2015. május 5. kedd

máj. 5
14:12
Pápa: Bíró Pétert előállították a készenléti rendőrök? (She)
A Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a mai napon egy személyt előállítottak. Úgy tudjuk, Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa az előállított férfi.
máj. 5
14:12
Dárdait már támadják (Blikk)
Berlin - A berlini futballcsapat kritikusai szerint nem biztos, hogy a magyar edző alkalmas arra, hogy a bennmaradás kiharcolása után sikeres legyen a gárdával.
máj. 5
14:30
BL: „Megmutatom Messinek, ki a főnök! Mint a vb-döntőn!” (She)
Manuel Neuer, a Bayern München kapusa arra készül a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-meccsen, hogy megmutatja Lionel Messinek, „ki a főnök”.
máj. 5
14:32
Ökölvívás: Vladimir Klicsko egy svájci egyetemen oktat (She)
Egy svájci egyetemen oktat jövőre Vladimir Klicsko, az ukránok profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoka.
máj. 5
14:34
BL: Nem tartom a kapcsolatot Guardiolával - Messi (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa hosszú kihagyás után újra a sajtó rendelkezésére állt a Bajnokok Ligája elődöntője előtt, és beszélt az esélyekről, a csapattársakról és az ellenfél edzőjéről, Pep Guardioláról is.
máj. 5
14:36
Női kézi: 20 évesen az NB II mellett döntött a BL-ezüstérmes (She)
A Csurgó női kézilabdacsapata honlapján jelentette be, hogy a Bajnokok Ligája-ezüstérmes, kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes beálló, Kurucz Ivett a klubnál folytatja pályafutását.
máj. 5
14:48
MOB: Csipes és Dombvári mindennemű támogatását felfüggesztették (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette a drogteszten fennakadt két kajakos élsportoló, Csipes Tamara és Dombvári Bence mindennemű anyagi támogatását – olvasható a mob.hu-n.
máj. 5
14:57
Klicsko egyetemi tanár lesz (Metropol)
A bokszolótól leendő vezetők, menedzserek azt tanulhatják meg, hogy miként reagáljanak a gazdasági élet gyors változásaira.
máj. 5
15:06
Chelsea: Terry szeretné, hogy Drogba maradjon a csapatnál (She)
John Terry, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea középhátvédje elmondta, miért szeretné, hogy Didier Drogba maradjon a csapatnál.
máj. 5
15:24
Bajnokok Ligája barátok közt (Blikk)
Barcelona — Régen csapattársak voltak, a Bajnokok Ligája elődöntőjében azonban ma este ellenfélként nézhet szembe Luis Enrique (44) és Josep Guardiola (44).
máj. 5
15:24
Real: „szegény” Bale csak fotósnak kellett James mellett (She)
Gareth Bale hiába a világ második legdrágább labdarúgója, a 2014–2015-ös szezonban nem fenékig tejfel az élete a spanyol fővárosban. A Real Madrid drukkereinek nagy része elfordult tőle, nem úgy a 2014 nyarán átigazolt James Rodrígueztől, akit a tenyerükön hordoznak a királyi klub szimpatizánsai.
máj. 5
15:42
Pozitív drogteszt - A MOB felfüggesztette a két kajakozó anyagi támogatását (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette a pozitív drogtesztet produkáló kajakos Csipes Tamara és Dombvári Bence mindennemű anyagi támogatását.
máj. 5
15:51
A MOB nem támogatja Csipest és Dombvárit (Metropol)
A 25 éves Csipes Tamarától és a 22 esztendős Dombvári Bencétől a közelmúltban vettek vizeletmintát. A doppingtesztjük negatív, a drogtesztjük azonban pozitív lett.
máj. 5
15:51
Bajnokok Ligája: Robben, Ribéry, Pogba - a legfontosabb hiányzók (Agroinform)
Visszatérő és fontos hiányzók is lesznek a Real Madridnál, a Bayern München pedig szintén sztárjait nélkülözi.
máj. 5
16:00
Visszavonul a négyszeres olimpiai bajnok kajakozó (Infostart)
Némi meglepetésre, egy évvel a riói játékok előtt bejelentette visszavonulását Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai bajnok kajakosa.
máj. 5
16:00
Férfi kézi: a Flensburg két dán Európa-bajnokkal erősít (She)
Két dán Európa-bajnok, Rasmus Lauge Schmidt és Henrik Toft Hansen a következő idénytől a Flensburg férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.
máj. 5
16:18
Aerobik vk - Hegyi Dóra sporttörténelmi sikere (Infostart)
Az aerobik világkupa-sorozat megnyerésével sporttörténelmi sikert aratott Hegyi Dóra.
máj. 5
16:18
Szavazz! Ki a legszexibb magyar sportolónő? (Blikk)
Budapest – Nemcsak a versenyeken hódítanak a magyar sportolónők.
