2015. december 6. vasárnap

dec. 6
0:03
NB I: „hiánycikk” a néző, de az FTC-re vidéken is kíváncsiak (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális körét követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. Továbbra sem mozdultak meg a tömegek, így az elmúlt hetekhez hasonlóan lényegében most, a 18. fordulóban is „üres" stadionokban játszottak a csapatok, bár a Ferencváros nézőcsalogató ereje azért vidéken is érezhető.
dec. 6
0:21
Férfi vízilabda ob I - Az FTC hattal, a Vasas tízzel, a Debrecen egy góllal nyert (Infostart)
A Ferencváros Pécsett győzött hat góllal, a Vasas a Hajós uszodában verte tíztalálatnyi különbséggel a KSI-t a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. A Debrecen nagy csatában nyert az UVSE vendégeként egy góllal.
dec. 6
0:21
Síugró-vk: egy tized döntött Freund javára Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyen a német Severin Freund szerezte meg a győzelmet két norvég, Kenneth Gangnes és Andreas Stjernen előtt.
dec. 6
0:25
Böde és a 854 perc - Eredmények és tabella (Infostart)
Tovább nőtt a Ferencváros előnye a labdarúgó OTP Bank Liga tabelláján, miután a szombati 18. fordulóban ötgólos sikert aratott a második helyezett Paks otthonában.
dec. 6
0:29
Chelsea: újabb kínos vereség (Infostart)
Újabb kínos vereséget szenvedett a címvédő Chelsea az angol labdarúgó-bajnokságban: a Kékek a 15. forduló szombati játéknapján az újonc Bournemouth-tól kaptak ki hazai pályán 1-0-ra.
dec. 6
0:39
La Liga: vendégként ikszelt a Sevilla és a Celta Vigo (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában a Sevilla La Corunában a Depor, míg a Celta Vigo Sevillában a Betis vendégeként játszott 1–1-es döntetlent.
dec. 6
0:57
Topligák: az összes szombati eredmény egy helyen! (She)
Németországban és Spanyolországban is botlott a listavezető: a Bayern München kikapott, a Barcelona pedig otthon csak döntetlent ért el. Angliában a Leicester City újabb bravúrt, a Chelsea újabb kudarcot élt meg. A Roma túlórában kapott góllal bukott el két pontot Torinóban.
dec. 6
1:15
NS: Böde, az ébredő erő; kis magyar kézimunka – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
dec. 6
1:33
Vasárnapi sportműsor: Szerbia ellen kéziseink; Bolognában a Napoli (She)
A Dániában zajló női kézilabda-világbajnokságon vasárnap a szerbek ellen folytatjuk szereplésünket. Mi a Tunézia elleni sima győzelemmel, ők a Montenegró elleni bravúros döntetlennel kezdtek a tornán. Az úszók rövid pályás Eb-jén újabb magyar érmekért szoríthatunk.
dec. 6
1:33
Továbbjutást ért a szegedi kézis győzelem (Metropol)
A MOL-Pick Szeged nagyszerű játékkal 30-24-re legyőzte a vendég Rhein-Neckar Löwent.
dec. 6
1:37
Miklós Edit ismét 22. Lake Louise-ban (Metropol)
A szombati versenyt az amerikai Lindsey Vonn nyerte.
dec. 6
7:15
Porto: egyéves gólcsend tört meg, vége a csodás szériának! (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Porto hazai pályán 2–1-re legyőzte a Pacos Ferreirát. A meccsben nem az a különleges, hogy a portói együttes nyert, hanem az, hogy a saját közönsége előtt gólt kapott – erre ugyanis az idén még nem volt példa.
