2015. május 24. vasárnap

máj. 24
0:18
Videó: így lőtte be Priskin a Győr utolsó hazai gólját (She)
Priskin Tamás büntetőből állította be a 3–0-s végeredményt a Pécs ellen a labdarúgó NB I szombat esti mérkőzésén. A gól egy darabig biztosan az utolsó hazai élvonalbeli bajnoki találatként vonul be a Győr történetébe.
máj. 24
0:36
Eurofutball: Balázsékat kitömték, Guzmicsék botlottak (She)
A cseh labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Teplice súlyos vereséget szenvedett a Dukla Praha vendégeként. Balázs Benjámin, a vendégek magyar légiósa 63 percet töltött a pályán. Lecserélése után három perc alatt két gólt kapott csapata, így végül 5–1-re kapott ki. A Slavia Praha légiósa, Tamás Krisztián már Új-Zélandon tartózkodik az U20-as világbajnokságra készülő korosztályos válogatott…
máj. 24
6:54
MLS: Némethék megnyújtották veretlenségi sorozatukat (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Németh Krisztiánnal felálló Sporting Kansas City idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Seattle Soundersszel, ezzel ötmeccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. A vendégek magyar csatára végigjátszotta a mérkőzést, ám ezúttal nem talált a kapuba.
máj. 24
7:12
NHL: 37 másodperc alatt hármat kapott, de egyenlített a Chicago (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság Nyugati főcsoportdöntőjének negyedik mérkőzésén a Chicago Blackhawks kétszeri hosszabbítás után 5–4-re megverte az Anaheim Ducks együttesét, amely a harmadik harmadban 37 másodperc leforgása alatt háromszor is bevette a hazaiak kapuját. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása ezzel 2–2-re módosult.
máj. 24
7:48
NBA: Curryék átgázoltak a Houstonon, közel a nagydöntő (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzésén a Golden State Warrios idegenben 115–80-ra megverte a Houston Rockets csapatát, ezzel már 3–0-ra vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, tehát nagyon közel került ahhoz, hogy 1975 után ismét bejusson a nagydöntőbe. Az idény legjobb játékosának megválasztott Stephen Curry…
máj. 24
8:24
Ajánló: az MU meccsén dőlhet el, melyik csapat esik ki a PL-ből (She)
Vasárnap rendezik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) utolsó fordulóját, melyben eldől, hogy a Burnley és a Queens Park Rangers mellett melyik csapat esik még ki a harmadosztályba. Ha a Hull City hazai pályán nem veri meg a Manchester Unitedet, akkor a Newcastle United mérkőzésének eredményétől függetlenül búcsúzik a PL-től. Ha azonban a „tigrisek” nyernek, a „szarkák”…
máj. 24
9:00
Videó: Klopp zseniális választ adott az újságíró érdekes kérdésére (She)
Mint ismert, Jürgen Klopp a szezon végén elhagyja a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát, de egyelőre még kérdéses, hogy hol folytatja edzői karrierjét. Egyes pletykák szerint a Real Madrid lehet a befutó, ezért a Werder Bremen elleni 3–2-es siker utáni sajtótájékoztatón az egyik újságíró a spanyol nyelvtanulásról kérdezte a mestert.
máj. 24
9:18
Vívó vk - Boczkó Gábor nyolcadik Rio de Janeiróban (Infostart)
Boczkó Gábor a nyolcadik helyen végzett a férfi párbajtőrözők Rio de Janeiró-i Grand Prix-versenyén.
máj. 24
9:18
Vívó vk: Boczkó Gábor nyolcadik Rio de Janeiróban (She)
Boczkó Gábor a nyolcadik helyen végzett a férfi párbajtőrözők Rio de Janeiró-i Grand Prix-versenyén.
máj. 24
9:20
Női NB I: Van Gaalt idézte a Fradi edzője, legyőzték az MTK-t (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–2-re legyőzte az MTK-t a női bajnoki döntő első mérkőzésén, ezzel elvette a címvédő pályaelőnyét. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc második meccsére jövő vasárnap kerül sor.
máj. 24
9:22
Lengyelország: Podolski vette szárnyai alá az árva „ultrafiút” (She)
Lukas Podolski pártfogásába vette azt a hatéves fiút, akinek az édesapja rohamrendőrök akciójának áldozata lett május elején Lengyelországban.
