2015. május 15. péntek

máj. 15
0:06
NS: Böde várja a nagy találkozást; a hárommillió a jéghegy csúcsa - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
máj. 15
0:42
Videó: Tomori vezényelt - így fogadták a fradistákat (She)
A női kézilabda-bajnokságot megnyerő Fradi játékosait a késői óra ellenére is várták a szurkolók a Népligetben.
máj. 15
1:00
Darts: Van Gerwen-Van Barneveld csata az elődöntőben (She)
Nem sok tétje maradt a darts Premier League csoportköre utolsó fordulójának Brightonban, hiszen a legfontosabb kérdésre, vagyis a négy továbbjutó kilétére már fény derült. Csak a végső sorrend nem tisztázódott korábban.
máj. 15
1:18
Djokovic szetthátrányból felállva győzött (Infostart)
A világranglista-vezető szerb Novak Djokovic csütörtökön három játszmában legyőzte a brazil Thomaz Belluccit, így bejutott a legjobb nyolc közé a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében.
máj. 15
3:06
Vörös Zsuzsa: Áron még az öttusánál is fontosabb (Blikk)
Szeged — Vörös Zsuzsanna (38) boldog! A Volán Fehérvár olim­piai, világ- és Európa-bajnok öttusázója, aki már öt éve visszavonult az aktív versenyzéstől, újabban édesanyaként áll helyt, február elején megszületett a kisfia, Áron.
máj. 15
7:00
Juve: „Pogbának a Barca lenne a legjobb választás” (She)
Paul Pogbáért, a Juventus játékosáért több európai sztárcsapat is érdeklődik, többek között a Real Madrid, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is. A Lyon egykori klasszisa, Juninho Pernambucano szerint a Barcelona lenne a francia számára a tökéletes választás, a helyében nem igazolna Franciaországba.
máj. 15
7:18
NB I: „Ez nem csökkentés, magától esik szét a rendszer” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája a labdarúgó NB I átalakítása.
máj. 15
7:27
Folytatódik a verseny a dobogó második fokáért (Metropol)
A harmadik helyen álló MTK a szezont rendkívül gyengén kezdő, az elmúlt hetekben azonban magára találó Újpest otthonába látogat.
máj. 15
7:36
NBA: Jamesék döntőben; a Rockets 40 (!) pontot dobott a 4. negyedben (She)
A Cleveland Cavaliers 2009 óta először jutott be a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának döntőjébe, miután 94–73-ra legyőzte a Chicago Bullst, s így 4–2-es összesítéssel jutott tovább. Nyugaton a Houston Rockets 3–3-ra egyenlített a Los Angeles Clippers elleni párharcban. A Rockets az utolsó negyedet szinte hihetetlen módon, 40–15-re nyerte meg!
máj. 15
7:54
Nyíregyháza: Amerikába igazolt a „nagyon okos” légiós (She)
A korábban a Honvédban is szereplő szerb középpályás, Borisz Zsivanovics az őszi szezont követően távozott a Nyíregyházától, azóta nem volt klubja. Csütörtökön az egyesült államokbeli United Soccer League-ben (USL) szereplő Pittsburgh Riverhounds jelentette be a szerződtetését.
máj. 15
8:03
Jégkorong-vb: a házigazdák is a négy között (Metropol)
A cseh válogatott fordulatos meccsen 5-3-ra győzött a finnek ellen, így bejutott a jégkorong-világbajnokság elődöntőjébe.
máj. 15
8:30
PAFC: most érdemes jégkrémet venni Felcsúton! (She)
A labdarúgó NB I-ben 27 forduló után a 10. helyen álló Puskás Akadémia FC nem hétköznapi akcióval készül a szombati, Kecskeméti TE elleni bajnokira. A felcsútiak 32 százalékos kedvezménnyel készülnek, de egy győzelem esetén a következő fordulóban ez a szám 35-re növekszik. Az okokról Takács Bence kommunikációs igazgató beszélt.
máj. 15
8:48
Magabiztos játékkal nyerhet az OSC (Infostart)
Péntek este nyolc órától Újbudán, a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában játsszák az E.ON férfi vízilabda ob I döntőjének második mérkőzését. Az első meccsen a Szolnok 13-9-re legyőzte az OSC-t. A mérkőzést a DigiSport 2 élőben közvetíti. Az InfoRádió Madaras Norbertet és Salamon Ferencet kérdezte a mérkőzés előtt.
