2015. április 11. szombat

ápr. 11
0:51
Férfi kosár Euroliga: a Barca előtt a Real - így folytatják (She)
Ugyan sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte meg a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének utolsó fordulójában a Galatasaray ellen a Barcelona, a rivális Real Madrid mögött be kellett érnie az E-csoport második helyével, miután a fővárosiak is győztek péntek este a Zalgiris ellen, így megtartották első helyüket. A negyeddöntőben a madridi csapat a török Anadolu Efes, a katalán az…
ápr. 11
3:15
Dzsudzsák apja újra az adóslistán (Blikk)
Nyírlugos — Kínos helyzetbe került a Dinamo Moszkva válogatott futballistája, Dzsudzsák Balázs (28) az édesapja miatt! Dzsudzsák András (52) neve és adószáma szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján a végrehajtási eljárással érintettek között.
ápr. 11
5:51
Ember nélkül üres a kép (Behaviour)
Zsigmond Vilmos 150 darab fotója mellett az Oscar díja is látható a Ludwig Múzeumban.
ápr. 11
5:53
Közelkép - Hegedűs D. Géza elismerése (Behaviour)
Olyan remek színészi formában van, hogy azt akár folyamatosan díjakkal is el lehetne ismerni.
ápr. 11
5:55
A női egyenjogúság himnusza (Behaviour)
Látványos, megható és elgondolkodtató a londoni West End egyik legnagyobb szenzációja.
ápr. 11
5:57
F1: Kínai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A harmadik szabadedzéssel folytatódik a Kínai Nagydíj Sanghajban, ahol szombaton is napsütéses időben körözhetnek a versenyzők. Fontos kérdés, hogy a Ferrari mennyire tud közel kerülni a Mercedeshez akár egy körön, akár versenytávon? A válaszok közül az elsőt még ma megkapjuk, a másodikat csak vasárnap. Kövesse a 3. szabadedzést frissülő cikkünkkel!
ápr. 11
6:27
Folytatódik a Fidesz mélyrepülése? (Behaviour)
Hogy mennyire kétségbeesett a Fidesz, azt jól jelzi, hogy a kormánypárt Orbán Viktor személyében még a „szuperfegyvert” is bevetette.
ápr. 11
6:29
Tulaj (Behaviour)
Találkoztam Széles Gáborral, a milliárdossal, a honi szélsőjobboldali sajtó főnökével.
ápr. 11
6:31
Gömbösék egyelőre benmaradnak az egységes pártban (Behaviour)
Népszava, 1923. április 11.
ápr. 11
6:33
Moszkva szívessége Magyarországnak? (Behaviour)
A Reuters az atomerőmű finanszírozására nyújtott 10 milliárd eurós orosz hitel témájával foglalkozott.
ápr. 11
6:51
Manchester City: buszok miatt fizet a szurkolóinak a klub (She)
Bocsánatot kért szurkolóitól a Manchester City labdarúgócsapata, miután a klub ingyenes buszjáratát igénybe vevő háromszáz drukker késve ért ki a Crystal Palace elleni hétfői idegenbeli bajnokira.
ápr. 11
7:09
Női kézi: a Siófok a 100 gólos játékossal is megegyezett (She)
Németh Csilla és Such Nelli is meghosszabbította szerződését a Siófok kézilabdacsapatával.
ápr. 11
7:27
Ökölvívás: a padlót is megjárva védte meg vb-címét az orosz (She)
Ugyan a péntek esti, Youri Kayembre Kalenga elleni mérkőzésén megjárta a padlót is, megvédte WBA cirkálósúlyú világbajnoki címét Gyenyisz Lebegyev.
ápr. 11
7:29
NHL: az utolsó meccsén múlik a Pittsburgh rájátszása (She)
Zsinórban ötödik meccsét is elveszítette a Pittsburgh Penguins az NHL-ben, így az utolsó alapszakaszbeli mérkőzése előtt sem biztos, hogy bejut a rájátszásba. A New York Islanderstől hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedő Penguins utolsó esélye az idén gyengécske Buffalo Sabres legyőzése lesz.
ápr. 11
7:45
NBA: Duncan blokkjával újabb rangadót nyert meg a Spurs (She)
Elképesztő izgalmak közepette nyerte meg a texasi Houston–San Antonio derbit a Spurs: Tim Duncan az utolsó pillanatokban blokkolta James Harden dobási kísérletét, így megmaradt a vendégek egypontos előnye. Hasonló izgalmak közepette nyert a harmadik texasi csapat, a Dallas Denverben, ahol kétszeri hosszabbítás után 144–143-as „All-Star-eredmény” született. Egy pont döntött még a Utah–Memphis…
ápr. 11
8:21
NB I: DVTK, Felcsút - kínos tavaszi sorozatot szakítanának meg (She)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 23. fordulója, s többek között pályára lép a tavasszal még nyeretlen három csapatból kettő, a DVTK és a Puskás Akadémia. Megszakadnak-e a rossz sorozatok, meglesz-e az MTK 35. „döntetlenmentes” meccse? Érdekességek a 23. kör szombati találkozói elé!
