2015. április 16. csütörtök

ápr. 16
0:15
NS: Szentes maradhat; pocsék BL-bírók - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
ápr. 16
1:09
BL: Josep Guardiola állítja, nem lepte meg a Porto (She)
A Bayern München idegenben 3–1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Porto elleni párharc első felvonásán. A bajorokat irányító spanyol Josep Guardiola állítja, nem okozott meglepetést számára a remekül kezdő Porto.
ápr. 16
3:33
15 milliót sokall Duchatelet a stadionért? (Blikk)
Budapest – Évi 15 millió forinton mehet a huzavona az Újpest labdarúgócsapata és a Nemzeti Sportközpontok (NSK) között.
ápr. 16
5:57
Idén május 20-án lesz a Kihívás Napja (Infostart)
Idén május 20-án rendezik a Kihívás Napját, amelynek célja, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást.
ápr. 16
6:09
Nincsenek gyerekek (Behaviour)
A tanárok mehetnek oda, ahova tudnak... És van képük azt állítani, hogy mindez a gyerekek és szüleik érdekében történik.
ápr. 16
6:11
A kormányzat szelleme (Behaviour)
Elvarázsolt szellemtanya lett ez az ország. Az egész kormányzat lassan kísértetkastélyra emlékeztet.
ápr. 16
7:09
NHL: 4/3 - idegenbeli sikerek a rájátszás első meccsein (She)
Három csapat is idegenben győzött az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának első fordulójában, csak a Montreal Canadiens nyert hazai pályán.
ápr. 16
7:11
Ajánló: negyeddöntők az Európa-ligában is - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi és szerdai mérkőzései után csütörtökön az Európa-ligában is negyeddöntőt játszanak a csapatok, mind a nyolc együttes pályára lép ma este – program.
ápr. 16
8:21
NBA: lemaradt a playoffról az OKC, bent a Pelicans és a Nets (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának utolsó játéknapján a Keleti főcsoportban a Brooklyn Nets 101–88-ra legyőzte az Orlando Magicet, így elcsípte az utolsó rájátszást érő helyet, míg Nyugaton a New Orleans a San Antonio Spurs két vállra fektetésével váltott jegyet a playoffra. A nap vesztese az Oklahoma City, amely Russel Westbrook remek teljesítménye ellenére is…
ápr. 16
8:39
BL: a Porto edzője szerint még nem ütötték ki a Bayernt (She)
A Porto nagy meglepetésre simán, 3–1-re legyőzte hazai pályán a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Jolen Lopetegui, a portugál csapat vezetőedzője állítja, a kétgólos előny ellenére nem dőlt el a továbbjutás, míg a bajorokat vezető Josep Guardiola azt mondta, nem lepte meg a Porto.
ápr. 16
9:15
KTE: a Bayern tovább figyeli a magyar tehetséget (She)
A Kecskeméti Labdarúgó-akadémia U15-ös korosztályának támadója, Gréczi Márton a héten két napot töltött a Bayern Münchennél, az útra az akadémia vezetője, Török László kísérte el. A bajoroknak tetszett a magyar tehetség játéka, tovább figyelik.
ápr. 16
9:15
Kovács Csaba: Együtt van a mezőny (Metropol)
A divízió I/A csoportos vb-re holnap elutazó hokiválogatott csatára szerint Krakkóban kulcskérdés lesz a megbízhatóság.
ápr. 16
9:17
Gyász: elhunyt az FTC vízilabda-szakosztályának vezetője (She)
Hosszan tartó betegség után elhunyt Ambrus Tamás, a Ferencvárosi Torna Club örökös bajnok vízilabdázója – adta hírül a fradi.hu.
ápr. 16
9:33
Elhunyt a pólós Ambrus Tamás (Blikk)
Budapest – Meghalt Ambrus Tamás (†50). A Ferencváros örökös bajnok vízilabdázója hosszan tartó betegség, agyi limfóma után hunyt el.
ápr. 16
9:36
Darts: Chisnall is belerúghat Taylorba (Agroinform)
Tizenegyedik állomásához érkezett a Premier League dartsverseny, csütörtökön Aberdeenben folytatódnak a küzdelmek.
ápr. 16
9:51
Elhunyt Ambrus Tamás volt válogatott vízilabdázó (Infostart)
Hosszan tartó betegség után elhunyt Ambrus Tamás, a Ferencvárosi Torna Club örökös bajnok vízilabdázója.
ápr. 16
9:51
Kajak-kenu: Kozmann György a Kolonics Alapítvány új elnöke (She)
Kolonics György egykori párja, a kétszeres olimpia bronzérmes, többszörös világbajnok Kozmann György lett a legendás kenusról elnevezett alapítvány kuratóriumi elnöke. Az eddigi elnök, Angyal Zoltán továbbra is tevékeny tagja marad a kuratóriumnak – számolt be róla a szövetség honlapja.