máj. 15
8:48
Légiósok: „Arra volt jó ez az év, hogy megtanuljam értékelni a hazámat” (She)
Már beszámoltunk róla, hogy Simon Attila távozik az osztrák Wolfsberger AC-tól. Az előző szezon NB I-es társgólkirálya a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a váltás hátteréről.
máj. 15
8:50
MU: 15 millió gólonként - Di María és Falcao is adós maradt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a tavaly nyáron két átigazolási bombát is robbantott, hiszen előbb Ángel di Maríát, majd Radamel Falcaót is sikerült megszereznie. A szezon végéhez közeledve azonban egyre inkább megállapítható, hogy a két dél-amerikai sztárnak nem sikerült teljes mértékben törleszteniük az értük kifizetett hatalmas összegeket.
máj. 15
9:06
El: „Higuaín megmondta, ha kikapnak, visszavonul. Nos?” (She)
Nagy meglepetésre a Dnipro 1–0-ra legyőzte az olasz élvonalbeli Napolit a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének visszavágóján, így készülhet a Sevilla elleni varsói fináléra. Artem Fedeckij, az ukrán gárda 30 éves védője a csütörtöki meccs után elmondta, Gonzalo Higuaín, a nápolyiak argentin támadója merész kijelentést tett az összecsapás előtt…
máj. 15
9:08
Női kézi: a Fradi a pokolban és a mennyben - lezárult egy korszak (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria szerezte meg a női kézilabdázók bajnoki címét, miután a döntő második, győri mérkőzésén is legyőzte (27–25) a Győri Audi ETO KC-t. A találkozót követően Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője mondta el az NSO Tv-nek, hogy mit jelent számukra nyolc év után ismét bajnoki címet nyerni. A szakember mellett a Fradi kézilabdázója, Szamoránsky Piroska, valamint a győri…
máj. 15
9:24
MU: Kane megszerzése a prioritás, 62 millióért jöhet (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United szerződtetné Harry Kane-t, a Tottenham 21 éves válogatott csatárát.
máj. 15
9:42
Ajánló: Haladás-Nyíregyháza az NB I-ben, német-spanyol Bulgáriában (She)
Szombathelyen a Haladás fogadja a Nyíregyháza Spartacust az NB I 28. fordulójának nyitányán. A Bulgáriában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében két mérkőzést rendeznek, ezek közül kiemelkedik a korosztályos szinten is rangadóként kezelendő Németország–Spanyolország összecsapás. Csapatsportágakban a férfi kosárlabdázók Euroligájában az elődöntőket rendezik, idehaza az NB I-ben…
máj. 15
10:00
Légiósok: Dzsudzsákot a Juve hozhatja közelebb az Interhez (She)
Olaszországban ismét téma Dzsudzsák Balázs lehetséges interes szerződése. A calciomercato.it szerint a milánóiaknál azután lehet első számú célpont a Dinamo szélsője, hogy másik kiszemeltjük, Paulo Dybala a Juventushoz szerződhet.
máj. 15
10:18
Nincs sztrájk - Bajnok lehet a Barcelona (Infostart)
Egy darabig úgy tűnt, hogy a játékosok által meghirdetett sztrájk miatt elmarad a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapra tervezett 37. fordulója, ez azonban nem következett be, megtartják a játéknapot, amelyen a listavezető FC Barcelona története 23. elsőségét gyűjtheti be.
máj. 15
10:18
Futsal: bezavarhat a tévés közvetítés; bajnok lehet az ETO (She)
Bajnokot avathatnak ma a futsal NB I-ben. A Rába ETO hazai pályán a címvédő MVFC-Berettyóújfalut fogadja, és ha győz, behozhatatlan előnybe kerül riválisával szemben.
máj. 15
10:20
Gerrard búcsúja mindent visz (Infostart)
Fantasztikus pályafutásának utolsó hazai mérkőzésére készül az FC Liverpool színeiben Steven Gerrard, a klub saját nevelésű futballistája.
máj. 15
10:36
Videó: egy perc csoda - így trükközött Ronaldinho (She)
Ronaldinho, a Mexikóban „levezető” brazil legenda még mindig meg tudja lepni a drukkereket. A cselgép most az egyik edzés szünetében ragasztotta lábára – és fejére – a labdát, és trükközött olyan lazán, hogy azt bárki megirigyelné. Belegondolni is rossz, milyen lesz a futball, ha egyszer szögre akasztja a stoplist…
máj. 15
10:54
Videó: paprikaspray és botrány - félbeszakadt a Boca-River (She)
Több mint egy órát állt a játék a Boca Juniors–River Plate (0–0) Libertadores-kupa-nyolcaddöntő visszavágóján, miután vélhetően a Boca egyik szurkolója paprikaspray-vel lefújta a vendégek labdarúgóját a játékoskijáróban, de kijutott a „jóból” az érkező társaknak is éppen úgy, mint a hazai játékosoknak.
