2015. május 29. péntek

máj. 29
0:12
Sportkrém: Nagy Tímea - aranyember, mégsem szereti mindenki (She)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
máj. 29
0:48
Dárdai most ennyiért szerződött a Herthához (Infostart)
Pénteken hivatalosan is bejelentik, de a bz-berlin.de lap már csütörtök este megírta, hogy megegyezett egymással Dárdai Pál és a Hertha BSC, így a magyar szövetségi kapitány lesz jövőre is a berlini klub edzője - közli az Index.
máj. 29
6:30
Régi ismerősök várnak a Veszprémre Kölnben (Metropol)
Három idei trófeája után Európában is a trónra ülne a már tapasztaltabb magyar együttes.
máj. 29
6:48
Választás a korrupció árnyékában (Metropol)
Sepp Blatter FIFA-elnök szerint túl késő lenne lemondania.
máj. 29
7:24
Férfi kézi BL: viszontagságos utazások, repülőcsere (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjére érkező csapatok közül a lengyel Kielce és a német Kiel is viszontagságos utazáson van túl – adta hírül a eurohandball.com.
máj. 29
7:42
Anglia: a WHU ismét megválik a volt Chelsea-csatártól (She)
Carlton Cole, az angol élvonalban (Premier League) szereplő West Ham United támadója 2013 után ismét búcsút int a londoni csapatnak. Ezúttal vélhetően végleg, a klub ugyanis nem hosszabbítja meg a labdarúgó idén nyáron lejáró szerződését.
máj. 29
8:18
El: Szalai László és Sir Alex is szavazott, itt az álomkeret! (She)
A Sevilla győzelmével véget ért a labdarúgó Európa-liga 2014–2015-ös idénye. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szakértői megszavazták a szezon álomkeretét, amelybe a spanyol gárda hét, a döntőben 3–2-es vereséget szenvedő ukrán Dnipro pedig négy játékost delegált.
máj. 29
8:36
PL: aláírt az újonchoz az MU korábbi támadója - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2015–2016-os szezonjának abszolút újoncához, az AFC Bournemouth-hoz igazol át Joshua King, a Manchester United korábbi futballistája.
máj. 29
8:38
Videó: ilyen szerelésben még nem lépett pályára csapat (She)
Humoros jelenetnek lehettek szemtanúi a Jeju United–Jeonnam Dragons (3–2) dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésre kilátogatók. A hazai csapat tagjai olyan egyenholmiban léptek pályára, amelyben korábban még soha. A futballisták ezzel edzőjük új viseletének kívántak kedveskedni, de megígérték, ha a szurkolók megtöltik a stadionjukat, akkor legközelebb köntösben vonulnak fel.
máj. 29
8:40
Porto: végleg megvennék a brazilt, de a Real közbeszólhat (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban második helyen végző Porto hivatalos közleményben jelezte, hogy opciós jogát kihasználva megvásárolná Casemirót, a Real Madrid brazil középpályását. A portói gárda erről a spanyol együttest is értesítette.
máj. 29
9:12
Szabadlábon védekezhet a FIFA korábbi alelnöke (Metropol)
A 72 esztendős Jack Warnert közel 400 ezer dollár óvadék ellenében engedték el a börtönből.
máj. 29
9:27
Sportfogadás: Így használd ki az Unibet Roland Garros-promócióját! (Agroinform)
Nincs tipped? Segítünk! Íme öt fogadás a Roland Garros pénteki játéknapjára, amivel kijátszhatod az Unibet akcióját.
máj. 29
9:30
KTE: rendezik a tartozást, az NB III-ban indulnak - van jövő (She)
Mint beszámoltunk róla, a Kecskemét az egyik azon klubok közül, amelyek sem az NB I-es, sem az NB II-es követelményeknek nem feleltek meg, így a következő szezont minden bizonnyal a harmadosztályban kezdi meg. Ennek ellenére a klubnál biztosítva van a stadionépítés és az akadémia jövője is.
