2015. május 8. péntek

máj. 8
0:06
NS: kizárhatják a spanyolokat; Kopunovicsot nem engedték az utcára; Cortina kívánsága (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
máj. 8
3:24
Simicska-Simicskó csata a pólódöntőben (Blikk)
Budapest — Politikai küzdelem lesz a férfivízilabda-bajnokság fináléjában. A döntőt a Szolnok vívja az OSC-vel, s mindkét együtteshez köthető a gazdasági és a politikai élet egy-egy főszereplője, akiknek még a nevük is hasonló.
máj. 8
6:42
Jégkorong-vb - Svéd és finn siker (Infostart)
A papírformának megfelelően, a svéd és a finn válogatott is győzött csütörtök este a csehországi jégkorong-világbajnokságon.
máj. 8
7:18
Női kézi NB I: A harmadik meccs fog dönteni - Kovacsics (She)
A női kézilabda NB I döntőjének (FTC–Győr 31–31, hétméteresekkel 6–5) első meccse után az edzők mellett egy-egy játékos is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. Az egyik fél második sikeréig tartó párharcban ugyan még csak 1–0-ra vezet az FTC, a győri Kovacsics Anikó már most biztos benne, a harmadik meccs dönti el a párharcot.
máj. 8
7:54
NHL: sorozatban harmadszor döntős a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a Chicago Blackhawks bejutott a Nyugati főcsoport döntőjébe, miután 4–0-s összesítéssel legyőzte a Minnesota Wildot. Keleten a Montreal Canadiens szépített a Tampa Bay Lightning ellen.
máj. 8
8:12
FTC: „Még nincs egyezség” - bizonytalan a légiós (She)
A Ferencváros német balhátvédje, Philipp Bönig egyelőre nem tudja, hogy marad-e a következő szezonban is a zöld-fehéreknél, mert nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról még nem állapodott meg a klubbal.
máj. 8
8:14
Ajánló: két NB I-es meccs, a PSG és Stieberék is pályán - program (She)
A megszokottól eltérően nem egy, hanem két mérkőzést rendeznek pénteken a labdarúgó NB I-ben, de láthatunk magyar játékost Németországban is, pályára lép a Bundesligában Stieber Zoltán csapata, a Hamburg. Spanyolországban és Franciaországban is megkezdődik a forduló, láthatjuk a Paris Saint-Germaint, valamint lesz egy NB II-es meccs is – program.
máj. 8
9:06
Lombard: Bíró Péter cége ellen felszámolás indult (She)
A Magyar Nemzeti Bank visszavonta a Bíró Péter tulajdonában lévő Kézizálog Pénzügyi Szolgáltató Zrt. tevékenységi engedélyét, a jegybank pedig kezdeményezte a cég felszámolását.
máj. 8
9:15
Pelé ismét kórházba került (Metropol)
A labdarúgás egyetlen háromszoros világbajnokát prosztata-problémák miatt szállították a Sao Pauló-i Albert Einstein klinikára.
máj. 8
9:17
Mayweather mégsem megy bele a visszavágóba (Metropol)
A 38 éves amerikai két nappal ezelőtt még azt mondta, vállalja, hogy újra a kötelek közé lépjen Fülöp-szigeteki riválisával.
máj. 8
9:24
Brazília: Pelé ismét kórházba került (She)
Pelé ismét kórházba került. A 74 éves brazil legendának a prosztatáját műtötték meg.
máj. 8
9:33
Újra együtt edzett Kovács és Janics (Metropol)
A két, egyaránt háromszoros ötkarikás bajnok versenyző legutóbb a 2013-as duisburgi világbajnokságon versenyzett együtt.
máj. 8
9:33
Protipp: A tojáslabda a kedvence, de európai fociban is tarol új tippmesterünk (Agroinform)
Amerikai sportokban (is) jártas tippmestert üdvözölhetünk a hatharom.com protipp-rendszerében.
máj. 8
9:42
Videó: CR-t jól csengő névvel bosszantották az edzés után (She)
Cristiano Ronaldo éppen távozóban volt a Real Madrid csütörtöki tréningjéről, amikor néhány autogram kiosztása után ismerős névvel próbálták meg bosszantani.
máj. 8
10:00
El: a Napoli elnöke kifakadt, bírózott és összeesküvést sejtet (She)
Aurelio De Laurentiis, az olasz SSC Napoli elnöke rendkívül kifakadt, miután csapata 1–1-es döntetlent játszott a Dnipro ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén, a nápolyi San Paolóban.
máj. 8
10:00
Újra együtt a Janics-Kovács olimpiai sikerpáros (Blikk)
Szolnok – Újra együtt a sikerpáros. A kajakozó Douchev-Janics Natasa (32) Szolnokon meglátogatta Kovács Katalint (39), akivel a 2004-es olimpián, majd négy évvel később Pekingben is aranyérmet szerzett K2 500 méteren, a legutóbbi ötkarikás játékokon Londonban pedig ugyanezen a távon második lett.