máj. 5
16:18
Aerobik: Hegyi Dóra sporttörténeti sikert aratott (She)
Az aerobik világkupa-sorozat megnyerésével sporttörténelmi sikert aratott Hegyi Dóra. A sportági szövetség keddi tájékoztatása szerint a debreceni versenyző a bulgáriai Borovecben rendezett legutóbbi vk-fordulóban harmadik lett, ezzel biztosította be összetettbeli elsőségét.
máj. 5
16:20
Minden pénzt elvesznek a kokainozó kajakosoktól (Blikk)
A Magyar  Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette a pozitív drogtesztet produkáló kajakos Csipes  Tamara és Dombvári Bence mindennemű anyagi támogatását.
máj. 5
16:20
Videó: torzra injekciózta izmait, közel volt az amputációhoz (She)
A Marvel filmekből ismert Hulkhoz hasonló izmokat álmodott magának Romario Dos Santos Alves, azonban a megvalósítás során túllőtt a célon. Szó szerint, hiszen a huszonöt éves brazil testépítő a konditermi edzések mellett nem mindennapi (a bikákhoz használatos) tűvel fecskendezett izomnövelő koktélt a karjaiba.  Az egykor testőrként dolgozó férfi félelmetes külsejével most elrettentő példa szeretne…
máj. 5
16:36
Bundesliga: biztonságban a kecske, eligazol a Köln csatára (She)
A nigériai labdarúgó-válogatott és az 1. FC Köln csatára, Anthony Ujah a szezon végén a Werder Bremen csapatához szerződik.
máj. 5
16:38
Hertha: „Felről le vagy leről fel?” - Íme, Dárdai biorobotjai (She)
Az utóbbi hetekben köztudottá vált, hogy a Hertha labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál nem ragaszkodik a hagyományos edzésmódszerekhez (íme, egy-egy példa itt és itt). A berlini klub közzétett néhány rövid videót a gárda keddi tréningjéről, így újra betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé. Az első felvétel Besenyő Pista bácsi biorobotról szóló értekezését juttatta eszünkbe.
máj. 5
16:54
NB III: az RKSK-é lesznek a pontok a szappanopera végén? (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága az új eljárásban első fokon elutasította az NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya óvását, amelyet a klub az 1. fordulóban lejátszott Tatabánya FC–RKSK mérkőzésen a vendégek kapusa, Komora László jogosulatlannak tartott szereplése miatt nyújtott be.
máj. 5
16:56
F1: a Spanyol Nagydíjra megváltozik a McLaren festése (She)
Az F1-es McLaren-istálló bejelentette, hogy a hét végi Spanyol Nagydíjra megváltoztatja autóinak a festését. Az eddigi, felül ezüst, alul fekete színkombinációt felváltja egy egységes grafitszürke szín.
máj. 5
16:58
Copa América: Oscar és Dani Alves kimaradt - brazil keret (She)
Dunga kihirdette a brazil labdarúgó-válogatott 24-es keretét a nyári, chilei Copa Américára.
máj. 5
17:00
Elismerés: Kamuti és Laurencz díja a Magyar Sport napján (She)
Négyen kaptak Csik Ferenc-díjat a Magyar Sport Napja alkalmából a Pesti Vigadóban rendezett keddi ünnepségen. Az elismeréseket Simicskó István sportért felelős államtitkár és Kiss Norbert helyettes államtitkár adta át.
máj. 5
17:12
Pápa: őrizetben a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa (She)
A Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden egy személyt előállítottak. Úgy tudjuk, Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa az előállított férfi, akinek előzetes letartóztatását indítványozzák a nyomozók.
máj. 5
17:30
Boksz: Mayweather vállalná a visszavágót Pacquiaóval - sajtóhír (She)
Floyd Mayweather Jr. szívesen megmérkőzik újra Manny Pacquiaóval, közölte az ESPN Stephen A. Smith riporterre hivatkozva, aki az esetleges visszavágóról faggatta az ellenfelét a hét végén egyhangú pontozással legyőző amerikait. Pacquiao műtétre készül.
máj. 5
17:30
Kincseskönyv az Aranycsapatról (Blikk)
Budapest – Buzánszky Jenő (†89) születésének 90. évfordulóján, hétfőn került a boltokba a legendás Aranycsapat tárgyi emlékeit különleges, újszerű módon feldolgozó kiadvány.
máj. 5
17:48
Inter: mégsem hosszabbít a sztár, a Chelsea ajánlatára vár? (She)
Olasz lapértesülések szerint szándékosan halogatja 2018 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítását Mauro Icardi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale 22 esztendős argentin válogatott támadója.
máj. 5
17:50
Európai Játékok: tizenkét magyar sportlövő indul (She)
Összesen tizenkét magyar sportlövő vesz majd részt júniusban a baki Európai Játékokon, amely a sportág képviselői számára olimpiai kvalifikációs viadal lesz.
