2015. május 8. péntek

máj. 8
13:22
MTK: „Vár állott, most kőhalom” - így néz ki jelenleg a stadion (She)
Újabb képek láttak napvilágot az átépítés alatt lévő Hidegkuti-stadion mostani állapotáról. A kivitelezők jelenleg még a bontási fázisban járnak, de lassan már nem lesz mit bontaniuk, ugyanis a végére érnek ennek a munkafázisnak. A NB I-es klub honlapja, az mtkbudapest.hu heti rendszerességgel közöl képeket – a legfrissebbeket mutatjuk be.
máj. 8
13:27
NB I: Nem indul az első osztályban a Győr (Agroinform)
A klub a honlapján számolt be a sajnálatos hírről. Jövőre valószínűleg az NB III-ban indulhatnak.
máj. 8
13:36
Vidi: mai magyar futballszemmel ez felfoghatatlan kép (She)
Napra pontosan harminc éve történt: 1985. május 8-án az UEFA-kupa döntőjében a Videoton a Real Madridot fogadta, azóta sem volt ekkora nemzetközi sikere egyetlen magyar klubcsapatnak sem.
máj. 8
13:38
NB I: ha az MTK legyőzi a felcsútiakat, európai kupainduló (She)
MTK–Puskás Akadémia és Nyíregyháza–Újpest FC mérkőzésekkel rajtol pénteken a labdarúgó NB I 27. fordulója. A jelenleg harmadik helyen álló MTK győzelme esetén biztossá teszi, hogy európai kupaindulásra jogosító helyen végez, míg az Újpest öt éve nem látott dolgot szeretne véghezvinni a Sóstói Stadionban.
máj. 8
13:54
F1: Räikkönen a Magyar GP előtt nem hosszabbít - sajtóhír (She)
A Magyar Nagydíjat követő augusztusi F1-es szünet előtt biztosan nem írják alá Kimi Räikkönen 2016-os ferraris szerződését – írja a finn Turun Sanomat.
máj. 8
14:12
F1: Spanyol Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Spanyol Nagydíj első szabadedzésén a Mercedes ugyanakkora fölényt mutatott, mint a korábbi versenyeken, azaz úgy tűnik, hiába készült nagyszabású fejlesztésekkel a Ferrari, az „ezüstnyilak” alkotói sem ültek ölbe tett kézzel a Bahreini GP óta. Azaz egyelőre minden maradt a régiben, ami még azt is jelentheti, hogy érdekes lesz a vasárnapi futam. Kövesse a második szabadedzést frissülő cikkünkkel!
máj. 8
14:14
Valencia: Real-meccs előtti újítás a Real-kiszemelttel (She)
A spanyol élvonalbeli Valencia bejelentette, hogy 2020-ig meghosszabbította a spanyol korosztályos válogatott Gayá szerződését.
máj. 8
14:16
BL: Boateng mémmel reagált a kritikák özönére (She)
Jérome Boateng, a Bayern München labdarúgója rengeteg kritikát kapott a Bajnokok Ligája-elődöntőt követően. A védőt Lionel Messi, a 3–0-s győzelmet arató Barcelona támadója kergette őrületbe, és rengeteg mém született, amelyben kiparodizálták a második gólnál történteket. Boateng a hivatalos Twitter-oldalán szintén mémmel válaszolt.
máj. 8
14:18
DVTK: pletykák vannak, új edző csak jövő héten lesz (She)
A napokban több lelátói pletyka is eljutott a Nemzeti Sport Online-hoz a diósgyőri edzőkérdéssel kapcsolatban. Ezeknek igyekeztünk utánajárni az érintettek megkérdezésével.
máj. 8
14:30
Női kézi BL: három plusz egy győri az All-Star-csapatban (She)
Az európai kézilabda-szurkolók meghozták döntésüket. Több mint 22 ezer ember vett részt a női kézilabda Bajnokok Ligája All-Star-csapatával kapcsolatos szavazáson, ez több mint 20 százalékos javulás az előző évihez képest. A voksok alapján három plusz egy győri került be az álomcsapatba.