máj. 15
10:54
Spraytámadás vetett véget a Boca–River rangadónak - Videó! (Blikk)
Buenos Aires – A hagyományokhoz hűen nem maradt el a balhé a Boca Juniors–River Plate rangadón.
máj. 15
11:03
MSZP: igazolják, hogy visszafizették a paralimpikonok pénzét (Metropol)
Az MSZP arra szólítja fel Gömöri Zsoltot, és társait, hivatalosan igazolják, hogy visszafizették a paralimpikonok pénzét.
máj. 15
11:30
Liverpool: A nagyobb célokhoz igazolni kell - Gerrard (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának ikonja reméli, hogy a klub tulajdonosai szabad kezet – mellé pedig sok pénzt – adnak a menedzsernek, Brendan Rodgersnek a nyári átigazolási piacon.
máj. 15
11:48
Férfi kézilabda NB I - A Veszprém 23-adszor vagy a Szeged harmadszor (Infostart)
A Veszprém 23-adszor, a Szeged pedig harmadszor lehet bajnok a férfi kézilabda NB I-ben: a két rivális párharca szombaton 18 órakor kezdődik, és legkésőbb pünkösdvasárnapra eldől, hogy melyikük lesz az aranyérmes.
máj. 15
11:48
Videó: szelfibottal szaladt a pályára, más lelátószögbe került (She)
A Dnipro jutott be a labdarúgó Európa-liga döntőjébe, miután csütörtök este 1–0-ra legyőzte a Napolit. A mérkőzés lefújása után a szurkolók is a pályára özönlöttek és a csapattal együtt ünnepeltek. Nézze meg az egyik drukker helyszíni tudósítását!
máj. 15
11:50
Paprikaspray! - Lefújták félidőben a Boca Juniors-River Plate meccset (Infostart)
A szünetben félbeszakadt a Boca Juniors-River Plate Libertadores Kupa-nyolcaddöntő visszavágó, mert a hazai szurkolók irritációt okozó paprikaspray-vel befújtak a vendégcsapat öltözőjének folyosójára, és négy labdarúgót kórházba kellett szállítani.
máj. 15
11:50
NFL: Brady független bírósági vizsgálatot akar, fellebbezett (She)
Fellebbezett a „labdaleeresztős ügy” kapcsán kiszabott négy mérkőzésre szóló eltiltása miatt Tom Brady, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) címvédő New England Patriots irányítója. A világsztár szerint az esetet nem az NFL-nek, hanem egy független bíróságnak kellene kivizsgálnia.
máj. 15
12:06
Real: „Bale fantasztikus, megérdemel még egy esélyt” (She)
Robbie Fowler, a Liverpool korábbi kiválósága szerint Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója nem teljesít olyan gyengén, mint amennyire azt a szurkolók mondják, megérdemli, hogy a klubnál maradjon. Harry Redknapp, a walesi szélső korábbi edzője szerint amennyiben viszont váltani kell, akkor bármelyik angol csapat szívesen látná.
máj. 15
12:15
Épül a Dagály Uszodaközpont (Metropol)
Alig 800 nap múlva Budapesten lesz a vizes világbajnokság, melynek a most épülő Dagály Uszodaközpont lesz a fő helyszíne.
máj. 15
12:24
Női kézi: újabb győri sérült, Grimsbö nem utazik Brazíliába (She)
Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának kapusa térdsérülése miatt nem utazhat a norvég válogatottal a brazíliai edzőtáborba.
máj. 15
12:24
Kőbán Rita újabban edzőként próbál szerencsét (Blikk)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Kőbán Rita az MTK-nál kapott bizalmat, edzőként bizonyíthat.
máj. 15
12:26
Bolton: 13 játékost elengednek, Bogdánnal még tárgyalnak (She)
Az angol másodosztályú Bolton hivatalos honlapján bejelentette, tizenhárom labdarúgójától búcsút vesz a szezon végén, azonban négy, lejáró szerződésű játékossal – köztük a magyar válogatott Bogdán Ádámmal – még tárgyal a folytatásról.