máj. 5
17:52
PL: a világ 55. leggazdagabb embere megvenné az Arsenalt (She)
Afrika leggazdagabb embere, a nigériai Aliko Dangote még mindig nem tett le arról a céljáról, hogy megvásárolja a Premier League-ben szereplő Arsenalt, annak ellenére, hogy a 2010-es próbálkozásakor nem járt sikerrel.
máj. 5
17:54
MLSZ: megbotránkoztató Fradi-szurkolók miatt büntettek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.
máj. 5
17:56
Tenisz: Babos kiesett a nagyszombati torna 1. körében (She)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea 6:4, 5:7, 6:4-re kikapott a világranglista 283. helyén álló horvát Jana Fett-től a nagyszombati salakpályás tenisztorna első fordulójában.
máj. 5
17:57
Bajnokok Ligája: A statisztikailag legvalószínűtlenebb eredmény olvasóink kedvence (Agroinform)
A Real Madrid szorzója emelkedik, a Juventusé csökken. Lesz-e győztes már az első meccsen? Olvasóink kételkednek.
máj. 5
17:58
Labdarúgás: fogadási csalás gyanúja, hazugságvizsgáló jöhet (She)
A cseh második ligában szereplő Baník Most labdarúgócsapatának vezetősége hazugságvizsgálatra kötelezné a klub alkalmazásában álló játékosokat. A profi labdarúgók érdekvédelmi szervezete (FIFPro) tiltakozik az eljárás ellen, és kéri a futballistákat: tagadják meg a vizsgálatot.
máj. 5
18:06
Babos kiesett a nyitókörben (Infostart)
Babos Tímea már a nyitófordulóban kiesett a szlovákiai Nagyszombatban (Trnava) zajló, 100 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztornán.
máj. 5
18:06
Kínos felcsúti fűcsere (Blikk)
Felcsút ‒ A hír meglepő: cserélni kell a Pancho Aréna fűtakaróját és vízelvezető rendszerét! Az élvonalbeli futballcsapat stadionját tavaly adták át, így megdöbbentő, hogy a gyep és az alatta levő berendezés alig egy évet bírt ki.
máj. 5
18:06
F1: Ayrton Senna „életre kelt”, és Buttonnal csatázott - videó (She)
A svájci luxuskaróra-márka, a TAG Heuer már harminc éve a Formula–1-es McLaren-Honda egyik legnagyobb szponzora. A cég és az istálló ezért erre az alkalomra egyedülálló reklámmal készült, amelyben megelevenedik Ayrton Senna Hondája is, amellyel 1988-ban világbajnok lett. A pilóta pedig...
máj. 5
18:08
Haladás: Halmosiékat más-más okok miatt mentették fel - hivatalos (She)
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette, hogy Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence kikerült az első keretből.
máj. 5
18:15
Babos kiesett a nagyszombati tenisztorna nyitókörében (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt magyar játékos három szettben maradt alul a WTA rangsorában mindössze 283. horvát Jana Fett-tel szemben.
máj. 5
18:24
Férfi kézi Eb: már árulják a jegyeket a krakkói meccsekre (She)
Hétfőn megkezdték a 2016-os lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra szóló jegyek árusítását.
máj. 5
18:42
Jégkorong: három légiós biztosan távozik a Fehérvártól (She)
Három légiós biztosan távozik a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatától, két játékost pedig megműtöttek.
máj. 5
18:51
Műtétek és távozók a fehérvári hokicsapatnál (Metropol)
Három légiós távozik, két játékost pedig megműtöttek.
máj. 5
19:00
Bajnokok Ligája - A Real Madrid miatt nem ünnepelhetett a Juve (Infostart)
A Juventus szombaton újra olasz bajnok lett, de nem sok ideje volt ünnepelni, mivel kedden már a címvédő Real Madridot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
máj. 5
19:00
Jégkorong-vb: lezajlott a torna első egygólos meccse (She)
Fehéroroszország 5–1-re legyőzte Dániát a Csehországban zajló jégkorong-világbajnokság keddi játéknapján, és ha nehezen is, de érvényesítette a papírformát Svájc is Németország ellen – a helvétek a torna első egygólos meccsét nyerték meg.
máj. 5
19:02
Hertha: Nem jött be, de nincs semmi probléma - Dárdai (She)
A Hertha edzője félelem nélkül indul harcba a bennmaradásért – írja a berlini labdarúgócsapattal foglalkozó keddi cikkében a helyi BZ-Online.
máj. 5
19:18
Jégkorong-vb - Svájci és fehérorosz győzelem (Infostart)
A svájci és a fehérorosz válogatott győzött a csehországi jégkorong-világbajnokság keddi játéknapján.
máj. 5
19:18
BL: Ha Messi formában van, senki sem állítja meg - Guardiola (She)
Pep Guardiolát, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzőjét számtalan felejthetetlen élmény fűzi a Barcelonához, azonban a bajorok mestere szerdán nem nosztalgiázni, hanem győzni szeretne.

Keresés