2015. április 6. hétfő

ápr. 6
6:51
MLS: Németh 94. percben „lőtt” góljával nyert a Kansas City (She)
Németh Krisztián a 64. percben csereként lépett pályára az észak-amerikai MLS legutóbbi játéknapján a Philadelphiát fogadó Sporting Kansas Cityben, és a 94. percben 2–2-es állásnál szerzett góljával a KC otthon tartotta a három pontot. A Nyugati főcsoport 4. helyén álló Sportingban ez volt az első bajnoki gólja a magyar légiósnak.
ápr. 6
7:27
NBA: George visszatért, James remekelt, újabb Lakers-mélypont (She)
A San Antonio Spurs 15 pontos győzelemmel vetett véget a Golden State Warriors 12 meccsen át tartó győzelmi szériájának az NBA-ben. A Chicago Bullst legyőző Clevelandben LeBron James először jegyzett tripla duplát azóta, hogy visszatért Miamiból a Cavaliershez. Az Indianába visszatért az augusztusban lábát törő Paul George, aki 13 ponttal segítette győzelemhez a Pacerst a Miami ellen. A Los…
ápr. 6
7:45
Tenisz: 141 hét az élen - Djokovics beérte Nadalt (She)
Novak Djokovics immár a 141. hetet kezdi meg a férfi teniszezők világranglistájának élén, ezzel beérte Rafael Nadalt.
ápr. 6
8:33
A Tiszába esett egy horgász (Behaviour)
Vízirendőrök mentették ki a 67 éves férfit és kutyáját.
ápr. 6
8:42
Négy magyar úszóarany Eindhovenben (Metropol)
A zárónapon sem maradt aranyérem nélkül a magyar úszócsapat.
ápr. 6
8:51
Tartanak az IS-től a tálibok (Behaviour)
Az afganisztáni tálibok támogatottsága nagyon visszaesett.
ápr. 6
9:15
Videó: Casillas ajándékkal „gyógyította” a fejen talált fiút (She)
Bár Cristiano Ronaldo öt gólt szerzett a Real Madrid Granada elleni 9–1-es győzelme során, egy kisfiú számára valószínűleg Iker Casillas lett a hős a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójának mérkőzésén. A madridiak spanyol válogatott kapusa azonnal jelezte a biztonsági őröknek, amikor a fiú fejét egy lövés után eltalálta egy labda, sőt, hogy jókedvűen hagyja el a stadion, a…
ápr. 6
9:36
Heti műsor: Fradi-Újpest, United-City - ez vár ránk a héten (Agroinform)
Ezen a héten sem unatkozunk majd, Fradi-Újpest, United-City és Fiorentina-Juve, csakhogy a legnagyobb derbiket említsük.
ápr. 6
9:51
PSG: David Luiz és Motta Barca elleni játéka kérdéses (She)
Az eltiltott Marco Verratti, Zlatan Ibrahimovic páros mellett a vasárnap a Marseille elleni bajnoki rangadón megsérülő David Luiz, Thiago Motta páros is hiányozhat a PSG-ből a jövő szerdai, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőről.
ápr. 6
10:27
Barca: megoldódott a rejtély? Ezért fájt Messi lába (She)
Mint ismert, a Barcelona idegenben Jérémy Mathieu góljával 1–0-ra megverte a Celta Vigót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában. A találkozót követően érdekes statisztikai mutatók láttak napvilágot, valamint kiderült, hogy mi okozta Lionel Messi rejtélyes lábsérülését – ha hinni lehet a híreknek.
ápr. 6
11:03
Liverpool: Henderson nemet mondott az új ajánlatra - sajtóhír (She)
Raheem Sterling után Jordan Hendersonnal is megfeneklettek a Liverpool új szerződésről folyó tárgyalásai. A középpályás angliai sajtóhírek szerint nem fogadta el a klub heti 80 ezer fontos ajánlatát.
ápr. 6
11:06
Fucsovics két helyet előre lépett (Metropol)
A sportoló a 152. a férfi teniszezők világranglistáján. Babos maradt a 87.
ápr. 6
11:21
Videó: a Vidi-játékosok direkt áztatták el a klubházat (She)
A labdarúgó NB I listavezetőjénél, a Videotonnál sem hagyhatták ki a húsvéti köszöntőt. Sándor György, Stopira, Juan Calatayud és Filipe Oliveira mondta el közös locsolóversét.