máj. 24
9:27
Roland Garros: Federer és Nisikori is magabiztos rajtot vehet (Agroinform)
Kiválasztottuk a francia nyílt teniszbajnokság nyitónapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
máj. 24
9:36
Ajánló: fővárosi derbit vív a Fradi, pályán a Videoton is (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában vasárnap két mérkőzést rendeznek. A bajnok Videoton a Kecskemétet fogadja, míg a Ferencváros a kiesés elől menekülő városi riválisát, a Budapest Honvédot látja vendégül. A harmadosztályban hét meccsre kerül sor a hét utolsó napján. Íme, a mai program!
máj. 24
10:12
Férfi kézi: tapasztalat szerb balszélső pótolhatja Vadkertit (She)
A Balkan-Handball.com értesülése szerint a 34 éves szerb Marko Csuruvija a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A tapasztalt balszélső pótolhatja Vadkerti Attilát, akire már nem számítanak a Tisza-parti csapatnál.
máj. 24
10:30
Real: „Ha a blancóknak nem kellek, kihagyok egy szezont” (She)
Carlo Ancelotti, a La Ligában szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a gárda szombati, Getafe elleni bajnoki mérkőzése után elmondta, reméli, hogy a következő idényben is a királyiak trénere lesz. Az 55 éves szakember mellett kiállt az együttes két sztárja, Cristiano Ronaldo és James Rodríguez is.
máj. 24
10:57
Premier League: Lampard is elbúcsúzik a Premier League-től (Agroinform)
A Manchester Citynek már mindegy, a Szenteknek viszont nyerniük kell a PL zárófordulójában, ha biztosra akarnak menni.
máj. 24
11:06
Férfi kézi: Pastor elárulta, miért nem cserélte be Vadkertit (She)
Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának 47 esztendős vezetőedzője a delmagyar.hu-nak adott interjújában beszélt az együttes 2014–2015-ös szezonjáról, a folytatásról, valamint azt is elárulta, hogy az MKB-MVM Veszprém elleni bajnoki döntő utolsó perceiben miért nem cserélte be Vadkerti Attilát, a szegediek csapatkapitányát, aki tizenhat idényt húzott le a gárdánál, ám az…
máj. 24
11:24
Férfi kézi: tapasztalt szerb balszélső pótolhatja Vadkertit (She)
A Balkan-Handball.com értesülése szerint a 34 éves szerb Marko Csuruvija a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A tapasztalt balszélső pótolhatja Vadkerti Attilát, akire már nem számítanak a Tisza-parti csapatnál.
máj. 24
11:42
Risztov Éva és Gyurta Gergely a király (Infostart)
Tízezer méteren Risztov Éva és Gyurta Gergely, míg 5000 méteren Kapás Boglárka és Papp Márk diadalmaskodott a harmadik alkalommal kiírt országos hosszútávúszó medencés bajnokságon, Miskolcon.
máj. 24
11:42
Női kézi: Grooték nagy izgalmak után lettek bajnokok (She)
Harmadik dán bajnoki címét szerezte meg az FC Midtjylland női kézilabdacsapata, miután a döntő második meccsén 22–22-es döntetlent játszott a Team Esbjerggel, így 45–44-es összesítéssel bizonyult jobbnak.
máj. 24
11:44
Barca: bemutatták az új mezt, forradalmi az újítás - képek (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján bemutatta a 2015–2016-os szezonra készített hazai és idegenbeli mezét. Előbbi a hagyományos gránátvörös-kék színekben pompázik, de korántsem a megszokott módon, míg az idegenben használandó szerelés ismét a katalán zászlóra, a „senyerára” emlékeztet.
máj. 24
11:46
Bayern: bajnokok bulija - a korsó volt a fegyver, a sör a töltény (She)
Padlógázzal indult és nem is lassított a története 25. bajnoki címét szerző Bayern München bulijárata szombat este. Pep Guardiola csapata matematikailag április óta aranyérmesnek tudhatja magát, de a bajnokavatást és a hivatalos ünneplést a szezon utolsó játéknapján, a Mainz 2–0-s legyőzése után tartották. A sör már az Allianz Aréna zöld gyepén ömlött a nyakakba, a buli az öltözőben és a bajnokok…
máj. 24
12:18
FTC: Doll jelentős erősítést tervez az Európa-ligára (She)
Megerősített kerettel akar nekivágni az Európa-liga küzdelmeinek Thomas Doll, a friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 24
12:20
Videó: a sikeredző tökéletes bukfencével felülmúlta nagy esését (She)
A Benfica – amely a múlt héti Guimaraes elleni sikerével megnyerte a 2014–2015-ös bajnokságot – Marítimo elleni 4–1-es hazai sikerrel zárta a szezont a portugál élvonalban. Jorge Jesusnak, a lisszaboniak vezetőedzőjének valószínűleg a győzelem mellett egy véletlen ütközés is emlékezetes marad a mérkőzésről. A 37. percben 1–1-es állásnál a vendégek játékosa, Danilo Pereira szó szerint letarolta a…
máj. 24
12:54
F1: Rosbergnek és Vettelnek nincs piaci értéke - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone sohasem titkolta, hogy a jelenlegi F1-es mezőnyből Lewis Hamilton a kedvence, s nem csak azért, ahogy versenyez. Ellenpéldaként a két német nagyágyút, Sebastian Vettelt és Nico Rosberget hozta fel, szerinte nem csoda, hogy visszaesett a német szurkolók érdeklődése.
