2015. május 30. szombat

máj. 30
0:30
Kézi: nagy tervek Nagybányán; nagy kimaradó a norvégoknál (She)
A román bajnoki aranyról lemaradó HCM Baia Mare női kézilabdacsapatánál bejelentették, hogy Paula Ungureanu két-, míg Valentina Ardean Elisei hároméves szerződéshosszabbítást írt alá. Catalin Chereches polgármester további erősítésekről beszélt, név szerint megemlítve Allison Pineau-t, valamint hogy a kispadra Kim Rasmussent szeretné meggyőzni.
máj. 30
2:36
NB I: gyerekek helyezték a fejfát a pécsi foci sírjára - videó (She)
Pénteken Pécsen a Nyíregyháza elleni bajnokit követően az NB I-ből kizárt helyi csapat szurkolói jelképesen is eltemették a pécsi futballt. A találkozó lefújását követően a hazaiak kapusa, Helesfay Donát sem tudta visszafogni érzelmeit.
máj. 30
6:48
Gyulai emlékverseny - Visszatérő világsztárok (Infostart)
Olimpiai és világbajnok atléták térnek vissza idén is a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjra, melyre július 7-én kerül sor Székesfehérváron.
máj. 30
7:24
NHL: New York-i győzelmével döntőbe jutott a Tampa Bay (She)
Keletről a Tampa Bay jutott be az észak-amerikai profi jégkoronglia (NHL) nagydöntőjébe, miután a konferenciafinálé hetedik meccsén 2–0-ra győzött a New York Rangers vendégeként, ezzel 4–3-ra megnyerte a párharcot.
máj. 30
8:36
Ajánló: kupadöntő Angliában, Spanyolországban és Németországban (She)
A múlt hétvégi bajnoki zárások után Angliában, Spanyolországban, Németországban és Franciaországban is a kupadöntővel fejeződik be ma a futballidény, míg Olaszországban az utolsó bajnoki fordulót rendezik meg szombat és vasárnap este. Pályán az Arsenal, a Borussia Dortmund, a Paris Saint-Germain és a Barcelona – utóbbi a Copa del Rey el Clásicóját játssza a Bilbao ellenében! A mai két Serie A-s…
máj. 30
9:12
Férfi kézi BL: Barca-Kielce, majd 18 órától Kiel-Veszprém (She)
Szombaton kiderül, mely csapatok játsszák a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjét. Az elődöntőben 15.15-től a Barcelona a Kielcével csap össze, majd 18 órától az MKB-MVM Veszprém a Kiel ellen lép pályára. Íme, a kölni négyes döntő programja.
máj. 30
9:30
Ajánló: harc az NB I-ért - ki és hogyan maradhat benn? (She)
A labdarúgó NB I-ben ma eldől, hogy a Dunaújváros, Haladás, Honvéd hármasból melyik csapat búcsúzik az első osztályból a már biztosan kieső Lombard Pápa mellett. Az élvonal mellett az NB II-ban is lesznek meccsek
máj. 30
9:45
Férfi kézilabda BL: A Veszprém visszavágna a Kielnek (Agroinform)
Az előző szezonban a Kiel jelentette a végállomást a Veszprémnek a BL-elődöntőben, Nagy Lászlóék most visszavágnának.
máj. 30
10:03
Roland Garros: Serena-Azarenka a nap slágermeccse (Agroinform)
Kiválasztottuk a Roland Garros szombati játéknapjának legizgalmasabb és legérdekesebb női és férfi mérkőzését.
máj. 30
10:06
Legia: Nikolics már lakást is nézett Varsóban, 3 évre ír alá - sajtóhír (She)
A Legia Warszawa nem hivatalos honlapja, a legia.sport.pl tényként közli a Videotontól távozó Nikolics Nemanja szerződtetését. A forrás szerint a csatár csütörtökön Varsóban tárgyalt a klub vezetőivel, hároméves szerződést köt majd. Menedzsere, Filipovics Vladan ugyanakkor a Nemzeti Sport Online érdeklődésére cáfolta, hogy már megszületett volna az egyezség.