ápr. 6
11:24
Protipp: Tisztes profittal ünnepeljük a húsvétot! (Agroinform)
A hatharom.com tippmesterei szép profitot szorgoskodtak össze a locsolópénz mellé.
ápr. 6
11:57
Videó: Modric megsemmisítő átlépéssel szédítette ellenfelét (She)
Az ilyet tanítani kéne, de nem lehet. Nem csak a mesterötöst jegyző, rekordok sorát megdöntő Cristiano Ronaldo villogott vasárnap a Santiago Bernabéuban. Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása a Granada ellen 9–1-re megnyert spanyol bajnoki mérkőzésen pazar átlépős trükkel küldte el gyufáért ellenfelét, a cselt precíz hosszú átadással koronázta meg.
ápr. 6
12:15
Fucsovics két helyet javított, Babos maradt 87. (Infostart)
Fucsovics Márton két helyet javítva a 152. a férfi teniszezők világranglistáján. Babos Tímea továbbra is a 87. a nők világranglistáján.
ápr. 6
12:15
Aranycipő: CR feladta a leckét Messinek; új arcok az élbolyban (She)
A Real Madrid extraklasszisa, a Granada elleni bajnokin (9–1) öt gólt szerző Cristiano Ronaldo négy találattal – vagyis nyolc ponttal – vezet a Barcelona kiválósága, Lionel Messi előtt az Aranycipőért folyó versenyben.
ápr. 6
12:15
Itt a heti NB I-es játék, nyerj meccsjegyeket! (Blikk)
Folytatódik a játék a pályákon és itt nálunk, a Blikk.hu-n is. A mostani forduló pénteken a felcsútiak csúfos vereségével indult. Összefoglaló lejjebb! Szombaton a Győr a Kecskeméttel játszott, a győri stadionban elég fura állapotok uralkodnak,
ápr. 6
12:33
Ausztria: Simon Attila góllal adott hírt magáról (She)
Simon Attila az idén még nem kapott játéklehetőséget az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Wolfsberger AC első csapatában, de talán majd most.
ápr. 6
12:51
PL: Beckham- és Rooney-bomba is a távoli gólok elitjében (She)
Charlie Adam, a Stoke City labdarúgója emlékezetes gólt szerzett csapatának térfeléről a Chelsea elleni szombati bajnokin. Ez alkalomból a goal.com válogatást tett közzé az angol élvonalban szerzett távoli gólokról.
ápr. 6
12:53
La Liga: új edző - a volt barcás a Barca ellen debütál (She)
A spanyol élvonalbeli Almería Sergi Barjuánt nevezte ki új vezetőedzőjének. A 43 éves szakember az FC Barcelona ellen debütál a kispadon szerdán.
ápr. 6
13:27
Úszás: 100 évesen úszott ragyogó rekordot 1500 méteren (She)
A százéves Nagaoka Mieko várhatóan beírja magát a Guinness-rekordok könyvébe: a japán hölgy az első a világon, aki százéves kor felett teljesítette az 1500 méteres távot gyorsúszásban. Húsz évvel az után, hogy úszni kezdett volna.
ápr. 6
13:29
Brazília: a pályán vették őrizetbe a lefújt futballistát (She)
A pályán vettek őrizetbe egy brazil labdarúgót, aki egy vasárnapi bajnoki mérkőzés után rátámadt a játékvezetőre, majd a rendőrökkel is összetűzésbe keveredett.
ápr. 6
14:39
Görögország: csak a gyomra bünteti Megyerit, nem a vezetők (She)
Megyeri Balázs nem büntetésből maradt ki a PASZ Jannina elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés keretéből – az Olympiakosz Pireusz magyar labdarúgója beteg, írták meg görög honlapok hétfőn.
ápr. 6
14:41
Hertha: a sajtó már Dárdai új szerződéséről faggatózik (She)
A vasárnap a Paderbornt 2–0-ra legyőző Hertha BSC zsinórban az ötödik bajnokiján maradt veretlen, így nem csoda, hogy a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a német újságírók már Dárdai Pál szerződéshosszabbításáról faggatták a klub vezetőségét és a vezetőedzőt.
