2015. május 4. hétfő

máj. 4
13:54
Hajós Alfréd a The New York Timesban (Infostart)
A The New York Times animációján szemmel látható, mennyit fejlődött az úszás az elmúlt 119 év alatt, Hajós Alfréd 100 méteres eredményére 35 másodpercet vert a londoni győztes. Vajon hol a határ?
máj. 4
13:54
Aranycipő: hiába a négy gólja, Messi még mindig CR mögött (She)
A Sevilla elleni mesterhármasának köszönhetően továbbra is Cristiano Ronaldo vezeti az európai Aranycipőért folyó versenyt Lionel Messi előtt, aki az elmúlt két mérkőzésén négyszer talált a kapuba, de négy ponttal még így is le van maradva a portugál mögött.
máj. 4
13:54
Tragédia! A pályán hunyt el a rögbis (Blikk)
Cardiff - Csapata találkozóján állt le Danny Jones rögbis szíve.
máj. 4
14:03
Megjelent Az Aranycsapat Kincseskönyve (Metropol)
A 64 oldalas könyv száznál is több fotót, belépőjegyeket, műsorfüzeteket, képeslapokat, autogramkártyákat tartalmaz.
máj. 4
14:12
Anglia: ünnepelték volna, de stroke érte a legendás gólvágót (She)
Intenzív osztályon kezelik Jimmy Greavest, az angol labdarúgás történetének egyik legjobb csatárát, aki vasárnap súlyos stroke-ot kapott.
máj. 4
14:30
Tenisz: először született brit diadal salakos ATP-tornán (She)
Andy Murray megszerezte a tenisz történetének első brit ATP-tornagyőzelmét salakon, miután a müncheni torna eső miatt hétfőre halasztott fináléjában 7:6, 5:7, 7:6-ra legyőzte Philipp Kohlschreibert.
máj. 4
14:32
NB III: ismét edzőt váltottak, de a helyzet kilátástalan (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyös vezetősége a hétvégi, Putnok elleni (0–5) bajnoki mérkőzés előtt elköszönt Tóth János vezetőedzőtől – számolt be róla a heol.hu.
máj. 4
14:34
UEFA: súlyos büntetés jöhet, több olasz klub nagy pácban? (She)
Olasz sajtóhírek szerint a financial fair play (FFP) szabályainak megszegése miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) súlyosan megbüntetheti az AS Romát és az Internazionalét.
máj. 4
14:36
Videó: óriási „Zlatan-gólt” lőtt a dán - jobb, mint Ibra? (She)
Gyönyörű „Zlatan-gólt” rúgott Kim Aabech, a dán másodosztályú AGF–Brönshöj (4–0) labdarúgó-mérkőzés 14. percében. A hazaiak harmincegy éves támadó középpályása mellett a német másodosztályban játszó Collin Quaner is Ibrahimovicot idézte, csak egy kicsit másképp.
máj. 4
14:39
Vélemény: Marad-e Manchesterben Di María? (Agroinform)
Kik érkezhetnek és kik távozhatnak a Manchester Unitedből a nyáron, és mi lesz Ángel Di María sorsa?
máj. 4
14:48
NB I: trágár „költői kérdés”, Faragó Richard zseniálisan hárított (She)
A hétvégén a Diósgyőr első tavaszi sikerét aratva 2–1-re nyert a Lombard Pápa ellen az NB I-ben. A mérkőzés utolsó 10 percére kanyarodva a lelátón egy néző nem irodalmi stílusban adott hangot elégedetlenségének Pintér Csaba játékvezető tevékenykedésével kapcsolatban.
máj. 4
14:50
WTCC: nem csak Michelisz győzelme volt csodás - galéria (She)
Michelisz Norbert vasárnap megnyerte a túraautó-vb magyarországi állomásának második futamát a Hungaroringen, így csodálatossá tette a mogyoródi pályára kilátogató 35 ezer ember délutánját és azokét, akik a televízió előtt ülve szurkoltak a Zengő Motorsport Honda Civicjét kormányzó magyarnak. Íme, a nagy diadal legjobb képei!
máj. 4
14:52
Női kézilabda: az ETO után Szlovéniában folytatja a beálló (She)
A Krim Ljubljana női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő két szezonra szerződtette Vesna Milanovic-Litrét. A Győri Audi ETO KC azt már korábban tudatta, hogy a 28 éves horvát beálló egy idényt követően távozik a kisalföldi klubtól.