máj. 24
12:56
Genoa: hamarosan hosszabbít az olasz válogatott kapus (She)
Mattia Perin, a Serie A-ban szereplő Genoa labdarúgócsapatának 22 éves kapusa hamarosan aláírja új, 2019-ig szóló szerződését.
máj. 24
13:06
Jelentős erősítést tervez az Fradi (Metropol)
Megerősített kerettel akar nekivágni az Európa Liga küzdelmeinek Thomas Doll, a friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 24
13:12
Kína: Huszti remeklésével megtört a rossz széria - videó (She)
Huszti Szabolcs góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csangcsun Jataj 2–0-s győzelméből.
máj. 24
13:12
Szívszorító! A focista gyerekei választottak zenét édesanyjuk temetésére (Blikk)
London – Rio Ferdinand (36) felesége, Rebecca azt akarta, hogy a temetésén ne szomorkodjanak az emberek. A Queens Park Rangers labdarúgója exluzív interjúban mesélt a The Sunnak arról, hogy a május elején elhunyt asszony, hogyan tervezte meg saját temetését.
máj. 24
13:48
Krikett: szexre kényszerítették a női csapatot, most megfizetnek (She)
Srí Lanka női krikett-válogatottjának tagjait szexuális szolgáltatásokra kényszerítették, csak így őrizhették meg helyüket a nemzeti csapat keretében – állítja az ország sportminisztériuma, amely 2014-ben indított vizsgálatot az ügyben.
máj. 24
13:50
Barca: Xavinál eltört a mécses, könnyek között búcsúzott - videók (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó, 38. fordulójában az FC Barcelona hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Deportivóval. A katalánok csapatkapitánya, Xavi az utolsó bajnoki meccsét játszotta a Camp Nouban, a klub és a társak megadták a módját a 35 éves ikon búcsúztatásának. A középpályás nem is tudta kontrollálni az érzelmeit, az ünnepségen többször is könnybe…
máj. 24
13:52
Vizes vb 2015: a férfi 100 gyors címvédője nem indul (She)
Az ausztrál James Magnussen nem védheti meg címét férfi 100 méter gyorson az idei kazanyi vizes világbajnokságon, miután vállsérülést szenvedett.
máj. 24
13:54
F1: Monacói Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A hétvége legszebb napján rendezik meg a Monacói Nagydíjat, amelyen Lewis Hamilton 2008 után másodszor szerezheti meg a győzelmet, de ehhez még lenne egy-két szava a legutóbbi két itteni versenyt megnyerő Nico Rosbergnek is. A betétversenyeken sok látványos karambol történt, könnyen lehet, hogy az F1-es futamon ismét szerepet kap a biztonsági autó. Kövesse a 78 körös versenyt frissülő cikkünkkel!
máj. 24
14:06
Jelentős erősítést tervez az Európa Ligára az FTC edzője (Infostart)
Megerősített kerettel akar nekivágni az Európa Liga küzdelmeinek Thomas Doll, a friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 24
14:06
Hertha: Dárdai jövő héten kaphat vezetőedzői szerződést (She)
Michael Preetz, a Hertha BSC klubmenedzsere a bennmaradás kiharcolása után elmondta, a jövő héten leülnek Dárdai Pállal, hogy megbeszéljék a vezetőedzői szerződésének részleteit.
máj. 24
14:24
Portugál rali: Latvala nagy csatában legyőzte Ogier-t (She)
A finn Jari-Matti Latvala nyerte a rali-világbajnokság idei ötödik, portugáliai versenyét, miután nagy csatában, alig több mint nyolc másodperccel maga mögé utasította a vb-címvédő Sébastien Ogier-t.