máj. 8
14:32
Eurofoci: 11-0, ilyen tökéletes alakot tabella még nem öltött (She)
Jó pár napja gyönyörködhetünk benne, de már csak pár óráig létezik ebben a formában. Azért eltesszük az örökkévalóságnak azt a tökéletes állapotot, amelyet a finn labdarúgás első osztálya, a Veikkausliiga produkált öt játékhét után.
máj. 8
14:34
ETO: Nehéz mit mondani, sajnálom a szurkolókat - Miriuta (She)
Miriuta László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője csalódotton nyilatkozott, miután megtudta, a győri klub a következő idényben nem indul az élvonalban.
máj. 8
14:36
Légiósok: Guzmics a hétvégén sem térhet vissza a pályára (She)
Tovább húzódik Guzmics Richárd visszatérése a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Krakówba.
máj. 8
14:48
Arsenal: Nem volt szükségünk Depayra - Wenger (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint felesleges lett volna a Manchester Unitedhoz igazoló Memphis Depayt megkaparintani a rivális orra elől, mert így is megfelelő mennyiségű és minőségű játékosa van a támadó középpályás posztjára.
máj. 8
14:50
Nike Premier-kupa: három meccs után első a Honvéd (She)
Immáron három csoportmérkőzésen van túl a Budapest Honvéd U15-ös együttese a Koppenhágában zajló Nike Manchester United Premier-kupán. A kispesti fiatalok az első két meccsüket kapott gól nélkül nyerték meg, majd döntetlent játszottak a Legia Warszawával.
máj. 8
14:57
Tipp: Lettország lehet a németek veszte (Agroinform)
A Lettország-Németország sorsdöntő jégkorong világbajnoki mérkőzésből húznánk hasznot pénteken.
máj. 8
15:06
Labdarúgó NB I - Nem indul az első osztályban a Győr (Infostart)
A következő idényben nem tud elindulni az első osztályban a Győri ETO FC labdarúgócsapata.
máj. 8
15:06
Anglia: Bogdán iránt élvonalbeli klub érdeklődik - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City szerződtetné Bogdán Ádámot, a másodosztályú Bolton kapusát.
máj. 8
15:24
ETO: németországi milliók; a játékosoknak eljárást kell indítaniuk (She)
Mint ismeretes, a Győri ETO labdarúgócsapata ma bejelentette, hogy a május 8-i határidőig nem tudják pótolni az NB I-es licenchez szükséges hiányosságokat, így a következő szezonban nem indulhat a klub az élvonalban. A Nemzeti Sport Online utánajárt, mi lesz a játékosokkal, hogyan válhatnak szabadon igazolhatóvá. Eközben azt is megtudtuk, a napokban 125 ezer euró (38 millió forint) érkezik…
máj. 8
15:42
Alonso visszatér a horrorpályára (Blikk)
Barcelona — Újra rejtélyes balesete helyszínén száguld Fernando Alonso (33).
máj. 8
15:42
F1: csúnyán szétszakadt Grosjean motorháztetője - videó (She)
Ritkán látható baleset hátráltatta Romain Grosjeant a F1-es Spanyol Nagydíj második szabadedzésén.
máj. 8
15:44
F1: Hamilton az élen Vettel előtt, Button 7. a McLarennel (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Spanyol Nagydíj második szabadedzésén, igaz, a közepesen kemény gumikon teljesített köre nem volt olyan jó, mint amilyet Nico Rosberg az első szabadedzésen a keményen futott. A két Mercedes közé délután befurakodott Sebastian Vettel a Ferrarival, míg az edzés meglepetése Jenson Button hetedik helyezése volt az egyre gyorsabb McLaren-Hondával.
máj. 8
15:46
Real: Ramosszal nem játszom szerencsejátékot - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője semmi kockázatot nem lát abban, hogy ha ad még lehetőséget Sergio Ramosnak a középpályán, és annak sem érzi szükségét, hogy leüljön beszélgetni Gareth Bale-lel.
máj. 8
15:48
Cselgáncs-vk: Csernoviczki ezüstérmes Bakiban (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világkupasorozat baki Grand Slam-versenyén.
máj. 8
16:00
Spanyol Nagydíj - Hamilton nyerte a második szabadedzést (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes címvédő brit pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki második szabadedzését.
máj. 8
16:00
Pápa: lejár a kapus szerződése, de nem hosszabbít (She)
Lejár a szerződése június végén Horváth Gábornak, a Lombard Pápa kapusának.