máj. 4
15:06
Nagy a baj a magyar fociban (Blikk)
Telki - Berns Storck kimondta azt, amit eddig is sejtettünk. A Magyar Labdarúgó-szövetség német sportigazgatója szerint a magyar foci húsz éves lemaradásban van a világ élvonalához képest.
máj. 4
15:42
Maszkban edzett Lewandowski (Infostart)
Maszkban edzett hétfőn az orr- és állkapocscsont-töréssel kezelt Robert Lewandowski, a Bayern München labdarúgócsapatának csatára, aki szeretne játszani a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai első mérkőzésén.
máj. 4
15:42
NB I: tizenhat éves csúcsot döntött meg a Videoton! (She)
Vasárnap eldőlt a bajnoki cím sorsa a labdarúgó NB I-ben: a Videotoné az aranyérem, a fehérvári együttes ugyanis behozhatatlan előnyre tett szert. A 26. forduló után ünnepelhetett a Vidi, az utóbbi években, amióta ismét 16 csapatos az NB I, egyszer sem fordult elő, hogy ilyen korán bajnoki címet szerez valamelyik csapat.
máj. 4
15:42
A rendőrség is vizsgálja a kokainozó kajakosok ügyét (Blikk)
Budapest – A rendőrség felvette a kapcsolatot a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel (MKKSZ), miután Csipes Tamara (25) és Dombvári Bence (22) drogtesztje pozitív lett.
máj. 4
15:44
BL: Effenberg Guardiolát kritizálja, Real-Barca döntőt vár (She)
A Bayern München és a német labdarúgás korábbi fenegyereke, a 46 éves Stefan Effenberg a szerda esti, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő előtt a bajorok katalán vezetőedzőjét, Josep Guardiolát bírálta, egyúttal azt is elárulta, hogy szerinte spanyol házi döntőt rendeznek a 2015–2016-os kiírásban.
máj. 4
15:46
Úszás: Mányoki Attila újabb két csatornát készül átúszni (She)
Idén újabb két csatorna meghódítására készül Mányoki Attila úszó. Szeptemberben a Hawaii szigetek között található Molokai-csatorna átúszása a fő cél, majd két héttel később nekivág a Los Angeleshez közeli Catalina-csatornának is.
máj. 4
15:51
Fa Nándor legközelebb már a versenyzéssel foglalkozna (Metropol)
Rengeteg probléma nehezítette Fa Nándor és társa, Conrad Colman útját a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.
máj. 4
15:51
Premier League: A jó formában lévő Tigrisek meglephetik az Arsenalt? (Agroinform)
Kingston upon Hullban nemrég a Liverpool is megégett, hétfő este pedig az Arsenal baja gyűlhet meg a Tigrisekkel.
máj. 4
16:00
Nem túlélésért küzdene legközelebb Fa Nándor (Infostart)
Rengeteg probléma nehezítette Fa Nándor és társa, Conrad Colman útját a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, melyen a magyar hajós elmondása szerint sokáig az is kétséges volt, hogy célba érnek-e, sőt, időnként az életükért kellett küzdeniük a Spirit of Hungary fedélzetén.
máj. 4
16:00
Videó: összecsuklott - izomból telibe lőtték a labdaszedő fiút (She)
Életre szóló élményben volt része az egyik labdaszedő fiúnak az IK Start–Trömso (3–1) norvég élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Gjermund Asen, a vendégek középpályása kapura lőtte a labdát, de…
máj. 4
16:09
Újra a címvédő Real Madrid áll a Juve útjába (Metropol)
A Juventus szombaton újra olasz bajnok lett, de nem sok ideje volt ünnepelni, mivel kedden már a címvédő Real Madridot fogadja a BL elődöntőjében.
máj. 4
16:18
HFL: a Super Bowl hajráját idézte a magyar csúcsrangadó (She)
Második félidei remek játékának köszönhetően fordítani tudott a címvédő Budapest Cowbells a hazai Budapest Wolves ellen, és 28-24-re nyert. A Rozsnyai utcában lévő Láng Vasas sporttelepen kiváló hangulatban játszott találkozón a vendégek elkapója, az előző finálé MVP-jének megválasztott Kocsis Péter bizonyult a nyerőembernek.