máj. 30
10:06
Koporsót vittek, temettek a pécsi focipályán - videó (Blikk)
PÉCS – Záró, 30. fordulójához érkezett az NB I. Az első mérkőzésen két, az élvonaltól búcsúzó csapat csapott össze, ahol a Pécs 2-1-re legyőzte a Nyíregyháza együttesét, így méltóképpen búcsúzhattak az élvonaltól.
máj. 30
10:08
MLS: Németh gólt és gólpasszt jegyzett a Dallas ellen - videó (She)
Németh Krisztián kis túlzással egymaga eldöntötte a Sporting Kansas City–FC Dallas mérkőzést az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A magyar támadó gólt és gólpasszt jegyzett, valamint kiharcolt egy kiállítást a 4–0-ra végződő összecsapáson.
máj. 30
10:24
Videó: James egy PES-ben lőtt gólját másolta a Realban (She)
Remek videó került elő James Rodríguezről, a Real Madrid 23 éves futballistájáról.
máj. 30
10:57
FA-kupa: Címvédésre készül az Arsenal (Agroinform)
Szombaton az Aston Villa ellen védheti meg FA-kupa címét Arséne Wenger legénysége.
máj. 30
11:18
U20-as vb: Ausztria a 90. percig vezetett Ghána ellen (She)
Ausztria 1–1-es döntetlent játszott Ghánával az U20-as labdarúgó-vb nyitó napjának záró mérkőzésén a B-csoportban. Az afrikai csapat a 91. percben egyenlített tizenegyesből.
máj. 30
11:20
Videó: „Nagyon kis emberek vagyunk” - síró pécsi drukkerek (She)
Az NSO Tv megszólaltatta a pécsi labdarúgást a Nyíregyháza elleni bajnokit követően jelképesen eltemető szurkolók egyikét. Uzoma mosolygásra szólította fel a szurkolókat. Négy videó a mérkőzés utánról.
máj. 30
11:22
Francia Kupa: egy magyar is dolgozik Ibráék legyőzéséért (She)
Ma este rendezik meg a labdarúgó Francia Kupa 98. döntőjét, amelyben a bajnok Paris Saint-Germain ellenfele az Auxerre lesz. A legendás Guy Roux által évtizedeken át edzett Auxerre egyszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes, ám 2012 óta a francia másodosztályban szerepel – vagyis a döntőbe jutása meglepetés.
máj. 30
11:33
Német Kupa: Klopp kupagyőzelemmel búcsúzna el Dortmundtól (Agroinform)
Sikeres dortmundi pályafutását kupagyőzelemmel zárná le Jürgen Klopp, de ehhez a Wolfsburgnak lesz egy-két szava.
máj. 30
11:54
Videó: sérülten a földre rogyott, majd élete „kosarát zsákolta” (She)
Eszméletlen trükkel verte át, majd tette rendkívül boldoggá barátnőjét a North Carolina State University egyik korábbi kosárlabdázója.
máj. 30
12:30
Chelsea: drukkerből sztár - a troll csúnyán átverte a lányokat (She)
A Premier League 2014–2015-ös szezonjának bajnokcsapata, a Chelsea jelenleg idény végi turnén vesz részt, Bangkok és Sydney városát érintve. A klub szombaton a Thaiföld All-star ellen lép pályára. A londoniak bangkoki szurkolói rendkívül boldogok a kedvencek érkezése miatt, bár nem mindegyikük van teljesen tisztában azzal, minek is örül pontosan.
máj. 30
12:45
Sportfogadás: Íme, a hétvége tuti szelvénye (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
máj. 30
12:48
NB I: így dől el még egy kieső kiléte - Honvéd, Haladás vagy Újváros? (She)
Öt mérkőzést rendeznek szombaton a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójában. Eldől a 15. hely sorsa – a Honvédot, a Haladást és a Dunaújvárost is fenyegeti még a kiesés réme –, a nap rangadója a Ferencváros–Videoton meccs. Érdekességek a szombati mérkőzések elé.
