2015. április 30. csütörtök

ápr. 30
0:06
La Liga: Torres nagyon higgadt volt, nyert az Atlético - videó (She)
Az Atlético Madrid 1–0-ra nyert Fernando Torres góljával a Villarreal otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában, míg az Elche simán legyőzte otthon a Deportivo La Corunát.
ápr. 30
3:24
Szabad rablás Győrött (Blikk)
Győr — Csapat és játékosok nélkül maradhat Győr labdarúgása, a felnőttkeret mellett az utánpótlást és a helyi Fehér Miklós Labdarúgó-akadémiát is „kifoszthatják”.
ápr. 30
6:42
Nyert, de még nem ünnepelhetett a Juventus (Infostart)
A címvédő és listavezető Juventus hazai környezetben Carlos Tévez duplájának köszönhetően 3-2-re nyert a Fiorentina ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szerdai játéknapján.
ápr. 30
6:44
Torres góljával nyert az Atlético (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid Fernando Torres góljával 1-0-ra nyert a Villarreal otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szerdai játéknapján.
ápr. 30
7:18
ETO: nincs Sztevanovics-ügy, aligha távozik bárki is (She)
Szerdán a Kisalföld írt arról, hogy a Győri ETO labdarúgócsapatánál Szasa Sztevanovics sportigazgató konfliktusba került a klub egyik alkalmazottjával, és a vita tettlegességig fajult, aminek következtében Sztevanovics akár távozhat is a klubtól. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint azonban erről szó sincs.
ápr. 30
7:36
Így köszöntötték Törőcsiket a 60. szülinapján (Blikk)
Budapest — Születésnapja alkalmából köszöntötték szerdán este Törőcsik Andrást, az Újpest focilegendáját. „Törő" pénteken tölti be hatvanadik évét, ott volt az ünnepségen, amelyet családja, több barátja és az UTE Baráti Kör szervezett.
ápr. 30
7:45
A bajnoki cím küszöbén a Chelsea (Metropol)
A listavezető Chelsea hátrányból fordítva nyert a kiesés elől menekülő Leicester City otthonában.
ápr. 30
7:47
Nyert, de még nem ünnepelhetett a Juventus (Metropol)
A Lazio matematikailag még beérheti a Zebrákat.
ápr. 30
7:49
Torres góljával nyert az Atlético (Metropol)
A címvédő a Villareal otthonában tudott nyerni.
ápr. 30
7:54
PL: lestruccozta és lehülyézte az újságírót, majd távozott (She)
Meglehetősen bizarr szóváltásba keveredett Nigel Pearson, az angol élvonalbeli Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere egy újságíróval a Chelsea elleni vereség (1–3) után.
ápr. 30
7:56
NBA: továbbment a Memphis, ismét vezet az Atlanta (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a legutóbbi játéknapon a Memphis negyedszer is győzött a Portland ellen, így 4–1-es összesítéssel tovább is jutott. Az Atlanta az ötödik meccsen ismét megszerezte a vezetést a Brooklyn ellen.
ápr. 30
8:12
NBA: műtötték a Cavs klasszisát, 4-6 hónap kihagyás (She)
Súlyos vállsérülése miatt New Yorkban meg kellett műteni Kevin Love-ot, az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers erőcsatár-centerét.
ápr. 30
8:14
Ajánló: pályán a Valencia és a Napoli; NFL-draft - program (She)
Folytatódnak a topligákban a hétközi fordulók, csütörtök este a spanyol és az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban lépnek pályára a csapatok. Az amerikai futball hívei sem unatkozhatnak, hajnalban ugyanis jön a draft, melyet a Nemzeti Sport Online élőben közvetít!
ápr. 30
8:16
NHL: a Tampa Bay nyerte a 7. meccset a Detroit ellen (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában a Tampa Bay a hetedik meccsen 2–0-ra győzött a Detroit Red Wings ellen, ezzel továbbjutott következő körbe.
ápr. 30
8:21
Elitbuli Csehországban (Metropol)
Szemrevételezhetjük a magyar csapat jövő évi vb-ellenfeleit.