dec. 6
7:51
NBA: Curry ismét zseniálisan játszott, James viszont sehogy (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapán a 44 pontig jutó, kilenc hárompontost elkönyvelő Stephen Curry vezette Golden State Warriors idegenben 112–109-re legyőzte a Toronto Raptorst, ezzel a 21. meccsét is megnyerte a mostani szezonban. A Cleveland Cavaliers 99–84-re kikapott a Miami Heat otthonában, a vendégeknél LeBron James nem lépett pályára…
dec. 6
7:53
NHL: hat meccs után kikapott a Washington; bostoni négyes (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport második helyen álló Washington Capitals idegenben, hosszabbítás után 2–1-re kikapott a Winnipeg Jetstől, ezzel véget ért a hatmeccses győzelmi sorozata. A Boston Bruins 4–0-ra nyert Vancouverben, a Pittsburgh Penguins ötöt kapott Los Angelesben, míg a Detroit Red Wings hosszabbítás után…
dec. 6
8:09
Superbike-vb - Korábbi világbajnokkal erősített a magyar Schmidt Racing (Infostart)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres kategóriájának 2011-es győztesével, a spanyol Nicolas Terollal erősített a magyar Schmidt Racing, amely teljes szezont fut jövőre a Superbike-vb Supersport géposztályában.
dec. 6
8:27
Alpesi vk - Miklós Edit ismét 22. Lake Louise-ban (Infostart)
Miklós Edit a pénteki versenyhez hasonlóan szombaton is a 22. helyen végzett lesiklásban a kanadai Lake Louise-ban.
dec. 6
9:03
PL: Lehet, hogy már nem az első 4-re kell gondolnunk – Mourinho (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában a címvédő Chelsea hazai pályán 1–0-ra kikapott az újonc AFC Bournemouth-tól, és a hátránya már 14 pont a tabella negyedik helyén álló Manchester United mögött. A londoni klub menedzsere, José Mourinho szerint lehet, hogy az itt ideje új célokat kitűzni maguk elé.
dec. 6
9:05
NB I: mi járatban volt Tomiszlav Szivics a Fáy utcában? (She)
Tomiszlav Szivics a helyszínen tekintette meg az MTK–Vasas NB I-es labdarúgó mérkőzést, ezért felvetődik a kérdés, hogy a Kecskemét, a Paks és a Diósgyőr korábbi vezetőedzője mi járatban volt a Fáy utcában.
dec. 6
9:07
Videó: Neymar a tizenhatosig szólózott, csalódnia kellett (She)
Neymar gyönyörű szólót mutatott be a Valencia–Barcelona spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 74. percében, azonban a befejezése nem a terveinek megfelelően sikerült, ráadásul hiába vezetett csapata, 1–1-es döntetlennel zárták a találkozót .
dec. 6
9:21
DVTK: „A rémhírekkel ellentétben Nikházi állapota stabil” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK középpályása, Nikházi Márk mellkasi fájdalmak miatt volt kénytelen kihagyni a szombati Újpest ellen összecsapást.
dec. 6
9:39
Vidi: Mikulásnak állt a védő, felismeri, hogy kit rejt a jelmez? (She)
A Videoton egyik labdarúgója a klub U6-os csapatának tagjait örvendeztette meg, amikor a „nagyszakállú” jelmezébe bújt és meglátogatta mentoráltjait. A legkisebb vidis növendékek legnagyobb örömére a Vidi-védő Télapó nemcsak ajándékokat hozott, hanem stoplist húzott, hogy együtt játsszon a gyerekekkel. A Vidi.hu összeállításából az is kiderül, miért fontos a fehérváriaknak a mentori rendszer és…
dec. 6
9:57
NHL: hamburger, patkányok, polip – bedobott dolgok a jégen (She)
Egészen elképesztő, hogy néha miket dobnak be a jégre a szurkolók az NHL-meccseken. A gamingzion.com összegyűjtötte a legmeglepőbb tárgyakat, élőlényeket.
dec. 6
9:57
Rajtakapta az apa a lányait erőszakoló pedofilt (Behaviour)
Első fokon 12 év fegyházra ítélték a Somogy megyei férfit.
dec. 6
9:59
Haladás: combizomsérülést szenvedett a belga légiós (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás belga légósa, Stef Wils combizom sérülést szenvedett a szombati Békéscsaba elleni (1–1) mérkőzésen.
dec. 6
9:59
"Ezt Szíriáért kapjátok!" - Terrortámadás a londoni metróban (Behaviour)
Az Iszlám Állam a párizsihoz hasonló merénylettel fenyegette meg Nagy-Britanniát.