máj. 8
16:02
Real: CR7 a csendkirály, válasz helyett valami mást adott (She)
Cristiano Ronaldo márciusban megfogadta, a 2014–2015-ös szezon végéig már nem áll szóba a sajtóval. Egy fiatal spanyol újságíró nem törődött bele ebbe, a minap megpróbált kicsikarni egy választ a Real Madrid sztárjából. Kérdéseire feleletet nem kapott, ám egy kis frissítővel megkínálta a sajtómunkást az elutasító, de udvarias Ronaldo.
máj. 8
16:04
MU: Messihez hasonlította Van Gaal az új szerzeményt (She)
Mint beszámoltunk róla, a holland Memphis Depay a nyáron a PSV-től a Manchester Unitedhoz szerződik. Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub menedzsere Lionel Messihez hasonlította az új igazolást.
máj. 8
16:09
Bajnokok Ligája: Nem tehetjük meg, hogy ne támadjunk Madridban - Marchisio (Agroinform)
Mást kell játszanunk, mint tettük Monte Carlóban - mondta a Juventus középpályása.
máj. 8
16:18
NB I: MTK-Puskás Akadémia - élőben az NSO-n! (She)
MTK–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 8
16:20
Magyar Kupa: 1750 és 20 ezer forintért is van jegy a fináléra (She)
A labdarúgó Magyar Kupa döntőjét a Videoton és a Ferencváros vívja május 20-án (szerdán), 20 órakor az Üllői úti stadionban. A kupadöntőre szóló jegyek értékesítése május 8-án 14 órakor kezdődött meg.
máj. 8
16:36
Sportlövészet: Sidi 3., Tobai-Sike 5. és 8. a világranglistán (She)
Mindkét riói olimpiai kvótás magyar sportlövő, Sidi Péter és Tobai-Sike Renáta is előkelőhelyet foglal el a legfrissebb világranglistán, előbbi légpuskában harmadik, utóbbi sportpisztolyban ötödik, légpisztolyban pedig a nyolcadik.
máj. 8
16:38
Barcelona: triplázás ide vagy oda, edzőt váltanak a katalánok? (She)
Bármi történik, Luis Enrique az idény végén feláll az FC Barcelona kispadjáról – legalábbis angol lapértesülések szerint.
máj. 8
16:54
Cselgáncs vk - Csernoviczki ezüstérmes (Infostart)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat bakui Grand Slam-versenyén.
máj. 8
17:12
NB II: Remili visszatérhet a Vasasba, Kenesei nem (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában szombat 19 órától a listavezető Vasas a ZTE FC-nél vendégszerepel. A Nemzeti Sport Online információi szerint az angyalföldiek támadósora az előző hétvégihez hasonlóan foghíjas lesz, hiszen Kenesei Krisztián nem léphet pályára, viszont Remili Mohamed visszatérhet a csapatba.
máj. 8
17:12
Rehabra küldik a részeges kabalát - Videó! (Blikk)
Bécs - A részeg kabalafigura kihagyja a szezon végét, keringési zavarai vannak.
máj. 8
17:30
Hertha: Dárdai megint trükközik, elküldte a teljes csapatot (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzőjének különleges módszereit lassan kezdik megszokni a futballisták, a magyar szakember azonban még így is tud újat mutatni: most egy különleges szabadsággal próbálta feltüzelni „fiait”.
máj. 8
17:30
Három győri játékos is bekerült a BL álomcsapatába (Blikk)
Budapest – Nem lesz ott ugyan a hét végén rendezendő budapesti nőikézilabda-Bajnokok Ligája Final Fourjában a címvédő Győri ETO, de három játékosa így is a sorozat legjobbjai közé került.
máj. 8
17:32
Szétrobbant az F1-es Lotus hátulja az edzésen - Videó! (Blikk)
Barcelona – Csúnyán megadta magát a Forma–1-es Lotus-istálló egyik autója a Spanyol Nagydíj barcelonai második szabadedzésen.
máj. 8
17:48
Bombázó topmodellel pózolt az F1-pilóta - Fotó! (Blikk)
Barcelona – Felipe Massa nem az a hivalkodó fajta, mint a legtöbb Forma-1-es pilótatársa, de ha kell, a brazil is el tudja magát engedi.