ápr. 30
8:30
Hátsó füves: kiabálós Bözsi nénitől rettegnek a bírók - videó (She)
Nincs futballban jártas ember Békés megyében, aki ne hallott volna még Bözsi néniről, vagy ahogy a magyarbánhegyesi asszonyt a pályák mellett emlegetik, kiabálós Bözsi néniről. Alakját legendák övezik, felvágott nyelvéről, esernyős bírókergetéseiről megyeszerte történetek sora kering. A 76 éves csupatűz „szurkolóboszit", Farkasné Jakab Erzsébetet otthonában kerestem fel, hőstetteiről kérdezni sem…
ápr. 30
8:48
CONCACAF: BL-győztes az América, utazik a klub-vb-re (She)
A mexikóvárosi América csapata nyerte meg a labdarúgó CONCACAF Bajnokok Ligáját, miután a döntő második mérkőzésén, Montrealban 4–2-es diadalt aratott a helyi Impact felett.
ápr. 30
8:50
Videó: CR bosszankodott, mert Arbeloa beleköpött a levesébe (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli Real Madrid háromszoros aranylabdás portugál támadója nem volt boldog csapata harmadik szerzett gólja után az Almería elleni 3–0-s győzelem során. Javier Hernández centerezésére ő is érkezett, azonban csapattársa, Álvaro Arbeloa megelőzte, így a spanyol védő ünnepelhetett.
ápr. 30
9:24
PSG: a párizsiak érdeklődnek, Besic és Ibra egy csapatban? (She)
Bosnyák sajtóértesülések szerint Muhamed Besic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton középpályása felkeltette a Paris Saint-Germain érdeklődését.
ápr. 30
9:26
MU: Falcao mellett egy másik klasszis is bajban - 4 meccse maradt? (She)
Kérdéses a Manchester United labdarúgócsapatánál Robin van Persie jövője, a „vörös ördögök” menedzsere, Louis van Gaal ugyanis brit lapértesülések szerint már nem bízik honfitársában.
ápr. 30
9:33
Darts: Nagyot kaszálhatunk Taylor győzelmével (Agroinform)
Tizenharmadik állomásához érkezett a Premier League dartsverseny, csütörtökön Birminghamben folytatódnak a küzdelmek.
ápr. 30
10:00
Liverpool: a Villa két Balotelli áráért elengedheti a csatárt (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Liverpool érdeklődik Christian Bentekéért, az Aston Villa belga válogatott támadójáért.
ápr. 30
10:00
Módosító ígérettel tele van a padlás (Behaviour)
A brüsszeli testület feltételezi, a reklámadó versenytorzítóan hat a magyar gazdaságra.
ápr. 30
10:02
Edzősors: Paulo Sousa szóba került a Bayern legyőzőjénél (She)
Portugál sajtóértesülések szerint Julen Lopetegui vezetőedző távozása esetén a Baselt irányító Paulo Sousa ülhet le a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto kispadjára.
ápr. 30
10:09
A címvédő ellen lehet bajnok a Videoton (Metropol)
A Debrecen otthonában nyerheti meg az OTP Bank Ligát a Vidi, ha nem nyer a Fradi Pécset.
ápr. 30
10:18
Megyei foci: ilyen játékvezetői triót még nem látott a világ - kép (She)
Tökéletes az összhang – kétszer is apa, fia és lánya alkotta a játékvezetői hármast alacsonyabb osztályú baranyai futballmérkőzéseken. A harkányi Gellén-család megyei harmad-, és negyedosztályú bajnokikon bíráskodott.
ápr. 30
10:54
Anglia: tud mondani három ifi FA-kupa-győztest 2005 óta? (She)
Kedden beszámoltunk róla, hogy az ifjúsági Bajnokok Ligája után az ifik FA-kupáját is a Chelsea fiataljai hódították el, akik ezzel megvédték címüket az angliai kupasorozatban. Az bizonyossággal kijelenthető, hogy a londoniaknak remek erőkből áll az U17–U21-es korosztálya, ám a The Daily Telegraph elemzése rámutat, valószínűsíthető, hogy a „csodagyerekek” közül a többség sosem fog eljutni a…
ápr. 30
11:12
Real: Norvégia csalódott, Ödegaardnak még dolgoznia kell (She)
Martin Ödegaardot januári érkezése óta először hívta fel az első csapathoz és nevezte meccskeretébe Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője. A királyiak hiába játszottak sima mérkőzést az Alméria ellen, a norvég csodagyerek nem lett 16 évesen és 133 naposan a Real legfiatalabb és első norvég nemzetiségű debütálója.