ápr. 6
14:42
Tenisz: Kiemeltet búcsúztathat Babos (Agroinform)
A világranglista-87. Babos Tímea a 15. kiemelt Mona Barthel ellen kezd a charlestoni tenisztorna első fordulójában.
ápr. 6
14:43
Puskás-Suzuki-kupa: a házigazda az ötödik helyen (She)
A házigazda Puskás Akadémia együttese lett az ötödik a Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás-labdarúgótornán.
ápr. 6
14:57
Grimaszolva nézte a meccset Orbán Újpesten - galéria! (Blikk)
Budapest – A miniszterelnök az általa kedvelt listavezető Videoton fővárosi rangadóját nézte meg vasárnap.
ápr. 6
15:15
Videó: a plafonig ért a szurkolói kultúra Tőzsér szögleténél (She)
Már a második félidejénél tart a Watford–Middlesbrough angol másodosztályú (Championship) labdarúgó-mérkőzés. Tőzsér Dániel, a hazaiak magyar válogatott középpályása éppen a vendégszurkolók egy csoportja előtt végezhetett el szöglet, és nem csak a kis hellyel kellett megbirkóznia. Tőzsérék megnyerték a fontos rangadót, és az élre álltak.
ápr. 6
15:33
Ronaldo: Zsebből fizetném Messit (Blikk)
Fort Lauderdale – Nagy tervet vett a fejébe Ronaldo: az egykori zseniális csatár már résztulajdonos egy amerikai labdarúgóklubban, ahova átigazolná Lionel Messit, és Crsitiano Ronaldót is
ápr. 6
15:33
Anglia: Bogdán visszatért, Tőzsérék rangadót nyertek (She)
A Tőzsér Dániellel felálló Watford hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Middlesbrough-t az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 41. fordulójának nyitó mérkőzésén, míg a Bolton kapujába hosszú kihagyás után visszatért Bogdán Ádám.
ápr. 6
15:35
Egymást püfölték az orosz focihuligánok - VIDEÓ! (Blikk)
Tula – Képtelenek megfékezni az ultrákat Oroszországban, szinte minden második héten balhé van a focibajnokság valamelyik meccsén
ápr. 6
16:27
Svájc: az újabb zakó után kirúgták az olasz világbajnokot (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő FC Chiasso vezetői menesztették a gárda vezetőedzői posztjáról Gianluca Zambrottát.
ápr. 6
16:45
Törökország: „Terrortámadás” - felfüggesztették a bajnokságot (She)
A Török Labdarúgó-szövetség egy hétre felfüggesztette az országos bajnokságot a Fenerbahce buszát ért fegyveres támadás miatt.
ápr. 6
17:03
Argentína: kiállította, visszahívta, törölte a 11-est, kitört a káosz (She)
Akár eltiltásra is számíthat Germán Delfino, Argentína egyik legjobb játékvezetője, amiért befújt egy büntetőt és kiosztott egy piros lapot, majd egy percen belül megváltoztatta a döntését, és mindkét ítéletét semmissé tette a Vélez Sarsfield–Arsenal argentin bajnoki mérkőzésen.
ápr. 6
17:06
Szerencsejáték-ipar: Óriási az érdeklődés a hamarosan megnyíló holland piacon (Agroinform)
Több, mint kétszáz szolgáltató törhet be a holland piacra 2016 első felében.
ápr. 6
17:21
Terrorakció miatt felfüggeszteték a török labdarúgó-bajnokságot (Infostart)
Egy hétre felfüggesztették a török labdarúgó-bajnokságot a Fenerbahce játékosait szállító busz elleni szombati támadás miatt.
ápr. 6
17:39
Videó: a világ legidősebb profija 48 évesen fejelt gólt (She)
Minden tiszteletünk a másodosztályú japán labdarúgó–bajnokságban szereplő Jokohama FC játékosáé, Miura Kazujosié. Az őszülő hajú csatárlegenda 48 évesen még mindig a profik között szerepel, ezzel a világ legidősebb játékosa. És nem elégszik meg annyival, hogy pályára lép: a Jubilo Ivata elleni bajnoki 14. percében parádés fejes góllal szerzett vezetést csapatának. A találatot követően pedig…
ápr. 6
18:15
Mexikó: harapott az „azték kutyák” 121-szeres válogatottja (She)
Megharapta egyik ellenfelét Juan Arango, a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tijuana 121-szeres venezuelai válogatott játékosa.