máj. 29
9:48
Délután Eger-Szolnok helyosztó (Infostart)
Nem jutott az elődöntőbe, így az ötödik helyért küzdhet meg egymással a két magyar együttes a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A hatos döntő első napján az Eger 10-8-ra kapott ki a horvát Jug Dubrovniktól, a Szolnok pedig 6-6-os döntetlen után ötméteresekkel veszített a spanyol Barcelonetával szemben.
máj. 29
9:48
Újpest: középszerűnek tartják a legértékesebb játékost - Belgiumba sem kell (She)
A transfermarkt.de-nél 600 ezer eurós becsült piaci értékével még mindig az Újpest legértékesebb játékosának számító nigériai Kim Ojónak júniusban lejár a magyarországi kölcsönszerződése, de jelen állás szerint Genkben sem számolnak vele.
máj. 29
9:48
Az Egyesült Államok Blatter ellen szavaz (Metropol)
Sunil Gulati, a US Soccer elnöke erről pénteken tájékoztatta az újságírókat. Az angolok bejelentették: bojkottálják a vb-t, ha Blattert újból megválasztják.
máj. 29
10:06
Hertha: Dárdai Pál aláírta szerződését - hivatalos (She)
Dárdai Pál aláírta szerződését, ezzel kinevezett vezetőedzője lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának, amelyet eddig megbízott trénerként irányított.
máj. 29
10:21
Tippjáték: Nyerj protipp krediteket a BL-döntővel! (Agroinform)
500 euró értékű protipp kredit kerül szétosztásra a hatharom.com jóvoltából a Bajnokok Ligája idei döntőjében.
máj. 29
10:24
FTC: Leandro újra a Fradival edz, ismerős arcokkal találkozott (She)
A Ferencváros már korábban bejelentette Leandro szerződtetését, a brazil származású labdarúgó azonban még átesett egy érzelmekkel teli búcsún az Omonia Nicosiánál, és csak a héten kezdett edzeni a zöld-fehéreknél. A több poszton is bevethető játékos a FradiMédiának beszélt a visszatérés élményeiről.
máj. 29
10:24
Edzőváltás Chicagóban (Metropol)
Tom Thibodeau, a Chicago Bulls kosárlabdacsapatának vezetőedzője a rájátszásokban nem tudott komoly eredményt felmutatni.
máj. 29
10:26
Ismét a Steaua Bucuresti a román bajnok (Metropol)
A fővárosi csapat sorozatban harmadszor nyerte meg a román labdarúgó-bajnokságot.
máj. 29
10:42
FIFA - Az Egyesült Államok Blatter ellen szavaz (Infostart)
Az Egyesült Államok Labdarúgó Szövetsége a jelenlegi elnök, Joseph Blatter ellen szavaz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteki (mai) elnökválasztó kongresszusán, azaz Ali bin al-Huszein jordán herceget támogatja.
máj. 29
10:42
NBA: öt év után menesztették a Chicago edzőjét (She)
Menesztették az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) Keleti főcsoport elődöntőjébe jutó Chicago Bulls vezetőedzőjét, Tom Thibodeau-t.
máj. 29
10:42
Százmilliós óvadékkal szabad a FIFA-vezér (Blikk)
Port of Spain - Közel 400 ezer dollár (112 millió forintos) óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Jack Warner, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi alelnöke.
máj. 29
10:44
A Telekom is lelép a paralimpikonoktól (Blikk)
Budapest - Politikusok, sportvezetők, szponzorok, sportolók követelik: távozzon Gömöri Zsolt a (50) a Magyar Paralimpiai Bizottság éléről.
máj. 29
11:00
DVTK: Koman nem tervez klubváltást a nyárra (She)
Koman Vladimir a tervei szerint a Diósgyőr labdarúgócsapatában kezdi meg a következő idényt.
máj. 29
11:18
NBA - Edzőváltás Chicagóban (Infostart)
Menesztették az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) Keleti főcsoport elődöntőjébe jutott Chicago Bulls kosárlabdacsapatának vezetőedzőjét, Tom Thibodeau-t.