ápr. 11
8:33
Csak a teste (Behaviour)
Nem a világgal szemben kell elsősorban békében élni, hanem saját lelkiismeretünkkel.
ápr. 11
8:39
MTK: két hónappal lábtörése után újra fut edzésen a védő (She)
A vártnál is jobb ütemben javul a februárban a Vasas elleni edzőmérkőzésen lábközépcsonttörést szenvedő Deutsch Bencének, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK védőjének állapota, már futóedzéseket végezhet.
ápr. 11
8:57
F1: Kínai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton a Kínai Nagydíj összes szabadedzését az élen zárta, a szezon első két időmérő edzését megnyerte, így toronymagas favoritként várja a sanghaji időmérőt. Vajon meglepi valaki? Kövesse a kvalifikációt frissülő cikkünkkel!
ápr. 11
8:59
Ajánló: pályán az MTK, az ETO és a Diósgyőr is - program (She)
A labdarúgó NB I-ben öt találkozót rendeznek meg szombaton, de az NB II-ben és az NB III-ban sem lesz hiány mérkőzésekben – program.
ápr. 11
9:01
Blog: ki akar még 16 NB I-es csapatot? (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája: vajon a magyar gazdaság elbír-e 16 élvonalbeli futballklubot?
ápr. 11
9:15
Videó: Götzéék nagyon megszívatták a fiatalokat a Bayern edzésén (She)
Sokszor láthattunk már az alábbihoz hasonló felvételeket, de akkor is megunhatatlan. Különösen a Bayern München előadásában mutat jól a cicázás. A német labdarúgócsapat edzésén Götzéék alaposan megfuttatták a fiatalokat, akik a végén, amikor nagy nehezen sikerült megszerezniük a labdát, a földre rogyva pihegtek.
ápr. 11
9:17
Ajánló: pályán a Real, a Barca, a Bayern, az Arsenal és Juve (She)
A jövő heti Bajnokok Ligája-negyeddöntő miatt az érdekeltek (köztük a Bayern München, a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a PSG és a Juventus is) pályára lépnek szombaton, ezért igencsak bő a szombati nemzetközi futballmérkőzések kínálata – program.
ápr. 11
9:18
Sportfogadás: Tízezer forint hétvégi bónusz az Unibeten! (Agroinform)
25%-os feltöltési bónuszt kínál az Unibet, amely kiváló lehetőség a rangadók hétvégéjén egy kis extra profitra.
ápr. 11
9:33
Haladás: több kulcsember sem játszhat Fehérváron (She)
A Szombathelyi Haladás vasárnap a listavezető Videoton vendége lesz a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Szentes Lázár, a vasiak vezetőedzője szerint alaposan felkészültek a fehérvári alakulatból, azonban jelentősen megnehezíti dolgukat, hogy hat játékost – köztük az öt mérkőzésen négy gólt szerző Leandro Martínezt – is nélkülözniük kell különböző sérülések miatt.
ápr. 11
9:45
Halálra gázoltak egy idős biciklis nőt (Behaviour)
A kisteherautó nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárosnak.
ápr. 11
9:51
FTC-Újpest: Kabát elárulta, melyik volt a kedvenc derbije (She)
A Videoton elleni Magyar Kupa-elődöntőn újra a kispadon ülhetett Kabát Péter. Már ez is nagy öröm volt az egy hónapja sérült újpesti csatárnak, aki a hétvégi, Ferencváros elleni mérkőzés előtt elárulta, melyik derbire gondol vissza a legszívesebben.
ápr. 11
9:54
Tipp: A veterán belga megráncigálhatja a fiatalok bajszát (Agroinform)
Jön a tavasz utolsó kockaköves klasszikusa, a Párizs-Roubaix, nekünk pedig két tippünk is van erre a legendás versenyre.
ápr. 11
10:09
F1: Hamilton a szabadedzések után az időmérőt is megnyerte (She)
Lewis Hamilton a szabadedzések után az időmérő edzést is megnyerte a Formula–1-es Kínai Nagydíjon, így ismét a pole pozícióból indulhat vasárnap.
ápr. 11
10:27
Újra Spartan Race Magyarországon (Infostart)
Jövő szombaton a Hungaroringen kerül sor a Spartan Race elnevezésű akadályversenyre, amelyet már több mint húsz országban rendeznek meg nagy sikerrel.
ápr. 11
10:27
DVTK: Lehet, korrektebb lett volna, ha most kirúgnak… - Szivics (She)
A nyártól elválnak a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK és Tomiszlav Szivics vezetőedző útjai, a miskolci klub ugyanis nem él a szerződéshosszabbítás opciójával. Faramuci helyzet állt elő, mivel híre ment, hogy a bajnokság végén távozó Tomiszlav Szivics csak kommünikében reagál a történtekre, ő azonban nem tagadta meg önmagát, és őszintén válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire.