ápr. 16
10:09
BL: „David Luiz úgy játszott, mint egy nyolcéves” (She)
A szerda esti PSG–Barcelona Bajnokok Ligája-negyeddöntő után a kritikák kereszttüzébe került David Luiz. A párizsiak csereként beálló brazil védője gyenge teljesítményt nyújtott, Luis Suárez mindkét góljánál őt forgatta meg.
ápr. 16
10:30
Sportfogadás: Két tipp, amivel most nagyot kaszálhatsz (Agroinform)
Íme két nagyszerű tenisztipp, amivel kihasználhatod a 138.com iroda által kínált ingyen fogadás bónuszt.
ápr. 16
10:39
Cseh állam a Vajdaságban (Behaviour)
A Szerbia és Horvátország közötti senkiföldjén.
ápr. 16
10:45
BL: Neuer földöntúli védéssel mentette meg csapatát az öngóltól (She)
A Bayern München labdarúgói sokat köszönhetnek kapusuknak, Manuel Neuernek, hogy nem szenvedtek nagyobb különbségű vereséget a Porto otthonában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén (3–1). A világbajnok játékos egyik védése élményszámba ment. Nézze meg a bravúrt!
ápr. 16
10:47
Női kézi: a DVSC fellebbez a „felháborító” döntés ellen (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség etikai és fegyelmi albizottsága a DVSC-t 400 ezer, a Békéscsabát 350 ezer forintos pénzbírsággal sújtotta a két csapatnak az alapszakasz utolsó fordulójában játszott bajnokiján történt nézőtéri rendbontás miatt. Ezenfelül a Lokinak a következő két hazai mérkőzésére ellenőrt kell biztosítania.
ápr. 16
11:03
Phelps ötödik olimpiájára készül (Metropol)
Az augusztusi kazanyi vébén büntetés miatt nem indulhatna, de lehet, hogy szabadkártyát kap.
ápr. 16
11:21
NFL: a nagy találkozás - Beckham Beckhammel fotózkodott (She)
David Beckham a Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen az New York Giants amerikaifutball-csapatának játékosával Odell Beckhammel találkozott – Beckhamek egymás között!
ápr. 16
11:23
Dortmund: best of Klopp és két megható búcsú a kedvenctől (She)
Szerdán Jürgen Klopp hivatalosan is bejelentette, hogy hét év szolgálat után elköszön a Borussia Dortmund csapatától. A Bundesliga hivatalos oldala a gumiarcú mester legjobb pillanataival előlegezte meg a búcsút, míg Klopp két játékosa megható képpel emlékezett meg egy új dortmundi korszak első napjáról.
ápr. 16
11:33
700 milliárdos felfüggesztés: az Orbán-kormányé a felelősség (Behaviour)
A DK szerint lényegesen túlárazták a projekteket, a „bebukott pályázatok” során elköltött pénzek 46 százalékkal a paci ár felett vannak.
ápr. 16
11:39
Vizes vb 2017 - Aláírták a rendezésről szóló megállapodást (Infostart)
Orbán Viktor miniszterelnök és Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke aláírta csütörtökön a 2017-es vizes világbajnokság budapesti rendezéséről szóló megállapodást Lausanne-ban. Orbán Viktor azt mondta: a valódi garancia a sikerre a nemzeti egység az esemény mögött.
ápr. 16
11:39
FTC: váratlan látogatókat kapott edzésen a lengyel védő (She)
Kellemes meglepetés érte Michal Nalepát a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerdai edzésén, a Wisla Kraków fiataljai ugyanis különlegessé tették a lengyel védő tréningjét.
ápr. 16
12:33
Röplabdakupák: orosz és török győzelmek, magyar részsikerek (She)
A hétvégén befejeződtek a küzdelmek a röplabdázók 2014–2015-ös nemzetközi kupasorozataiban. Összeállításunkban ennek kapcsán készítettünk egy kis összegzést, amelyben külön kitérünk a magyar csapatok és játékosok szereplésére is.
ápr. 16
12:35
MTK: 860 millió forintos fejlesztés, 2017-ben folytatják (She)
Az MTK Budapest kilenc helyszínen összesen 860 millió forint értékben fejlesztette sportlétesítményeit 2014-ben.
ápr. 16
12:51
Phelps az ötödik olimpiájára készül (Infostart)
Rio de Janeiróban is rajthoz akar állni, így már ötödik olimpiájára készül Michael Phelps, az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója.
ápr. 16
12:51
MU: Három igazolás kell még a bajnoki címhez - G. Neville (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata ebben a szezonban valószínűleg már nem tudja utolérni a listavezető Chelsea-t, de a dobogós helyezésre még minden esélye megvan. Gary Neville ezért már a következő idényről beszélt, megemlítve, hogy két-három megfelelő igazolással újra a bajnoki címért harcolhat korábbi csapata.
ápr. 16
12:54
Európa Liga: Előrehozott döntő a legjobb nyolc között (Agroinform)
A Wolfsburg gólgazdag meccsen verheti a Napolit, a Sevilla pedig lelépheti a tartalékos Zenitet.