ápr. 6
18:36
Dárdai szerint még nem biztos a Hertha BSC bennmaradása (Metropol)
Vasárnap fontos győzelmet szerezve 2-0-ra megverték a Paderbornt, s ezzel a 11. helyen állnak a tabellán.
ápr. 6
18:38
A Honvéd 14 nyeretlen meccs után győzött (Metropol)
Újpestről is hazavitte a három pontot az éllovas Videoton.
ápr. 6
18:51
A Bp. Honvéd legyőzte a Real Madridot (Infostart)
A Budapest Honvéd nyerte meg a Felcsúton rendezett Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornát, miután a hétfői döntőben 11-esekkel legyőzte a Real Madrid csapatát.
ápr. 6
18:51
Videó: edzői utasításra kapott sárga lapot Busquets? (She)
A televíziós visszajátszások szerint edzői utasításra kaphatott sárga lapot időhúzásért Sergio Busquets, a spanyol élvonalbeli labdarúgó–bajnokságban szereplő FC Barcelona játékosa a Celta Vigo elleni bajnokin. A lassítások alapján Luis Enrique egy segítőjével egyeztetett, ezt követően jelezte a világ- és Európa-bajnok középpályásnak, hogy próbáljon meg kiprovokálni egy büntetést.
ápr. 6
19:09
Női kézi BL: a „hetesölő” Leynaud-é a hétvége védése (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonása után az európai szövetség összeállította szokásos válogatását. A legszebb védések között ott találjuk a harmadik helyen a Győri ETO norvég hálóőrét, Kari Aalvik Grimsbőt is, az első helyre azonban a magyar csapat hetesdobóinak eszén többször is túljáró Amandine Leynaud került. A szkopjei mérkőzésen a Vardar francia válogatott kapusa a…
ápr. 6
19:11
Női kézi: Andjela Bulatovics Érden folytathatja karrierjét (She)
Andjela Bulatovics, a Rosztov-Don játékosa a következő szezontól a női kézilabda NB I-ben szereplő érdieket erősíti – adta hírül a handballme.me.
ápr. 6
20:03
Tenisz: Fucsovics az első körben búcsúzott Nápolyban (She)
A nápolyi ATP Challenger-torna első fordulójában a 7. helyen kiemelt, a világranglista 152. helyén álló Fucsovics Márton két szettben kikapott a spanyol Daniel Munoz-De La Navától.
ápr. 6
20:57
Tenisz: Babos Tímea az első körben búcsúzott Charlestontól (She)
A 731 ezer dollár összdíjazású charlestoni női tenisztorna első fordulójában kiesett Babos Tímea. A magyar teniszező a 15. helyen kiemelt, német Mona Barthellel találkozott, és két 6:3-as szettel búcsúzott az egyesült államokbeli helyszíntől. A lengyelországi Katowicében Marosi Katalin a grúz Okszana Kalasnyikova oldalán jutott a második fordulóba.
ápr. 6
21:51
PSG: David Luiz minimum négy hétre, Motta tíz napra esett ki (She)
A L'Équipe francia sportlap értesülései szerint David Luiz, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hátvédje legalább egy hónapig nem léphet pályára combhajlítóizom-sérülés miatt, így kihagyja a Barcelona elleni párharc mindkét mérkőzését a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében
ápr. 6
22:27
Videó: mindenkit lefutott a pályán szaladgáló pulyka (She)
Érdekes jelenet zajlott le a Djerba–Monastir mérkőzésen a tunéziai élvonalbeli labdarúgó–bajnokságban. A 2–1-es vendégsikerrel záruló találkozót egy pulyka zavarta meg, amely a pályán szaladgált. A ravasz és gyors állat nagy erőfeszítésekre sarkallta az őt eltávolítani igyekvőket.
ápr. 6
23:03
PL: a Crystal Palace újabb csapást mért a City álmaira (She)
Az angol labdarúgó Premier League 31. fordulójának záró mérkőzésén a Crystal Palace 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt. A 31. kör mérlege: a City leszorult a dobogóról, hátránya kilenc pont a listavezető Chelsea-vel szemben – amely ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott.

Keresés