máj. 30
13:06
DVSC: Dombi a lányokat is leverte a rollerről - ilyen volt 6 évesen (She)
A Bombázó címmel megjelent Dombi Tibor, a DVSC labdarúgójának életrajzi könyve – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
máj. 30
13:24
Videó: Dzsudzsák jobbal, kapásból zúdított a kapuba (She)
Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar játékosa nagy góllal szerzett vezetést az FK Krasznodar elleni, mérkőzésen az orosz labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. Az 1–1-re végződő találkozóról és a bajnokság zárásáról szóló bővebb cikkünket itt olvashatja.
máj. 30
13:24
Putyin és Orbán is gratulált Blatternek (Metropol)
Az orosz elnök reméli, hogy "Blatter tapasztalata, professzionalizmusa és magas tekintélye segíteni fog abban, hogy a futball világszerte még kedveltebb és elterjedtebb játék legyen."
máj. 30
13:42
Evezős Eb: döntős a Simon Béla, Juhász Adrián duó (She)
A kormányos nélküli ketteseknél érdekelt Simon Béla, Juhász Adrián duó magabiztos versenyzéssel megnyerte szombati reményfutamát, s ezzel bejutott az A döntőbe, azaz a legjobb hat közé a poznani evezős Európa-bajnokságon.
máj. 30
13:44
FIFA: Putyin is gratulált az újraválasztott Blatternek (She)
Vlagyimir Putyin orosz elnök is gratulált Joseph Blatternek, akit pénteken újra megválasztottak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökének a szervezet zürichi kongresszusán.
máj. 30
14:00
NB I: Újpest-Kecskeméti TE élőben az NSO-n! (She)
Újpest FC–Kecskeméti TE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 30
14:00
Blatter bírálja az amerikaiakat és az UEFA-t (Metropol)
A FIFA elnöke szerint politikai megfontolások és sportpolitikai sérelmek miatt intéztek támadást intéztek a szervezet vezetése ellen.
máj. 30
14:18
Jubileum: ünnepelt az Újpesti Dózsa bajnok focicsapata (Blikk)
BUDAPEST – Az UTE Baráti Kör szervezésében az 1990-es Újpesti Dózsa bajnok labdarúgócsapatát köszöntötték a 25 éves évforduló alkalmából a IV. kerületi Városházán.
máj. 30
14:18
FIFA: „Itt valami bűzlik” - Blatter bírálja az UEFA-t (is) (She)
Egy nappal botrány övezte újjáválasztása után élesen bírálta Loretta Lynch amerikai igazságügyi minisztert és az UEFA-t is Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, utalásokat téve arra, hogy valójában politikai megfontolások és sportpolitikai sérelmek állhatnak amögött, hogy támadást intéztek a FIFA vezetése ellen.
máj. 30
14:33
Spanyol Király Kupa: Saját közönsége előtt gyűjtheti be második trófeáját a Barca (Agroinform)
A baszkok pályaválasztásával, de Barcelonában rendezik meg a Király Kupa fináléját szombat este.
máj. 30
14:36
Evezős Eb - Döntős a Simon, Juhász duó (Infostart)
A kormányos nélküli ketteseknél érdekelt Simon Béla, Juhász Adrián duó magabiztos versenyzéssel megnyerte szombati reményfutamát, s ezzel bejutott az A döntőbe, azaz a legjobb hat közé a poznani evezős Európa-bajnokságon.
máj. 30
14:36
PL: a 10 legrosszabb igazolás - az MU és a Pool is duplázó (She)
2014 nyarán minden korábbinál több pénzt költöttek az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) klubjai az átigazolási piacon. A 20 csapat összesen 950 millió fontot áldozott új játékosokra, ebből remek és pocsék szerzemények is bőven akadtak.
máj. 30
14:38
FIFA - Nem változott a világbajnoki helyek eloszlása (Infostart)
A 2018-as oroszországi és a 2022-es katari világbajnokságon is 13 csapat vehet részt Európából, és a többi kontinensnek kínált helyek mennyisége sem változik - döntött szombaton a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága.
máj. 30
14:54
Férfi kézi BL: a veszprémiek megszállták a kölni dóm előtti teret (She)
Délben több száz Veszprém-szurkoló szállta meg Kölnben a dóm előtti teret, ahol közös énekléssel hangoltak a kora esti, THW Kiel elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntőre. Tekintsék meg videós és képi beszámolónkat!