ápr. 30
11:14
Haladás: ideiglenesen Barcelona lett a csapatból - fotók (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy a szombathelyi Illés Akadémia szakmai igazgatója, Pacsi Bálint világsztárokat edzhetett, sőt, egy rövid időre „Barcelonává" alakíthatta csapatát.
ápr. 30
11:21
Férfi kézilabda: Válogatottunk Oroszországban vizitál (Agroinform)
Nagy Lászlóék kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készülnek csütörtökön Csehovban.
ápr. 30
11:48
Spanyolország: a válogatott kapus hosszú kihagyás elé néz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik helyén álló Villarreal kapusa, Sergio Asenjo elülső keresztszalag-szakadást szenvedett az Atlético Madrid elleni bajnokin mérkőzésen, ezért műtét és hosszú kényszerpihenő vár rá.
ápr. 30
12:06
Barca: érkezik a második „Messi Jr.”, már a nevét is tudni (She)
Az argentin sajtó egybehangzó tudomása szerint hamarosan megszületik Lionel Messi és Antonella Roccuzzo második közös gyermeke.
ápr. 30
12:08
Real: nem gond, ha De Gea nem jön - van B- és C-terv is? (She)
A Manchester United labdarúgócsapatát erősítő David de Gea a Real Madrid első számú célpontja a nyári átigazolási időszakban, angol lapértesülések szerint azonban a blancók más játékosokat is figyelnek, számolva azzal, hogy a spanyol nemet mond majd.
ápr. 30
12:10
Milan: Inzaghit ma meneszthetik, volt csapattársa válthatja (She)
Olasz sajtóhírek szerint lehet, hogy az élvonalbeli AC Milan csütörtökön meneszti Filippo Inzaghi vezetőedzőt.
ápr. 30
12:12
Dortmund: „Lewandowski a barátom, sajnálom, ami történt” (She)
Mint arról beszámoltunk, Robert Lewandowskinak eltört a felső állkapcsa és az orra, valamint agyrázkódást szenvedett a Borussia Dortmund elleni Német Kupa-elődöntőben. A lengyel csatárt elgázoló Mitchell Langerak a sport1.de-nek elárulta, a meccs után SMS-ben kért elnézést korábbi csapattársától.
ápr. 30
12:24
BL: a CAS nemet mondott a Legia 555 milliós igényére (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön elutasította a Legia Warszawa kárpótlási igényét, miután a lengyel klub az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) augusztusi döntése nyomán kiesett a Bajnokok Ligájából. A Legia 1.85 millió eurós (555 millió forint) kártérítést szeretett volna kapni.
ápr. 30
12:26
Anglia: börtönbüntetést kapott a West Brom korábbi csatára (She)
Mérkőzések eredményének manipulálása miatt két és fél éves börtönbüntetést kapott az angol labdarúgó élvonalban is szerepelt Delroy Facey.
ápr. 30
12:42
Képgaléria: egymásnak feszült Mayweather és Pacquiao (She)
Floyd Mayweather Jr. május 2-án, szombaton szorítóba lép az évszázad bokszmérkőzésén, hogy hosszú várakozás után Las Vegasban megküzdjön Manny Pacquiaóval. A két ökölvívó magyar idő szerint csütörtök hajnalban részt vett a hivatalos sajtótájékoztatón, amelynek legjobb képeit most összegyűjtöttük.
ápr. 30
13:00
NFL: Winston az 1/1-es, Mariota Tennessee-ben, elkapót húz a Pats? - mock draft (She)
Magyar idő szerint pénteken hajnali kettőkor kezdetét veszi az a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjobban várt eseménye, a játékosbörze (draft), mi pedig egy mock drafton keresztül elkészítettük azt a forgatókönyvet, ami szerintünk a legesélyesebb lehet. Íme, az első kör alakulása!
