idegesen kezdtünk - Van Gaal (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) manchesteri derbije a United számára alakult jól, 4–2-re nyert a címvédő City ellen. Ennek megfelelően a vörösöket irányító Louis van Gaal nyilatkozott pozitívabban, míg a kékek mestere, Manuel Pellegrini a menesztésével kapcsolatos kérdésre nem volt hajlandó válaszolni.
ápr. 13
9:54
Heti műsor: Folytatódik a Bajnokok Ligája! (Agroinform)
Madridi városi rangadó és PSG-Barca a BL-ben, Chelsea-MU, csakhogy a legjobb meccseket említsük a következő hét napból.
ápr. 13
10:03
Összecsapások Kosovska Mitrovicában (Behaviour)
A városközpontban megvertek egy kiskorú albán fiút egy kávézó előtt.
ápr. 13
10:05
Ezen a napon írtuk: Az első ember a világűrben! (Behaviour)
Emberutasával felszállt és visszatért a szovjet Vosztok-űrhajó! Gagarin őrnagy jelentése a földet érés után.. Népszava anno
ápr. 13
10:09
NHL: az összes edzőjét kirúgta a Toronto és a Buffalo (She)
Alig ért véget az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakasza, a tragikusan szereplő Toronto Maple Leafs és Buffalo Sabres is már a teljes edzői stábját menesztette.
ápr. 13
10:45
Megyei foci: balhéztak az ultrák - hasba rúgtak egy játékost (She)
A szentesi ultrák balhéjától hangos a Csongrád megyei sajtó, miután a Csongrád-Turbó–Szentesi Kinizsi (5–1) megyei I. osztályú meccset a vendégdrukkerek miatt kétszer is félbe kellett szakítani.
ápr. 13
10:47
MotoGP: Ez a Ducati jobb, mint az enyém volt - Rossi (She)
Valentino Rossi remekül bánik az újságírókkal (amennyiben számára érdekes és értékes a kérdés) és a szavakkal. Ezt az austini versenyt követő sajtótájékoztatón ismét bizonyította, amikor arról kérdezték, hogy vajon a mostani Ducatival versenyképesebb lenne-e, mint abban a bizonyos két évben a sajátjával. A kérdés oka nem meglepő, hiszen Katar után itt is remekelt az olasz márka, mindkét…
ápr. 13
10:57
Tovább gyengült délelőtt a forint (Behaviour)
Tíz órakor az eurót 297,43-, a svájci frankot 286,42 forinton jegyezték.
ápr. 13
11:03
NB I: az Újpest valamiben jobb volt a Fradinál - vasárnapig (She)
Tizenhat csapat, nyolc mérkőzés és néhány előnyszerzési-hátrányledolgozási érdekesség a labdarúgó NB I 23. fordulójából. Középpontban a vasárnapi Ferencváros–Újpest derbi.
ápr. 13
11:06
Monte-Carlói tenisztorna: Fogninibe fektetünk hétfőn (Agroinform)
A monte-carlói tenisztorna hétfői játéknapján a forróvérű olasz teniszező, Fabio Fognini hozhat a konyhára.
ápr. 13
11:21
Hertha: Dárdai a norvég és a svájci szőkére esküszik (She)
Dárdai Pál szakvezetőként a magyar válogatottnál és a Herthánál is a stabilitásra helyezte a hangsúlyt, német klubcsapatnál – amely immár hat forduló óta veretlen – a Fabian Lustenberger és Per Skjelbred alkotta belső védőpáros egyidejű csatasorba állítása bizonyul nyerő húzásnak. Dárdai nem is felejtette el kiemelni a sikereiknek biztos, ám kevésbé látványos hátteret adó páros munkáját.
ápr. 13
11:21
Női tenisz-világranglista: Babos maradt a 87. (Metropol)
Az élcsoportban annyi változás történt, hogy a charlestoni tornán vasárnap győztes német Angelique Kerber feljött a 14. helyre.
ápr. 13
11:39
F1: Grosjean Bianchinak ajánlotta sanghaji pontjait (She)
A vasárnapi Kínai Nagydíjat a hetedik helyen záró, ezzel a Lotus idei első hat pontját megszerző Romain Grosjean a nizzai kórházban kómában fekvő Jules Bianchinak ajánlotta eredményét.
ápr. 13
11:57
Tömegsport: részvételi rekord lesz a kétnapos, 30. Vivicittán (She)
A hétvégén megdőlhet a részvételi rekord a Telekom Vivicittá városvédő futáson, melyen előreláthatólag több mint 25 ezren indulnak majd.
ápr. 13
11:57
Részvételi rekord lesz a 30. Vivicittán (Metropol)
A jubileumi, 30. városvédő futáson előreláthatólag több mint 25 ezren indulnak majd.
ápr. 13
12:00
Protipp: Használd ki ingyen a tippmesterek nagyszerű formáját! (Agroinform)
Szenzációs napot fogtak ki a hatharom.com tippmesterei vasárnap, kilenc tippből hét is bezöldült.