máj. 24
14:26
Harmadik Félidő: a dobogó, a Torghelle-dupla és a rangadó megnyerése (She)
Keleti és fővárosi rangadó, bebiztosított dobogó, biztos kieső, Torghelle-dupla, kilencgólos meccs, mesteri négyes, búcsú a közönségtől – volt és lesz itt minden ezen a hétvégén. A Harmadik Félidő mindezeket egy csokorba gyűjti a nézőknek.
máj. 24
14:42
Sastin Marianna megnyerte a dormageni birkózóversenyt (Infostart)
A világbajnok Sastin Marianna a döntőben legnagyobb hazai riválisát, Barka Emesét legyőzve megnyerte a 58 kilósok küzdelmeit a németországi Dormagenben rendezett nemzetközi női birkózóversenyen.
máj. 24
14:42
Newcastle: „Remélem, hogy hamar eladják a klubot” (She)
Kevin Keegan, korábbi 63-szoros angol válogatott labdarúgó, és a Premier League-ben szereplő Newcastle United korábbi menedzsere keményen kritizálta Mike Ashleyt, az angol klub jelenlegi tulajdonosát.
máj. 24
14:42
Ügyészségi vizsgálatot javasol Gömöri (Blikk)
Budapest - Rendőrségi és ügyészségi vizsgálat kezdeményezését javasolja a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnökségének Gömöri Zsolt.
máj. 24
14:44
Serie A: gödörben a Samp, de Eto’o gólcsendje megtört (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó előtti, 37. fordulójában az Empoli hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Sampdoriával.
máj. 24
14:46
Olaszország: Miccoli Kispest helyett egész máshová mehet (She)
Nincs kizárva, hogy a korábban a Budapest Honvéddal is szóba hozott Fabrizio Miccoli Máltán folytatja a pályafutását.
máj. 24
14:48
Birkózás: Sastin nyerte meg a magyar házidöntőt (She)
A világbajnok Sastin Marianna a döntőben legnagyobb hazai riválisát, Barka Emesét legyőzve megnyerte a 58 kilósok küzdelmeit a németországi Dormagenben rendezett nemzetközi női birkózóversenyen.
máj. 24
15:00
NB I: Szűcs az élvonalban marad, de edző szeretne lenni (She)
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa 41 éves kapusa már korábban elárulta, hogy a szezon végén elhagyja a csapatot. Noha eddig nem nagyon beszélt arról, hol folytatja a pályafutását, egyre több részletre derül fény a jövőjével kapcsolatban…
máj. 24
15:02
Parasport: Gömöri Zsolt megnevezte a lejáratókat (She)
Rendőrségi és ügyészségi vizsgálat kezdeményezését javasolja a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnökségének Gömöri Zsolt, a szervezet vezetője, amiért szerinte az MPB vezetőivel szemben többen egy „minden részletében megkonstruált, hazug lejárató kampányt folytatnak”.
máj. 24
15:18
Chelsea: Drogba az utolsó meccsére készül a „kékekkel” (She)
Didier Drogba, a Premier League-ben szereplő Chelsea 37 éves elefántcsontparti támadója elmondta, a vasárnapi, Sunderland elleni mérkőzése lesz az utolsó, amit a már bajnok londoni csapat mezében játszik.
máj. 24
15:54
Videó: Verstappen nagy sebességgel csapódott a falba (She)
A Formula–1-es Monacói Nagydíj 63. körében a Toro Rossót vezető Max Verstappen a célegyenesben nekiment a lotusos Romain Grosjeannak és a gumifalban kötött ki. Nézze meg a balesetet!
máj. 24
15:56
Roland Garros: Ivanovics fordított, a 24. kiemelt játékot sem nyert (She)
Roger Federer könnyed győzelemmel kezdte a Francia nemzetközi teniszbajnokságot. A korábbi világelső svájci játékos a kolumbiai Alejandro Fallát győzte le három szettben.
máj. 24
15:57
Európa Liga: erősít az FTC-edző (Behaviour)
Thomas Doll nem akarja még egyszer olyan állapotban látni a csapatát, mint egy évvel ezelőtt.
máj. 24
15:58
F1: Rosberg sorozatban harmadszor nyert Monacóban (She)
A Formula–1-es Monacói Nagydíjat sorozatban a harmadik évben is a Mercedesszel versenyző német Nico Rosberg nyerte meg. A dobogóra honfitársa, Sebastian Vettel, valamint csapattársa, Lewis Hamilton állhatott fel. A brit pilóta egészen a hajráig vezetett a futamon, de a biztonsági autós szakasznál az élen állók közül egyedül ő ment ki új abroncsokért, és már nem tudta visszaelőzni…

Keresés