ápr. 30
13:02
PL: az MU-legenda védelmébe vette az „unalmas Chelsea-t” (She)
A Chelsea szerdán 3–1-re legyőzte idegenben a Leicester Cityt az angol élvonalban (Premier League), és már csak egy győzelemre van attól, hogy matematikailag is bebiztosítsa a bajnoki címét. A vendégek mindent eldöntő harmadik gólját követően a „kékek" szurkolói nem feledkeztek el megemlékezni az Arsenal-drukkerektől kapott hétvégi fricskáról sem, míg Gary Neville, a Manchester United korábbi…
ápr. 30
13:09
AC Milan: Nem adom fel, nem akarok elmenni - Inzaghi (Agroinform)
Kudarc kudarc hátán, de Inzaghi egyelőre nem adja fel, tovább küzd az utóbbi 17 év leggyengébb Milanjának kispadján.
ápr. 30
13:18
MSÚSZ: Szöllősi György a szövetség új elnöke (She)
A következő négy évben Szöllősi György irányítja a Magyar Sportújságírók Szövetségét (MSÚSZ), amelynek csütörtöki tisztújító közgyűlésén az eddigi elnököt, Pajor-Gyulai Lászlót győzte le a szavazáson.
ápr. 30
13:54
Videó: kétszer maradt ki a kihagyhatatlan, jött a baj (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján a Young Boys az Aaraut fogadta. A hazaiak a második félidőben (2–1-es vezetésnél) a szezon egyik legcsúnyább elpuskázott helyzetét hozták össze.
ápr. 30
14:12
Ökölvívás: Pacman Istenről és a hitről beszélne Mayweatherrel (She)
Ahogy azt korábban már jeleztük, az amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38) megtartotta a vasárnapi, az évszázad mérkőzésének tartott ütközet előtti hivatalos sajtótájékoztatót, de a két ökölvívó gyakorlatilag semmit nem mondott, leginkább a közönséget próbálták tovább tüzelni.
ápr. 30
14:14
F1: kiszivárgott a 21 futamos 2016-os versenynaptár (She)
Az F1-es világbajnokságot szervező Formula One Management elismerte, hogy kiszivárgott a 2016-os előzetes versenynaptár, amely április 3. és november 27. között 21 versenyt tartalmaz. A Magyar Nagydíjat augusztus 7-re tervezik.
ápr. 30
14:16
Győri ETO: a város meg akarja szerezni a komplett ETO Parkot (She)
Csütörtök délelőtt tartották Győr áprilisi közgyűlését, amelynek végén Borkai Zsolt polgármester elmondta, hogy a város szeretné megszerezni a komplett ETO Parkot – adta hírül a kisalfold.hu.
ápr. 30
14:30
Ligue 1: új kihívások előtt áll Patrick Vieira, jön az OM? (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille célkeresztjébe került a jelenleg a Manchester City alkalmazásában álló Patrick Vieira, miután Marcelo Bielsa vezetőedzői állása nincs biztonságban csapata gyenge teljesítménye miatt – írja a The Telegraph.
ápr. 30
14:48
Légiósok: a magyar gólkirály becsúszva vette be a bajnok kapuját (She)
A Molde 3–1-re legyőzte hazai pályán a Strömsgodsetet a norvég labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. A vendégek vezető gólját a 2012-es szezon gólkirálya, Kovács Péter szerezte. Nézze meg a magyar légiós találatát!
ápr. 30
15:06
Juve: Pogba 75 millió euróért a PSG-be mehet - sajtóhír (She)
A goal.com értesülése szerint a Juventus labdarúgócsapata elfogadta a PSG-től Paul Pogbáért érkező 75 millió eurós ajánlatot.
ápr. 30
15:08
NB II: a siófoki önkormányzat nem dobott mentőövet a klubnak (She)
A siófoki önkormányzat nem dobott mentőövet a helyi NB II-es futballcsapatnak, amelynek kiürült a kasszája, labdarúgói pedig több hónapja fizetés nélkül játszanak – írja a sonline.hu.

Keresés