dec. 6
10:15
Rövid pályás úszó Eb: Hosszú a legjobb idővel döntős 400-on (She)
Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be a 400 méteres gyorsúszás döntőjébe az izraeli rövid pályás Európa-bajnokság utolsó versenynapján. A hat aranyéremnél járó magyar úszóklasszis 50 méteren is továbbjutott, de ettől a versenyszámtól visszalép. A magyarok közül Kapás Boglárka, Cseh László, Verrasztó Dávid és Sebestyén Dalma is döntőben úszhat a délután folyamán.
dec. 6
11:09
Rövidpályás úszó Eb - Öt egyéni és egy váltódöntőbe jutottak be magyarok (Infostart)
Egyéniben tizennégyen próbáltak szerencsét a magyar csapatból, s közülük öten folytathatják a délutáni-esti döntőkben az izraeli Netánjában zajló rövidpályás Európa-bajnokságon. A vasárnapi zárónapon fináléba jutott a férfi vegyesváltó, Jakabos Zsuzsanna pedig elődöntős a legrövidebb gyorstávon.
dec. 6
11:27
Barca: Real-legendától jött válasz a röhögve trollkodó Piquének (She)
Folytatódik a Twitter-háború a Real Madrid és a Barcelona játékosai között.
dec. 6
11:27
Zárónapjához érkezett a rövidpályás Európa-bajnokság (Metropol)
A magyar csapatból tizennégyen próbáltak szerencsét a délelőtti futamokbanl, s közülük öten folytathatják a délutáni-esti döntőkben.
dec. 6
11:45
NB I: a Fradi is kiszemelte, Bulgáriába mehet a szélső (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a bolgár élvonalban a kiesés ellen küzdő PFC Montana érdeklődik a jelenleg szabadon igazolható Csiki Norbert iránt.
dec. 6
11:47
DVTK: kiderült, kinek üzent Novothny a gólja után (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója, Novothny Soma gólja után korábbi nápolyi csapattársának üzent az olasz feliratú pólójával.
dec. 6
11:49
Valencia: Gary Neville máris lecsapna a PL sztárcsatárára (She)
A Premier League-ben az utóbbi hetekben mindenki a gólrekordot döntő Jamie Vardyról beszél, de Gary Neville, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia frissen kinevezett vezetőedzője azt szeretné, ha a közeljövőben a La Ligában is róla beszélnének.
dec. 6
12:03
Videó: Ramos készül a visszatérésre, így építi fel magát (She)
Sergio Ramos különleges edzésmódszerrel készül a visszatérésre, miután kiújult korábbi vállsérülése a Sevilla ellen lőtt látványos gólját követően. Tekintsen be a kulisszák mögé, így építi fel magát a Real Madrid labdarúgója!
dec. 6
12:21
MU: Suárezzel vagy Agüeróval nem itt tartanánk – Van Gaal (She)
A Manchester United szombaton 0–0-s döntetlent játszott a West Ham United ellen a Premier League 15. fordulójában, a produkciót az Old Trafford közönsége csalódott füttyszóval értékelte. A menedzser, Louis van Gaal szerint nem a helyzetek kialakításával volt probléma.
dec. 6
12:57
Rp. gyorskorcsolya-vk: Liu Shaolin ezüstérmes Nagojában (She)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert vasárnap 1000 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Nagojában rendezett világkupáján.
dec. 6
12:59
La Liga: szívrohamot kapott a góltól a Valencia–Barcán, elhunyt (She)
Szomorú hír érkezett Valenciából a város első számú futballcsapatának Barcelona elleni mérkőzését követően.
dec. 6
13:01
Ausztrália: Sándor Györgyék az utolsók a bajnokságban (She)
A Sándor Györggyel felálló Perth Glory idegenben 1–0-ra kikapott a forduló előtt sereghajtó Adelaide Unitedtől az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, ezzel visszacsúszott a tabella utolsó helyére. A magyar válogatott középpályás a 83. percig volt a pályán.
dec. 6
13:03
Női kézilabda-vb: Bíró Blanka védhet Szerbia ellen (She)
Bíró Blanka bokasérülést szenvedett a Tunézia elleni nyitómeccsen, de már szombaton este jelezte: nem vészes az eset, vasárnapra rendben lesz. Ígéretének és elszántságának megfelelően részt is vett a csapat vasárnap délelőtti edzésén és játékra készen áll – számolt be róla a magyar szövetség.