ápr. 11
10:29
Videó: újabb Ronaldinho-mágia, most hátrafelé bőrözött (She)
Ronaldinho klubja, a Querétaro 2–1-re legyőzte a Tijuana labdarúgócsapatát a mexikói élvonalbeli bajnokság 13. fordulójában. Gólt nem lőtt a brazil, de ezúttal is volt látványos megmozdulása.
ápr. 11
10:45
Kínai Nagydíj: Hamilton rajtol a pole pozícióból (Metropol)
Hamilton mellől Nico Rosberg kezdi a versenyt. A harmadik rajtkockát Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája szerezte meg.
ápr. 11
10:48
Női kézilabda BL: Csodára van szüksége a Győrnek (Agroinform)
Hatgólos hátrányból várja a Vardar Szkopje elleni a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját a címvédő Győr.
ápr. 11
11:03
FTC-Újpest: már csak néhány száz jegy szabad a derbire (She)
Még nem kelt el az összes jegy a labdarúgó NB I fővárosi derbijére, a Ferencváros–Újpest összecsapásra, de már csak néhány száz belépő keresi gazdáját.
ápr. 11
11:05
Hátsó füves: Mátraverebély nem felejti a tizenhét bundagólt (She)
A Forgács-telepi Bányász nevét csak szitokszóként használják Mátraverebélyen, miután a helyi csapat a hatvanas évek végén az évszázad bundájának áldozata lett. A pórul járt gárda mai utódját, a Nógrád megyei II. osztályban veretlen együttest a Ságújfalu elleni idegenbeli mérkőzésére kísértük el, nem hiába: a méhallergiás méhész vezette verebélyiek a térdgépes csodacsatár segítségével legyőzték a…
ápr. 11
11:21
Kínai Nagydíj - Hamilton rajtol a pole pozícióból (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az első helyről.
ápr. 11
11:42
Női kézilabda: Álom marad a döntő a Fradi és az Érd számára (Agroinform)
A Fradi hét-, míg az Érd négygólos hátrányból várja idegenbeli nemzetközi kupavisszavágóját szombaton.
ápr. 11
11:57
Chelsea: Csak Hazard kaphatja az Év játékosa díjat - Mourinho (She)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere szerint ez angliai karrierének legnehezebb szezonja, amelynek végén Eden Hazard-nak kell kapnia az Év játékosa díjat a Professzionális Labdarúgók Szövetségének (PFA) szavazásán.
ápr. 11
12:00
Premier League: A dobogó a tét Manchesterben (Agroinform)
A United várja jobb formában a City elleni vasárnapi városi derbit, de ki merné leírni a regnáló bajnokot?
ápr. 11
12:09
Gyurcsány kiderítette: nincs a kitiltottak között (Behaviour)
ápr. 11
12:36
Sportfogadás: Itt a hétvégi fix, duplázós kombi! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
ápr. 11
12:51
Videó: Maradona szívesen fenékbe rúgná az elnököt (She)
Diego Maradona egy kolumbiai jótékonysági rendezvényen éles kritikával illette Sepp Blattert, a FIFA elnökét.
ápr. 11
13:09
Magyar tagja is van az Európai Atlétikai Szövetség vezetőségének (Metropol)
Gyulai Márton Sír József, Nyerges Mihály, Schulek Ágoston után a negyedik magyar tagja az EAA tanácsának.
ápr. 11
13:27
Atlétika: Gyulai Márton az európai szövetség tanácsában (She)
Gyulai Mártont beválasztották az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) tanácsába.
ápr. 11
13:45
Gyulai Márton bekerült az Európai Atlétikai Szövetség tanácsába (Infostart)
Gyulai Mártont beválasztották az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) tanácsába.
ápr. 11
13:45
Hertha: Dárdai fiai jól bírják az éjszakai műszakot is (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC edzője ismét meglepte játékosait: a Hannover elleni 1–1-es döntetlenre végződő bajnoki után éjszakai edzést tartott a magyar válogatott szövetségi kapitánya, cserébe a berlini futballisták megkapták az egész hétvégét.
ápr. 11
13:47
Chelsea: a kapitány szerint egy liverpooli a szezon legjobbja (She)
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya is leadta voksát az Angol Profi Labdarúgók Szövetségének (PFA) szavazásán, amelyen a Premier League-szezon legjobbjaira lehet szavazni: az év játékosára, az év fiataljára és az év álomcsapatának tagjaira. A hátvéd az Instagramon mutatta meg szavazólapját.
ápr. 11
14:03
NB I: Dunaújváros-MTK - élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 11
14:21
Sportlövő-vk - Nem volt magyar döntős (Infostart)
Az öt magyar érdekeltből egyik sem tudott döntőbe jutni szombaton, a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaverseny második napján, melyen női légpuskában Zwickl-Veres Kata és Miskolczi Julianna, sportpisztolyban pedig Csonka Zsófia, Nemes Adrienn és Tobai-Sike Renáta lépett lőállásba.

Keresés