máj. 29
11:18
Légiósok: Szalai elégedetlen, távozhat a Hoffenheimtől (She)
Peter Rettig, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim ügyvezető igazgatója szerint Szalai Ádám elégedetlen volt a 2014–2015-ös szezonnal, tárgyalnak vele a folytatásról, de nem zárta ki a magyar válogatott csatár eladását.
máj. 29
11:18
Dárdai aláírta szerződését a Herthánál (Metropol)
A Bild csütörtöki értesülése szerint Dárdai fizetése az eddigi havi 10 ezer euró helyett a jövőben évi 600 ezer euró (184 millió forint) lesz.
máj. 29
11:20
Atlétika: visszatérő világsztárok a Gyulai-emlékversenyen (She)
Olimpiai és világbajnok atléták térnek vissza idén is a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjra, amelyet július 7-én rendeznek Székesfehérváron.
máj. 29
11:54
Sportlövő-vk: Csonka lemaradt a kvótaesélyt kínáló döntőről (She)
Az olimpiai hatodik Csonka Zsófia – elsősorban nagyszerű második napi teljesítményének köszönhetően – a tizedik helyen végzett, és mindössze egy körrel maradt le a döntőről női sportpisztolyban az olimpiai kvalifikációs müncheni sportlövő-világkupaversenyen.
máj. 29
11:56
Videoton: „Volt csapat, amely nem érte el az élvonal szintjét” (She)
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középhátvédje szerint a csapatnak van esélye arra, hogy megvédje bajnoki címét, és véleménye szerint volt néhány együttes az első osztályban, amely nem érte el az élvonal szintjét.
máj. 29
11:58
Férfi kézi: Pastor irányítót faragna a fiatal átlövőből (She)
Haszilló Gergő kettő plusz egy éves szerződést kötött a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A tehetséges játékos a felkészülést már a felnőttcsapattal kezdi meg – adta hírül a klub honlapja.
máj. 29
12:12
Dárdai aláírta vezetőedzői szerződését a Hertha BSC-nél (Infostart)
Dárdai Pál aláírta a vezetőedzői kinevezéséről szóló szerződést a Hertha BSC labdarúgócsapatánál.
máj. 29
12:12
U20-as vb: Kalmár büszke a Fidzsi-szigetek elleni sikerre (She)
Nem indult egyszerűen a világbajnoki felkészülés Kalmár Zsolt, az RB Leipzig középpályása számára, hiszen egy ideig az sem volt biztos, hogy csatlakozhat az U20-as labdarúgó-vb-n részt vevő magyar válogatotthoz.
máj. 29
12:14
FIFA - Az angolok bojkottálnák a vb-t (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, Greg Dyke támogatja azt az elképzelést, hogy az európai csapatok bojkottálják a 2018-as világbajnokságot, amennyiben pénteken (ma) Joseph Blattert újra megválasztják a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének. Hozzátette: érzése szerint még mindig Blatter áll jobban kihívójával, Ali bin al-Husszein jordán herceggel szemben.
máj. 29
12:30
Ligakupa: a legdrágább jegy ezer forint a DVSC-FTC döntőre (She)
Május 29-től kaphatóak a belépők a június 3-i DVSC-Teva–Ferencvárosi TC Ligakupa-döntőre, illetve az MTK–Ferencvárosi TC női Magyar Kupa-döntőre.
máj. 29
12:32
Videó: ez a passz lenne minden idők legszebb indítása? (She)
Szaid Rased Mubarak Almuhairi az Arab Emírségek kézilabda-válogatottjának kapusa. Nem sokan ismerik, de ez a passz bizonyítja, nagy showman!
máj. 29
12:48
FIFA - Egységre szólította fel a tagságot Blatter (Infostart)
A korrupció elleni egységre szólította fel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi kongresszusának résztvevőit Joseph Blatter elnök.