ápr. 16
13:27
Bayern: Robbennek hiányozni fog Klopp, de azért odaszúrt neki (She)
Szerdán hivatalossá vált, Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának német vezetőedzője a szezon végén távozik a BVB-től. Arjen Robben, a rivális Bayern München klasszisa elmondta véleményét a bejelentés kapcsán, és „búcsúzóul” odaszúrt egyet a német mesternek.
ápr. 16
13:57
Holttestet találtak a kigyulladt fővárosi épületben (Behaviour)
Egy 70 éves férfi halt meg a tűzben.
ápr. 16
14:03
Videó: eddig még senkinek sem sikerült a trükk, neki igen (She)
Billy Morgan snowboardozó előtt még soha senki nem hajtotta végre hibátlanul a Quard Cork 1800-as trükköt. A 26 éves szabad stílusú versenyző a livignói Mottolino Snowparkban négy fordulatot tett meg a levegőben, először a sportág történetében. Nézze meg a látványos ugrást!
ápr. 16
14:03
Gyilkos ösztön lesz úrrá ezen a férfin! (Blikk)
Las Vegas – Minden idők egyik legjobban várt bokszütközeteként, az évszázad csatájaként harangozzák be két váltósúlyú világsztár, az amerikai Floyd Mayweather Jr. (38) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (36) május 2-i összecsapását.
ápr. 16
14:05
Atlétika: pályázat nélkül Eugene-é a 2021-es vb (She)
Az Oregon állambeli Eugene rendezheti 2021-ben a szabadtéri világbajnokságot – döntött csütörtökön a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) Pekingben ülésező tanácsa.
ápr. 16
14:21
Pályázat nélkül Eugene-é a 2021-es atlétikai vb (Infostart)
Az Oregon állambeli Eugene rendezheti 2021-ben a szabadtéri világbajnokságot - döntött csütörtökön a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) Pekingben ülésező tanácsa.
ápr. 16
14:21
Bayern: „Ha izlandi lenne, érteném…” - kőkemény kritika (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München legendája éles kritikát fogalmazott meg a bajorokkal szemben a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben mutatott gyenge teljesítményt követően. A német ikon szerint fekete napja volt a szerda a német futballnak.
ápr. 16
14:23
Rossz hír Cseh Laciéknak: Phelps Rióban is indulna (Infostart)
Rio de Janeiróban is rajthoz akar állni, így már ötödik olimpiájára készül Michael Phelps, az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója.
ápr. 16
14:39
Peruból rajtol a Dakar 2016 (Infostart)
Két év szünet után jövőre ismét lesznek perui szakaszok a Dakar-ralin, a világ legnehezebb terepraliversenyén, sőt, a mezőny az ország fővárosából, Limából indul majd útjára január 3-án.
ápr. 16
14:51
Ismét megöltek egy újságírót Kijevben (Behaviour)
Három nap alatt már a második sajtómunkás vált gyilkosság áldozatává az ukrán fővárosban.
ápr. 16
15:15
Nagyok búcsúztak Monte-Carlóban (Metropol)
Federer és Wawrinka is befejezte a salakpályás tenisztornát.
ápr. 16
15:17
Már csak Fa Nándorék vannak kinn a vízen (Metropol)
Hatodikként a német-francia Renault Captur is célba ért a Barcelona World Race-en.
ápr. 16
15:18
Bajnokok Ligája: Egyelőre még a Bayern az esélyes - így állnak az oddsok most (Agroinform)
A 3-1-es vereség ellenére a Bayern München a párharc favoritja, habár a statisztika nem nekik kedvez.
ápr. 16
15:33
Real: rózsaszín helyett szürke - az első képek az új mezről! (She)
Ennyit a rózsaszínről. Úgy tűnik, a Real Madrid labdarúgócsapata egy szezont követően megszabadul a szurkolókból vegyes érzelmeket kiváltó magenta színtől, és a következő szezonra már egy sokkal visszafogottabb összeállítást terveztetett.
ápr. 16
15:51
BL: édesanyja sem hagyta szó nélkül David Luiz kötényeit (She)
Szörnyű szerda estén van túl David Luiz, a Paris Saint-Germain ötvenmillió fontos hátvédje.
ápr. 16
15:53
Kézilabda: Pásztor István májusban kijöhet a börtönből (She)
A veol.hu tájékoztatása szerint Mészáros Mária tanácsvezető bíró döntése alapján Pásztor István május 21-én szabadulhat a börtönből.
ápr. 16
16:09
Videó: a kerítésen is átrepült a rapper, ez maradt az autójából (She)
Brutális balesettel indult a dél-koreai CJ Super Race legutóbbi futama. A rapperként és műsorvezetőként dolgozó, több versenyen is induló Kim Dzsin Pjo képtelen volt lefékezni egy éles kanyar előtt, így előbb rácsúszott társára, majd több bukfenc után a pálya széli kerítésnek csapódott, amelyen át is szállt az autója. A versenyző hatalmas szerencséjére sértetlenül megúszta.

Keresés