máj. 4
16:20
BL: az elődöntő odavágóinak élő felvezetése (She)
Ahogy olvasóink a 2014–2015-ös Bajnokok Ligája-szezonban már megszokhatták, az elődöntő során is folyamatosan frissülő felvezetéssel hangolódunk a játéknapokra és tesszük teljessé a meccsélményt, majd a késő esti levezetést. Érdekességek, képek, videók, statisztikák és vélemények hétfőtől egészen csütörtökig. Tartsanak velünk!
máj. 4
16:36
Fegyelmi eljárást indít a szövetség Csipes és Dombvári ügyében (Infostart)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi eljárást indít a kajakos Csipes Tamarával és Dombvári Bencével szemben; a fegyelmi tárgyalásra legkorábban jövő hétfőn kerülhet sor. Az MKKSZ hétfői közleménye szerint a szövetséget a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ma (hétfő) délután tájékoztatta hivatalosan arról, hogy az érintett sportolók szervezetében kokain nyomaira bukkantak.
máj. 4
16:36
NB I: a DVTK visszanyúlt az őszhöz, az Újpest triplázott (She)
Tizenhat csapat, nyolc mérkőzés és néhány érdekesség az előnyszerzés, az előnymegtartás és a hátrányledolgozás témakörében a labdarúgó NB I hétvégén megrendezett 26. fordulójából.
máj. 4
16:38
Vb 2022: német riportfilmeseket tartóztattak le Katarban (She)
A katari hatóságok letartóztatták a 2022-es labdarúgó-világbajnokság előkészületeiről riportfilmet készítő német ARD televíziótársaság munkatársait, elkobozták munkaeszközeiket, és letörölték az összes felvételüket. A stáb csak a német nagykövet közbelépése után hagyhatta el az arab országot.
máj. 4
16:54
Öttusa vk - A magyar páros nyerte a vegyesváltót (Infostart)
Aranyérmet nyert hétfőn a Zs. Tóth Anna, Marosi Ádám páros vegyesváltóban az öttusázók kecskeméti világkupaversenyén.
máj. 4
16:54
La Liga: egy időben játszik a Barca és a Real a szezon végén (She)
A Spanyol Labdarúgóliga (LFP) úgy döntött, hogy a 2014–2015-ös szezonban (is) egy időben bonyolítják le az élvonalbeli bajnokság 37. és 38. fordulójának küzdelmeit.
máj. 4
17:12
Kajak-kenu: Csipes és Dombvári ügyében fegyelmi eljárás indul (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi eljárást indít a kajakos Csipes Tamarával és Dombvári Bencével szemben; a fegyelmi tárgyalásra legkorábban jövő hétfőn kerülhet sor. Az MKKSZ hétfői közleménye szerint a szövetséget a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ma (hétfő) délután tájékoztatta hivatalosan arról, hogy az érintett sportolók szervezetében kokain nyomaira bukkantak.
máj. 4
17:12
Csányi rátenné pénzét a magyar focira (Blikk)
Budapest - Optimistán várja a labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőket Csányi Sándor (62).
máj. 4
17:14
WTCC: a vb-3. Muller szerint máris eldőlt a világbajnokság (She)
Bár még csak három állomáson van túl a tizenkettőből a túraautó-világbajnokság mezőnye, a pontverseny harmadik helyén álló Yvan Muller szerint máris eldőlt, hogy a pontversenyben vezető José María López lesz 2015 világbajnoka.
máj. 4
17:14
Káosz: öt focicsapat bukhatja az NB I-et (Blikk)
Budapest - Akár négy-öt csapat sem kaphat licencet a labdarúgó-NB I következő szezonjára.
máj. 4
17:16
BL: a Bayern exbarcással próbál „ráijeszteni” a katalánokra (She)
„Felkészültetek erre?" – tette fel a kérdést a Bayern München hivatalos Twitter-oldalán a Bajnokok Ligája elődöntőjében kisorsolt ellenfelének, a Barcelonának címezve.
máj. 4
17:21
Sportfogadás: Hatalmas nyereményekkel újra itt az Unibet Élő Fogadás Bajnoksága (Agroinform)
Az Unibet játékával tíz szerencsés játékos Glasgow-ba utazhat az Élő Fogadás Bajnokság döntőjére.