máj. 29
12:48
BL-győztes focisták Debrecenben (Blikk)
Debrecen - Szombaton Magyarországra érkeznek a Real Madrid legendás focistái. A BL-győztes klasszisok a Debrecen All Stars ellen csapnak össze gálameccsen.
máj. 29
12:48
NB I: szomorú nyitány, búcsúzik a Pécs és a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó NB I 30., utolsó fordulója PMFC–Nyíregyháza mérkőzéssel kezdődik – egyik csapat sem kapott élvonalbeli licencet a 2015–2016-os szezonra, így búcsúra kényszerül (ha semmi sem változik). A PMFC és a Nyíregyháza a 11. hely sorsáról is dönt: jelenleg a Szpari a 11., de a Pécs egy győzelemmel megelőzheti vendégét a tabellán. Érdekességek a forduló elé.
máj. 29
12:48
30 éve történt a Heysel-katasztrófa (Metropol)
Az európai labdarúgás történetének egyik legtragikusabb eseményén, Brüsszelben, a Heysel Stadionban a Liverpool-Juventus BEK-döntő előtt 39 szurkoló vesztette életét.
máj. 29
12:50
Videó: 30 éve jött el az európai futball legsötétebb órája (She)
Pontosan ma 30 éve játszották le a Juventus–Liverpool (1–0) labdarúgó Bajnokcsapatok Európa-kupája-döntőt. A találkozót megelőző tragikus eseménysorozat 39 ember halálát okozta.
máj. 29
13:03
Serie A: Két argentin és egy olasz verseng a legjobb gólvadász címéért (Agroinform)
Luca Toni a favorit, de Mauro Icardi várja a legjobb pozícióból a gólkirályi címért folytatott küzdelem utolsó etapját.
máj. 29
13:06
Arsenal: a középpályás reagált a Barcelona-híresztelésekre (She)
Aaron Ramsey, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal középpályása elmondta, csak pletykák azok a hírek, melyek arról szólnak, hogy a Barcelonába szerződik.
máj. 29
13:24
Férfi kézi BL: két veszprémi az idény álomcsapatában (She)
Mikler Roland és Renato Sulic személyében két veszprémi játékost is beválasztottak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének álomcsapatába.
máj. 29
13:26
Liverpool: Olaszországból hoznák Gerrard utódját (She)
Úgy tűnik, a Premier League-ben szereplő Liverpool megtalálta a Los Angeles Galaxyhoz távozó Steven Gerrard utódját, a La Gazzetta dello Sport információi szerint a „vörösök” 18 millió eurós ajánlatot tettek Mateo Kovacicért, az Internazionale labdarúgójáért, de a milánóiak 25 millió alatt biztosan nem engedik el a horvát labdarúgót.
máj. 29
13:42
Hertha: Számomra ez a bizalom jele - Dárdai (She)
Mint ismert, Dárdai Pál aláírta szerződését a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC-nél, így a jövőben kinevezett vezetőedzőként ténykedik a berlinieknél. Az egyesület a szerződésről annyit közölt, hogy határozatlan időre szól és tartalmazza, hogy sikertelenség esetén Dárdai újra a klub utánpótlásában kap szerepet.
máj. 29
13:44
Férfi kosár NB I: Dzunics két év után visszatér Fehérvárra (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Alba Fehérvárnál folytatja pályafutását Dzunics Braniszlav. Az együttessel korábban bajnoki címet nyerő vezetőedző kétéves paksi kitérőt követően tért vissza Székesfehérvárra – tudatta a klub hivatalos honlapja.
máj. 29
14:00
MPB - A felügyelő bizottság szerint felelősségre vonható Gömöri Zsolt (Infostart)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) felügyelő bizottsága szerint a közgyűlés felelősségre vonást kezdeményezhet Gömöri Zsolt elnök ellen "vezető tisztségviselő hatáskörében kötelezettségbe tartozó vezetői ellenőrzés elmulasztása miatt".

Keresés