ápr. 13
12:15
Olimpia 2024: Párizs rendezne - újabb erős rivális lehet (She)
A párizsi önkormányzat támogatja, hogy a francia főváros versenybe szálljon a 2024-es olimpia megrendezéséért. Most már csak a Francia Olimpiai Bizottságnak kell állást foglalnia arról, hogy benyújtja-e a hivatalos pályázatot. A testület annak tudatában kandidálhat, hogy a politika maximálisan támogatja a jelentkezést. Korábban már Francois Hollande államfő, Anne Hidalgo főpolgármester,…
ápr. 13
12:33
Kerékpár: „A TGV elcsaphatta volna őket” - rendőrségi eljárás jöhet (She)
A francia nemzeti vasúttársaság (SNCF) rendőrségi eljárás megindítását sürgeti a Párizs-Roubaix versenyen életveszélyes és felelőtlen manőverbe kezdő kerékpárosokkal szemben.
ápr. 13
12:35
Juve: az MU Van Persie-t, a City Dzekót is adná Pogbáért (She)
A nyári átigazolási piac slágertémája lesz a már most is bőven napirenden lévő Paul Pogba. A Juventus francia labdarúgóját az angol sajtóban ezúttal a két manchesteri alakulattal boronálták össze. A United a topszintes zenitjén talán már túllévő Robin van Persie-t is odaadná érte, míg a City a vérfrissítés jegyében Edin Dzekót és Samir Nasrit is bevonná az üzletbe.
ápr. 13
12:51
Videó: dráma - a 83. percig 3-0-ra vezettek, mégis kikaptak (She)
A hosszabbításban egyenlített és fordított a Tokió Verdy a Gifu ellen a japán másodosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A vendégek Namba Hiroaki mesterhármasával a 83. percig vezettek, ám 4–3-ra elveszítették a találkozót.
ápr. 13
13:09
FTC-Újpest: Ha kapusnak rak be Doll, azt is megoldom - Batik (She)
Batik Bence, Ferencváros labdarúgója Emir Dilaver sérülése miatt állt be csereként az Újpest elleni NB I-es mérkőzésen, így középső védőként jobbhátvédet kellett játszania, de azt állítja, ha kellett volna, kapusként is helytállt volna.
ápr. 13
14:03
Vidi: a játékosok nem mehetnek ki a kintről szurkoló ultrákhoz (She)
A Videoton vasárnap 7–0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A Vidi legnagyobb szervezett szurkolói csoportja, az RBD demonstratív céllal a stadionon kívülről buzdította a székesfehérvári csapatot, a játékosok pedig kimentek megköszönni nekik a buzdítást. Garancsi István, a Videoton tulajdonosa elmondta, miért nem szeretné, ha ez ismét megtörténne.
ápr. 13
14:05
Juventus: Bárkit megverhetünk, BL-t nyerhetünk- Tévez (She)
A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez magabiztosan várja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét, elmondása szerint a világon bárkit képesek megverni, és megnyerhetik az elitsorozatot.
ápr. 13
14:06
Premier League: Megragadná utolsó esélyét a Liverpool (Agroinform)
Ha nyer a Liverpool, négy pontra zárkózik a negyedik helyezett Manchester City mögé. Könnyű meccs vár a Vörösökre.
ápr. 13
14:21
A Kínai Nagydíj utóélete (Infostart)
A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton újabb győzelméről, illetve a Mercedes csapaton belüli feszültségekről írt a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíj másnapján.
ápr. 13
14:21
F1: a McLaren Bahreinben már „feltekert” motorral versenyez (She)
A hét végi Bahreini Nagydíjon újabb nagy lépésre készül a McLaren. Azt követően, hogy a Kínai Nagydíjon Fernando Alonso és Jenson Button is célba ért, a Honda úgy döntött, hogy „feltekeri” a motorját.
ápr. 13
14:21
2,8 milliót keres az évszázad bokszmeccsének bírója (Blikk)
Las Vegas – Szép summát kap, de ez aprópénznek tűnik Floyd Mayweather Jr. (38) és Manny Pacquiao (36) a 400 millió dolláros (110,4 milliárd Ft-os) összecsapásához képes.
ápr. 13
14:39
Real: értékelést sem kapott, tart Ödegaard vesszőfutása (She)
Vasárnap sem javult Martin Ödegaard helyzete a Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában.
ápr. 13
14:57
F1: Rosbergnek a 2. hely marad, Lewis a vezér - lapszemle (She)
Lewis Hamilton győzelme és Nico Rosberg hisztije uralta a nemzetközi sajtó F1-es oldalait a Kínai Nagydíj másnapján.
ápr. 13
15:33
BL: Piqué elárulta, Messi és CR mellett ki a legjobb (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Barcelona a Paris Saint-Germain vendége lesz. A spanyol klub színeiben Gerard Piqué a 300. hivatalos mérkőzésére készül, ennek apropóján pedig a barcelonai illetőségű Mundo Deportivo kérdéseire válaszolt.
ápr. 13
15:33
Lovrencsics bombagóllal tért vissza - videó! (Blikk)
Poznan – Ez ám a visszatérés! Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan játékosa sérülése után újra pályára lépett és bombagólt lőtt.
ápr. 13
15:35
BL: a PSG sztárja megszállott rajongója Lionel Messinek (She)
Lucas Mourát, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgóját nem érdekli Argentína és Brazília rivalizálása, ha a példaképéről, Lionel Messiről van szó. A szélső az As spanyol sportnapilapnak áradozott a Barcelona világklasszisáról, akivel a Bajnokok Ligája szerdai negyeddöntőjében ismét összecsaphat.

Keresés