máj. 8
10:02
F1: Spanyol Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A hét végén megkezdődik a Formula–1-es idény európai szakasza. Szűk három hét telt el a Bahreini GP óta, a csapatok egy része jelentős fejlesztésekkel próbál meg előrébb lépni, a Ferrari például 70 százalékban más, mint a legutóbbi futamon – csak a hajtáslánc és az autó eleje nem módosult. A csapatok először köröznek a katalán pályán a téli tesztidőszak óta, Fernando Alonso, a mezőny három…
máj. 8
10:27
Kerékpár: Bombaerős hosszútávú tipp az év első háromhetes versenyére (Agroinform)
Szombattól megkezdődik a harc a rózsaszín trikóért, vagyis elrajtol a szezon első háromhetes versenye, a Giro d'Italia.
máj. 8
10:36
Hoki-vb: Nagyon szorítottam a magyarok sikeréért - Cortina (She)
Pat Cortina a német jégkorong-válogatott szakvezetőjeként dolgozik a csehországi világbajnokságon. Kollégánk rövid interjút készített a kanadai trénerrel, aki 2008-ban a magyar válogatottat feljuttatta az élvonalba. Jövőre akár egymás ellen is összecsaphat a két nemzeti együttes.
máj. 8
10:38
Kajak-kenu: újra együtt edzett Kovács Katalin és Douchev-Janics (She)
A szolnoki edzőtáborban ismét összeült Athén és Peking olimpiai bajnok kajakpárosa, Kovács és Douchev-Janics Natasa.
máj. 8
10:54
Ismét kórházban van Pelé (Infostart)
Újra kórházba került Pelé, a brazilok legendás futballistája.
máj. 8
10:54
Liverpool: októberig nem számolhatnak Sturridge-dzsal (She)
Daniel Sturridge, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool csatára nem csak a mostani szezon hátralévő részében, de a következő elején sem állhat csapata rendelkezésére.
máj. 8
10:56
Spanyolország: Xaviék sztrájkot hirdettek; hétfőn vége a bajnokságnak? (She)
A spanyol játékos-szakszervezet (AFE) csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette, május 16-án az első és a másodosztály labdarúgói sztrájkba kezdenek.
máj. 8
10:58
MU: „Ángel Di María nem szolgálta meg az árát” (She)
Dietmar Hamann, a Liverpool korábbi játékosa szerint Ángel Di María, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója Angliában nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azonban a Bayern Münchenbe tökéletesen beleillene.
máj. 8
11:12
Dunaújváros: „Nagy Gergely válogatott kapus lesz” (She)
Tőkés László, az NB I-ben szereplő Győri ETO labdarúgócsapatának kapusedzője azzal büszkélkedhet, hogy három általa nevelt kapus is élvonalbeli csapatban szerepel. Molnár Péter a Paksban, Gyürü László a Haladásban, Nagy Gergely pedig a Dunaújvárosban lépett már pályára ebben a szezonban. A kapusedző büszke minden tanítványára, Nagy Gergelyt meg egyenesen egy topcsapat kapujában látja.
máj. 8
11:12
Döbbenet! Sztrájkkal lehet bajnok a Barcelona (Blikk)
Madrid – Tovább bonyolódik a spanyolországi futballsztrájk. A spanyol játékos-szakszervezet (AFE) bejelentette, május 16-án, jövő szombaton az első és a másodosztály labdarúgói sztrájkba kezdenek.
máj. 8
11:30
Nem lesz visszavágó! Mayweather durván beszólt Pacquiaónak (Blikk)
Las Vegas – Az év század bokszmérkőzését Las Vegasban a vártnál sokkal simábban megnyerő amerikai Floyd Mayweather kizárta annak a lehetőségét, hogy visszavágási lehetőséget adjon a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiaónak.
máj. 8
11:30
Videó: Ödegaard a medence partján villogtatta tudását (She)
Martin Ödegaard nagyon laza! A Real Madrid labdarúgócsapata 16 éves norvég zsenijének gondolatai a medenceparton is a labda körül forognak.
máj. 8
11:32
Bayern: Mikor fejezzük be ezt a sz.rt?! - Müller beszólt Guardiolának (She)
Thomas Müller, a német élvonalbeli Bayern München válogatott támadója meglehetősen dühödten hagyta el a pályát szerdán a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, amikor edzője, Pep Guardiola lecserélte őt. A német sajtó szerint a világbajnok csatár a spanyol tréner defenzív taktikája miatt volt bosszús.
máj. 8
11:34
Barcelona: Neymar megnémult Messi nagylelkűsége után (She)
A Barcelona sztárja, Neymar lett a PokerStars online pókerterem új reklámarca. A bejelentésre szervezett csütörtöki sajtóeseményen a brazil támadót természetesen a katalán együttes közelmúltjának eredményeiről is megkérdezték, köztük a Bayern München elleni 3–0-s hazai győzelemről és egy emlékezetes tizenegyesről is.
máj. 8
11:36
Boksz: Mayweather mégsem megy bele a visszavágóba (She)
Mégsem megy bele a Manny Pacquiao elleni visszavágóba Floyd Mayweather, aki múlt vasárnap egyhangú pontozással diadalmaskodott az „Évszázad bokszmérkőzésén”.