dec. 6
13:15
Videó: őstehetség? Beckham remek szólóról posztolt (She)
A Manchester United-legenda évek óta elkötelezett támogatója a parasportnak, azon belül is a látássérültek labdarúgásának. Többek között az ő nevéhez köthető a sportág népszerűsítése a 2012-es londoni paralimpiai játékok előtt. Most a Szingapúrban zajló 8. ASEAN (Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége) parajátékokról tett közzé egy remek szólót bemutató videót.
dec. 6
13:15
Bíró Blanka játszhat a szerbek ellen (Metropol)
A szombaton bokasérülést szenvedett váci kapus játszhat a szerbek ellen 18.30-kor kezdődő női kézilabda-világbajnoki mérkőzésen.
dec. 6
13:33
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Liu Shaolin ezüstérmes 1000 méteren (Infostart)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert vasárnap 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Nagojában rendezett világkupáján.
dec. 6
13:51
Barca: Suárez sunyin taposott – ki kellett volna állítani? (She)
Ajmen Abdennur az Instagram-oldalán tett közzé fényképeket a sérüléséről, amelyet elmondása alapján Luis Suárez okozott neki, miután szándékosan, sunyi módon megtaposta őt a szombati Valencia–Barcelona (1–1) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A Valencia védője felháborodását fejezte ki, hogy sem a mérkőzés játékvezetője, sem az asszisztensei nem jelezték a szabálytalanságot. A Barcelona…
dec. 6
13:53
Kvíz: sírás a fürdőgatyás férfiaktól – riporterek legendás idézetei (She)
Legújabb kvízünkben magyar sportriporterek elhíresült közvetítéseiről teszünk fel kérdéseket. Bár az évtizedek folyamán bakik is adódtak bőven, azt hangsúlyozzuk, hogy egytől egyig kiváló riporterek és emberek!
dec. 6
14:09
La Liga: a legeredményesebb spanyol szállította a 3 pontot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Real Sociedad hazai pályán 2–1-re legyőzte a legutóbbi három meccsén csak egy pontot szerző Eibart. A baszk csapat mindkét gólját Imanol Agirretxe szerezte, aki ebben a szezonban már 11 találatnál jár a La Ligában, ezzel a legeredményesebb spanyol játékosnak számít. A góllövőlistát a 14 gólos Neymar vezeti.
dec. 6
14:27
A Kiel visszavágott a Veszprémnek (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 25–24-re kikapott a Kiel otthonában a Bajnokok Ligája A-csoportjának 10. fordulójában.
dec. 6
14:45
Serie A: nagy pofon a Napolinak, vége a 106 napos menetelésnek (She)
A Napoli meglepetésre 3–2-s vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Bologna otthonában Serie A 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Maurizio Sarri együttese legutóbb augusztus 23-án, 106 nappal ezelőtt, az első olasz bajnoki fordulóban kapott ki tétmérkőzésen, a mostani vereség következtében nem csak a hosszú (18 mérkőzés) veretlenségi sorozat lett oda, hanem a tabellán elfoglalt első hely…
dec. 6
15:03
Bolognában kapott ki a Napoli (Infostart)
A forduló előtt még listavezető Napoli 3-2-re kikapott a kiesés ellen harcoló Bologna otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
dec. 6
15:03
Sílövő-vk: Fourcade-ot hiába üldözték Östersundban (She)
Vasárnap a férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. A győzelmet előbbieknél a francia Martin Fourcade, utóbbiaknál a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg.
dec. 6
15:21
Hosszú Katinka szombati mérlege: hatból hat (Infostart)
Hosszú Katinka megállíthatatlan: hatodik aranyérmét is behúzta a netanyai rövid pályás Európa-bajnokságon - ez minden idők legjobb egyéni teljesítménye az esemény történetében, és még nincs vége, hiszen a mai, 200 vegyesen és 50 háton aratott siker után a zárónapon még egy 400 gyors várja. Csapatunk 10 arannyal továbbra is az éremtábla első helyén áll, de nem akarunk semmit sem elkiabálni...
dec. 6
15:21
Real: Bale is csak tippelni tud – ezért nem az, aki Angliában volt (She)
Gareth Bale, a Real Madrid futballistája bevallotta, a La Ligában nem az a futballista, akit a Premier League-ben, a Tottenhamnél megismert a világ.

Keresés