máj. 30
15:12
Férfi kézi BL: Barcelona-Kielce elődöntő élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének első mérkőzésén a Barcelona és a Vive Tauron Kielce csap össze. A katalánok érvényesítik a papírformát, vagy a magyar válogatottat is irányító Talant Dujsebajev lengyel csapata örülhet? Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
máj. 30
15:12
Semmi nem változott, az üzlet megy tovább (Metropol)
A nemzetközi sajtó kritizálta a korrupciós botrány árnyékában pénteken újraválasztott Joseph Blattert. Jó mondatok a lapokból.
máj. 30
15:30
Videó: a magyarok a helyükön, Dujsebajev biztat, Karabatic bombáz (She)
Így melegítettek be a Barcelona és a Kielce kézilabdázói Kölnben a Bajnokok Ligája négyes döntőjében, kettejük mérkőzése előtt. Már a veszprémi szurkolók is kezdik elfoglalni a helyüket.
máj. 30
15:48
Kajak-kenu vk - Bodonyi Dóra aranyérmes Koppenhágában (Infostart)
A kajakos Bodonyi Dóra aranyérmet szerzett 1000 méteren a koppenhágai kajak-kenu világkupaverseny szombati napján.
máj. 30
15:48
Roland Garros: melyik meccsre ment ki Zidane és Ibra? (She)
Május 19. és június 7. között Párizsra figyel a teniszvilág, hiszen zajlanak a Roland Garros küzdelmei. Nem csak a salakon, a lelátókon is hemzsegnek a sztárok.
máj. 30
15:50
Kína: Huszti góljával nyert idegenben a Csangcsun Jataj (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos csapata, a Csangcsun Jataj idegenben 1–0-ra legyőzte a Hangcsout. Mindkét magyar légiós végigjátszotta a mérkőzést, sőt az első félidő ráadásában Huszti szerezte a győztes gólt.
máj. 30
16:06
Blatter: csak azt tudom mondani, hogy nem én voltam (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteken újraválasztott elnöke nem érzi magát veszélyeztetve a korrupciós botrányban érintett FIFA-tisztségviselők ellen zajló nyomozásban.
máj. 30
16:06
Íme, a 10 legjobb mellű sportolónő, és a fotók! (Blikk)
Budapest – A sportban nemcsak egy-egy csel lehet látványos, hanem egy-egy kivillanó comb, vagy szexi dekoltázs is. A legjobb mellű sportolónőkből válogattuk össze a 10 legszebbet.
máj. 30
16:06
NB I: a Kecskemét vereséggel búcsúzott az élvonaltól (She)
Az Újpest FC 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Kecskemétet, így sorozatban hét sikerrel zárta az NB I 2014–2015-ös szezonját, míg Bekő Balázs csapata vereséggel búcsúzott az élvonaltól.
máj. 30
16:06
Magyar arany a kajak-kenu világkupán (Metropol)
A koppenhágai versenyen Bodonyi Dóra 1000 méteren lett első.
máj. 30
16:08
Labdarúgó NB I - Újpest-Kecskemét 3-0 (Infostart)
Az Újpest hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.
máj. 30
16:08
PL: bejelentette visszavonulását az MU korábbi sztárja (She)
Szombaton, a brit BT Channel televíziós csatornán bejelentette visszavonulását Rio Ferdinand, az előző szezonban a Premier League-től búcsúzó Queens Park Rangers védője, aki korábban bő egy évtizeden át a Manchester Unitedet erősítette.
máj. 30
16:08
Rio Ferdinand befejezi (Metropol)
Az angol labdarúgó-válogatott és a Manchester United korábbi védője 81-szer szerepelt a szigetországi nemzeti tizenegyben.
máj. 30
16:24
Sorozatban hetedik meccsén győzött az Újpest (Metropol)
Az OTP Bank Liga utolsó fordulójának mérkőzésén a következő idényre élvonalbeli licencet nem kapó, így az NB III-ba szoruló kecskemétiek nem tanúsítottak érdemi ellenállást. .

Keresés