máj. 8
17:48
Női kézi BL: Egyelőre még korai a Győrrel foglalkozni - Sulland (She)
A hétvégén rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája final fourját, amelynek elődöntőjében a címvédő Győri Audi ETO KC-t búcsúztató Vardar Szkopje a Buducsnoszt Podgoricával mérkőzik, míg a Larvik ellenfele a Dinamo Volgográd lesz. A kétnapos budapesti rendezvény előtt pénteken a média rendelkezésére álltak a főszereplők.
máj. 8
17:57
NB I: Öldöklő csata várható a kiesés elkerüléséért (Agroinform)
Papírforma szerint a Pápa-Dunaújváros duó búcsúzik, de mint tudjuk, az NB I-ben bármi megtörténhet.
máj. 8
18:06
Labdarúgó NB I - Az MTK legyőzte a Puskás Akadémiát (Infostart)
Az MTK 1-0-ra legyőzte a Puskás Akadémia csapatát a labdarúgó NB I 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel biztosan európai kupaindulásra jogosító helyen végez majd.
máj. 8
18:06
Premier League: nem maradt jutalom nélkül a győzelmi széria (She)
A Leicester City menedzsere, Nigel Pearson és az Aston Villa csatára, Christian Benteke érdemelte ki a hónap legjobbjának járó elismerést a Premier League-ben.
máj. 8
18:08
NB I: a PAFC elleni sikerével kupainduló az MTK (She)
Az MTK Csiki góljával megverte a PAFC csapatát, és visszavette a második helyet a Ferencvárostól. A változatos meccsen a jobban koncentráló hazaiak megérdemelten nyertek.
máj. 8
18:10
Sportmarketing: az előny behozhatatlan, de a Fradi méltó helyére kerülne (She)
Május 7-én, csütörtökön kilencedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely ezúttal a sportmarketing nemzetközi trendjeivel, azok magyar résztvevőivel foglalkozott. Többek között a belga válogatott közelmúltbeli sikertörténetéről, a nemzetközi szinten is hatalmas sikert ígérő Teqballról, illetve a Ferencváros márkaépítési stratégiájáról is hallhattunk…
máj. 8
18:12
Tenisz: megszakadt Serena Williams félelmetes sorozata (She)
A világelső Serena Williams két szettben kikapott a negyedik kiemelt Petra Kvitovától a Madridban zajló salakpályás női tenisztorna elődöntőjében, ezzel megszakadt 27 meccses győzelmi sorozata. A kétszeres wimbledoni bajnok cseh játékos a fináléban a Marija Sarapovát búcsúztató Szvetlana Kuznyecovával találkozik.
máj. 8
18:24
Videó: zseniális összefoglalás Ibra zseniális pályafutásáról (She)
Különleges áttekintést készített napjaink egyik legnagyobb labdarúgó egyéniségének, Zlatan Ibrahimovicnak a pályafutásáról a spanyol Campeones (vagyis Bajnokok) című televíziós műsor. Az egyedi összefoglaló feleleveníti a jelenleg a Paris Saint-Germaint erősítő svéd világklasszis karrierjének legemlékezetesebb momentumait, mint például az angol válogatott ellen szerzett, Puskás-díjas gólját.
máj. 8
18:26
NFL: a Dallasé a szupertehetség, Brett Favre visszatér a pályára (She)
Évről évre rengeteg kiváló egyetemista várja hiába, hogy meghallja nevét az NFL-drafton, sokak pedig ezen felülemelkedve is a liga legnagyobb sztárjaivá emelkednek, mint például a legendás Kurt Warner és Warren Moon, vagy az aktívak közül Tony Romo irányító, Arian Foster futó, Cameron Wake irányítósiettető vagy éppen Chris Harris cornerback. De hogy ne menjünk ilyen messzire, a Super Bowlt…
máj. 8
18:28
NB I: Még szerkezetet is váltottunk… - Benczés Miklós (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az MTK Csiki Norbert góljával megverte a Puskás Akadémiát, és visszavette a második helyet a Ferencvárostól. A találkozó után a vezetőedzők az MTVA kamerái előtt értékelték a látottakat.

Keresés