máj. 8
11:39
Championship: Tét a Wembley és a futballvilág egyik legértékesebb mérkőzése (Agroinform)
Vaskos meglepetés lenne a Brentford és az Ipswich továbbjutása is, de a Championship playoffjában minden előfordulhat.
máj. 8
11:48
Hamilton megkerülte a fél világot, míg Rosberg a sebeit nyalogatta (Blikk)
Barcelona – Tökéletesen tükrözi a Forma–1-es Mercedes-csapat pilótáinak, a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton (30) és a német Nico Rosberg (29) személyiségbeli különbségét az, ahogyan a Bahreini Nagydíj óta eltelt két hetet töltötték.
máj. 8
11:48
F1: a helyzet változatlan, a Mercedes az élen a Ferrari előtt (She)
A két Mercedes zárta az élen a Spanyol Nagydíj első szabadedzését. Nico Rosberg hét századdal előzte meg Lewis Hamiltont, a két Ferrari a harmadik és a negyedik helyen egy másodpercet kapott. Azaz a helyzet a fejlesztések bevetése ellenére sem sokat változott, a McLaren továbbra is a vert mezőnyben.
máj. 8
11:50
Győri ETO: nem indul a csapat az NB I-ben - hivatalos (She)
A csődeljárás alatt álló Győri ETO FC hivatalos honlapján bejelentette, nem tud megfelelni a licencszabályoknak, így a következő szezontól nem indul az NB I-ben.
máj. 8
12:06
Spanyol Nagydíj - Rosberg volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
máj. 8
12:06
Tízmillió euróra büntethetik a BL- negyeddöntős sztárcsapatot (Blikk)
Nyon – Francia lapértesülések szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) akár tízmillió euróra (3 milliárd forint) is büntetheti az AS Monacót.
máj. 8
12:06
Juve: kevés a Barca 80 milliós ajánlata a középpályásért (She)
Olasz sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona 80 millió eurót ajánlott Paul Pogbáért, az olasz bajnok Juventus francia középpályásáért, ám a torinói gárda elutasította azt.
máj. 8
12:08
Videó: ollózás mesterfokon - az év találatát hozták össze (She)
Nem sok olyan gólt látni, mint amilyet a James Island Boys amerikai középiskolás labdarúgócsapat két tagja hozott össze az Ashley Ridge elleni mérkőzésen.
máj. 8
12:15
Uruguayi edző a katari labdarúgó-válogatott élén (Metropol)
Az 52 éves Daniel Carreno az algériai Dzsamel Belmadi helyét veszi át.
máj. 8
12:17
Rosberg volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Metropol)
A Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén a második helyen a brit Lewis Hamilton, Rosberg csapattársa végzett.
máj. 8
12:19
Nem indul az első osztályban a Győr (Metropol)
Az 1904-ben alapított egyesület 1960 óta folyamatosan tagja volt az élvonalnak, s négy alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet.
máj. 8
12:24
Női kézi NB I: a Fradi megnyeri a bajnokságot? - szavazzon! (She)
Az első mérkőzésen aratott győzelem után megnyeri-e a Ferencváros női kézilabdacsapata a magyar bajnokságot a címvédő Győrrel szemben?
máj. 8
12:42
Videó: elképesztő menetben oktatták az olimpiai bajnokot (She)
Ha hinni akarunk a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség értékítéletének, akkor bizony az évszázad labdamenetét játszotta két kínai, Ma Long és Fang Po a Szucsouban megrendezett világbajnokság döntőjében.
máj. 8
12:44
Katar: uruguayi kapitányt neveztek ki a válogatott élére (She)
Az uruguayi Daniel Carrenót nevezték ki a katari labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
máj. 8
12:51
Madridi tenisztorna: Berdychnek nem okozhat gondot Isner legyőzése sem (Agroinform)
A madridi salakpályás tenisztorna pénteki játéknapján John Isner és Tomás Berdych hozhat a konyhára.
máj. 8
13:00
Kerékpár: hét év után újra lesz Tour de Hongrie (She)
Hétéves szünet után augusztusban újra megrendezik a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt.
máj. 8
13:18
NB I: Pakson ünnepelne tovább a Videoton (She)
Hajrájához érkezett a labdarúgó NB I. A 27. fordulóban a kiesés elől menekülő Budapest Honvéd némi levegőhöz juthat egy győzelemmel, míg a Videoton Pakson folytathatja a bajnoki cím megünneplését.
máj. 8
13:18
Végítélet! Megszűnik a győri élvonalbeli foci - videó! (Blikk)
Győr – A következő idényben nem tud elindulni az első osztályban a Győri ETO FC labdarúgócsapata.
máj. 8
13:20
UEFA: eggyel több angol csapat indulhat az El-ben az ősszel (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kihirdette, mely országok indíthatnak eggyel több csapatot az Európa-liga 2015–2016-os idényében a fair play rangsor alapján.

Keresés