máj. 4
17:30
Lehet, hogy nem ér véget Hanga szezonja (Infostart)
Lehet, hogy nem ér véget az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám idénye az olasz bajnokság alsóházának zárása után.
máj. 4
17:30
Öttusa-vk: aranyérmet nyert a magyar vegyesváltó (She)
Aranyérmet nyert hétfőn a Zs. Tóth Anna, Marosi Ádám páros vegyesváltóban az öttusázók kecskeméti világkupaversenyén.
máj. 4
17:30
Így még sosem láttad Nadalt! - Fotó! (Blikk)
Madrid - Pikáns fotó jelent meg Rafael Nadalról (28). A spanyol sport büszkeségét ezúttal nem teniszpályán láthatjuk, hanem egy furcsa fejfedővel.
máj. 4
17:32
Videó: zokogva örült a lány Cristiano Ronaldo ölelése után (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata már megérkezett Torinóba, ahol kedden a Juventus ellen vívja meccsét a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A rajongók már nagyon várták a sztárokat, legfőképp Cristiano Ronaldót.
máj. 4
17:34
NBA: 55 év után újra Warriors-játékos lett az MVP (She)
A Golden State Warriorst alapszakaszgyőzelemig vezető Stephen Curryt választották az idény legjobb játékosának (MVP) az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
máj. 4
17:48
Real Madrid: a BBC egyik tagja nem játszhat a Juve ellen (She)
A Real Madrid támadója, Karim Benzema nem épült fel térdsérüléséből, ezért kihagyja a Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonását.
máj. 4
18:06
Sznúker-vb: Bingham 14-11-re vezet a végső szakasz előtt (She)
Stuart Bingham áll győzelemre a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjében. Az egyik fél 18 nyert frémjéig tartó összecsapáson az angol három játékkal vezet honfitársával Shaun Murphyvel szemben.
máj. 4
18:08
Chelsea: Terrynek bajnokként is fontos volt az ex-MU-s fájdalma (She)
John Terry, a hétvégén matematikailag is angol bajnoki címet jelentő három pontot szerző Chelsea csapatkapitánya a Crystal Palace legyőzését követő ünneplés közben pár másodpercre félretette a diadal édes ízét, és osztozott korábbi válogatott védőtársa, Rio Ferdinand mély fájdalmában.
máj. 4
18:15
Protipp: Sok tipp, kevés plusz az elmúlt hét mérlege (Agroinform)
A protipp-rendszer követői izgalmas héten vannak túl, melynek végén minimális pluszt könyvelhettek el.
máj. 4
18:24
F1: Bottas lehet Räikkönen utódja a Ferrarinál 2017-ben (She)
Maurizio Arrivabene, az F1-es Ferrari-istálló csapatfőnöke nem cáfolta, hogy előszerződést kötött a Williamsnél versenyző Valtteri Bottasszal, aki 2017-ben a szintén finn Kimi Räikkönent válthatja Sebastian Vettel csapattársaként.
máj. 4
18:42
MotoGP: az olasz csapata azt hitte, ekkorát nem lehet hibázni (She)
Nem lennénk meglepődve, ha Andrea Iannone vasárnap éjszaka színes gombokkal, számítógépekkel és kijelzővel álmodott volna. A ducatis pilóta saját meglátása szerint biztos dobogós helyezést dobott el Jerezben, amikor rossz gombot nyomott meg a rajtrácson, így a rajtprogram helyett az esős beállítást aktiválta.
máj. 4
18:42
Ronaldótól fél a Juventus (Blikk)
Torino — Nem sok ideje és esélye volt megünnepelni 31. bajnoki címét az olasz Juventus labdarúgócsapatának, ugyanis kedden (Sport1, 20.45) a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán a címvédő spanyol Real Madridot fogadja, amelyben bomba formában játszik az aktuális aranylabdás, Cristiano Ronaldo (30).
máj. 4
18:44
Jégkorong-vb: az amerikaiak a címvédő oroszokat is megverték (She)
A csehországi jégkorong-világbajnokság B-csoportjának harmadik fordulójában a címvédő orosz válogatott 4–2-re kikapott a továbbra is hibátlan Egyesült Államoktól. Az A jelű nyolcasban a svédek Loui Eriksson triplájára alapozva 8–1-re elpáholták a letteket.

Keresés