máj. 15
12:28
Vizes-vb 2017: letették a Dagály Uszodaközpont alapkövét (She)
Pénteken délelőtt közösen tette le a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszínéül szolgáló Dagály Uszodaközpont alapkövét Orbán Viktor miniszterelnök, Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnöke, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere.
máj. 15
12:30
FTC: altatásban van a kézisek aranyát ünneplő futsalkapus (She)
Kómában van Hacker Gábor, a Ferencváros és a Dunakeszi Kinizsi korábbi kapusa, miután éjszaka összeesett, újraélesztették, és mentővel kórházba szállították.
máj. 15
12:42
Douchev-Janics Natasa: ugyan ki verne meg minket? (Infostart)
Élvezi a közös edzéseket Kovács Katalinnal a szintén háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa. A Győr kajakozója a tavalyi évet gerincműtéte miatt kihagyta, az ősz elejétől nyolc hónapot Mexikóban töltött, és május eleje óta készül újra itthon. A háromszoros olimpiai bajnokkal készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután fél hattól az InfoRádió Víztükör című…
máj. 15
13:00
Real Madrid: Cristiano Ronaldo sírva fakadt a BL-kiesés után? (She)
Spanyol beszámolók szerint Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisát annyira megviselte a BL-kiesés, hogy elsírta magát az öltözőben.
máj. 15
13:18
Így edz egy hajóban Kovács és Janics (Blikk)
Szolnok - Újra egy hajóban evez két háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin és Douchev-Janics Natasa, akik a felkészülést Kovács közösségi oldalán tették közzé.
máj. 15
13:20
Ártatlannak érzi magát Gisele Bündchen férje! (Blikk)
Foxborough – Fellebbezett a „labdaleeresztős ügy” kapcsán kiszabott négy mérkőzésre szóló eltiltása miatt Gisele Bündchen szupermodell férje, Tom Brady (37), a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő New England Patriots irányítója. A sztár szerint az esetet nem az NFL-nek, hanem egy független bíróságnak kellene kivizsgálnia.
máj. 15
13:36
FTC: kritikus állapotban a kézisek aranyát ünneplő futsalkapus (She)
Hacker Gábor, a Ferencváros korábbi és a Dunakeszi Kinizsi jelenlegi kapusa éjszaka a Fradi női kézilabdacsapat bajnoki címének ünneplése közben összeesett, ezt követően újraélesztették, és mentővel kórházba szállították.
máj. 15
13:38
Videó: látványos forgás után háttal szerzett pontot a klasszis (She)
Rendkívül látványos mozdulattal szerzett pontot Blake Griffin, a Los Angeles Clippers klasszisa a Houston Rockets elleni meccsen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A sportoló a harmadik negyedben elámította a közönséget, azonban csapata 119–107-re elveszítette a mérkőzést. A párharc jelenlegi állása: 3–3, a következő találkozó dönt arról, hogy a Los Angeles Clippers…
máj. 15
13:40
Atlético: Csak ne ellenünk legyen bajnok a Barca - Torres (She)
Az FC Barcelona az Atlético Madrid labdarúgócsapatával játszik a spanyol bajnokság 37. fordulójában. Tavaly a madridiak biztosították be bajnoki címüket a Barcelona ellen, most a katalánoknak van lehetőségük ugyanerre.
máj. 15
13:54
Real: a nagy szavazás - Ancelotti maradhat, Casillas nem; Pogba jöhet (She)
Szomorkás a hangulat a Real Madridnál, miután a spanyol együttes kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából, s jó eséllyel trófea nélkül zárja a 2015-ös évet – kivéve, ha valami csoda folytán nem dolgozza le négypontos hátrányát a rivális FC Barcelonával szemben a Primera División hátralévő két fordulójában. A tízszeres BEK/BL-győztessel kapcsolatban rendre jól értesült és kiemelten foglalkozó…
máj. 15
13:56
FTC: Juhászra kevés az esély, Stopira képbe kerülhet (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több Videoton-futballista lehetséges szerződtetése is szóba került már a Ferencvárosnál a nyári átigazolási szezon kapcsán.
máj. 15
14:12
Jégkorong: eldőlt, hol rendezik a 2019-es és a 2020-as vb-t (She)
Szlovákia 2019-ben, Svájc 2020-ban lesz házigazdája a jégkorong-világbajnokságnak.
máj. 15
14:12
FTC: gond lehet a külföldi focisták limitjével (Blikk)
Budapest – A Ferencváros üdvözli azokat a döntéseket, amelyeket a Magyar Labdarúgó-szövetség hozott a bajnoki versenyrendszer szigorításával kapcsolatban.

Keresés